172102
  • Murry
    Erre is van megoldás.
    Minden war-ra 2 idegen bíró, aki csak figyel.

DC-ben ilyen volt az utolsó MB.
  • joebacsi
    nincs valami normális infantry minimod?
    mert ezt sajna máshogy nemlehet megoldani...
  • Mersant
    szintén :-)
  • Hatt
    Annyi értelme van hogy tesz 1 rangsórt a csapatok között.
  • Hatt
    jah, kb, csak mire végigolvastam a forumot és leírtam ezt addigra te rég leírtad:) viszont nem láttam még:D
  • Mersant
    ha minden csapat továbbjut akkor az első körnek nincs igazán sok értelme, szerintem, mert igaz hogy esetleg nehezebb elenfelet kap ,de akkor is bentmarad úgymond a semmire...
  • Hatt
    Ez teljessen jó de én nem a járművekért aggodnék. Commander megléte de nem használata. CB-n játszottunk 1 csapattal akik mindig tudták merre járunk és volt olyan emberük is aki 1-et nem lőtt le közülünk. Ez szerintem sokkal neccesebb dolog.
  • joebacsi
    sztem az, hogy a 2 csoport első 4 helyezetje keresztbe játszik, épp ezt fogja okozni, amit te is mondtál :)
  • Murry
    Akkor marad a mindenki osztályozza le magát előre, és a 4 legerőssebb csapatból 2-ő az 1-es csoportba, és a másik kettő a kettesbe.
  • Hatt
    Ez is tetszik
  • Hatt
    Igazat megvallva ötletesebbnek tartom azt hogy minden csapat továbbjut viszont a csoportmeccsek helyezései döntik el hogy az egyenes kieséses részben hova kerűlnek.
    Általában a sportokban úgy sorsolnak hogy lényegében a kiscsapatoknak legyen nehezebb eljutni a döntőig, viszont a döntőben a nagyok játszanak. Értem ezt úgy hogy mondjuk a 4 nagyobb csapatot nem az első kőrben teszik össze.

Remélem érthető amit írtam
  • Running
    Joe te egy kib***ott szupersztár vagy. Akkor így lesz, ha minden maki csapatnak jó...
  • Mersant
    szerintem is így lenne korrekt
  • erdos
    jaja
  • mesor
  • joebacsi
    sorsolással szétdobjuk a csapatokat 2 csoportra, mind a 2 csoportból első 4 jut tovább, majd keresztbe párosítás a negyeddöntökben (A1 játszik B4el stb...), majd elődöntő, döntő és boldogság :)
    12 csapat esetén 5 fordulót játszik minden csapat, majd a döntösök még 3at...sztem így korrekt
  • mesor
    Most miért? A BL utolsó selejtező körében is erősebb csapatokhoz gyengéket sorsolnak! ;) (PL lásd legutóbb MU-DVSC)
  • Running
    Már túl sokan vagyunk a mindenki mindenkivel dologhoz, 11 eddig és még mindig jönnek jelentkezők...6 csapat indult előzőn és február végéig jó ha befejezzük, akkor 13-14 csapat szerinted?
  • joebacsi
    neakard, hogy sokan szájbaszexuáljanak
  • TS Zolly
    Szerintem mindenki, mindenkivel, ne legyen külön csoport. Ha hétem egy war, akkor 10 hétig megvan a vasárnap esti matiné.
  • joebacsi
    a másik dolog, hogy itt bf2ben is lehet szerver oldalról módosítani a mappokat, mint anno bf42ben?
    mert nem lenne rossz ha módosított mappokon játszanánk, mert most az, hogy ottlesz de "senki ne használja" annyira nemtűnik túl megbízható megoldásnak, főleg, hogy lesz 2 ...khm... alacsony átlaéletkorú csapat is a kupában
    úgy a legtisztább, hogy a lehetőségét is kizárjuk a dolognak
  • Running
    Ja Horda - Jcsr ellen pl. Rohardt sok esélyünk lenne gyakorolni. :)))

A sorsolás felejtős...a sorsolás ofisől bug. :))
  • Running
    Nem tudom min vitatkoztok...osztályozza mindeki magát, asztán majd a főfa**ok eldöntik milyen és mennyi csoport lesz.
  • erdos
    Ott a pont sztem is a sorsolás még mindig a legjobb
  • erdos
    Mindenképp az lenne a lényeg hogy ne vérezzen el senki az első egykét meccse után hanem legyen ideje összeszokni a csapatának. Igazán jó kis tapasztalatokat lehet itt összeszedni újabb csapatoknak is, kár lenne ha két meccs után kiesnének, ezért jó sztem a nagyobb csoport.
  • joebacsi
    nemjóó
    ez a rendszeresített smile erre az esetre:

:D
  • joebacsi
    vélemény:
    döntsön a sorsolás, azt csoki...
  • erdos
    Végigjárhatnánk a mastúri kék túrát mire találnánk valami lőhetőt...
  • Murry
    Most, hogy visszaolvastam magamat, nekem is jobban tetszik a 2 továbbjutós módszer. :)
  • schrank
    16-os mapon 6 vs. 6
  • Murry
    Viszont ha nem akarjuk ilyen hamar lenyomni az MB-t akkor megoldható, hogy a csoportból nem egy hanem két klán jusson tovább, és akkor lesz nyolc közé, négy közé jutás, és a döntő.

• erdos
    Én mindenképp csak két csoportot csinálnék hogy mindenki tudjon jópár meccset játszani. Ezekből meg az első 2 vagy 3 csapat menne tobább egyenes kieséssel.
    sztem
  • Murry
    Szerintem meg kell eröltetni a csapat osztályzást ugyanis, ha pl 12 csapat lesz akkor 4 db 3 klánból álló csoport lesz, és csak a csoport elsők jutnak tovább a többi rögtön kiesik. és utána jöhet a negyed döntő, és a döntő.

Ha van ön értékelés, akkor kb azonos szintű csapatok fognak egymással megmérkőzni a csoportból való kijutással. Ez így sokkal szorosabb, és izgalmasabb meccseket fog eredményezni.

Vélemények?
  • Running
    Nem matematikailag lett kitalálva...hanem azért ekkora a létszám, hogy sűrű legyen az akció...

Csoportosztályozás kb segít a csapatokat elosztani a csoportokba...
  • vsly
  • FlatlineHun
    Mi ez a csapat osztályozása??
  • badsec
    Talán ezt a csapatosztályzást nem kellene erőltetni. Amúgy a 10vs10 emberke nem lesz sok egy 16-os pályára? Ha a 32-es mapon 12vs12 játszik, akkor egy 16-oson 6vs6 ellen kellene játszania. Már ha szintisztán matematikailag nézzük a kérdést...
  • Running
    Töröltem azt a hszt....
  • Running
    Teljesen igazad van...
  • vsly
    Figy.Picit furcsának találom, hogy a BF2-vel kapcsolatos vitákat egyből moderálni akarod,bezzeg a qrvára kibeb@szottul OFF sorozatokról meg mennek az eszmecserék.
    Ha a topic a BF2röl szól,akkor igenis helye van a kemppel,cheattel,DTKval,farmolással kapcsolatos vitáknak is.
    Ne érts félre,a túlzott flém tényleg nem jó,de hagyhatnál megvitatni 1-2 dolgot a scene érdekében.