172102
  • leveskocka
    voltak ott pajzsok is...amugy nem falanxnak,hanem sundisznonak hivtak volna:)
  • lammaer
    Nem mondod... most tényleg nem jött rá a kolléga a "phalanx" és a "falanx" szavak közti összefüggésre?
  • T4CeOBiNet noob
    LoL ... nekem a gulyáson
  • lammaer
    JAG jó, Rambó jó... sly legalább le tudta szedni a heliket géppuskával... még humwee se kellett neki hozzá, csak betámasztott és ratatatatata...
    A vietkongok azért jöttek sokan, mert mint a BF2 óta tudjuk, a géppuska nagyon szór ha egynél több lövést ad le. Ezért - hogy slynak ne menjen kárba golyója - megkérte a sárgákat, hogy egyszerre sokan jöjjenek.
  • T4CeOBiNet noob
    rambo csípőből tüzelt! itt legalább a vállon van a puskatus tehát valahol továbbképezték magukat .. a jagből meg csak a jogi oldalát vehették
  • schrank
    bocs de nem néztem meg a kép alját mert már a kidolgozott felsőtestnél megdermedtt a tekintetem
  • schrank
    phalanx-> falanx->palánk=fal
  • Me0w
    Jahm, ezert. Mondjuk a jatekban arra jo hogy a szajbakurt raketakkal az epp felszalo sajat gepeidet talald el, vagy a helikoptereket. Kivancsi vagyok a DICE fasszopok kozul hanyan voltak a buzi szobajukon kivul 3 percnel tobbet, mert az biztos hogy a haditechnikai ismereteiket a JAGbol es a Rambo II-bol vettek.
  • Jancsik
    jó,a phalanx ezt jelenti, a falanx az meg amit leírtam
  • T4CeOBiNet noob
    te Schrank .. ezek csíterek mert pizzás dobozt is látni egypárat
  • lammaer
    Azért phalanx szerintem, mert annak az ereje az áttörhetetlenségében rejlett. Olyan volt mint egy dárdafal, és amikor át akart rajta menni valaki, fennakadt szépen. Az sszociáció itt az, hogy ez a nagy tűzerejű gépágyú mintegy falat húz az ellenséges légijárművek és rakéták elő, amelyek aztán szépen fennakadnak rajta. Szerintem.
  • Me0w
    Bravo. Gimnazium elso osztaly. Inkabb bf2 helyett jarjal le a terre.
  • lammaer
    Mi a titok? Kérlek oszd meg velünk....

Van egy tippem... a repülőkre gondoltál
  • Jancsik
    a falanx tudom mi,athén-spártai hábórúban vetették be másodszor.
    ez a 2. ez a bővített, 16sor volt és mindíg az elölállók válára tették a lándzsákat, ezek 6méteresek voltak, és úgy néztek ki mint a sündisznók :D
  • GameOverrr
    A helis táméhoz én is hozzászólnék. Nem tudom miért nyígnak sokan a helik ellen. Szerintem valaminek akkor a legkönnyebb megtalálni az ellenszerét, ha sokat használod azt és rájössz a gyengeségeire, rájössz arra, hogy mikor vagy a legsebezhetőbb. Ezt a tudásd aztán később a magad javára fordíthatod az ellene zajló csatában. Magyarán szólva, ha valakit zavarnak a helik, kezdjen el helizni, rögtön rájön, hogy szinte gyerekjáték leszedni őket, csak a megfelelő eszköz és a megfelelő taktika kell ellene. És nem a sokat szidott AA(bár kettő abból is simán leszed egy helit), bár hozzáteszem, hogy már találkoztam olyannal, aki nagyon ott volt az AA-ban, tehát minden csak gyakorlás kérdése.
  • lammaer
    ATX1 - segitek, mert a többiek finom iróniával próbálják meg tudtodra hozni, hogy mi is a gond.

Természetesen ez itt a Battlefield 2 topic, és ha PC-d van, akkor jó helyen jársz. A probléma az, hogy már a helyesirásod is borzalmas, ráadásul amiket kérdezel azok teljesen értelmetlen dolgok.

Előbbi megoldása az, hogy mielőtt megnyomod a "Mehet" gombot, szépen fogod, és átolvasod a mondataidat, kijavitod benne a hibákat, hogy legalább olvasható legyen. Nem kell tökéletességre törekedni, de legalább egy picit próbálj meg magyarul és összefüggően irni. Pl próbálj meg kerek mondatokat fabrikálni, melyekben van alany, állitmány, esetleg tárgy is.... természetesen lehet májerkodni a spéci szavakkal mint a soxor vagy az 1szerű, de ez ne menjen az érthetőség rovására.

A második problémára gyógyir lehet, ha megpróbálod szabatosan kifejteni, pontosan mi is érdekel. Az hogy "kicsik az emberek" úgy gondolom természetes kellene, hogy legyen, ugyanis a mi univerzumunkban a távolabb lévő dolgok kicsinek látszódnak. Tehát hülyeségeket nem kérdezünk, mert annak az eredménye sok-sok gonoszkodó hozzászólás lesz.

Kérlek ne sértődj meg, az irónia ellenére segitő szándékkal irtam. Az egyetlen, amit nem értek, hogy 2004-ben regisztráltál ide, és azóta még nem sikerült az érthető hozzászólások irását elsajátitanod? Vagy csak szivózol a néppel?
  • FCH kari

?????valamit tudtok ezekkel kezdeni??
  • joebacsi
    neked csapaton belül van egy logógyártó egységed fly személyében, vele rendezd le :)
  • joebacsi
    falanx-nak nevezték az ókorban a nehézgyalogságot...majd jön ahhoj, és tol neked fejtágító perceket :)
  • Jancsik
    Danee az avatargyártó
    alíg várom hogy az eném készen legyen :)
  • JCSR Apache
    De
  • ERykk
    CSAK NEM HELISET?;)
  • JCSR Apache
    Ja, tudnátok nekem is csinálni egy avatart?
  • Jancsik
    HBD zolly :)
  • JCSR Apache
    Ööö...lehet hogy azthitted a commander parancsára hogy küldetés?
  • Kovács legény
    Hali mindenkinek.
    -ezt értem

Énis kapt 1-et,de nemboldogulok vele,ugyanis a pályán oly kicsik az emberek
    hogy mire észreveszem az ellenséget,már le is lötek.
    -mit is kaptál? és miazhogy kicsi? ha távol van az ellen akkor kissebb ha közelebb van nagyobb,persze kicsi monitoron minden kissebb

Kérdezem én?hogy lehet végik menni a ugy a pályán,hogy 1 darabig fent is maradjál?
    -hol vagy mivel akarsz fenn maradni netán repülő helikopter?

akár hová megyek,vagy bujok,másodperc alatt lelönek,
    -rosszul csinálo, gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni

de ellenséget
    nemlátok a látokörömbe.
    -a beállitásoknál vedd 100%-ra a látótávolságot

Fogalmam nincs,hogy hogytutok továbmeni,ugy hogy még a küldetéseket végik
    viszitek.Valahogy nemértem!
    -sokat gyakoroltunk és ügyesek vagyunk,amugy nemtom mien küldetésekre gondolsz,és hova megyünk tovább?

Valaminek kel lenni,hogy végik tudjátok vinni a pályát?
    -persze mint már gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni amugy multiban nincsennek küldetések

Ha megtudjátok osztani a titkot,velem is,megköszöném.
    -tegnap a szomszéd Sári átment a Ferihez este és ott is aludt.
    de nehogy elmond valakinek
  • JCSR Apache
    Naaaaez lehet jó
  • JCSR Apache
    Közben itt utánanéztem dolgoknak.
    Ez az anyahajó ágyúja:
    Phalanx CIWS (Close-In Weapon System)

Phalanx CIWS (SeeWiz) is a rapid-fire, computer-controlled radar and gun system to defeat anti-ship missiles, as well as other close-in surface and air threats. The Phalanx system automatically carries out search, detection, target acquisition, firing and kill assessment. The system's unique defensive capability is based on closed-loop spotting, a radar technology breakthrough. This technique uses advanced radar and computer technology to locate, identify and direct a stream of Armor Piercing Discarding Sabot (APDS) rounds to the target. The system uses an electrically-controlled, pneumatically-driven M61A1 Vulcan 20mm six-barrel Gatling-type gun capable of firing at a selectable 3,000 or 4,500 spm rate. Initially deployed in 1979, Phalanx is installed on every U.S. combatant ship, as well as combatant ships of 16 allied nations.
    A USS Essex valszinleg a hajó neve.
    Videó:itt
    VAjon honnan szedték ezt a nevet hogy phalnax..nem túl fantáziadús.
  • alma2
    Szerintem van mindegyik. kuldetes van single playerben, lathatatlan ellenfelek a magasbol bombazo repcsik.A kicsik, meg termeszetesen a sargak, vagyis a kinaiak :)
  • koschwarz
    figyusz, először mond meg nekünk, hogy SZÁMÍTÓGÉPEN jáccol, vagy KONZOLON?
  • ATX1
    Mi külömség van a 2-ö között?
    Mind a ketö PC,nem?Ez már nekem magas!annyira nemértek hozzá,vagyis semmit.
    Battlefield 2 ezt kaptam.Singlerplayerben játszok,vagyis játszunk,meg van 1
    ilyen is:Play BF2 Online Now!.
    Többet nemtudok erröl mondani.Nekem ez Omen.
  • koschwarz
    én nem bántalak, mert szerintem kb. 10 éves lehecc. ha nem bocsánat.de itt van, olvasd még 1x végig, mit írtál, és próbáld meg értelmezni nekünk:

"Hali mindenkinek.
    Énis kapt 1-et,de nemboldogulok vele,ugyanis a pályán oly kicsik az emberek
    hogy mire észreveszem az ellenséget,már le is lötek.
    Kérdezem én?hogy lehet végik menni a ugy a pályán,hogy 1 darabig fent is maradjál? akár hová megyek,vagy bujok,másodperc alatt lelönek,de ellenséget
    nemlátok a látokörömbe.
    Fogalmam nincs,hogy hogytutok továbmeni,ugy hogy még a küldetéseket végik
    viszitek.Valahogy nemértem!
    Valaminek kel lenni,hogy végik tudjátok vinni a pályát?

Ha megtudjátok osztani a titkot,velem is,megköszöném."

tök olyan, mintha egy másik játékról beszélnélse küldetések nincsenek, se láthatatlan ellenfelek, se kicsi ellenfelek, se titkok
  • Jancsik
    lehet ő az :D
  • ERykk
    A gázszerelőnk tök igy néz ki:D
  • koschwarz
    HONNAN SZEDED A KÉPEIDET????
  • Jancsik
    Na danee csinálhatsz nekem is nagy logót, van vip-m :)
  • haxoror
    StarWars Battlefront 2
    Ott tényleg vannak küldetések és single kampány (egész jó)
  • schrank
  • T4CeOBiNet noob
    én nemtok a prodzsektben segíteni .. mer' a kedvenc fegyvernemem a gulyáságyú
  • GCR
    Most mi van ? Elindult a : Fejtsük meg a #60276-ot project