172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
még semmiről:)nem tudom van-e fogalmad a "trailer" szó jelentéséről
egy norvég szerveren voltam csatázni elég jó buli volt (64 fős) én amcsi oldalon voltam...előszőr az amcsik szorították be az arabusokat, aztán valahogy kijöttek a csávából. Nem győztünk a tetőre felmászni előlük a végén, de nyertünk.
mellesleg egy dekát sem lagolt a cucc...a magyar szerverek enyhén szólva balkáni állapotokat idéznek e tekintetben. -
Landor #61228 Igen, láttam..
Egy kill plusz egy teamkill volt a jutalmam a mutáns tank kilövése után..
Asszem a térképen kék volt, a célkeresztben meg piros.. Gondoltam leszarom és nyomtam rájuk egy TV-t. Kb olyan érzés volt mint amikor kitévézem az ellenség általunk elopott helijét:
- Legalább szép lövés volt!
-
Ijj halljátok már nagyon várom ezt a HUNkup infranty-t:)
Most aztán már teli leszünk heti 3-om warral. -
Mester01 #61226 Ilyesmire gondolsz? -
ez miről szól? :) tank lő 3at, coming soon :) -
EZT megnézte vki? -
dee köcce :)) -
csak nem ezt akarod? :)
-
jájj, ne a vinyodról linkelj
-
A Firefox nem találja a fájlt a(z) /c:/Documents and Settings/a/Dokumentumok/Battlefield 2/Screenshots/screen010.jpg helyen. -
[IMG]C:\Documents and Settings\a\Dokumentumok\Battlefield 2\Screenshots\screen010.jpg[/IMG] -
[IMG]C:\Documents and Settings\a\Dokumentumok\Battlefield 2\Screenshots\sreen010.jpg[/IMG] -
betennék pár olyan képet is, amikor nemcsak mi halunk
-
ezt pont láttam felülről, nekem nemtetszett :)
mi hogyan tudjuk leszedni ezt a battlerecorderes videót? -
kötsög csíterek :) -
haxoror #61214 kaptál driver assist pontokat is?
-
haxoror #61213 Átnéztem a szkrínjeimet, csak egyet találtam amin fogytán a lőszer de nem merem berakni mert túl sok a "béna" a túloldalon
-
photoshop :) -
Nem tudom, de a zászló foglalás nem nagyon ment :) -
és mi lehetett kiírva rátok?? tanos pirossal és egy kék +1??
-
MEGANAGY 
-
crow #61208 Ez mekkora LOL.... -
Jut eszembe, ilyet már láttatok?
Egy tankban az ellenséggel. 1x-re szálltunk be a tankba, és így rohangáltunk a pályán vagy 5 percig, közben mind a ketten öltük a saját ellenségeinket. :)
-
Ja pont akkor ugrotam a zászlóhoz amikor robbantótál így valamelyik háztetőn landoltam asszem :D -
GBC vs RDHA meccsről találtam egy jó kis képet!
elötte
utána
Gerzson szóval mégsem vagyunk kvittek ott van megint a C4,csak most nem kocsival.
-
a ruhájáról nem tudtad megállapítani, hogy hopp az egy ellen?
-
lol -
willis #61202 az meg mi? -
bug -
willis #61200 Az mitől van, hogy elöttem rohangászik egy csórikám, a fej felett kék felirat azt egyszercsak átvált pirosra és puff nekem? -
GameOverrr #61199 Nálam az a veszély még sohasem állt fenn, hogy kifogyott volna a tankból a lőszer, de még csak a lőszerkifogyás közelébe sem kerültem, addigra mindig kikaptak. Mondjuk, nem is vagyok egy nagy tankos, bár a reptérkemp elég jól megy
, inkább felülről osztom az észt
. De ha valaki addig húzza a tankban mig ki nem fogy a lőszer, az azért nem semmi szerintem - vagy nagyon bénák az ellenségek.
-
Nemtom, mostanában sokat késnek a dolgok, lehet vlmi fennakadás van... -
crow #61197 Mégis mikó', mer ' már napok óta megvan az előírt pontszám... -
Maj' fog:o) -
Verzoo #61195 Biztos te is csíter vagy 
-
crow #61194 Srácok mi a retek van, elértem az előléptetéshez szükséges pontszámot, mégsem történt semmi. -
FlatlineHun #61193 Úgy kell beállítani a helit, hogy a kb 5 fokos jobbra fordulás után a célra nézzen, ezek után F2,Jobb klikk, bal klikk, (irányzás, klikk, klikk): frag.
És nem árt, ha a rotorfordulat nem a maxon van, mert akkor lassabban fordul. -
FH-ban van pilota kaszt, csak annak van ejtoernyoje :) -
Menotti #61191 Idézet Flatline-től:
"...Dalian Plant, kínai oldal, helibe ültem egyedül, onnan küldtem a TV-rakétákat..."
Ezt,hogy lehet megcsinálni?Én ha egyedül ülök és tv-rakétázni akarok,akkor elkezd a heli forogni.
A segítséget előre is köszi. -
naaaa azért kapna még gumibotot meg gáz spray-t is és egy bizonyos pontszám felett unlockolhat egy baseball ütőt