172102
  • erdos
    Clean sweep?
    Jó kis Mec galamblövészet gyosúszó amerikaiakra...
  • Amon Serrano
    Na ez hogy jött össze?
  • Murry
    Ezt tegnap kaptam le.
    404 ölés 1 halál

Ügyes a srác ugye?
  • Running
    Nos mivel úgy vettem le a többség szeretne c4-et gránátvetőt alkalmazni, ezért marad minden ahogy eddig volt.
    1. Vagyis mindent lehet amit a kasztoknál lehet.
    2. mod kilőve
    3. Járműhasználat eddig is tiltott volt ezután is az lesz, ha valaki felül egy cangára már az is annak számít.
    4. Maplistet valszeg bővítjük: sarki,mustár és karkand eddig. Oman-t többen szeretnék plusszba. Írjátok meg melyik 16-os map legyen pusszba.
  • Amon Serrano
    Köszi az élménybeszámolót, feldobtál!

Az utolsó körhöz még annyit, hogy a légvédelem én voltam, és egész jó trükknek találtam a helipadról lövöldözős módszereteket! Elég nehéz volt a kicsi kis rakétáimat ivelt röppályára kényszeríteni! A végén inkább a jó öreg Hummert választottam, ami talán még hatásosabbnak bizonyult! Hát valami csoda folytán az artillerytek valahogy nem akart a seggembe repülni!;)

Amitől viszon ba..ott ideges voltam, az a helink! Hogy a pi...ába tudtátok elvinni!?? Voltunk vagy 4-5en ott! ÁÁáá! Csak azt nem értem, miért nem mentünk megkeresni! Vissza kellett volna szerezni! Igazából sok értelme nem maradt a torony védelmének! Ugye minek tv, ha nincs adás!:)

Gratulálok RDHA! Ennek legalább volt értelme! Kiegyensúlyozott volt végig!
  • vsly
    Én vettem volna egy öngyújtót a bótba
  • FlatlineHun
    Jaj, köszi, így legalább hazai színtéren nem kell majd szégyenkeznem...
    Már kezd kínossá válni, hogy külföldi szervereken kör felénél kirugdosnak (pláne, ha a házigazdák ellen vagyok), mert ha nem, néha összejön egy-két furcsa eredmény.

Ez például akkor volt, amikor bekapcsoltam az éjmbotom, és Dalian Plant-en a parton állva pisztollyal szedtem le az anyahajón spa(w)nnoló amcsikat. (akkor is talált, ha az ellenkező irányba lőttem) Vagy mégsem. Má' nem emlékszem. :)
  • erdos
    http://www.fingertime.com/bullettime.php

A jó assik 20k feletti pontot kell hozzanak kötelezően
  • FaRockHUN
    Ráadásul Clanleader! :) De majd az Infantry cup-on meglátjuk, hogy ki, hogy tud lőni! ;)
  • Zs0lt1
    cshíííteeer :DDD
  • TS Zolly
    Amugy a Farock is klános. Multkor láttam HBA szineiben az egyik ea at szerveren.
  • Murry
    Ezek szerint igen, és te is klános vagy.
    Tehát akkor majd a te esetedet is elhallgatják, és eltusolják majd a gonosz klánosokat védő liga tagjai.
  • TS Zolly
    Ne!

• FlatlineHun
    Tegnap engem is kidobott md5 mismatch-al pályatöltés közben, eddig ilyet csak a Wake Islandon csinált...
    Úristen, lehet hogy én is csíter lettem, elkaptam valakitől?
  • TS Zolly
    Na mostmár eltévedtem. Nem olvastam el a szabály rendesen, beismerem. Eddig arról van szó, hogy nincs jármű használat, és commander? Grátátról csak a gl volt képbe meg a c4. Ami lehet. Nem?
  • Drachomir
    Szerintem nem a mod v nem a mod a kerdes. Szerintem ha tiszta infatry kudelmet szeretnenk a vodnik es a humwee meg belefer.Ezeket egy gratnatveto lovedekkel ellehet intezni. Ami fontosabb lenne az az alapfegyverek... C4 legyen v sem? ugyan mar !!! persze h kell!!! legalabb nem mindenki csak rarohan a zaszlora hanem szepen korbe vizslatja h hol bujhatott el egy atkos specopos...
  • joebacsi
    nemtudom, ha erről van szó én nembízok senkiben sem, még saját magamban se (viccen kívül, lehet, hogy pont a csata hevében jön elő egy beidegződött mozdulat, és már repül a gránát)
  • joebacsi
    akkor meg faszság alapból az egész infantry cup, legyen infantry mod mindenképpen sztem...mi se játszunk olyan szerveren, ahol engedve van az unlock, annak ellenére, hogy ugye úgy egyeztunk meg, hogy tiltva van...elég csak 1 ember, hogy véletlenul dao12vel menjen, és leirtson 3 embert 1 pontnál, iszonyat sokat számít, és ez megtörtént normális klánnal szemben is...elnézést is kértek utánna, de miután egy ilyen eksön után bukott az a pont elhihetitek mennyire elnéztük...ugyanez a helyzet infantrynál is...
  • Murry
    Nem szoktam így beszélni, bocs érte, de ennyire még soha nem akadtam ki, mint most.
  • TS Zolly
    Kozsó? Ugyan már! Balázspalifeketepákó az már durva. Meg is keresem neked. :D
  • TS Zolly
    Igy van. Ha nincs jármü, nincs parancsnok és ha bennünk megbíznak, akkor mi is megbízunk a másikba. Pláne ha lesznek pártatlan bírok a szerveren.
  • joebacsi
    neakarjátok, hogy megint be kelljen szúrnom a kozsós képet, mer nemlesz jóvége :D
  • Verzoo
    Ha már BF2-vel játszunk ne módozgassunk össze-vissza szvsz
  • Running
    De a peccs után is menni fog? Szerveroldali csak, vagy clienseknek is telepíteni kell? Szerintem ebből nagy gond lenne.

Egyébként meg valaki szeretne c4+gránátvetőt...de már nem tom...végigkérdek akkor mindenkit, f*szom kivan már.
  • Running
    Jó az, mindig melegen tartja a tojásokat...csak nehogy kikeljen valami.
  • Zs0lt1
    devan normális inf mod bf2-re, vannak is hozzá lekicsinyitett pályák, meg még csinálnak újjakat, linket is adtam már Running-nak, de asszem le lettem szavazva, pedig az inf modban nins se kommander se ugribugri nub gránátvető meg c4 sem meg semmi robbanószer meg semmi jármű.
    ez lenne a tiszta szerintem.
  • TS Zolly
    Csak 32. :D Ebbe a minusz 20 fokos hidegbe kellett vennem egyet a teszkóba. És nem étkezési jegyekből. :D
  • Murry
    Oh hogy rohadna le a kezed te köcsög, hogy egy lapon mered említeni a multihacket, és a gamehacket használó szemét csítereket, azzal akinek egy játék közbeni kék halál miatt hibás lett 2 file a bf2-ben. Pont fenn voltam TS-en és hallottam mindent ami akkor történt.
    Olyan gyerekről beszélsz ilyen vádlóan, aki még egy windows-t se tud rendesen feltelpíteni, nemhogy egy angol csítprogramot a netről beszerezni, és használni.
    3 éve ismerem az illetőt, és a kezdtetektől fogva csít ellenes volt, hiszen már annó az Anti Cheat klánban is tagunk volt. Tűzbe tenném érte bármikor a kezemet.
    Még a PB szerint sem csalás ez te barom, hiszen számtalan oka lehet ennek. többek között a crackelt exe is okozhat ilyet. Ha minden játékost meghurcolnának az MD5 file hibért akkor rengeteg magyar ember lenne ok nélkül bannolva, még lehet, hogyte is köztük lennél. te fasz.
    Nem véletlen, hogy az MD5 tool check erroros emberek nevét nem teszik közzé, és nem hurcolják meg őket, te tetű.

Jó lenne ha azokkal foglalkoznál akik tényleges game, vagy multihackel bannolt a PB, és nem vagdalkoznál csak úgy.
  • Me0w
    Ules melegito? :D Hat igen, 60 felett mar kell azis... :D
  • TS Zolly
    Nekem ollan nincs. Ülés melegitő van oda bé dugva. Amugy nem volt benne, már igy vettem. Istenem, öreg auto mán szegény.
  • erdos
    Csak azé nem emlékszel te gesznyó hogy én írjam le mi? Az eX infantryba bezony elporolt bennünket, mi meg simába őket, de összesítésbe ők voltak a jobbak, ezúton is gratt!
  • TS Zolly
    Jcsres dolog volt az, amiért kikérték a pb fejlesztői véleményét. Vissza igazolták, hogy csak egy hiba. CoR nevet nem tudok, de hallotam róla, abba az időben négy emberünknél fordult elő sorozatos pb kick. Valaki egy a négy közül. De nem is érdekel hogy ki volt. Az is csak egy hiba volt, amit a pb nem tudott értékelni. Mint pl engem, amikor párszor kirakott mert valami nem volt renbe a wake island nevü könyvtárral. Ebből a négy emberből kettő csak hébe hoba gémel,tehát nem érdekük, kettőért meg tüzbe tenném a kezem. 30 felett nem jellemző a csalás, ha eddig pláne nem tették.

Farock az legalább beismerte ez igaz. Hidd el. DonC közölte volna azokat is, akik nem mentek át a szűrön.

Ha már flémet akartal segfej!!!!!
  • Running
    Options>hangoknál mi van beállítva?
  • sza23
    sziasztok!
    Egy kis segytség kellene! ma elindytottam a bf2-őt és csak az intróig van hangja.Konkrétan a játéknak már nicsen.Amúgy meg a gépen minden működik ( winamp, media player). Szerintetek mi lehet az oka?
  • mesor
    Autóban szivargyújtó?
    (úgy tudom az még nem extra felszereltség)
  • Pharolas
    Legalább running helyesen írta le...én meg csak hagyogatom el a szavakat
  • T4CeOBiNet noob
    akkor már nevezek is
  • Running
    Bazz mit meg nem tesz az ember a cigiért mi? Az tényleg halálos mikor az ember üvöltve rohangál a munkahelyén tüzet könyörögve...
  • Pharolas
    Hogy mit meg tesz az ember egy kis tüdőrák érdekében?!...
  • digitalenjoy
    csak amcsi puskákkal lehet lőni? :) nem vállalom ...