172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
csak igy tovabb;o) -
willis #60543 teszek rá hogy te mit szeretnél, eddig sem voltam sokat magyar szervereken, eztán sem leszek! ja és nem ebből kifolyól. -
Le dtkztam danee-t a tankért -
willis #60541 Személy szerint nem veled beszélgettem!
A trágár szavakat meg ne nekem címezd.
Ebből kifolyólag nem is édrekel hogy miket makogsz itt.
ja és tanulj meg írni! -
Hagy valaszoljak Joebacsi helyett, szepen pontokban:
- Termeszetesen igy kell ezt velemenyezni, hogy 'szarajatekbazze', mi mindannyian arra va'gyunk, hogy ezt egy ily hozzaerto megvilagitsa szamunkra.
- Miert is lenne majomarcu, csakazert hogy a sok idetetevedo olvasaskeptelen idiotanak ujra es ujra leirjuk ugyanazokat a valaszokat. Nem ugy, hogy fent nagybetuvel FAQ, elolvasod. Nem bazzeg, kerdezzunk meg mindent ezerszer, aze' van a forum, nem masert.
- Igen, minden bizonnyal a rad lovoldozo jatekosok 101%-a csiter volt. Nem azert lott le mert talaln mar 8 onapja jatszik, nem. Azert mert mind csiter. Es lama is. Mert olyan, meg hogy jarmuvel lott le mig te keselted, es hasonlok.
- En sem ismerlek de siman van mar velemenyem rolad, es nagyon szeretnem ha inkabb kulfoldon boldogitanad a szerencsetlen jatekosokat.
Ja, es
-
Morfy #60539 Elvben lenne rá lehetőség... -
TS Zolly #60538 Te mellik vagy?
-
willis #60537 ha már a seggről beszélsz akkor kinyalhatod (te kérdezted!)
- (50 es ping) pont mikor mikor mevettem az eredeti gamét akkor mások is panaszkodtak többnyire itt, hogy lagzik, meg ehhez hasonló (hazahozom a játékot, hogy kipróbálom már végre valahára rangsorolt szervereken erre pufffff)
- ha kérdezni akarok akkor kérdezek, és nem fogok félórákat olvasgatni mert akkor meg mi a f@sznak van a fórum.
- nem egyszer fordul elő hogy csalókkal akad dolga az embernek, ez itt is bebizonyosodott úgyhogy ha mérges vagyok akkor nem azért mert "béna vagyok" hanem csak eszi az embert az ideg
énsem ismerlek, de addig nem alkotok véleményt senkiről!
Érdekes, VeNYLaci tudott normálisan válaszolni. Szerintem nincsen itt 4-5 éve, mint akinek inkább példát kellene mutatni -
felajánlod a gyűjteményedből? :DD -
Verzoo #60535 De ezt csak te nyerheted 

-
Mer' hat buzi vagy vazze. -
a fő főnyeremény
-
"na a helyzet, hogy egy nagy sz@r az egész game, mert nem lehet rendesen jaccan. hiába van 50 es pingem, akadozik mindig."
"az mitől van, hogy lövök az ellenre mint állat Ő meg egy lövéssel leterít?
ennyire pontosan céloznak? bár én előbb kezdem lőni, mégis ő "győz"!
hogy van ez?"
tipikus, ha béna vagyok, a játék a szar hozzáállást nem nevezném normálisnak, másrészt minden hülyeségért jöttél ide a fórumba kérdezgetni, ahelyett, hogy egyszer elolvastad volna a faq-ot...
ez a "hol a kínálat" meg csak hab a tortán, a segged nenyaljuk ki?
nem ismerlek, de ezekalapján nemépp pozitív az összkép :) -
willis #60531 "te nemtartozol közéjük" miből is kifolyókag? -
ne érts félre, nem az a bajom, hogy nemrég kezdted a játékot, meghogy nemsokat írsz fórumra...rengeteg normális játékos van, aki mostanában kezdte...te nemtartozol közéjük, ennyi...
üdv:
joe "kötsög ősbfes, nagyarc, király" bácsi -
Én felajánlok a nyeremények közé egy kiszuperált Genius joy-t,de csak balra lehet kanyarodni.
-
TS Zolly #60528 Igen! Jimy, ööö akarom mondani, Sanyi, vagyis Joebácsi a kiráy!
-
lehet a banner alatti szerveren pl.. -
willis #60526 ki beszél itt arról, hogy kapkodjanak utánam??????????????????????????????????
én csak ki akarom próbálni. és az, hogy "itt nyomonkövethető a pályafutásom" az te szemszögedből mit jelent?
csak mert nem vagyok állandóan itt, és nem buzerálom ezt a fórumot több éve? örülök hogy te királynak tartod magad és, hogy ekkora az arcod!
-
TS Zolly #60525 Ha találsz tört szervert, akkor lehet. -
Tört servereken. De mivel itt 95%-ban mindenkinek eredeti van, elég kevesen lesznek fent... -
Mielőtt többet kérdeznél,ja lehet! FAQ-T olvasgasd ALAPOSAN! Föntebb keresd! -
TS Zolly #60522 Akkor legyen Running?
-
Kínálat? Ez nem bót vazze! 
-
Madmano #60520 Hello.Totál új vagyok multiban.Tört BF2-vel lehet multizni? -
najó tényleg hízelgő, hogy ennyien rácuppanának a popómra, de úgyérzem nemvagyok túl trendY egy ilyen kupához :D -
Elég szerény nyeremény...
Nővére nincs?:DDDDD -
TS Zolly #60517 Murryt nem adom! 
Válassz mást. Kiv engem.
-
VeNYLaci #60516 Megkeresed a klánok weboldalait, szinte mindegyiken van fórum, vagy üzenőfal, a megfelelő helyen üzenetet hagysz, és vársz hogy kapcsolatba lépjenek veled. Ha végignézed a hozzászólásokat találsz infót a létező klánok halmazát illetőleg, kis utánajárással még a weboldalukat is megtalálhatod :) -
Eddig Joe a nyeremény. Habár nem ismerem személyesen...gondolom bedobható a közösbe. De a CoR is tehet felajánlást. Pl Murry-t..vagy nem tom. :))))))))))) -
"kínálatot"
vicc vagy vazze :D
mivel itt fórumban végigkövethető az eddigi bf pályafutásod nevárd, hogy kapkodjanak érted a csapatok...:) -
TS Zolly #60513 Mé? Mégsem ez lesz a nyeremény? Wazze! Visszamondjuk az indulást. :D -
willis #60512 na de hol találom meg a kínálatot?
-
TS Zolly #60511 Ezt ugysem érthetd. -
willis #60510 töltöttem le Fraps-ot (2.7.2) de feltelepítem és nem akar elindúlni!
hogyis van ez, valaki dobjon meg egy működő verzióval pls
-
Nagydög #60510 A komposztalashoz most nem jo az ido. :) -
VeNYLaci #60509 Jelentkezz vmelyik klánba vazze :) -
willis #60508 namármost énis akarok ilyen klános lenni meg minden
hogyan is van ez vcazze? híjjon már meg valaki vagy mivanmár -
ezért jelentkeznek olyan kevesen :)) -
rohatt!!!444