172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
metlogen #60102 Hello
Hamachin próbálta már valaki,lehet vele játszani?
thx -
ToMy_ #60101 hahó,
egy kérdés: mi lehet az oka, hogy telepíteném a BF2-t, és a következők történnek:
autorun - nyelvválasztás - install - splashscreen - preparing setup - kék csík végigszalad - és zuttyvissza a windows asztalra
már volt fenn a gépen korábban, akkor csont nélkül felment
alcohollal is próbáltam, daemon4.00HE-vel is, mindkettőnél ua.
optikai drive-okat letiltottam, a másik virtuális meghajtót kilőttem, és mégis mindig ugyanaz.
tipp?
a "vedd meg boltban" rosszválasz...
-
DieHard #60100 valakinek problémája volt a játék hangjával. nah most nekem is eléggé xar. össze-vissza recseg, sistereg. eddig hibátlanul ment. audigy zs-em van. tudtok rá valami megoldást? a játék audio menüjében nem irja a hangkártyám csak hogy softveres, hardveres, meg fx. nem a hangkari pontos nevének kéne lenni? én ugy emléxem - lehet rosszul. -
infatryban szerintem nincs commander, se spec fegyverek, se jármü. vagy nem erre gondoltál? -
koszi szepen jo ez:)))) -
Jah és a Commander használatától teljessen elzárkoznék ha lehet. -
Pölö itt egy működő változat: infantry -
Lehet h én a patch-ben visszatérek repülőzni heli helyett :) addig össze kéne hozni a veteran heli-t :) -
jaj-jaj mostakkor megkelltanulnom lőni?:)
mikor kezdődik kb a kupa? -
JCSR is jelentkezne az infantrykupára ha van még hely :-) -
C4 20 másodperc után bummmm ráraktad a jármüre valaki megöl akkor is durrr:)
-
nem mindegyik helein van levegö-levegö rakszi és az igazábol csak az ellen helikre jo:)a többi ugyan ugy mükszik -
én örülük ennek a pb-nek annak idelyén far cry-ban volt remgeteg csalo vadásztuk öket de eleinte csak felvételt csináltunk és feketelistára lettek téve de asszem azota ott is fejlödött a bp -
egy játékban hagyják már a player-ra az ügyességet nekem már a tv raksi is túlzás nem is lát aztán kilő játékromboló szarság
-
mikor elinditod a raketát azonnal jelzi a célt és rámegy ugyan igy vannak megcsinálva az állványosak is mert ha észrevetted nincs célkerszt:)
-
sztem ha nem 12vs12 lenne az infantry hanem mondjuk 5vs5 vagy 6vs6 sokkal többen jelentkeznének valamint lehet, h klánok két csapattal indulnának ;-) -
itttt -
én azt nem értettem hogy a farok is hogy akart csítet kipróbálni üres szerveren
hát ilyen
lennének a csíterek
-
Morfy #60084 Mai napon Ranked 2-es szerveren megszületett az első globál ban,ez már élesben fent van kb 500 szerveren.
[02.01.2006 10:39:54] VIOLATION (MULTIHACK) #70139: =BOEL= cazasub (slot #8) Violation (MULTIHACK) #70139 [9ef1e0b8507ecf7b29f67b2cb5df85a3(-)
-
Kecsegek
!
Running szerintem töröld az összes nem ide vágó hsz-t, mert a topic nem erről szól! (na meg persze azért mert nem voltam itthon és nem tudtam részt venni a 60k-ért folytatott harcban úgyhogy kezdhetnénk előről ;D) -
Neoncsoves #60082 

-
???MIEZ???
-
Verzoo #60080 Azt tudom:)))))))))) -
Én is azzal nyomom most, de pár dologra még nem jöttem rá ... pl hogy a LAser Guided AT raksi hogy működik :) De nagyon vad ... főleg a Kubra DAM :) -
Ahh, hogy a harmadik postban benne volt.. torolve :)
Jo kis helis tapos mod, mar is a kedvencem :)
-
Segits mar egy kicsit, milyen Mod ez ?
ahol a helinek van olyan raketaja is, mint a ketszemelyes repcsiknek.
Vagy nem jol latom ?
-
Az infantry...szabályok bf2huncupon, vagy bf.hu-n. Ha kell még valamit finomítani szabályokon akkor jelezzétek. Akkor frx-et is felveszem a listára.
Akkor eddig infantryra jelentkezett:
1. HORDA
2. GBC
3. EX
4. FRX -
-
-
nagyon jo szvsz ez a allied intent mod vannak uj cuccok meg egyebek benne:) -
"ghost town rulez!!!
mivel csináltad a videót, és mivel cvitted le a méretét?"
pinnacle studio plus 10
divx coder van a software-ben, azzal méretet minőséget mindent be lehet lőni
maga a capture : 6600gtmből a video és a hangkártáyról a hang belemegy a KÜLSŐ USB digitalizálómba...ami visszatolja egyből a digizett anyagot egy USB 2.0 kábelena wincsire..) így a központi proci (bár HT-s) nincs terhelve...a wincsi meg nem kell játék közben igazán, mert az egész pálya benne van a másfél giga memóban
-
Ez rendes infranty lesz mint a CB-n nem ez a késelős meg medikes cucc!És persze semilyen járművet nem lehet használni. -
melyik infantry ez? mert ha a medic kisütős akkor nem de ha normál infantry akkor jelentkezünk (frx) -
TS Zolly #60068 Bocsi, a sok filmek melett egy kicsit offolnék.
T4ce skacok! Lekellene gémelnünk valamikor az MB wart. Nektek miko lenne jó hétvégén? Privibe adok msn cimet.
ON -
Lehet, hogy nem is a BSG-re hanem az SG-re gondoltam csak mivel feluletesen ismerem oket osszekevertem ?
Na mar is ketelyek kozt vergodom :)
na jo tenyleg nem off-olok tovabb a mondani valom lenyeget, akar egy mondatban is leirhattam volna mint itt sokan teszik, de akkor nem lehetne bele kotni sem :)
k*va jo sorozat a firefly + serenity mozi film, k*va sok k*va van benne, es az egyik fo k*va a running szerelme, szoval k*vara nezzetek :)
most johetne talan Grecsy tanar ur idezete ide. -
atwe #60066 Csak már unom az ugrálgatos gránát vetös állatokat :( pl.picidio :D -
március 15-ére csak kijön
-
Neoncsoves #60064 badsec, most hol vagy, hogy nem vagy itt MSNen? -
várható volt, hogy késni fog... -
atwe #60062 Az EA ma adott infót arról, hogy a népszerű Battlefield 2 legújabb javítása, az 1.2-es tapasz késni fog. Az eddig várt megjelenéshez képest körülbelül 2-3 hetet, de az is elképzelhető, hogy többet csúszik majd a patch megjelenése. Ezzel párhuzamosan egyébként a Euro Booster pack is késik majd.