172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
port.hu kicsit eltolta a dolgot, mert ott a sorozat első részének a leírás és címe van (33), pedig az csak 45 perces, ott meg másfél óra van a bsgnek, és alapból is arról volt szó, hogy először a pilotot vetítik le... -
Nekem Inaráról (az egyik szereplő, akit belinkeltem pár napja) hogy b+ miért nem itt lakik a szomszédba, mert lehetne a csajom.:) -
A Battlestar Galactica megvan nekem eredetiben DVD-n, mármint az az "ősrégi" '80-as évekbeli változat.
Nem is tudtam, hogy vannak idehaza is rajongói.
A TV2-n lesz a sorozat egyébként. :) Port.hu -
Igaz ott a pont.Felvettük!
De most ezzel a hozzászólásommal amire reagáltál nem azt akartam mondtani,hogy jöjjön a klánunkba... -
nemtom, nekem a firefly-ról mindig a tuningolt Sherman jut az eszembe :) -
mennyé má ilyen névvel "tűzlégy" 

nekem ma se sok dolgom van itt a melóba
-
hát igen, a földi nejlonokat valahogy nemsikerült annyira tökéletesen megoldani, de nem vészes, de sztem is az a leggyengébb része...de még így is messze ez a top :)
kihagyni a pilotot pedig öreg hiba, mert a sorozat rögtön annak a közvetlen folytatása... -
A FIREFLY A LEGJOBB SOROZAT A VILÁGON!!!!! -
ki nem állhatom azokat, akik ki nem állhatják az űrhajós szarságokat na meg a kosztümös filmeket is 

én mindent szeretek, csak jó legyen -
kattincs a kis lemez-ikonra 

-
ki nem állhatom az űrhajós szarságokat
na meg a kosztümös filmek is
-
Nagydög #59964 Ha' vesszek meg, leulok szombaton, aztan megnezem, hatha csak tul hamar iteltem. Letoltottunk par reszt belole nagy varakozassal, aztan a masodik letoltott epizodba mar bele sem neztunk. Valami erdos terepen jatszodott az adott resz, aztan jottek a csunya ellenseges robotok, amik annyira elutottek a hattertol, hogy nem tudtuk, sirjunk, vagy nevessunk. -
"galaktikus harcicsillag" 
ez a legújabb bf2-es medálnak is a neve

-
nem a battlestar = romboló-val van leginkább a baj, hanem a csillagközivel, mert ugye maga a Galactica egy tulajdonnév... -
na ne bassz! erről nem is hallottam eddig. 3 órás pilot film??? akkor felezővel felvéve + 1 rész lost= egy 180 percesre ráférnek 
-
Nagydög #59960 A tukorforditas(csatacsillag) tenyleg sokkal normalisabb, de elbarmolt forditasokban a magyar kertevek nagyon otthon vannak. -
nemnagyon értem miről beszélsz, mond el, hogy mi übereli jelenleg BSG-t CGIben :)
(rajongói filmek, hát persze :DD) -
a 3 órás pilot része most lesz szombaton a szutyadék tv2-őn, igaz tuti bűnszar lesz a szinkron, de akit érdekel nézze meg, aztán majd szedegessétek inkább eredeti hanggal :)
(pl a cím: "Csillagközi Romboló" is iszonyat lol :D)
de kedvcsinálónak nemlesz rossz :) -
az itt készült filmeket hogyan lehet elmenteni vagy ilyesmi
-
pedig ott is volt egy "nagyszájú", aki globalban-t kapott.
és fel is vettétek, nem? -
jah, hát a másik erőssége a bsgnek, hogy nincs elszállt jövőképe, valamennyire reális világábrázolás jellemzi (nincs pl idióta pajzs a hajókon, etc...)
illetve a személyiségek is sokkal életszerűbbek, nem azok a tökéletes jellemek, akik zsenialitásukkal mindig mindent megoldanak... -
az a jó a sorozatokban, hogy nincsen a cselekmény beleerőszakolva másfél órába, és így minden kis részlet kidolgozására van lehetőség...azért pb-nél egyik részre se mondanám azt, hogy lapos, és nemtörténik benne semmi...inkább olyan mint egy végtelen hosszúságú film, 1 hetes reklámokkal :) -
megnéztem az introt erről az oldalról, amit belinkeltél. eléggé sirályos, rámozdulok. különösen ez a szemüveges kapitány-figura érdekes (olyan retrós személyiség lehet, mert gondolom ilyen technológiák mellett a jövőben biztos nem lenne egyébként senki rövidlátó) 
-
Nagydög #59952 Ne csinald! Ebbol megneztem egy reszt, de olyan gaz volt, hogy azt hittem sirva fakadok. A CGI minosege jonehany rajongoi filmben is komolyabb. A regi sorozatot viszont nagyon szerettem, bar lehet, hogy ma mar az se kotne le annyira. -
Prison Break?
Az a jó a sorozatokban, hogy annyira qrvára hosszan és sokáig nem történik benne semmi, hogy nyugodtan lehet mellette BF2-zni. Ha mindig csak a spawn-/loadképernyő bámulása helyett nézek csak a filmre, akkor sem maradok le semmiről... :] Bár így egy-két nap alatt vége egy teljes sorozatnak, de hát... van mindig új... :) -
Stargate (Sg1, és Atlantis), illetve Prison Break :) -
PB = PunkBuster?
-
mijazaz 2SG és PB? 
én meg a 24 2. szériáját fogom nemsokára elkezdeni
-
Battlestar Galactica
Rome-ról is finomságokat hallottam, de speciel most helyhiány miatt nemnagyon nézegetem, elég nekem a 2 SG, meg a BSG, márciustól pedig folytatódik a PB...
(csakhogy kérdezhessétek megint a rövidítéseket :D) -
de mi az a bsg? 
igazából én most a márciusban az HBO-n induló Rome c. sorozatot várom. i.e. 50 körül jáccódik, a legjobb korszak a római történelemben. monnyuk nem egy sci-fi
ööö, melyik topic is ez?
-
Izé az elöző oldalon Yan üzenetére csak nem volt kedvem megkeresni azt a hozzászólást!:D
Yan írta:
juuujjj, de nagyon hasonlit ez vietnámra.
Talán öt is felveszitek, mint...? -
willis #59944 igen de mire idehozza a posta többe lesz mint ha itthon megvennéd
-
Nagydög #59943 Oke. Mi a doghalal az a bsg? Sci-fi elvonasban szenvedek.
Valaki latta a Final Fantasy: Advent children-t? -
te mire reagáltál? :) -
Hatt izé meg hozzé akkor majd nyomjunk le egy infranty wart.Kiváncsi lennék milyet játszanánk.GBC vs ex.:) -
kicsit lassú vagyok:D -
Milyenn stílusú film ez? Vagy sorozat:) -
nézzél bsg-t, az masszívan odab@sz most mindennek :) -
Hehe az én logom tökk jó bíbíbíííí!:) -
Yan nem lenne ez,hiszen ő már klántag!És különben sem azért írtam ezt,hogy a klánba jöjjön.Miért te most miért gondoltad ezt??:)