172102
  • DummyBoy
    Ez benne a poén ... nem szarni voltam ... :)

De szvsz átszarni egy mapot? A nyugalom szigetén általában hírolvasgatás a trónon meg ilyenek, szvsz simán belefér egy gyors Masthur 16 fős serveren :)
  • mesor
    LOL!
  • DummyBoy
    Nem kötekedni akarok csak eszembe jutott :) Ez tipikusan mezőgazdász hobbi (Azért nem írtam parasztot, nehogy sértődés legyen ... )

Reggel 4-kor kia fóliasátorba, utánna ebéd után leruccanok vitorlázni a Balcsira :) Na mindegy :) Biztos király lehet de valszeg nem engedheti meg mindenki magának ...

Ez olyan mint amikor nállunk a gyárban Jacht sportkör indult ... Örültek is neki az operátorok ...
  • SigS
    Ebbol nem sokat szurtem le, de azert "atszarni" egy egesz mapot kisse tulzas
    Van belgyogyasz ismerosod?
  • DummyBoy
    Télleg, ezt nem lehetne belerakni a FAQ-ba? Meg Pár COOP minimod-mod linket?

Ma akkora noob fíling volt mint állat :)
    Reggel haza melóból, egy kis BF ... valamit unlockolni kéne ... legyen az M95, és majd ha kijön a L96, addigra megint lesz 2 unlockom ...

Erre belépek az első olyan szerverre ahol leglább 10-en vannak ... vége a pályának, töltés ... goto budi ... vissza gép elé ... erre megint vége a pályának (Gyorsak voltak a srácok, 2 menet ilyen gyorsan ...) ... következő pálya betölt ... There is a problem with your connection ... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Mindegy ... alvás ... "reggel" felkelek ... na mondom most sniperkedek egy kicsit ... erre a leányzónak kell az egerem a laptophoz ... Nekem marad a régi (rádiós) ... Hogy egy tankot 20 méterről nem tudtam eltalálni ... el voltam tőlle szokva + lag is volt + béna is voltam ... ÁÁÁÁ 2-0-1-7 után meguntam, majd legkközelebb :(

Vennem kell egy USB-s egeret :)
  • GameOverrr
    Ez nem tőlem van, úgyhogy a szerző utólagos hozzájárulásával íme:
    "1. Csinálsz egy multiplayer gamet.
    2. A többiek rákeresnek multiplayer lobbyban, de NEM csatlakoznak
    3. Te kilépsz a játékból, és indítasz egy singleplayer játékot
    4. Megvárjátok, amíg neked betölt.
    5. Többiek nem refreshelnek a multiplayer lobbyban, mert akkor buktátok, hanem simán joinoljátok az előzőleg ott levő játékot.
    6. Láss csodát belépnek a te singleplayer játékodba.

Nem muszály ugyanazt a pályát/méretet választani amikor multiplayert createlsz, mint amin singleben játszani fogtok!"
  • SZULTA
    sziasztok! Tudnátok segíteni hogy hogy tudnák szervert sináni???mert megy a Dedicated csak "no cd-key invaild" valami ijen mien progival lehet ne???!!!pls segitsetek!
    thx elöre is
  • Running
    Én kaptam 1 eredeti lemezt hozzá, amin mindenféle ábrák vannak. Van egy jobb féle tok hozzá+kézikönyv amit olvasgathatsz, valamint az érzés, hogy van egy eredeti játékod.
  • metlogen
    hi
    sziasztok! azt szeretném kérdezni, hogyan tudjuk úgy játszani a játékot LAN-on, hogy egy csapatban vagyunk mind a hárman és botok ellen küzdünk??

thx
  • T4CeOBiNet noob
    jujj ... próbál pontázsugorodni de nem megy - a sör áldásos hatása miatt
  • Mester01
    Te miért nem vagy Tsen?:)
  • T4CeOBiNet noob
  • T4CeOBiNet noob
    kezitcsókolom "Öreganyám"!!

a metsell kapcsolatban Drangot nyaggassátok

az MB-vel kapcsolatban meg az a baj hogy hamár elkezdtük a CB-t nem akarjuk félbehagyni és mellette magánéletre is kell idő mert a család azért fontossabb ... és ha van maszekmeló az is elsőbbséget élvez mert nem mindegy hogy bf2-zök vagy elmegyünk a családdal nyaralni
  • Danee
    Ha leküzdöd a félelmed, akkor nincs jobb szórakozás mint nagy szélben egy ilyet vezetni! 5 éve vitorlázok, hidd el, ENNÉL NINCS JOBB
  • eX RambO
    Az Igazi Frájer :)) Horvát ország helyett a Balcsira küldték a Szott üdülőbe Ma már Flamingó ......
  • Verzoo
    Na a kulák....
    Fél nyarat a balcsin
  • eX RambO
    Húú de nagyon beakarsz vágódni Landornál :)) nála nem ilyen könnyű, rosszoldalról kerülgeted a kásást :)))
  • Landor
    áá.. a vitorla nekem wad.. maradnék a kajak/kenunál :)
  • Danee
    csak nem vitorlázol? ha igen kezdelek kedvelni :) fél nyarat balcsin töltöm általában :)
  • Landor
    Jó szelet!
  • Landor
    Találkozunk Saigonban!
  • Polemius
    Hozzáállásbeli különbség.
  • Danee
    este cb war csehek ellen, alig várom :)
  • haxoror
    Running, elmagyaráznád nekem hogy a "tört" és az "eredeti" között a CD kulcson kívül milyen különbségek vannak?
  • DonC
    Tök felesleges szerintem a vita, de amúgy az én véleményem, hogy megkimélem magam a heti gyakwar szervezéstől. Van egy csomó induló klán, tehát lehet velük játszani szervezetten és legalább azzal a tudattal, hogy valami tétje is van a mutatványnak. Felfogható ez CB-re készülésnek is. Mi is úgy fogjuk fel.
  • haxoror
    Ezt nekem is ki szokta néha írni, várj egy kicsit aztán már működik
  • nYoMi
    Aki tört szervereken játszik pls irjon nekem. Segítség kellene. Thx
  • Murry
    Írtam neked privátot, légyszi te is ott válaszolj.
  • Hatt
    a bannernál van 1 FAQ rész. Pórbáld ki:D
  • berci206
    Sajnálom nem tehetek róla hogy nekem nem tellik eredetire, csak ilyen másolt letöltött példányra, de asszem hagyom is a francba mert el is ment a kedvem tőle! Vagy tudsz esetleg vmi oldalt ahol segítséget kaphatok???
  • berci206
    Tudom, én se úgy gondoltam, csak felhúzott az a tény hogy inkább veszekedtek mint hogy mást csinálnátok!
  • Hatt
    Nah 1 gombnyomással kitörőltm a választom, Murry próbáld meg értelmezni a mondatomat. Ne azt lásd benne amit látni akarsz mert nem biztos hogy eredményes lesz.
    Ösztönzésnek pedig nem biztos hoyg eredményes ha becsmérled a másikat. Engem nem hogy ösztönözne de esélytelennek látom hogy bármilyen formában is elinduljak valamin amin ti is részt vesztek.

Beers te pedig szerintem azt nem nekem akartad címezni. Ha mégis akkor lehet nem olvastál figyelmessen.
  • Murry
    Segítenénk ha tudnánk, viszont sajna fogalmunk sincs mi lehet a baj.

Attól még, hogy szeretünk flémelni, nem vagyunk rossz emberek.
  • Murry
    Running te nem alszol... Pedig azt mondtad.
  • Running
    Itt sok embernek eredeti van, nem tud a problémádhoz hozzászólni. Alul van a kereső próbálj rákeresni a hibádra hátha találsz valamit...ennyit tudok mondani.
  • Murry
    Szia!

Rendben, kérésed számomra parancs. (köszönhetően annak, hogy szmájlikat írtál, nem hívtál öreg anyámnak, és főleg, hogy nem senkiztél le )

Viszont tényleg gondolkozzatok el az MB-n pls. Nem lesz ez olyan megterhelő szerintem.

Erről jut eszembe. Mikor nyomjuk már le a war-unkat?
  • berci206
    Jah! A kezdő (hülyegyereket ha nem tud magától rájönni) hagyjátok hagy szenvedjen és szarjátok le és foglalkozzatok inkább ilyen apróságokból kialakult vitával! Köszi szépen a segítőkészséget, azt hittem itt is vannak normális segítőkész emberek, de úgy látszik tévednem kell! Amúgy ha ezt vki visszaolvassa nem biztos hogy lesz sok kedve beszállni hozzátok, vagy eggyáltalán foglalkozni a játékkal!!!
  • Hatt
    Nem nagyon wowozok de nem is magamról beszéltem:P
    Mi meg majd vietnamban elintézzük:D
  • Running
    Majd én eldöntöm mit moderálok okés...a link bf2-es mivel fejleszti a célzást a bf2-höz.

CoR-eX vita legyen vége..mindenki kérjen elnézést a másiktól ha hibás ha nem...fejezzük ezt be.
  • Murry
    Héé hátrább az agarakkal Hatt, mert Running kimoderál téged!

Mi nem szabjuk meg nektek, hogy mit csináljatok, semmi ilyet nem mondtunk vagy írtunk le. Arról már nemis beszélve, hogy Zolly-t milyen alapon senkized le?
    Kinek képzeled te magad?

Remélem kimoderálnak.