172102
  • FCH kari
    amugy milyen progit használsz?
  • koschwarz
    én biztos nem tudom, mert nem merült fel ilyen problémám.
  • FCH kari
    Far Cry Hun
  • T4CeOBiNet noob
    bocsi a tudatlanságomért de mi eza FCH?? úgy tudtam hogy SAC-os vagy!?
  • FCH kari
    hmm. igazad van csinálok magamnak is valami egyszerüt
  • T4CeOBiNet noob
    majd jön
  • FCH kari
    m3st3rnek csináltam egyet de nem jelenkezett:(
  • T4CeOBiNet noob
    köszi a metset JoeBácsi nagyon tanúlságos volt a számunkra is!
    a fusi-pla oldalon a mi taktikánk sem remekelt - szépen bevédtétek a zászlóitokat
    mastur: hát ott az volt az érzésem, hogy egy kicsit (jó magyar szokás) elbíztátok magatokat a jó kezdés után
  • FCH kari
    baba:))
  • erdos
    Már bocsesz Shrank de úgy mondasz ilyeneket hogy egyetlen komoly infantrymeccsen nem játszottál. Hidd el ha kipróbálod akkor rájössz miért vagyunk a krumliköpködő meg a repülő hátizsák ellen. Egyszerűen értelmetlenné teszi a játékot. Ennek a játéknak nem erről kéne szólnia hogy ki tudja már a levegőben robbantani a c4-et vagy ki lő a másik alá egy krumplit. Még célozni se kell tudni vele. Ezért lesz jó a peccs, végre lesz újra igazi lövöldözés, használatba kerül újra a kézigránát meg ilyenek. Jó is lesz így ez az infantry, a peccs után úgyis ez lesz a jövő zenéje.
  • Danee

Eddigi műveim :)
  • Danee
    áhh, 8 k alá nem birom hozni :) vip logot szivesen
  • Jancsik
    kira, tudnál nekem is csinálni?
  • Danee

Ez hogy tetszik?
  • Danee
    Igy nem igaz, hogy csak alap fegyverek, ez minden waron megegyezés kérdése.. volt már mikor sf fegyvereket is használhattunk

Kari: ezt ne erőltetsd :))
  • erdos
    Az én ízlésemnek túl színes, olyan kanáris, de persze ez nem mérvadó :D
  • FCH kari
    ez milyen:))
  • FCH kari
    tényleg running vagy valaki aki jogosult a szülinapi dátumomatlégyszi irjátok át nem 8 ha nem 4-én szül köszi, nemtudom miért 8 lett irva:(
  • FCH kari
    akkor egy ilyen szolid valami??
  • Robogo
    Boldog szülinapot Zolly!
  • erdos
    mindkettő :-)
  • FCH kari
    MELYIK?
  • Crem
    Hát ez elág zavaróan villog!:((
  • FCH kari
  • FCH kari
    Véleményt kérek:)
  • Kovács legény
    BSZN ZOLLY!!!
  • joebacsi
    mb,
    mustár csúnya volt, sajna előtte már nemtudtunk gyakot nyomni rajta (mondtam már, hogy a dr bekaphatja? nem mintha sokat ért volna azokkal a majmokkal gyakot tolni), így első éles meccsünk volt...nem tudtunk mit kezdeni a folyamatosan együttmozgó-javító járművekkel (bár én nemtudtam játszani), nagyon rágyúrtak erre a villámerő-s srácok, hiába pörögtek az elején viszonylag huzamosabb ideig, első körben lepörögtünk, másodikban pedig szintén egy erősebb kezdés után kaptunk ki...ők ismerték a pályát, mi nem...és mivel fushe-n sikerült elég keményen eltolni az első kör startját, így csak 70 pontot sikerült hozni összességében a mappon...mind1, szépvolt t4ce, mi meg okulunk...
  • Running
    meccs
  • badsec
    Ez MB meccs volt vagy csak gyak?
  • joebacsi
    t4ce - rdha
    999 - 659

grat, nemérezzük mostanában a póvert :/
  • Running
    Grat.
  • Robogo
    Upsz nem ennyi lett,elszámoltam.:)

GBC vs [NS] infranty ladder 576-60

• leveskocka
    gratt:)
  • leveskocka
    na,en is ezert szerettem meg a bf42-t,most a bf2-t,mert nem csak egy sima ugribugri fps...tenyleg van lehetoseged...
  • badsec
    Szép volt srácok!
  • mNzJean
    ma nagyon szigoruak voltunk
  • Robogo
    GBC vs [NS] infranty ladder 506-60

GG!
  • Kovács legény
    hát ezt nem szeretném...
  • FCH kari
    célozni itt is kell kell
  • alma2
    Nem tudom, hogy melyik fegyver mit er, mivel egyedul rohangaltam a palyan :)
    de az introjaban latni némi izelitot, es meg mindig ures az osszes server.
    De ezeket az ejjeli mapokat de utalom.Az nyer akinek nagyobb fenyerot bir a monitorja, es nem folyik ki a szeme ido elott.
    Schrank menjunk fel egy servere mutasd meg, hogy lossz el a kodbe egy tv raketaval ugy, hogy lelovod az allo helit az ellen bazisan.Kivancsiva tettel.Na nem azt mondom, hogy nehez, mindenestre tobb palyaismeretet kovetel meg mint pl a dzsippezes.
    De a kulcsszo elhangzott, nyomkodni kell a gombokat,sot az egerrel a jo iranyba mutatni tehat nem magatol talal be.
    A jatek talan legrosszabbul megirt resze a tv raketa iranyitasa, hol veszi az iranyt, hol nem, hol kilovi hol nem stb.mas jarmunel meg nem tapasztaltam, hogy besulne a raketa, meg bizonyos palyakan helyzetekben tojik ra, hogy mit nyomkodsz megy a vak vilagba.Legerzekenyebb jarmu a lag-ra is Na ez nem feature hanem bug de ez van
    Gyere fel az sgre most es mutasd meg magad :)