172102
  • metlogen
    Hello

Hamachin próbálta már valaki,lehet vele játszani?

thx
  • ToMy_
    hahó,
    egy kérdés: mi lehet az oka, hogy telepíteném a BF2-t, és a következők történnek:
    autorun - nyelvválasztás - install - splashscreen - preparing setup - kék csík végigszalad - és zuttyvissza a windows asztalra
    már volt fenn a gépen korábban, akkor csont nélkül felment
    alcohollal is próbáltam, daemon4.00HE-vel is, mindkettőnél ua.
    optikai drive-okat letiltottam, a másik virtuális meghajtót kilőttem, és mégis mindig ugyanaz.
    tipp?
    a "vedd meg boltban" rosszválasz...
  • DieHard
    valakinek problémája volt a játék hangjával. nah most nekem is eléggé xar. össze-vissza recseg, sistereg. eddig hibátlanul ment. audigy zs-em van. tudtok rá valami megoldást? a játék audio menüjében nem irja a hangkártyám csak hogy softveres, hardveres, meg fx. nem a hangkari pontos nevének kéne lenni? én ugy emléxem - lehet rosszul.
  • DonC
    infatryban szerintem nincs commander, se spec fegyverek, se jármü. vagy nem erre gondoltál?
  • leveskocka
    koszi szepen jo ez:))))
  • Hatt
    Jah és a Commander használatától teljessen elzárkoznék ha lehet.
  • Hatt
    Pölö itt egy működő változat: infantry
  • Danee
    Lehet h én a patch-ben visszatérek repülőzni heli helyett :) addig össze kéne hozni a veteran heli-t :)
  • Kovács legény
    jaj-jaj mostakkor megkelltanulnom lőni?:)
    mikor kezdődik kb a kupa?
  • erdos
    JCSR is jelentkezne az infantrykupára ha van még hely :-)
  • FCH kari
    C4 20 másodperc után bummmm ráraktad a jármüre valaki megöl akkor is durrr:)
  • FCH kari
    nem mindegyik helein van levegö-levegö rakszi és az igazábol csak az ellen helikre jo:)a többi ugyan ugy mükszik
  • FCH kari
    én örülük ennek a pb-nek annak idelyén far cry-ban volt remgeteg csalo vadásztuk öket de eleinte csak felvételt csináltunk és feketelistára lettek téve de asszem azota ott is fejlödött a bp
  • schrank
    egy játékban hagyják már a player-ra az ügyességet nekem már a tv raksi is túlzás nem is lát aztán kilő játékromboló szarság
  • FCH kari
    mikor elinditod a raketát azonnal jelzi a célt és rámegy ugyan igy vannak megcsinálva az állványosak is mert ha észrevetted nincs célkerszt:)
  • Zs0lt1
    sztem ha nem 12vs12 lenne az infantry hanem mondjuk 5vs5 vagy 6vs6 sokkal többen jelentkeznének valamint lehet, h klánok két csapattal indulnának ;-)
  • FCH kari
    itttt
  • schrank
    én azt nem értettem hogy a farok is hogy akart csítet kipróbálni üres szerveren hát ilyen lennének a csíterek
  • Morfy
    Mai napon Ranked 2-es szerveren megszületett az első globál ban,ez már élesben fent van kb 500 szerveren.
    [02.01.2006 10:39:54] VIOLATION (MULTIHACK) #70139: =BOEL= cazasub (slot #8) Violation (MULTIHACK) #70139 [9ef1e0b8507ecf7b29f67b2cb5df85a3(-)

• mesor
    Kecsegek!
    Running szerintem töröld az összes nem ide vágó hsz-t, mert a topic nem erről szól! (na meg persze azért mert nem voltam itthon és nem tudtam részt venni a 60k-ért folytatott harcban úgyhogy kezdhetnénk előről ;D)
  • Neoncsoves
  • ERykk
    ???MIEZ???
  • Verzoo
    Azt tudom:))))))))))
  • DummyBoy
    Én is azzal nyomom most, de pár dologra még nem jöttem rá ... pl hogy a LAser Guided AT raksi hogy működik :) De nagyon vad ... főleg a Kubra DAM :)
  • alma2
    Ahh, hogy a harmadik postban benne volt.. torolve :)
    Jo kis helis tapos mod, mar is a kedvencem :)
  • alma2
    Segits mar egy kicsit, milyen Mod ez ?
    ahol a helinek van olyan raketaja is, mint a ketszemelyes repcsiknek.
    Vagy nem jol latom ?
  • Running
    Az infantry...szabályok bf2huncupon, vagy bf.hu-n. Ha kell még valamit finomítani szabályokon akkor jelezzétek. Akkor frx-et is felveszem a listára.

Akkor eddig infantryra jelentkezett:
    1. HORDA
    2. GBC
    3. EX
    4. FRX
  • FCH kari

• FCH kari

• FCH kari
    nagyon jo szvsz ez a allied intent mod vannak uj cuccok meg egyebek benne:)
  • mohus
    "ghost town rulez!!!
    mivel csináltad a videót, és mivel cvitted le a méretét?"

pinnacle studio plus 10
    divx coder van a software-ben, azzal méretet minőséget mindent be lehet lőni

maga a capture : 6600gtmből a video és a hangkártáyról a hang belemegy a KÜLSŐ USB digitalizálómba...ami visszatolja egyből a digizett anyagot egy USB 2.0 kábelena wincsire..) így a központi proci (bár HT-s) nincs terhelve...a wincsi meg nem kell játék közben igazán, mert az egész pálya benne van a másfél giga memóban
  • Robogo
    Ez rendes infranty lesz mint a CB-n nem ez a késelős meg medikes cucc!És persze semilyen járművet nem lehet használni.
  • DonC
    melyik infantry ez? mert ha a medic kisütős akkor nem de ha normál infantry akkor jelentkezünk (frx)
  • TS Zolly
    Bocsi, a sok filmek melett egy kicsit offolnék.

T4ce skacok! Lekellene gémelnünk valamikor az MB wart. Nektek miko lenne jó hétvégén? Privibe adok msn cimet.

ON
  • alma2
    Lehet, hogy nem is a BSG-re hanem az SG-re gondoltam csak mivel feluletesen ismerem oket osszekevertem ?
    Na mar is ketelyek kozt vergodom :)
    na jo tenyleg nem off-olok tovabb a mondani valom lenyeget, akar egy mondatban is leirhattam volna mint itt sokan teszik, de akkor nem lehetne bele kotni sem :)
    k*va jo sorozat a firefly + serenity mozi film, k*va sok k*va van benne, es az egyik fo k*va a running szerelme, szoval k*vara nezzetek :)
    most johetne talan Grecsy tanar ur idezete ide.
  • atwe
    Csak már unom az ugrálgatos gránát vetös állatokat :( pl.picidio :D
  • schrank
    március 15-ére csak kijön
  • Neoncsoves
    badsec, most hol vagy, hogy nem vagy itt MSNen?
  • ERykk
    várható volt, hogy késni fog...
  • atwe
    Az EA ma adott infót arról, hogy a népszerű Battlefield 2 legújabb javítása, az 1.2-es tapasz késni fog. Az eddig várt megjelenéshez képest körülbelül 2-3 hetet, de az is elképzelhető, hogy többet csúszik majd a patch megjelenése. Ezzel párhuzamosan egyébként a Euro Booster pack is késik majd.