172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hmm, nem is gondoltam volna van single playere, kiprobaltam,Latszik milyen arcok irtak az AI-t bele, az ellen helije mar siman ratamadott a masik helire, remekul korozott a bazis felett, es foglalas helyett irtotta az epp megjelenoket es hasonlok.BAr komolyan jatszani ezzel sem lehet, mindesetre mas megkozelites az tuti mint az eredeti.De ez a heli butitas nagyon rossz, ugy repul mint, ha asztalon tologatnam a matchboxom, lefejelem vele a hangart csak lepattan rola es hasonlo konnyitesek. -
pü, pü (köpködős szmájli)
nem gyengék a helik, de ez valószínűleg nézőpont kérdése. egy helisnek több tonna páncélzat és folyamatosan kilökhető flair is kevés lenne
monnyuk gyalogosként engem igencsak el tud keseríteni, amikor pl. sharqin az araboknak esetleg sikerül elfoglalni az tornyot, nincs az amiknak helije, és az arab heli fölényben van, és gyakorlatilag azt csinál, amit akar a gyalogosokkal. bár én is azt mondom, hogy ha a team összefog ilyen nehéz pillanatokban, akkor csak le lehet szedni (mittomén az légvédelemmel idegesíteni-mert lelőni azért nehezebb, meg két humwee-ből lőni, meg AT-rakétákkal is lőni, stb. persze így is sok áldozat lesz, és így sem biztos, hogy sikerül leszedni. na ilyen összefogást még egyszer sem láttam ilyen helyzetben sharqin
)
-
Szerintem teljessen igazad van ebben.
Danee se biztos hogy folyamatossan élvezni fogja, viszont van 1 csapata a PT-6 és biza kétlem hogy csak publik játékot fognak erőltetni. Namármost 1 klánwaron azért ez igen is előnyös tudás amivel ő rendlekezik vagy fog rendelkezni ha begyakorolta. Már csak az ellenszert kell megkeresni de idővel az is meglesz. -
Azért ott a dummantóval más volt ám a helyzet, ott azt nem volt mindig esélyed használni mert a többi alap fegyver sokkal hatásosabb volt. BF2-ben ahoz képest vizipityuval lövöldöző. Vietnamba ha valakire rálőttem messzire az oda is ment. Ha laggolt azt láttad és volt viszonyítási lehetőséged hogy hova is kell lőni, BF2-ben felejtsd el. Kiküszöbölték hogy ne lásd a laggot, így most okossan 3 tár is bele megy az ellenfélbe, neked jelzi de ő ott sincs ahova lövöldözől. -
akkor 100-as ticket is elég lenne 

-
Szegeny helik igy is nagyon gyengek, semeddig nem tart leloni oket, ket ugyes AT-nek, akar kilometerekrol is.Ket dzsiprol ne is beszeljunk.
De sir a nep sir a szaja, majd szepen sebezni fogjak a vegen a mezei pisztolyok is, akkor majd a helisek szepen raszoknak felmennek a legmagasabb pontra onnan osztjak a tv guidedot a nep arcaba, sose fognak leereszkedni, hogy sebezhetoek legyenek, majd akkor meglatjatok ki jar jobban :)
Bar akkor olyan lesz a jatekmenet amit multkor is danee csinalt, bar nem tudom mit elvezett benne, mert o ezt mar hasznalja.Sot akkor mar jo pilota sem kell, csak lenyomni a gazt es emelkedni, amig a jatek engedi.
Ott a heli, ott az ellen helije, ott a repulo, ott az ellen repuloje, ne akarja mar minden mezei gyalogos megvaltani a vilagot.O valtsa meg a foldon...
Bar ez most sok embernek nem tetszik, de szerintem teljesen jol van kitalalva :)
Jatszani kell csapatban, okosan ugyesen, ha az a problemad, hogy lelo egy heli, valtsal AT-re aztan durr neki... ennyi.Nem a jatekot kene lebutitani, hanem elerni, hogy igen is legyenek jo jatekosok.gyakorlas sokat segit ezen.
Na johet a kopkodes :) -
Mellékessen akkor fikázd a pilótákat ha te megtanultál földön harcolni.
Jelen esetben azon kívűl hogy sokat játszól mást nem tudok rólad elmondani... -
Akkor nem értem miért játszottál DC-vel 
Valyon miért voltak pölö szabályok DC warokon? Mert akkora királyúl megcsinált játék volt? Ugyan már.
Mert a DC-ben király volt a léági járművek kezelése?:) Fenéket, csak azzal játszottál folyamatossan és megszoktad. Aztán az lett az alap.
BF2ről nem is beszélnék ha nem gond. Ennél a gémnél még a vietnám is használhatóbb volt. -
Holdat, én egy rigó fejét is ellövöm vele 2 km-ről, ha te nem tudsz rendesen lőni vele, akkor az azért van, mert a sok ivászat miatt remeg már a kezed.
-
1h mulva lent lesz:o) majd kipróbálom:oD
-
Project Reality Trailer -
F5 ??? -
Teljesen mindegy mit valasztasz, csak a holdat talalod el veluk ugyis. -
a csuszások,tökölések miatt igy is elég hosszú sajna egy 4körös war -
pff de rosz a suliba a net, elküldi többször az üzimeet, és csak akkor frissít ha írok üzenetet
-
Ez jól hangzik! És ha mondjuk 200 lenne a ticket, akkor sem tartana egy kör tovább mint kb. 40 perc. és abból "csak" 4-et kellene lenyomni! Srácok, azért ezt nem ártana még 1x átgondolni szerintem!
Nem is tudom, valahogy a 4x20percet én tökéletesen elegendőnek érzem. Meg nem tudom miért kell "sírni" az idő miatt, amikor a ranked szerverek nagy részén is időre mennek a körök. Viszont abban egyetértek, hogy esetleg nyert körökben is lehetne számolni a végeredményt.
-
Ha az engine szar akkor többet ne várj el 1 modtól csak ha jobb a játékmenet... -
Én pont ellenkezőleg ... én majdnem mindig az Unlockos fegyókkal játszom ...
Sajnos ahhoz keveset játszok hogy hozzászokjak valamihez, Warozni meg úgyse fogok :)
-
amelyik játékot nem lehet helyrepofozni egy több mint 1GB-os peccsel arról kár beszélni
-
ritkán van az hogy egyetértek veled, de most igen
(kivéve a bfv-re vonatkozó részeket, azzal sose jáccottam)
én szeretek helizni, de remélem a peccsben javítják annyira az AA-t, hogy legalább a heliket ne legyen ANNYIRA problémás lelőni, mert abban viszont nem bízom, hogy a vadászgépeket továbbra is le lehet normálisan szedni. nem sokat ér a vadászok páncélzatának csökkentése, ha a rakétával egyébként el se lehet találni (csak baráti gépet
).
itt a hordás meccseknél jöttem rá, hogy az nekem se teccik, hogy időre mennek a war-ok. szerintem akkor kéne abbahagyni, amikor az ellenfél megsemmisült
, szóval amikor az egyiknek 0 pontja van. sokkal izgalmasabb lenne, ha olyan eredmények születnének, hogy 3-0, mint hogy olyanok, hogy 234-345
.
-
én már csak alap fegyverekkel lövök, mert rájöttem hogy akik az unlockhoz vannak szokva, azok waron rosszabbul mennek alap fegyverekkel, és nem jobban, és így jobb leszek az infantry cup-on :) -
LOL akkor láttom te sem játszotál sokat PoE-val mert mindig játszotak vele legalább 3 32-s szerver mindig televolt, lehet nem volt olyan nagy népszerüsége mint a DC-nek de több volt a seminél még akkor is ha lagzott az elsö verzóban de a vége fele ezt a hibát is orvosolták. Azért mert te a Dc-n nőttél fel nem kell a másik modot fikázni mert neked nem tetszet. -
a bfv-t próbáltam multiban meg a PoE-t is DE akkorra szar motorja van a vietnam-nak hogy játszhatatlan lezuhan a mig a bozótba aztán fel sem robban meg a járművek olyan faszul mozognak benne hogy az már fáááj a légijárművek meg egyszerűen siralmasak már ami a "repülés"-üket illetti katasztrófális és nem is játszott vele a kutya sem bezzeg DC-t a warozás meg egy nagy fasság akkor lenne értelme ha nem időre menne helizni felesleges mert kocsival egyedül szedek le 2 helist míg ők max ketten szednek le engem úgy hogy nincs a játékban légvédelem meg tankálló az a kecseg kávédaráló úgyhogy amíg nincs légvédelem addig nem kéne májerkodni a nemlétező pilóta tudásotokról a rengeteg TK-itokról meg nem is beszélve
-

arcoskodol itten 
meg fogom venni az sf-et, aztán és is csíterfegyverekkel fogom tolni
-
Szekrény: #60126 #60136 #60138
Egyszer próbáld már meg úgy osztani az észt, hogy van legalább egy kevéske közöd a témához! Komolyan, már szinte fáj, akkora baromságokat írsz...
BFV-t nagyjából csak képről láttad, helit BF2ben csak alulról, infantry warról meg elképzeléseid talán vannak, mégis, mintha az atyaúristen lennél, úgy osztod itt a kinyilatkoztatásokat... -
lammaer #60198 SF Medic unlockra gyúrok én is... egyszer volt kezemben zsákmányból... hirtelen vagy 6 embert sikerült levadásznom vele közepes/nagy távolságból, 3-as rögzitett sorozattal, pedig nem nagyon nagy BF-es... -
A nagy része rendben van, de
"Azért ez nem egészen fedi a valósagot, mármint az a rész, hogy a köpködőhöz nem kell tudni célozni... főleg nagy távolságra eltalálni a vonalkázott elnagyolt célkeresztszerűséggel nem egy ecccerű dolog de meg lehet tanulni, ugyanúgy ahogy lőni is."
Na, a múltkori infantry waron tudod a tököm televolt, hogy 5 spawnból 4szer úgy öltek meg, hogy a csóka 2 méteres körön belül volt, ugrottam én is, és mégis én meghaltam, ő meg vígan futott tovább. Majd akkor elhiszem, hogy skill kell hozzá, ha a peccsben normálisan megcsinálják, és még utána is használni fogod. Bár azt hiszem, hogy te fogod használni úgy is, és remélem, hogy a sok pattogó GLáma kiirtódik örökre.
-
Én nem hulláktól veszem fel, hanem kiválasztom az elején a kasztnál és akkor azzal tolom.
-
én sikeresen elvettem egy tetemtöl csak épen alig volt benne löszer,mire odaértem volna löszercsomaghoz keresztülgázolt rajtam egy tank:( -
Jó nagy szar, nekem van már. De ha már F2000 akkor szerintem az SF medic unlock sokkal jobb, sőt közel a legdurvább puska ha valaki lőni is tud. Az F2000 a tunkolós lémeknek való, akik még krumplizni is szeretnek. -
Sok tankmániákus logos :D -
Azért abba egyezzünk meg, hogy a helik és a repülők nagyon el vannak súlyozva... gyakorlatilag nincs normális, hatásos légvédelem. A kézifegyverek szerintem nem problémásak mert igazából attól függ, hogy mire gyúrsz rá. Pl. a meccsek miatt most állok vissza alapfegyverre én is. Abban mondjuk megegyezhetünk, hogy az AT alapfegyver egy nagy szar, de ez is megszokás kérdése. -
azt viszont észrevettem, hogy akárhányszor sikeül felvennem f2000-et egy elhalt assaulttól, rögtön leartyztak vagy lelő egy páncélos 
úgyhogy a fejemen valami átok van, hogy ne tuggyam eccer huzamosabb időre kipróbálni.
-
komolyabb meccseken alapfegyverekkel megy a tolás. persze megegyezés kérdése de van, h a kupa szervezői kötelezően kikötik. (NC, OC, stb.) -
bár én még mindig azt gondolom, hogy nem a fegyver, hanem a játékos tudása miatt jobb valaki, azért kezdem látni, hogy az unlockos fegyók valamivel jobbak. azon a néhány külföldi szerveren, amin még jáccok a magyarokon kívül, sok játékos az unlockoltakat használja, és a legtöbbször ők győznek. elég csak az f2000-et nézni, sajnos. a villanógránát pedig szerintem egy genyaság. 
egyáltalán, az a megoldás a dice részéről egy hatalmas geciség volt, hogy az ottani fegyvereket át lehet hozni.
-
Azért ez nem egészen fedi a valósagot, mármint az a rész, hogy a köpködőhöz nem kell tudni célozni... főleg nagy távolságra eltalálni a vonalkázott elnagyolt célkeresztszerűséggel nem egy ecccerű dolog de meg lehet tanulni, ugyanúgy ahogy lőni is.Tovább mennék, Vietnámban is volt dummantós fegyver és ott sem lázadozott miatta senki hanem 1 waron ha viet volt megpróbált magának mielőbb beszerezni egyet az ember a lelőtt ellentől. Tehát akkor?? Ez a BF2 az első olyan játék ahol azt látom, hogy a dolgokat kiszavazzák a játékosok, Vietnamban ha 2en ültünk a heliben mind 2en foglaltunk, a mai napig is így van és tökéletesen játszható a game, BF"-ben meg 2hónap alatt kiszavazták igaz csak a BH ellen lázadoztak de a harcihelik is beleestek a szórásba emiatt sajna.
Az egyetlen amit alakítgattak Vietnamban az a fegyverek összehangolása volt, kiegyenlítése ne legyen egyikse sokkal erősebb a másiknál, de nem volt ilyen, hogy sokat sírok és kiveszik a gameból.Minden játéknak meg van a szépsége és a fekete oldala, BC-BR akkor azt kellett elfogadni és szeretni...... Nem kívánság műsor ez szerintem....szerintem... -
lammaer #60187 Tudom kapok érte, de... a BF2 SF topikban le lettem lámázva jól, hogy milyen hülye vagyok amiért holmi előnyöket emlegettem az unlockos fegyverekkel kapcsolatban... erre kiderül, hogy a "hivatalból" játszók alapból kikapcsolnak minden unlockot a meccseiken.... -
ezek szerint mégis van
-
anno ott klánoztam csak miota bejött a bf2 meg a wow azota valahogy szétestünk:( -
far cry?!
megvan a gém csak kék halált hoz a gépemre ha felrakom és elindítom, úgyhogy kb 5perecet ha jáccottam vele