172102
  • ERykk
    A jövőhéten kiderül, akkor talán meglesz az uj rang:D
  • joebacsi
    off:
    nézzetek battlestar galacticát:
    13:55, szutyadék tv2 (csillagközi romboló, broáf fordításban :))
    fini scifi
  • TS Zolly
    Szerintem ha most meglesz az összes eddigi ánlok sf-el együtt, akkor majd a köv ranglépésnél az uj ánlokot adja. Lehetséges, mégis terveznek pontszám csökkentést a rangok közt.
  • ERykk
    És akkoris megkapom ezt a lehetőséget, ha rangot lépek? mert ha nem akkor nem lesz mit unlokkolni.
  • TS Zolly
    Nekem 30k felett. De ez nem pont függő, másnem a kevesebb pontszámuak egyet ánlokkolhatnak.
  • TS Zolly
    Mint már itt páran jelezték, pontszámnak megfelelően ánlokkolhat fegyvert. SF fegyvereket is felajánl. Akiknél mejelent egy üres ablak is, és rányomtak, azok tudják majd használni a köv pecsben kijövő uj ánlok fegyvert vagy fegyvereket. Röviden ennyi. Rangok átalakításáról nem volt szó.
  • Jancsik
    ez is megvan :)
  • GameOverrr
    Rég heliztem ilyen jót. Egyetlen ellenséges vadászgép sem jött belém, mondjuk nem is nyertek.
  • Cream78
    Nekem ilyen van de már kinyiffant!
  • ERykk
    Nagybátyámnak ilyen van:o)
  • Platypus16
    Sorry, nem a kormányon, hanem a botkormányon...
  • Platypus16
    Van olyan, aki ilyen joy-jal nyomja a bf2-t?

Genius MaxFighter F-23U? Csak nekem az a problémám, hogy az Axis-okat nem tudom beállítani a kormányon...
  • Xian
    Aki kapott plussz dolgokat, hány pontja van?

• Piedon
    Érdekes, hogy megjelenik nemsokára egy "öszvér" csomag a BF2-ből amiben benne lesz az SF is, de az ára ugyanannyi lesz mint a sima BF2-nek, rájött az EA hogy senkinek nem kell az SF?
  • Danee
    Én megkaptam a staff officer ribbont juhéé :D
  • leveskocka
    esetleg par szoban magyarul?elore is kosz:)
  • TS Zolly
    Francba. Két fegyver jött csak elő, azok is SF-ek, de üres ablak nem.
  • uHs Gerzson
    We have a small heads up announcement regarding the next couple of weeks in BF2. Things are rolling along for the patch and the booster pack, and as expected you'll likely see them later this month. The patch will come first, and be well in place in time for the first Booster. That said, we want to inform you of a small oddity you may see in-game while we get the various aspects coordinated.

Short explanation: At some point in the next couple of weeks, you will see an empty in-game window pop-up, just like you received an award. This is just GameSpy detecting now that when the patch comes out you will get another weapon unlock. You should only ever see it once or twice, depending on how high your rank and how many unlocks you’ll have coming. Once the patch is out, your weapon unlock will be available in the BFHQ tab and you can make your choice.

Long Explanation: The next patch is going to give many players another weapon unlock at their current rank. In order to get the best testing results we are having GameSpy configure up the weapon unlocks now on their end. This allows us to test them in a true environment, which is rather effective. The side effect of this is that when this is first in place you are likely to see an empty placeholder message. It will look just like you received an award and will appear once for each unlock you’ve earned. This message would be telling you that you have received another weapon unlock, but we haven't patched the weapons in yet. So you will see this placeholder message which is harmless. When the patch is in place though, the stats system will think you already got your notification in- game. So you will want to hit the BFHQ tab and unlock your free weapon.

Thank you everyone for your attention, and we hope you all enjoy the upcoming new content! Game on.

- Shawn
    Producer, Battlefield Live
    EA Online

Itt a válasz az unlockok miatt.
  • Xian
    Én nem kaptam semmit :(
  • ERykk
    sajna én is kaptam, így megvan az összes :'(
  • Robogo
    Én is megkaptam az unlockot!:)
    Jajj de jó jajj de jó!!!!
  • Verzoo
    Nem tudok én semmit...
  • badsec
    Erről nem sok szó esett, mert általában a légvédelemmel és a gyalogsági gránáttal foglalkozott mindenki a patch kapcsán. Olvastam valamelyik EA fórumon, hogy a rangrendszert is tervezik átalakítani és bevezetik a "köztes" rangokat is. Valószínüleg néhány rangnak lejjebb kerül a ponthatára és elvileg több rang is lesz a Sergeant Major/50,000pont/ és a 2nd Lieutenant/200,000 pont/ között. Szóval a új unlockok vszínű ennek köszönhetőek, bár sosem lehet tudni.
  • vsly
    Én is megkaptam:D
    Megyek is és xarrá lövök mindenkit az mp7-tel mielött lebutítják
  • Jancsik
    halljátok. kaptam 2 unlockot pedig még a rangot nem értem el aminél megadná
    15000 van ,de 20000 nél ad újat
  • Murry
    csak úgy kaptam 2 unlockot, lehet, hogy jön a patch?
  • PELON75

VERZOO you are the BEST tudsz valamit?
  • PELON75

jó reggelt
    kinyir ez a kurva cd-key
    játszani szeretnék
    csak ennyi tudnátok segiteni?
  • Verzoo
    Tényleg okádék ahogy kempelsz
  • Jancsik
    hagyd rá, tudod ő nem szokott
  • Mester01
    Haggyd már abba!
  • GameOverrr
    Én fél éve ezen a pályán játszom, és még nem sikerült olyan kört nyomnom, hogy senki sem támadta volna a MEC repteret(lehet, hogy azért, mert mindig amcsi vagyok). A viccet félretéve hamar rájöttem arra, hogy MEC-esként csak a játék legelején érdemes ott spawnolni, aztán nagyívben kerülni kell. Ha repcsizni, helizni akarsz, akkor ne zuhanj le, mert többet nem szállsz fel egy könnyen(vagy inkább sehogy sem, attól függ, milyen a felhozatal). Az egész rohadt környék pillanatok alatt tele lesz mesterlövészekkel, tankokkal, és az ellenséges repcsik is olthatatlan szomjat éreznek arra, hogy itt szabaduljanak meg felesleges terheiktől.
  • FCH kari
    a második mit jelent??ja meg azt nemértem hogy tudtam spawn killt csinálni repülöböl
  • FCH kari
    persze a végén bannoltak azért kirugott a tetüje mert felrobbantottam C4-el
  • FCH kari

ezt kapjátok ki:(
  • Danee
    Köztudott, te utálod a bc-t......
  • Mester01
    Ez tényleg jo legyen csak ilyen! :)
  • leveskocka
    nnaaaaa...igy kell egy szervert beallitani....
    [IMG][/IMG]
  • Danee
    Már azt hittem sosem lesz meg ez a szar, soha nem leszek többet commander
  • SigS
    Szokasos...egy APC egy tank, 2 f-35-os a MEC bazison Gulf-on...
    Magyar szinvonal