172102
  • joebacsi
    port.hu kicsit eltolta a dolgot, mert ott a sorozat első részének a leírás és címe van (33), pedig az csak 45 perces, ott meg másfél óra van a bsgnek, és alapból is arról volt szó, hogy először a pilotot vetítik le...
  • Running
    Nekem Inaráról (az egyik szereplő, akit belinkeltem pár napja) hogy b+ miért nem itt lakik a szomszédba, mert lehetne a csajom.:)
  • kBagyula #59973
    A Battlestar Galactica megvan nekem eredetiben DVD-n, mármint az az "ősrégi" '80-as évekbeli változat.
    Nem is tudtam, hogy vannak idehaza is rajongói.

A TV2-n lesz a sorozat egyébként. :) Port.hu
  • Robogo
    Igaz ott a pont.Felvettük!
    De most ezzel a hozzászólásommal amire reagáltál nem azt akartam mondtani,hogy jöjjön a klánunkba...
  • joebacsi
    nemtom, nekem a firefly-ról mindig a tuningolt Sherman jut az eszembe :)
  • koschwarz
    mennyé má ilyen névvel "tűzlégy"

nekem ma se sok dolgom van itt a melóba
  • joebacsi
    hát igen, a földi nejlonokat valahogy nemsikerült annyira tökéletesen megoldani, de nem vészes, de sztem is az a leggyengébb része...de még így is messze ez a top :)
    kihagyni a pilotot pedig öreg hiba, mert a sorozat rögtön annak a közvetlen folytatása...
  • Running
    A FIREFLY A LEGJOBB SOROZAT A VILÁGON!!!!!
  • koschwarz
    ki nem állhatom azokat, akik ki nem állhatják az űrhajós szarságokat na meg a kosztümös filmeket is

én mindent szeretek, csak jó legyen
  • koschwarz
    kattincs a kis lemez-ikonra
  • schrank
    ki nem állhatom az űrhajós szarságokat na meg a kosztümös filmek is
  • Nagydög
    Ha' vesszek meg, leulok szombaton, aztan megnezem, hatha csak tul hamar iteltem. Letoltottunk par reszt belole nagy varakozassal, aztan a masodik letoltott epizodba mar bele sem neztunk. Valami erdos terepen jatszodott az adott resz, aztan jottek a csunya ellenseges robotok, amik annyira elutottek a hattertol, hogy nem tudtuk, sirjunk, vagy nevessunk.
  • koschwarz
    "galaktikus harcicsillag"

ez a legújabb bf2-es medálnak is a neve
  • joebacsi
    nem a battlestar = romboló-val van leginkább a baj, hanem a csillagközivel, mert ugye maga a Galactica egy tulajdonnév...
  • koschwarz
    na ne bassz! erről nem is hallottam eddig. 3 órás pilot film??? akkor felezővel felvéve + 1 rész lost= egy 180 percesre ráférnek
  • Nagydög
    A tukorforditas(csatacsillag) tenyleg sokkal normalisabb, de elbarmolt forditasokban a magyar kertevek nagyon otthon vannak.
  • joebacsi
    nemnagyon értem miről beszélsz, mond el, hogy mi übereli jelenleg BSG-t CGIben :)
    (rajongói filmek, hát persze :DD)
  • joebacsi
    a 3 órás pilot része most lesz szombaton a szutyadék tv2-őn, igaz tuti bűnszar lesz a szinkron, de akit érdekel nézze meg, aztán majd szedegessétek inkább eredeti hanggal :)
    (pl a cím: "Csillagközi Romboló" is iszonyat lol :D)
    de kedvcsinálónak nemlesz rossz :)
  • schrank
    az itt készült filmeket hogyan lehet elmenteni vagy ilyesmi
  • Yan
    pedig ott is volt egy "nagyszájú", aki globalban-t kapott.
    és fel is vettétek, nem?
  • joebacsi
    jah, hát a másik erőssége a bsgnek, hogy nincs elszállt jövőképe, valamennyire reális világábrázolás jellemzi (nincs pl idióta pajzs a hajókon, etc...)
    illetve a személyiségek is sokkal életszerűbbek, nem azok a tökéletes jellemek, akik zsenialitásukkal mindig mindent megoldanak...
  • joebacsi
    az a jó a sorozatokban, hogy nincsen a cselekmény beleerőszakolva másfél órába, és így minden kis részlet kidolgozására van lehetőség...azért pb-nél egyik részre se mondanám azt, hogy lapos, és nemtörténik benne semmi...inkább olyan mint egy végtelen hosszúságú film, 1 hetes reklámokkal :)
  • koschwarz
    megnéztem az introt erről az oldalról, amit belinkeltél. eléggé sirályos, rámozdulok. különösen ez a szemüveges kapitány-figura érdekes (olyan retrós személyiség lehet, mert gondolom ilyen technológiák mellett a jövőben biztos nem lenne egyébként senki rövidlátó)
  • Nagydög
    Ne csinald! Ebbol megneztem egy reszt, de olyan gaz volt, hogy azt hittem sirva fakadok. A CGI minosege jonehany rajongoi filmben is komolyabb. A regi sorozatot viszont nagyon szerettem, bar lehet, hogy ma mar az se kotne le annyira.
  • dronkZero
    Prison Break?

Az a jó a sorozatokban, hogy annyira qrvára hosszan és sokáig nem történik benne semmi, hogy nyugodtan lehet mellette BF2-zni. Ha mindig csak a spawn-/loadképernyő bámulása helyett nézek csak a filmre, akkor sem maradok le semmiről... :] Bár így egy-két nap alatt vége egy teljes sorozatnak, de hát... van mindig új... :)
  • joebacsi
    Stargate (Sg1, és Atlantis), illetve Prison Break :)
  • kBagyula #59949
    PB = PunkBuster?
  • koschwarz
    mijazaz 2SG és PB?

én meg a 24 2. szériáját fogom nemsokára elkezdeni
  • joebacsi
    Battlestar Galactica

Rome-ról is finomságokat hallottam, de speciel most helyhiány miatt nemnagyon nézegetem, elég nekem a 2 SG, meg a BSG, márciustól pedig folytatódik a PB...
    (csakhogy kérdezhessétek megint a rövidítéseket :D)
  • koschwarz
    de mi az a bsg?

igazából én most a márciusban az HBO-n induló Rome c. sorozatot várom. i.e. 50 körül jáccódik, a legjobb korszak a római történelemben. monnyuk nem egy sci-fi

ööö, melyik topic is ez?
  • Robogo
    Izé az elöző oldalon Yan üzenetére csak nem volt kedvem megkeresni azt a hozzászólást!:D

Yan írta:
    juuujjj, de nagyon hasonlit ez vietnámra.
    Talán öt is felveszitek, mint...?
  • willis
    igen de mire idehozza a posta többe lesz mint ha itthon megvennéd
  • Nagydög
    Oke. Mi a doghalal az a bsg? Sci-fi elvonasban szenvedek.
    Valaki latta a Final Fantasy: Advent children-t?
  • joebacsi
    te mire reagáltál? :)
  • Robogo
    Hatt izé meg hozzé akkor majd nyomjunk le egy infranty wart.Kiváncsi lennék milyet játszanánk.GBC vs ex.:)
  • Hatt
    kicsit lassú vagyok:D
  • Hatt
    Milyenn stílusú film ez? Vagy sorozat:)
  • joebacsi
    nézzél bsg-t, az masszívan odab@sz most mindennek :)
  • Robogo
    Hehe az én logom tökk jó bíbíbíííí!:)
  • Robogo
    Yan nem lenne ez,hiszen ő már klántag!És különben sem azért írtam ezt,hogy a klánba jöjjön.Miért te most miért gondoltad ezt??:)