172102
  • SigS
    Ki tudja...

FAQ ! ! ! ! ! !
  • mesor
    A csúcs akkor is az volt amikor egy egész squadot bezárt a láda egy kis házba! :DDDD
  • SigS
    Ha szandekosan akarnam tuti hogy 1000-bol 1x sikerulne
  • mesor
    ...
  • FCH kari
    esetleg valami hasonlo??
  • SigS

• DummyBoy
    Hmmm ... ez egy egészen új probléma ... még sosem hallottam rólla ...

Talán a kereső segít ... vagy a FAQ ... vagy tedd át a Win beállításainál a TEMP könyvtárat olyan partícióra, ahol van ennyi szabad hely ...

Szerintem ... De hátha találkozott már valaki ezzel a problémával ...
  • Lazarus
    Csá!

Patchelni akarom az 1.0át 1.12re, de azt mondja hogy túl kevés a hely és kell minimum 3000mega. a C meghajtóm amin a windows van kevesebb mint 5 giga összesen. a D meghajtón amin a játék van 30 giga szabad hely van... most mi a sz@rt csináljak?

u.i: a Patch is a D meghajtón van
  • Mester01
    Vagy egy Repülő YF-22 vagy F-15 :))
  • mohus
    "claymore-s spawn kill"

dege*i:)
  • Mester01
    Nah ugyan ezt kérném csak M3st3r néven Kösszönöm! :D
  • Polemius
    Nagyon remélem, hogy tényleg nem. Csak most futottam át az elmúlt 2 nap termését, és valami ilyesmit is említettek. Durva lenne, ha tényleg ilyet tenne. Az rendben, hogy a bf-hez tartozó dolgokat ellenőrzi (sőt, tegye is minél hatékonyabban), de máshoz ne nyúlkáljon nekem!
  • Danee

Tessék :) Ez edigi legszebb logo amit csináltam :)
  • mesor
    Amúgy jó ez hogy félreértik az emberek ugyanis ilyenkor kiugrik a nyúl a bokorból!
    :P
  • Mester01
    Beteg vagy...
    A PB csak a játék könyvtárba kutat .DLL fálj vagy .EXE fálj után vagy külső progi után de ezek álltalában kicsusznak a PB hatosugarábol sajnos..
  • uHs Gerzson
    Az új patch új telepitő progit kap, majd meglátjuk milyen lesz. A patchröl meg ma írtak az ea forumán hogy 2-3 hétenbelül elérhető lesz mivel még kijavitanak 2-3 dolgot köztük a csapartársam piros nevü ezért megölöm és tékát kapok jelenet elkerülése miatt ;)
  • mesor
    Rosszul értetted ugyanis csak a gyanus dll-eket illetve a különböző gyanus változtatásokat fogja keresni a játék könyvtáraiban.
    Szerintem...
  • Polemius
    Jól értem, hogy a PB az egész gépemen kutakodhat minden után ami neki éppen jólesik??? A game könyvtáron kívül? Amit csak akarnak mindenhez hozzáfér?
    Na, lehet, hogy nagyon gyorsan letúrom az egészet mert nem szeretem az ilyesmit..

Meg v.szeg ha az új patch megjelenik, azt úgysem fogom tudni feltenni mert már az előzőnek is nehezen csináltam 3 gigát..
    Tényleg, van már valami frisebb info a megjelenése időpontjáról?
  • mNzJean
    Jóvan na , ne kapd fel a vizet csak pont azt a témát akartad befagyasztani ami mindenkit érdekel.Persze,hogy nem Farock-ról szól meg nem xy-ról ,meg nem a bf2-ről de akkor miröl is?Na tényleg nem téged akarlak baszogatni jó vagy moderátornak ,csak most nem értettem veled egyet ennyi.
  • rohadt alma
    Egy körben amikor commander voltam egy zászlot ugy foglalt el az ellenség,hogy nem látszott a térképen pedig UAV is volt a zászlo felett és nem pittyegett.Az valami hiba volt vagy cheet vagy álmodtam?
  • mesor
    SZUSZÁ! :D
  • joebacsi
    utálunk!
    DDANY FOR PRESIDENT!
  • Mester01
    Nem jo :)
  • Crem
    :DDDD

nyugodság!:D
  • Danee
    ird le priviben mit akarsz :) mien méret, mien háttér..stb stb :) képet is adhatsz
  • Running
    Ez ne Farock topicja ha jól tudom. Szóval hagyjuk a rizsát. Tíz évben egyszer szólok valamiért, azt igazán nem nehéz betartani. Ha nem tetszik amit csinálok akkor keressetek ide más embert. Borg felé jelezzétek a kérdést. Nem mulatság nekem törölni más hszt-eit elhiheted.
  • leveskocka
    ha unatkozol,csinaljal nekem is egyet,de tank legyen rajta:)))sot!csak tank:)eeeegy szep nagy tank:)))
  • schrank
    az enyém 1K te béna mármint a mester logo
  • Danee
    Ha vip leszel csinálok :9 sehogy sem birom 8 k alá vinni :)
  • schrank
  • vsly
  • mesor
    Buktassuk meg a diktatúrát!
  • Mester01
    Gratulálok
  • Mester01
    Nekem is csinalsz ilyet csak M3st3R néven?:D
  • Hatt
  • Landor

Jól beszél a púpos!
  • mNzJean
    Running mester ,mi van veled kezdesz olyan lenni mint borg apánk , mi a rákról szóljon ez a topic ha nem a bf2 scene nyügjeiről ,jelen esetben csitelt-vagy nem csitelt valaki ,ha ez foglalkoztatja az embereket miért ne fejthetné ki mindenki a véleményét amig kulturált formában megy a dolog,máskor oldalakat kell visszaolvasni a sok nem bf2 vel kapcsolatos hülyeség miatt, és itt egy téma ami aztán tényleg idevág azt meg törlöd.Na mindegy nem kötekedésből irtam de ez igy nem fair ,hogy te most eldöntöd ,hogy miröl beszélgethetünk és miről nem./ szerintem smile /
  • vsly
    Nekötekeggyé
    Az elötte lévö zászlót tisztítottam meg éppen,teeeeeeee.Ha a maint kempeltem volna,akkor a gép orra lefelé nézne
  • schrank
    azt mondja nem BC-zik de a screenshot az ellenség bázisa felett készült és ki van írva 2 kill-je is és még azt mondja csak átutazóban volt ráadásul bombázó pozícióban van a műszer úgyhogy nem kell a rizsa
  • alma2
    Bar screenshotom nincs, de en is nagyon buszke vagyok igy 300+ ora jatek utan, hogy megszereztem a basic explosives plecsnit, mar csak a basic commanderem hianyzik :p