172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ne baszogasd már szegény
-t most rohant vissza a tesco-ba hogy cseréljék vissza BF2-re
-
haxoror #60302 Nem inkább a Battlefront 2-re gondolsz? -
ugyanolyan hülye ő is :D -
Te most olyan inteligens vagy , hogy ebből a halandzsából kikövetkeztetted , hogy miről beszél , vagy szinkronba jár az agyatok ?
-
az rakéta nem "ágyúgolyó" de a játékban nem lehet választani "ágyúgolyó" típust rakétára
mint a PoE-be anno de annyit nem ér egy szar játék
-
elolvastam megint és mindig nemvágom -
egy bf2 van és mi is evvel játszunk,de nemértjük amit irtál,kicsit összefügéstelen volt ,ha leirnád pontosan és érthetően, hogy mi a problémád tudnánk segiteni -
ez a PC-s nem a konzolos modernkombat amiről te beszélsz
-
hmm léccives olvasd végig amit írtál és akkor talán tesem fogod érteni azt hogy a mi a problémád .. 

-
logó kötelez
-
ATX1 #60293 Nemértelek benneteket!
Jó topicot választotam,mert ez a Battlefield 2 játék topicc,nem?
Ha lehet magyarázátok el,hogy mi itt a baj?hiszen ti is evvel játcotok,nem?
vagy van másik? Battlefield 2,mert én egyröl tudok.
Vagy lehet hogy tévedek?
Április 1-je,még nincs.
-
haxoror #60292 A single és a multi közötti irányítási gondok attól is lehetnek hogy mindkettőnek külön van a beállítása, hiába állítod be a multit úgy hogy neked jó legyen, singleben a default marad, azt is át kell külön állítani -
annyi előnye van, hogy kifogyhatatlan lőszere van, de sztem nem sokat ér:o) -
az anyahajó légvédelmével jelentősen több sajátot találtam el, mint ellenséget. nálam rosszabb, mint a kis AA-állványok.
-
T-90
"A harckocsi felépítése
Az új haditechnikai eszköz felépítése kivülről alig különbözik a korábbi gyártmányoktól. Az alapfegyverzet a hagyományos 125 mm-es simafalú ágyú, amely a hagyományos lövedékek mellett indíthatja a Refleksz 9M119 típusú lézersugárvezérlésű páncéltörő rakétát. A 700 mm-es páncéltörő képesség és a 4000 m-es hatótávolság lehetővé teszi a páncélos célpontok mellett a helikopterek megsemmisítését is."
forras
hat errol ennyit:) -
Tegnap lottem le valakit vele, ha ez megnyugtat, sot meg enemy is volt :) -
McKalton #60287 Egyébként az USS Essex-ről(anyahajó légvédelmi ágyúja) mi a véleményetek? Azért azzal le lehet vadászni egy két helit vagy repcsit (habár heli elvileg nem jöhetne a közelébee a BC miatt) Csak egy baja van: könnyen sebezhető, hogy ha repcsivel ráálsz akkor a gépágyúddal kb 1,5 mp alatt kinyírod szerencsétlent, aki épp benne ül. -
nemmagamnak akartam címezni:( -
ha kicsik az emberek akkor vegyél nagyobb monitort
ha nemtudsz fennmaradni,igyál sok kávét meg kólát
-
mijazahogymivanhogynemértem??? -
Verzoo #60283 Küldetés?Fentmaradni?Bujkálni?Kicsik az emberek?
Ez milyen játék? -
értelem rulz!
-
Ha megiszok 1 kávét akkor fenn tudok(tutok) maradni akár 2 -3 darabig is . Amúgy fogalmam sincs miről beszélsz . -

-
Milyen jatekrol beszelsz? A Lego Starwars topic nem itt van... -
view distance-t tedd maximumra:) -
vagy magamnak :) -
ATX1 #60276 Hali mindenkinek.
Énis kapt 1-et,de nemboldogulok vele,ugyanis a pályán oly kicsik az emberek
hogy mire észreveszem az ellenséget,már le is lötek.
Kérdezem én?hogy lehet végik menni a ugy a pályán,hogy 1 darabig fent is maradjál? akár hová megyek,vagy bujok,másodperc alatt lelönek,de ellenséget
nemlátok a látokörömbe.
Fogalmam nincs,hogy hogytutok továbmeni,ugy hogy még a küldetéseket végik
viszitek.Valahogy nemértem!
Valaminek kel lenni,hogy végik tudjátok vinni a pályát?
Ha megtudjátok osztani a titkot,velem is,megköszöném.
-
Én photoshopő cs-t használok, de ha neked ez nem kell, akkro megcsinálom Janeknak :) -

-
Nopersze, megugye 2-3 golyóval se szaladgáljunk már el a csatatérről...
Ez egy játék ahol a sokszínűség és a játszhatóság a szempont. szerintem. -
-
...és hány enemy repcsit lácc anyahajó felett???? 
-
Az új patchben erösebb lesz a légvédelem.A gyalogoktól elveszik a bunnyhoppingot,de cserébe megkapják a repcsisek, hogyne érezzék kiszolgáltatva magukat a sok vériglástól:
-
McKalton #60269 Nekem erről a Sólyom végceszélyben c. film jutott eszembe ahol 2 BH-t is úgy szedtek le a szomik hogy egy rakétával eldurrantották a farokrotorjukat és már zuhantak is le. Szóval a valóságban egy rakéta is bőven elég. A játékban is hasonló feltételeknek kéne lennie. De maximum 2 rakéta. -
Heliről jut eszembe ... asszem tegnap volt, csaptjuk a játékot, squadban, sráccal kitaláltuk, hogy menjünk egyet helivel ... srác beszál, beugrik mellé egy másik srác a squadból ... Erre szól neki: "Légyszi, szálj ki, hagy menjünk egy kört a hekkerrel ..." a srác pedig: "Ja, okés menjetek" és kiszált ...
Nem sok ilyet láttam: asszem [HTS]Oliv vaalamennyi volt a srác neve ...
Ez persze el nem foglalható bázison .. kezdenénk emelkedni erre megjön az enemy heli és mindenkit leszed ... beírom a csetbe, hogy "Szólljatok lécci a láminak, hogy tűnjön innen helivel" ... Erre az ellenfél csapatból valaki megjegyezte "Ráadásul Ő a kommanderünk ..."
Lol ... -
ez így van, mint ahogy dombvidéken sem, mert ha átrepülnek a hegygerinc fölött picsándurrantják őket a völgyből...
-
Igen ... viszont azt se, hogy az életben a helik nem nagyon mászkálnának a tankok vagy a légvédelmi ütegek közelében még csak véletlenül sem ... nem egészséges :) -
Verzoo #60265 

-
azt se felejtsük el hogy az életben kilóméterekről lövik ki a tankot és nem 10m ről mint a játékban, ha az életben is olyan idióta lenne a pilóta, biztos bepróbálkoznának a tankosok az ágyúval....