172102
  • schrank
    ne baszogasd már szegény -t most rohant vissza a tesco-ba hogy cseréljék vissza BF2-re
  • haxoror
    Nem inkább a Battlefront 2-re gondolsz?
  • Danee
    ugyanolyan hülye ő is :D
  • GCR
    Te most olyan inteligens vagy , hogy ebből a halandzsából kikövetkeztetted , hogy miről beszél , vagy szinkronba jár az agyatok ?
  • schrank
    az rakéta nem "ágyúgolyó" de a játékban nem lehet választani "ágyúgolyó" típust rakétára mint a PoE-be anno de annyit nem ér egy szar játék
  • Kovács legény
    elolvastam megint és mindig nemvágom
  • Kovács legény
    egy bf2 van és mi is evvel játszunk,de nemértjük amit irtál,kicsit összefügéstelen volt ,ha leirnád pontosan és érthetően, hogy mi a problémád tudnánk segiteni
  • schrank
    ez a PC-s nem a konzolos modernkombat amiről te beszélsz
  • T4CeOBiNet noob
    hmm léccives olvasd végig amit írtál és akkor talán tesem fogod érteni azt hogy a mi a problémád ..
  • joebacsi
    logó kötelez
  • ATX1
    Nemértelek benneteket!
    Jó topicot választotam,mert ez a Battlefield 2 játék topicc,nem?
    Ha lehet magyarázátok el,hogy mi itt a baj?hiszen ti is evvel játcotok,nem?
    vagy van másik? Battlefield 2,mert én egyröl tudok.
    Vagy lehet hogy tévedek?

Április 1-je,még nincs.

• haxoror
    A single és a multi közötti irányítási gondok attól is lehetnek hogy mindkettőnek külön van a beállítása, hiába állítod be a multit úgy hogy neked jó legyen, singleben a default marad, azt is át kell külön állítani
  • ERykk
    annyi előnye van, hogy kifogyhatatlan lőszere van, de sztem nem sokat ér:o)
  • koschwarz
    az anyahajó légvédelmével jelentősen több sajátot találtam el, mint ellenséget. nálam rosszabb, mint a kis AA-állványok.
  • leveskocka
    T-90

"A harckocsi felépítése

Az új haditechnikai eszköz felépítése kivülről alig különbözik a korábbi gyártmányoktól. Az alapfegyverzet a hagyományos 125 mm-es simafalú ágyú, amely a hagyományos lövedékek mellett indíthatja a Refleksz 9M119 típusú lézersugárvezérlésű páncéltörő rakétát. A 700 mm-es páncéltörő képesség és a 4000 m-es hatótávolság lehetővé teszi a páncélos célpontok mellett a helikopterek megsemmisítését is."

forras

hat errol ennyit:)
  • alma2
    Tegnap lottem le valakit vele, ha ez megnyugtat, sot meg enemy is volt :)
  • McKalton
    Egyébként az USS Essex-ről(anyahajó légvédelmi ágyúja) mi a véleményetek? Azért azzal le lehet vadászni egy két helit vagy repcsit (habár heli elvileg nem jöhetne a közelébee a BC miatt) Csak egy baja van: könnyen sebezhető, hogy ha repcsivel ráálsz akkor a gépágyúddal kb 1,5 mp alatt kinyírod szerencsétlent, aki épp benne ül.
  • Kovács legény
    nemmagamnak akartam címezni:(
  • Kovács legény
    ha kicsik az emberek akkor vegyél nagyobb monitort
    ha nemtudsz fennmaradni,igyál sok kávét meg kólát
  • Kovács legény
    mijazahogymivanhogynemértem???
  • Verzoo
    Küldetés?Fentmaradni?Bujkálni?Kicsik az emberek?
    Ez milyen játék?
  • koschwarz
    értelem rulz!

• GCR
    Ha megiszok 1 kávét akkor fenn tudok(tutok) maradni akár 2 -3 darabig is . Amúgy fogalmam sincs miről beszélsz .
  • Running
  • Me0w
    Milyen jatekrol beszelsz? A Lego Starwars topic nem itt van...
  • Hatt
    view distance-t tedd maximumra:)
  • Danee
    vagy magamnak :)
  • ATX1
    Hali mindenkinek.
    Énis kapt 1-et,de nemboldogulok vele,ugyanis a pályán oly kicsik az emberek
    hogy mire észreveszem az ellenséget,már le is lötek.
    Kérdezem én?hogy lehet végik menni a ugy a pályán,hogy 1 darabig fent is maradjál? akár hová megyek,vagy bujok,másodperc alatt lelönek,de ellenséget
    nemlátok a látokörömbe.
    Fogalmam nincs,hogy hogytutok továbmeni,ugy hogy még a küldetéseket végik
    viszitek.Valahogy nemértem!
    Valaminek kel lenni,hogy végik tudjátok vinni a pályát?

Ha megtudjátok osztani a titkot,velem is,megköszöném.
  • Danee
    Én photoshopő cs-t használok, de ha neked ez nem kell, akkro megcsinálom Janeknak :)
  • T4CeOBiNet noob
  • erdos
    Nopersze, megugye 2-3 golyóval se szaladgáljunk már el a csatatérről...
    Ez egy játék ahol a sokszínűség és a játszhatóság a szempont. szerintem.
  • Hatt
  • T4CeOBiNet noob
    ...és hány enemy repcsit lácc anyahajó felett????
  • vsly
    Az új patchben erösebb lesz a légvédelem.A gyalogoktól elveszik a bunnyhoppingot,de cserébe megkapják a repcsisek, hogyne érezzék kiszolgáltatva magukat a sok vériglástól:
  • McKalton
    Nekem erről a Sólyom végceszélyben c. film jutott eszembe ahol 2 BH-t is úgy szedtek le a szomik hogy egy rakétával eldurrantották a farokrotorjukat és már zuhantak is le. Szóval a valóságban egy rakéta is bőven elég. A játékban is hasonló feltételeknek kéne lennie. De maximum 2 rakéta.
  • DummyBoy
    Heliről jut eszembe ... asszem tegnap volt, csaptjuk a játékot, squadban, sráccal kitaláltuk, hogy menjünk egyet helivel ... srác beszál, beugrik mellé egy másik srác a squadból ... Erre szól neki: "Légyszi, szálj ki, hagy menjünk egy kört a hekkerrel ..." a srác pedig: "Ja, okés menjetek" és kiszált ...

Nem sok ilyet láttam: asszem [HTS]Oliv vaalamennyi volt a srác neve ...

Ez persze el nem foglalható bázison .. kezdenénk emelkedni erre megjön az enemy heli és mindenkit leszed ... beírom a csetbe, hogy "Szólljatok lécci a láminak, hogy tűnjön innen helivel" ... Erre az ellenfél csapatból valaki megjegyezte "Ráadásul Ő a kommanderünk ..."

Lol ...
  • Mersant
    ez így van, mint ahogy dombvidéken sem, mert ha átrepülnek a hegygerinc fölött picsándurrantják őket a völgyből...
  • DummyBoy
    Igen ... viszont azt se, hogy az életben a helik nem nagyon mászkálnának a tankok vagy a légvédelmi ütegek közelében még csak véletlenül sem ... nem egészséges :)
  • Verzoo
  • Mersant
    azt se felejtsük el hogy az életben kilóméterekről lövik ki a tankot és nem 10m ről mint a játékban, ha az életben is olyan idióta lenne a pilóta, biztos bepróbálkoznának a tankosok az ágyúval....