172102
  • Running
    Gratulálok Koschwarz, felvettünk véglegesen a Hordába! A Horda legyen veled!
  • koschwarz
    először fordult elő ilyen: tegnap játék közben a vinyó néha olyat kerregett, hogy azt hittem, kiszáll a gépből. csak nem kutattak a .dll-es kiterjesztések után??? ez csak ranked-on volt, mikor gyakoroltunk az sg-n, ami még beenged törtet is, ilyen nem volt. valakinek hasonló?
  • koschwarz
    kabbe
  • uHs Gerzson
    #59840 ;)
  • Platypus16
    Na itt van a hír patch késéséről, ami vagy 2-3 hét múlva fog megjelenni "elvileg". A jó hír, hogy még egypár dolgot ki fognak javítani, köztük azt, hogy a csapattársat ellenségként ábrázolja.
  • Jancsik
    ghost town rulez!!!
    mivel csináltad a videót, és mivel cvitted le a méretét?
  • Hatt
    Még jó hogy egyszerű az installálás:D
  • mohus
    Egy kis SF videó
  • Lazarus
    Sikerült megcsinálni! Légyszi rakjátok ki a FAQra hogy a következő szerencsétlen ne szívjon vele egész nap

Patch installation error: 3000MB free space required to install patch
    This error occurs because the patch detects the amount of free space on the partition which has the default Program Files folder. If, for example, you have a partition with just Windows on it, and you have a second partition with Battlefield 2 on it, this error might occur because it would detect the amount of free space on the Windows partition.

Solution:
    NOTE: You should create a backup of the registry before continuing.
    1. Go to Start>Run and type in regedit and click OK.
    2. Navigate to:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MICROSOFT\WINDOWS\CurrentVersion
    3. Highlight the CurrentVersion node on the left side, but do not expand it (ie. do not click the + sign next to it)
    4. On the right side, there should be a ProgramFilesDir variable.
    5. Double click it, or Right Click>Modify.
    6. The 'Value Data' box should have your Program Files directory. (default: C:\Program Files) Make sure you copy it down somewhere, and then change the value to a folder on a partition which has enough free space to patch BF2.
    7. Close regedit, and then run the v1.12 patch.
    8. Once the patching process is completed, follow steps 1-5 again, except this time change the 'Value Data' back to what it was originally. (NOTE: If you do not do this step, your system may become unstable.)
  • Ahhoj
    megbántva érzem magam, amiért ezen gondolkodnod kell
  • Promi #59885
    Igen.
    Megkeresed a regisztriben a regi cd-kulcsot, es kicsereled az ujra.
  • willis
    ok thx
  • DieHard
    köszi akkor inditok egy servert. azt meg sem néztem
  • DieHard
    még egy kérdés, ware játékom van, most tervezem a bf2 megvásárlását. meg lehet e azt csinálni, hogy a most regisztrált nevem megmaradjon, csak a cd-kulcs változzon. azért hogy a private rankedon is megmaradna a statom.
  • Cobra.
    Single-ben nem mennek a letölthető pályák.
  • mesor
    (gondolkodom mit írjak nehogy bántó, félreérthető legyen)
    :D
  • DieHard
    mért van az hogy feltettem a map packokat, de a játékban a karkand2-t nem látja.
  • DieHard
    nem sértődök könnyen. csak fura volt a hsz.:-) de amugy a karkandos rakétára szántam
  • mesor
    Bazzeg, nehogy már megsértődj! Semmi bántó szándék nem volt bennem.
    Már lassan szólni se merek senkinek mert annyira önérzetesek vagytok hogy az valami hihetetlen(tisztelet a kivételnek)...
  • DieHard
    szép válasz, nem épp emberi, viccnek szántam
  • mesor
    Na takarodj! :D
  • DieHard
    hihihi. anál intruder
  • Gabros
    Sajnos igen.Ott mindent kiprobált a haverom de negatív.Azért köszi a helpet .:-)
  • Zs0lt1
    faq-ot elolvastad?
  • mesor
    Idáig mindenkinek működött de most van valami komolyabb pb baszás.
    Eddig ment a beetetés, most meg aki játszani akar annak meg kell venni eredetiben...
  • Gabros
    Csak az a baj hogy idáig még müködöttttttttttttt......:-(
  • mesor
    :D
    Ha nem eredeti a game akkor vége a játéknak.(rankedon mindenféleképpen)
  • Gabros
    Sziasztok.

Kéne 1 kis help..................

YOUR CD-KEY IS NOT VALID...........................hELP MEEE
    Már mindent próbáltam...
  • mesor

• SigS
    TOW
  • Platypus16
    Na gyerekek ide senkise nézzen be, különben megbánhatja
  • schrank
    az első az olyasmi hogy le lehet tölteni a replay-t
    a másodiknak bármilyen hihetetlenül is hangzik semmi köze a komodói sárkányhoz
    a harmadikat viszont pipáld ki mert akkor a te pach-ed féle szervereket fogja csak mutatni de már milliószor írtuk hogy A S E
  • willis
    mit jelentenek ezek amit a szűrésnél lehet megadni?

BattleRecorder
    BattleCommo
    SameMod
  • schrank
    használtad a lemezen lévő patch-et (1.21 nem tévedés 1.21) ha nincs lemez nincs csoki
  • mesor
    Alapjátékot újrarakni utánna SF azt peccs!
  • Lazarus
    ok kösz, délután akartam FAQt nézni de nem töltötte be az oldalt. mostmár műxik
  • Lt.Balu
    Sziasztok!

Lámázást,stb kerüljétek pls,végigolvastam a FAQ-t,de még mindig nincs magyarázat: Spec.Forces felrakása után inditáskor feketeség,majd visszalép vindowsba.Peccselve volt...
    Ujraraktam Spec.Forces nélkül,és most már igy sem müxik...Eddig ment tökéletesen,szal hardwergond kizárva szvsz.Ha valami 5let van,várom.Köszi szépen!

Üdv: Balu
  • metlogen
    Hello

Hamachin lehet vele játszani mert nekünk nem megy?

thx
  • SigS
    Ugyehogy
  • mesor
    Mondjuk a poén az hogy erre a dologra a FAQ-ban nincs semmi.
    Én inkább az oldal alján lévő keresőt használnám ezerrel!