172102
  • Hatt
    Máshogy nem tudod rávanni a játékosokat, csapatokat hogy jeletkezzenek?
    Nálatok kötelező tirpáknak lenni?
  • Danee
    Kari, nem passzol a logo-d szine a fejléchez :)
  • Running
    RDHA jelzett jönnek ők is a kupára, és nyereményként felajánlották, Joebácsi testét többszöri használatra.
    Ezaz fiúk...tapsoljuk meg őket.
  • koschwarz
  • Running
    Hát szépen gyűlnek a csapatok. Akik még gondolkodnak:
    T4ce, gs.bf2, Easy, rdha, PT-6, s'FB
    Akiket még nem találtam meg: WING, PCEF, OPC

Ha esetleg tud valaki elérhetőséget, az dobjon már rám egy privit. Ha tudtok még klánokat azt is jelezzétek...köszönöm.
  • DummyBoy
    Köszönöm szépen, asszem használni fogom ezt a nevet :)

Meghívlak tiszteletbeli tagnak :)

Szóval: Figyelem, figyelem: a -=T.C.L.=- TactiCLan felvételt hirdet :)

Felvételi követelmények :)

1 - minimum 24 év
    2 - eredeti játék
    3 - GF4-nél valamivel komolyabb VGA
    4 - 0,6-nál kisebb KDR (Nehogymá jobb legyen mint az enyim :) )
    5 - Megfelelő "taktikai" érzék
    6 - 6000-nél kevesebb global point (lásd 4-es pont!)
    7 - Ezenfelül aki az aláírásomban lévő kritériumoknak megfelel, az mentesül az előző 6 pont alól (Azért lehetőleg 18+)

Lehet tolongani
  • DonC
    A CoR nem az sFB-vel koalicióban indul? vagy életetek az a része végetért?
  • Murry
    Megnéztem a medic movie-t, hát nem a srác a superman, hanem az ellenfelek a lámik.
    Ha egy kicsit skill-esebbek az ellenfelek akkor ez a movie nem jött volna létre.
  • TS Zolly
    Hüha! Mi is? De jóóó!

Többiek? Pl a nemmondom ki millen erős OPC?
  • Drachomir
    Talan ebben a filmben a problema ott keresendo, h nekunk nincs meg az a kepregenyes hatterunk ami a tengeren tulon alapkovetelmeyne annak, h egy ilyen film letrejohessen ...

• badsec
    Én már láttam a filmet az "elővetítésen" és nekem tetszett! Charlize Theron rajongóknak pedig kötelező! Nagyon jól áll neki a fekete haj, fekete szűk bőrszerkóval!
  • erdos
    És mint mindig dzsóbácsi löki a tutit, ez a nő mindegy mit mondd akkor is megnézzük :D
  • Drachomir
    joebacsi.. csak egy noert megnezni egy filmet nem biztos h jo otlet :-) lattam mar az altalad emlitett holgynek olyan filmjet ami sokkal ertekesebb volt!
  • Drachomir
    a medic mint super cast... erdemes megnezni a csapatjatek a srac munkajaban:

medic movie
  • TS Zolly
    Na még egy kecsegel kevesebb!
  • joebacsi
    nemérdekel a pórnép véleménye, a filmes "szakértői" kritikákról meg pláne megvan a véleményem...charlize theronnal csak jó lehet egy film és punktum! :D
  • Drachomir
    mar afilemt is lattam.. szerintem sem er egy mozijegyet... de egyebkent erdekes kis sci-fi!
  • Verzoo
    Félünk
  • Polemius
    Ha tényleg az lesz ebben a patch-ben amit írtak meg az előzetesben látható, akkor nekem tetszeni fog. :)
    Még az is, hogy messzebb lehet dobni a c4-et (meg a gránátra is ezt írták). Mert eddig sokszor épületrőb/ből sem lehetett rádobni pl. az alant forgolódó páncélosra. És bosszantó a párkányra ragadt C4. Mostanl ráadásul fel is lehet szedni.
    A pattogó gránátot pedig megszoktam Quake/UT vonalon.
    Szóval akit a sikátorban pofánkap egy sarkon beforduló gránát, az lehet, hogy én voltam. ;)
  • schrank
    az imdb-n csak a kecsegek szavaznak lásd torrente
  • schrank
    már említettem hogy közelre egyet pattan de 20-30 méterre lövöd akkor már nem pattan robban ugyanis nem fér bele a késleltetési időbe hogy pattogjon de majd Runid biztos kitalál valami GL ping-pong bajnokságot
  • koschwarz
    hát igen, de az IMDB (tudod mijaz?) is alacsonyan értékelte a filmet. majd az HBO-n megnézem egy év múlva
  • Jancsik
    MÁr várjuk
  • Running
    Az Infantry kupára jelentkező csapatok eddig:

1. Horda
    2. Great BaseCampers (GBC)
    3. eX Battlefielders (eX)
    4. Force-X eSport Division (frx)
    5. Jeep CSata Rulez (JCSR)
    6. Highly Trained Soldiers (HTS)
    7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY)
    8. Corps Of Rebels (COR)

GOGOGOGOGOGOGOGO!!!!!!!!!

• joebacsi
    miért muszáj homoszexuálisnak lenni?
  • erdos
    Jó kis kupa lesz ez, remélem a PT-6 is jön :-)
  • joebacsi
    hát nemtudom, ha arra a tüskés fű féle előzetesre gondolsz, akkor nemértem, sztem egész jó, bár még nemláttam a filmet (nálunk március 9 a premier asszem)
    az meg, hogy megbukott semmit sem jelent, az egész moziipar masszívan hanyatlik, és épp az ilyen agyonhájpolt filmek az első áldozatai (túlságosan elszálltak a költségekkel)
  • GameOverrr
    Igaz, bár én a Tesztosz Theron-t jobban szeretem.
  • koschwarz
    lol, kíváncsi vagyok mit szólsz majd az Aaeon Flux című "remekhez", mely irtózatosat bukott az amcsiknál. monnyuk ez még nem jelent semmit, de hát ha valaki látta már a film előzetesét, akkor nagyon elvetemültnek kell lennie, hogy bemennyen rá.
  • Running
    Az Infantry kupára jelentkező csapatok eddig:

1. Horda
    2. Great BaseCampers (GBC)
    3. eX Battlefielders (eX) (Komolytalan jelentkezők, illetve komolytalan Kupa esetén visszalépnek.)
    4. Force-X eSport Division (frx)
    5. Jeep CSata Rulez (JCSR)
    6. Highly Trained Soldiers (HTS)
    7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY)

Még 2 hét a jelentkezés, hajrá klánok!!!
  • joebacsi
    jófilm :)
    (ami Charlize Theron, az csak jó lehet :))
  • joebacsi
    controls...amúgy a sótlant jobban szereti a játék...
  • Nagydög
    Haaat... Hanyat pattan a granat, mielott robban? Mert ha egy patt utan mar robban, akkor csak a legamatorebb granatvetosok hullanak ki, a tobbiek megtanulnak kozelrol mandinerbol loni. Persze az "arconlolek egy granattal kes tavolsagrol" akciokbol kevesebb lesz, de ezutan majd jon a mandinerbol belovok a sikatorba trukk.
  • Zuluka
    SOS.joysticot hogy tudom beálitani a játékhoz?
    légyszi segitsetek
  • Kovács legény
    te szemét hogy merted törölni a hszemet hogy a patkány rágja le a kezed,irgumburgum és amugyis hűjeadmin:D
  • koschwarz
    hát igen sharqin sarqallatos pont, hogy az usa a tornyot megvédje, arra kell egy külön szakasz szerintem. ha az elveszik, az usa általában mindig kikap. (nincs heli)
  • Running
    Hát nem volt rossz, de a csattó lemaradt. Ilyenkor anyázni kell, h b+ jogtalanul töröltem a hszt, Borgot akarjuk bírónak.
  • FCH kari
    na ja én sem arra gondoltam hogy csak ennyi ez szépen folyamatosan jo végig nem de elég sokáig csinálják és ez még csaka a gyalogság páncélosok és akkor megjelenik az égen az elsö repcsi is:(
  • Kovács legény
    tudom hogy nemugyanaz ,de azért jóérzés volt?!:D
  • Running
    Töröltem, csak h nem mond genyó vagyok.