172102
  • klampfer
    Ja ott velem is ez történt. Egy gránátot nem tul sikeresen kuldtem el, es 1db ellen mellet 2 v. 3 sajat is elhullot (tölük elnézést).. Sajnos ilyen van szándékoság nélkül is....

MAX jatszok masik szerveren, vagy mas játékkal.....
  • ERykk
    Ott most hatalmas kemp megy, ha jól számoltam 3 frx-es ember volt fenn(nemtom adminok-e, ha nem elnézést) persze a "jobbik" oldalon és semmit sem tettek, pedig az egész "rosszabbik" csapat kérte egyes emberek kirugását, de valahogy elment ez az aprócska kérés a fülük mellett.(elnézését, ha más jobban tudja;o))
  • mohus
    használj MG-t
  • mohus
    csá
    most kickeltek a EA HU II szerverről...elnézést az áldozatoktól...gyermekem nyomta meg a kezem:(
  • DummyBoy
    Bár mondjuk a PKM-nek "elméletileg" kicsit jobb ... ki vagyok vele segítve ...

Peccset akarok ...
  • DummyBoy
    Most néztem, UGYANAKKORA Accuracy-juk (bf2s.com, Wikipedia) van (Azaz nincs :( ) mint a shotiknak ... bahh :(

Elmehetnek oda, ahova :(
  • ERykk
    PKM legfeljebb NAGYONközelharcra ér vlmit, mert nagyont sebez, de távolra szart se ér:o)
  • DummyBoy
    Erről a PCEF-ről mindenki milyen jókat mond :)

@ProThor: Nekem (elméletileg) a support lenne a kedvencem, de mikor BF2-t játszom, mindig elbőgöm magam ... Isten bizony üres kétliteres PET-palackkal hamarabb agyon lehet dobálni valakit, mint PKM-el lelőni ... arról nem is beszélve hogy "szórás" címen az 20 méterre található enemy-t 5-lövésből 1!!!-szer találok el a találatjelző szerint ... bahh ... Ezekhez képest még a MAXIM is sznájper-fegyver ... Mindegy, csak felidegelem magam :(

Mellesleg én is kaptam 2 meglepi unlockot ... csak fogalmam sincs mire használjam el őket :(

Jöhetne már a peccs, állítólag javul benne valamit ez is :(
  • Robogo
    GBC vs PCEF 1349-905

De nagyon szarok voltunk.Sok volt a veszekedés nekem is elszállt az agyam meg másnak is.

De azért GG!
  • ERykk
    Project Realitiben ténylek istencsászár a support:oD
  • DummyBoy
    Nem tudom ... próbálj ki pár minimodot és rájössz :)

Én mostanában azokat nyomom, tesztelgetem .. külön kedvencek az Allied Intent mod és a Project Reality Minimod ... ez utóbbiban főleg a Support ... Vááá ... a zistenkirály :)

Olyan kaszálásokat lehet rendezni a support fegyókkal hogy öröm nézni ... nem úgy mint simában :(

A sniper is hasonló :) BF2-ben nem az a jó, ha fejre célzol, hanem az hogy ha a BF2 úgy gondolja hogy te fejre célzol :)
  • atwe
    Különben ha fejre céloztok akkor m24 isten a maga müfajában :)
  • atwe
    Ja majd néztek folyamatosan lesz headshoot ::))
  • vsly
    Az biztos!Jól tudod majd vele hátráltatni a csapatodat
  • dronkZero
    Szerintem a snipernek még gyalogosok ellen sincs értelme BF2ben...
  • atwe
    És itt értelme lesz a sniper kasztnak ::)
  • atwe
    jaja :)
    csak remélem gránátvetös állatokal nem találkozok :)
  • mNzJean
    na látom azért van érdeklődés az infantry -ra ,már alig várom
  • misaab@a
    urak

milyen jellemtelen dolog az, hogy mindenfele emberkek pb bukasain csamcsogtok de mikor a mighty ubermivagyunkalegjobbak klanban van valaki aki odaszart a labtorlore azt inkabb nem szelloztetjuk meg, mert kicsit ciki lenne ugy nagyon.

szanalompowa
  • Landor
  • buldozer99
    Ja és ha van egy logom hogy kell kicserélni a buldozer99 helyett?
  • buldozer99
    Hogy kell beálítani a szervert meg ilyeneket ha multiplayer-ben akarok jáccani?Elöre is kösz!
  • Murry
    Korrekt.

Legyen akkor a következő MB a vízválasztó.
  • vsly
    Lehet,hogy Nektek a DCben nem voltak negatív tapasztalataitok egy magyar bajnokságon,de nekünk BFVben sajna igen.
    És nem azért,mert magyarok ellen játszottunk,hanem azért, mert volt pár tingli-tangli klánocska,amik egy csapat hülyegyerekböl áltak.

Volt egy olyan war,ahol kezdésnél szinte lesöpörtük az ellent a pályáról,1-2 perc kellett volna,hogy végük is legyen.
    Majd a meccs felénél kiesett egy emberünk.Visszaconnecktált.De Véletlenül az ellenhez került és nem tudott visszaállni a mi csapatunkba.Aztán reconnectáltálással sikerült a helyére kerülnie.
    Persze a lámi klánocska egyböl elkezdett sírni,hogy biztos direkt volt,hogy lássuk,hogy merre vannak ,stb(persze már rég bukóra álltak) és hogy restartoljunk.
    Restart után persze egyböl tudták,hogy mit fogunk csinálni.

Szóval a lényeg az egészben,hogy a kis hülyegyerekek"klán"ok el tudják venni az egésztől az ember kedvét.
    Ettöl függetlenül erre az infantryra jelentkeztünk,mert sok régi és értelmes csapat is indul.De ha megint hasonló negatív tapasztalataink lesznek,akkor a következö MBböl köszönjük,de nem kérünk....
  • Verzoo
    Szerintem nem kellene baszogatnod senkit,akinek van kedve jön,akinek nincs az nem jön....
  • Murry
    Ezzel 1et értek, de az MB nem publik.
  • Danee
    egy pár klán publikos viselkedése után megértem azokat akik nem akarnak magyarokkal játszani! (akinek nem inge ne vegye magára)
  • Murry
    Minden klánnak arra van ideje amire szakít. Ha pl képes CB-zni, akkor tud warozni is, tehát képes lenne részt venni egy esetleges magyar kupán is.
    Viszont ha nem teszi, akkor ez azért van mert, fontosabb neki a CB-n való játszogatás, mint az, hogy magyar létére magyarokkkal játszon.
    A CB-n számtalan lehetőség akad arra, hogy meccset elhalasszunk, módosítsunk, vagy, hogy eleve beírjuk a challange notes-ba, és a calendar-ba, pl azt, hogy "A most zajló MB miatt a CB-n csak 2 hetente 1x vasárnap érünk rá" vagy valami ilyesmit. Sőt egy olyan klán aki iszonyat módon akar MB-zni az ha minden kötél szakad, még hibernálhatja is magát, de hát ilyen hithű magyar lélekkel megáldott klán mint tudjuk,nem létezik.

Tehát felesleges azzal jönni, hogy a CB miatt nem érünk rá, ettől nem fogunk a csodálattól hanyattesni, mondjátok inkább azt, hogy levagytok ti szarva az MB-tekkel együtt.
    Ez így sokkal korrektebb.

Szerintem.
  • Running
    t4ce szintén cb meccsek miatt nem tud jönni sajnos.
  • leveskocka
  • Running
    Infantry kupára jelentkeztek eddig:

1. Horda
    2. Great BaseCampers (GBC)
    3. eX Battlefielders (eX)
    4. Force-X eSport Division (frx)
    5. Jeep CSata Rulez (JCSR)
    6. Highly Trained Soldiers (HTS)
    7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY)
    8. Corps Of Rebels (COR)
    9. Red Devils Army (RDHA)
    10. Punisher Clan Elite Force (PCEF)

-----------------------------
    OPC - Nem vesz részt, időhiány miatt.

Remélem lesznek még csapatok akik jönnek!!!
  • Platypus16
    És te bekonfigoltad a játékba a gombokat? Ha igen, akkor hogy tudtad beállítani az Axist?
  • TS Zolly
    Morfi válasza #60539 a kérdésre.
  • dronkZero
    Na, ennyit ér, ha ki van írva. Majd ha valaki be is tudja tartatni, akkor lesz értelme rinyálni is miatta. Addig: tegyél ellene, vagy alt+f4. Szerintem itt már senki nem kíváncsi arra, hogy "Tanítónéni, a Pistike bézkempelt a matchboxosfiókban!"
  • vsly
    Szerintem ez azért lehetett,mert az amcsiknak feltünt,hogy az irakiak(meg nem erösített hírek szerint BinLaden és csatlósai) lerohanták Kínát és elfoglalták a kínai föbaset.Ezt látva az amerikaiak elöször ki akarták kergetni az irakiakat, hogy újra a PeoplesLiberationsArmy-é legyen az a föbase és ezáltal helyreálljon a játékegyensúly
  • mNzJean
    És.. az uj logo megszületett ,remélem Danee meg tudja oldani ,hogy nagyobb betükkel legyen kiirva a nevem.
  • TS Zolly
    Ma délelött mitoménmellik Magyar rankedon, ahol kivan irva a no BC no BR, fus pasz mappon az irakiaknak csak a főbéz maradt. Egy amcsi apc egy tank bent legyeskedett, nevektre már nem emlékszem, de a kommander az Encián volt, ki rendesen artyzta a főbézünket. Második körbe nem volt parancsnokunk, beálltam, de eszembe se jutott a főbézüket belőni.
  • DummyBoy
    Milyen meglepő ... nekem kurva mindegy melyik oldalon vagyok, mindkét oldalon utálom ... Bár nem repülök .. lehet azért ...
  • Mester01
    Most mér komolyan shotolni fogom azt hogy ki fog BaseCampelni..
    Részemröl vita lezárva.. OFF!
  • Mester01
    Milyen érdekes.. az undorito hogy ÉN hogy szoktam kempelni de aki ugyan ugy kempel mint én az nem undorito?????

PL:Csütörtök este bementem a magyar 1-2 (nem tudom pontosan) ranked servere Oman ment rajta mondtam magamban jajj de jo bemegyek megint jot fogok repülni..(campelni)
    Erre MEC oldalra rakot és vagy 7* meghaltam mire eljutotam a repülögépig mert valami (eS)..... nem tudom a nevet csak a klánnevet jegyeztem meg ő ugyan azt csinálta mint én...(Basecampelt)
    Elég jol csinálta ki is kaptunk de nagyon.. (volt egy társa + jött a BH nah meg a Cobra..)
    Oldal csere most L jött a bosszu ideje ..
    Erre beirt egy szép hosszu magyar mondatot minden volt bene "Ne campeljek te r*hadék stb stb basecamper" (De elöbb ugyan ezt csinálták akor nem zavartaták magukat hogy mit csinálnak ugye????)
    Vissza irtam neki elöb te mitcsináltál?
    Azt mondja hogy ő normálisan repült... LOÁL!!!

Mi volt a tanulság melyik szemszögböl nézük a BaseCampet...