172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lammaer #60383 Állat, mi lett a Battlefield 2 topikból :) -
Biztos lámáztak volna,ha közéjük vágok egy artyt 

-
haxoror #60381 Mondjuk nekem is kurva jó ötleteim vannak hogy hogyan lehetne szarrá répelni őket...
Kár hogy nincs egy időgépem most engem és a korszakalkotó tetteimet tanítanák mindenhol a (természetesen) rólam elnevezett iskolákban
-
legyen a neve:TactiCLan:) -=T.C.L.=-
:)) -
haxoror #60379
RTW 
Képben vagyok
A feltalálását a görögöknek tulajdonítják de egyesek szerint még régebbi
sumér kőtáblákon is látni érdekes dolgokat:
A görög verzió elég hatékony volt hogy a klasszikus korban a görögöknek ne legyen igazi ellenfelük de végül a macedónok (Nagy Sándor r0x0r) fejlesztették tökélyre asarissa bevezetésével (méééghosszabb lándzsa :)
A világot simán elfoglalták vele és Róma ellen se a formáció elavultsága miatt szoptak, a falanx még a középkorban is hatékonyan szolgálta a kiskirályok egymásközti adok-kapokját :) -
M3st3R az a jooo -
Falanx:
A hopliták harcalakzata, melyet a dárdások vonalba állításával és egymáshoz tömörítésével hoztak létre. 8-16 sor mélységű, akár másfél km. hosszúságú is lehetett. (8000-fős létszámnál kb. egy km. hosszú volt a falanx.)
A hopliták közti távolság 0,5-1 m. volt, a sorok közti távolság pedig menetben 2 m., harc közben 1m., roham visszaverése idején 0,5 m.. A harcosok zárt alakzatban bal karjukat a mellükön keresztezték, így a pajzs védte mind a bal oldalukat, mind a tőle balra álló hoplita jobboldalát. Kivéve a jobbszélen állókat. Itt és az élen épp emiatt a legkiválóbbaknak kellett állniuk. A hátsó sorok feladata az volt, hogy lendületet adjanak a tömegnek, s ha az előttük álló hoplita elesett, nyomban a helyére álltak.
A falanx egységes egészként volt hatásos, így akár még lovas alakulatokat is el tudott söpörni. Hatásosnak azonban csak rövid távú támadásokban bizonyult. Sebezhető volt a szárnyakon és hátulról egyaránt. Csak sík terepen tudott harcolni.
Mellesleg ha akkoriban lett volna T-90 akkor igen-igen rábasztak volna ...
-
haxoror #60376 Nem, a sün a SÖR szóból ered.
sör -> sön -> sün
Rengeteg nagyszerű dolog a sörre vezethető vissza, még az ilyen tündibündi állatkák neve is :)
Igen, a sör a civilizáció alappillére
-
Jóvanmá én csak az ubárból kopiztam kI:oD -
a falanxból jött a sün szó?
-
GameOverrr #60373 Értem
. És sorry, hogy nem vágtam az iróniádat.
-
Heckler-Koch HK G36-E assault rifle (Germany)
így a legpontosabb!:P -
H&K G36-E -
Jaaa.Asszittem a pajzsos megoldás.
-
haxoror #60369 G36E -
"SF Medic unlockra gyúrok én is..."
mi a fegyvernek a neve?tudja valaki? -
haxoror #60367 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Ez egy falanx. Tessék, menj át rajta
Kezded kapisgálni az összefüggést? :DDD
-
igen, de volt 1-2 karakter a nevük elött. -
nah!:D
Látom te is jól közelíted meg a témát!:DDDDD -
Mármint XYZ vs. SWE :) -
Húúú ... elképzelem ezt klánwar-on ... XYZ klán SWE :)
Nem tudják elfoglalni a pontot, erre szupertitkos kémük, [SWE]Lámpi átáll az XYZ oldalra ... abszolút titokban legyilkolja a védőket, addigra pedig ott a felmentő alakulat aki befoglalja a pontot ... hmm ...
Asszem csinálok egy klánt és ez lesz a Taktikánk :) Népszerűek leszünk :) -
Várjá lassabban.
Van logó de nekem még nincs.
Tom mi az a phalnax de épp ezaz hogy mi köze annak egy ágyúhoz?Ennyi erővel a kávédaráló is találóbb név lenne.
-
durva
-
Szerintem hagyjuk ... feleslegesen ironizálok itt neked :(
Nekem mondod, parasztgyereknek mi az a szingleplélyer? :)
A lényeg abban van, hogy még mindig nagyobb a war a heliért néha mint a zászlókért .. érted? -
GameOverrr #60359 Ki beszélt itt "majdnem teli szerverről"
? Azt már százszor leírtuk, hogy gyakorolni nem ilyen szervereken kell. Tudod, létezik az a singleplyer nevű csoda is, de ha mindenáron multiban akarsz gyakorolni, akkor kislétszámú szerveren minden gond nélkül megteheted, mivel ott valószínűleg kevesebben állnak sorba helikopterért.
-
én repcsivel kentem szájukat nem én voltam jo az ellen ügyetlen,nagy nehezen leszedtek erre át állt 2 csáko hozzánk 2x le tk-ztak és vitték a gépet -
Hmmm ... érdekes megfontolás ... valszeg ezt teszem majd ... a következőképpen:
Minden helipad mellett általában 2-től 4-ig terjedő számban tobzódnak a kopterlámik, melletük kicst hátrébb 1-2 profibb, meg a spawntól odakocsikáznak akiket éppen lelőttek vele ...
Én pedig szépen megkérem őket (Miközben erősen próbálják az egész tím összlétszámát 2-re redukálni ...) "Srácok, lécci hagy menjek a helivel, ugyanis szeretném megtalálni a gyenge pontját!"
Holnap kipróbálom ... Tuti beválik ...
Ugye te se gondoltad komolyan hogy én mint mezei gyalogkakukk egy majdnem teli szerveren bármekkora eséllyel is rendelkezem hogy helit szerezzek? -
haxoror #60356 A phalanx és a falanx tökugyanazt jelenti, szoros gyalogsági formáció összeérő pajzsokkal és a hátsó sorok is előrekolbászolnak a lándzsáikkal, a sündisznó az a schiltrom és későbbi találmány :)
(RTW rulez
)
-
Vazz majdnem lefordoltam a székről! -
Azt a cd-keycheck izét megtalálod,ha kicsit figyelmesebben elolvasog a FAQ-t.
Indítsd el a patch-t install-ig.
keresd meg a patch ideiglenes telepíto könyvtárát (C:\Documents and Settings\[neved]\Local Settings\Temp\...) és futtasd az itt található 'BF2Cdkeycheck.exe' programot.
-
bazzz de durva
SWE? -
oregem,nem hallottal meg ugynokokrol?sikeresen beepult:))))) -
lammaer #60351 Na ne már.... ez klán????? -
Huh! -
Azt hittem fél év után nem látok már újabb barmokat, de tévedtem.
Commanderként védem a TV tornyot 2x kinyírtam az (SWE) klán komplett squdját. Hol c4-el hol gránátvetővel.
Erre az egyik srác átlép usa oldalra és leTK-z, majd vissaz Mec oldalra, de addig már ott volt 6 ember, szal el is foglalták...
Majd beírja, hogy ez teljesen valós dolog... lol... -
TommoT #60348 Hali!
Van egy kis problémám. Fel akarok menni a topic címében lévő tört szerverre, de azt írja ki, hogy a cd kulcsom "not valid". Ugye a faqban az van, hogy valami bf2cdkeychecket kéne keresni, csakhát ilyet nem találok. Meg a kettes pontról beszél, amiben a patch 1.03 ideiglenes telepítőkönyvtárát kéne megkeresni, csakhát én nem raktam föl 1.03-t hanem csak az 1.12-t. Cdkulcsot írtam már át, de így sem tetszik neki. Van ötletetek? -
nade mit vársz attól akinek ojjan 'konyhája' amijjet a háttérben látni?? enyhén 20 éve piszkos demizzson - táboriasztal stb 
-
GameOverrr #60346 Nem a repülőkre, gondoltam, bár azok is lehetnek hatásosak ellene. Ott van például a FAV. De nem is az számít igazán, hogy mivel lövöd, hanem az hogy, hogyan, a taktika. Na meg az, hogy ismerd a gyengéit. -
Hagyd, most tanuljak. Az eletet is :D -
hááát az a keki színű kulimáz gulyásnak egy kicsit erős