172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Verzoo #60423 Lette=lett? -
PELON75 #60422 Mit tudnék csinálni? -
Azaz 
Tipikus EA patch:Valamit "kijavítanak",de kapunk mást,amin lehet bosszankodni
-
PELON75 #60420 szevasztok itt még uj vagyok de már régóta jatszom a bf2 vel
kellene egy kis segitség
az a kurva cd key
1.12 van már ujra instaláltam most egy serveren tudok játszani
jó lenne valami megoldás vagy server cim
thanks -
Pont a lovasság ellen lette kifejlesztve a hosszúlándzsás változat.Ezzel simán meg tudtak fékezni egy lovasrohamot 
Persze az is igaz,hogy körülményesebb volt felvenni a kívánt formációt. -
haxoror #60418 Nem is értem hogyan tudták mégis elfoglalni a világot 
(nekik is volt lovasságok ami a szárnyakat és a hátukat védte, plusz egy csomó egyébb gyorsabban reagáló gyalogság fajta, kard+pajzs, sima lándzsás, íjász stb :) -
MacrosTheBlack #60417 Meg az atomvillanásnál is szemükbe folyt volna a sityójuk. :DD -
MacrosTheBlack #60416 A lovasság ellen viszont szopinyali egy ilyen, mire azokat a kilóméteres lándzsákat átfordítják (ugye nem összevissza, egymás szemét kiszúrva), a lovasok hátbakerülik őket és viszonlátás... -
hát megnéztem a videjót és C4-el könnyebb irtani mint eddig bazzzzzzzzzz ugrásközben messzire dob és robbant ehhh eljöm a C4időszak ugyérzem:( -
haxoror #60414 puka = puska -
haxoror #60413 Hát a videót nem láttam
de korábban vki belinkelt egy módosítás listát és abban volt hogy ugrálva nem lehet majd dobálni.
Örültem is neki mert egy kicsit hülyén jön ki hogy egy csomóan a C4-et a puka helyet használják közelharcban -
A c4 módosítás Nekem úgy tünt a videóbol,hogy most már engedi átváltani rögtön ahogy eldobtad.....
És a csávó ugrás közben is dobálta.... -
haxoror #60411 és ugrás közben sem lehet eldobni, viszont a specops felveheti ezután (az ellenségét is) -
nemtudod a levegőben robbantani -
Mondjatok már nekem tört server IP -ket, ahol a trackeren számol is ???http://www.bfstats.info/index.php
THANX
-
rohadt alma #60408 A C4-en mit változtattak? -
GameOverrr #60407 "megjegyzem a nevet, és letudom azzal, hogy ez is csak egy kecseg."
Erről eszembe jutott egy történet: az ellenségből valaki "lefuckingspawncamperezett", pedig csak néha arra lőttem egy TV rakétát
. A következő kör elején átállt és beszállt mellém a helibe gunnernek. Kör végi statja: 28 kill/1 death. Rögtön nem voltam fucking spawncamper. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy minden csak nézőpont kérdése. Ha a Te oldaladon játszana, lehet , hogy egészen más véleménnyel volnál róla.
-
1 újabb film az 1.2 patchről -
TS Zolly #60405 Csak mert a szerver üzemeltetők hoztak egy szabályt. Ha szabad ott a br, akkor ám legyen. De addig nem volt semmi szabály, ezért köpködtem minden kecsegre. Amugy valamelyik nap láttam, nemtom mellik Magyar rankedon, bevezették a BC/BR tiltást. És még mindig BR/BC ellenes vagyok. Szerveren soha nem anyázok, megjegyzem a nevet, és letudom azzal, hogy ez is csak egy kecseg. -
TS Zolly #60404 Naugyi! És még tagadtad. -
Jójez -
Holnap csinalhatsz uj logint mas neven
-
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, gyönyörű
THx, gyorsan beis rakom -
metlogen #60400 Hi
Lan-on lehet botokat berakni?????
thx -
metlogen #60399 Hi
Lan-on lehet botokat berakni?????
thx -
azóta már zolly is fejet hajtott ó-nagy-donc döntése előtt, miszerint lehet minden gusztustalanságot művelni rankeden :) -

-
nemveszi -
Mester01 #60395 Na na na a T4Cet hagyd ki nem ŐK csinálják hanem ÉN,ÉN,ÉN!
(Jujj ezt meglátja Drang fejemet veszi.. :D)
Jo sry oda PROBÁLOK figyelni. -
SZÁJJATTOK MÁLE RÓLAM KECSEGEK
-
nem tudom, én 1x kempeltem helivel, akkor is csak azért mert nem én vezettem, de meg is kaptam a magamét Zolly-tól, igaza is volt!
De a T4CE-s és HTS-s srácok rendszeresen csinálják(többek közt te is). Jah, ODIn-t kifelejtettem :) -
Mester01 #60392 Mondom szoktam csináni de ti is ugyan ugy szoktátok csinálni...
u.i:Vanak még ilyen képek rolam?:D -
Figyi én azt nevezem kempnek, hogy Gulf Of Omanon, MEC voltam, és 5x egymás után szarrá bombáztál mikor vártam a bombázóra....
[URL=http://daneeweb.uw.hu/mester.png]ÉS nem alaptalanul beszélek, azt ne mondd, hogy ez neked "csapat segitése a légvédelemben"[/URL] -
Mester01 #60390 Sok sört irtam látszik vagy csak nem tudok irni egyszerüen?:DDDDDDD -
Mester01 #60389 
Mit veszünk itt campnek?
Azt hogy anyhajora mentem és öltem a gépeket,helikoptereket? na meg a légvédelmi szart?
Mert ha igen akor az vagyok...
De mikor TI csináljátok ugyan ezt akor TI nem vagytok camper gec*k ugye?!
Nah mind1 szerintem ez nem camp csak segitek a csapatomnak a légvédelemben...
Engem tudok hány hányszor szedtek ki felszálás közben?
Nagy klános emberkék nem szoltam nekik be olyant hogy csiter,buzi meg ilyenek hagytam gyorsan fölszáltam mikor sikerült és hogy ha tudtam lelödtem ENYI!!!
De tudod mit Camper vagyok meg minden szar.. :D -
Janek, ha nem küldessz jobb kéept, akkor ennél jobbat nem tudok:
-
nem csiter vagy, hanem kemper geci! -
Mester01 #60386 Ez job mint a régi szipmla.. :) -
Mester01 #60385 Most volt legelöször hogy valaki le csiterezet BF2ben! :DDDD -
Kari, ne erőltetsd :)