172102
  • mohus
    még semmiről:)nem tudom van-e fogalmad a "trailer" szó jelentéséről

egy norvég szerveren voltam csatázni elég jó buli volt (64 fős) én amcsi oldalon voltam...előszőr az amcsik szorították be az arabusokat, aztán valahogy kijöttek a csávából. Nem győztünk a tetőre felmászni előlük a végén, de nyertünk.

mellesleg egy dekát sem lagolt a cucc...a magyar szerverek enyhén szólva balkáni állapotokat idéznek e tekintetben.
  • Landor
    Igen, láttam..
    Egy kill plusz egy teamkill volt a jutalmam a mutáns tank kilövése után..
    Asszem a térképen kék volt, a célkeresztben meg piros.. Gondoltam leszarom és nyomtam rájuk egy TV-t. Kb olyan érzés volt mint amikor kitévézem az ellenség általunk elopott helijét:
    - Legalább szép lövés volt!
  • Robogo
    Ijj halljátok már nagyon várom ezt a HUNkup infranty-t:)
    Most aztán már teli leszünk heti 3-om warral.
  • Mester01
    Ilyesmire gondolsz?
  • Danee
    ez miről szól? :) tank lő 3at, coming soon :)
  • mohus
    EZT megnézte vki?
  • T4CeOBiNet noob
    dee köcce :))
  • joebacsi
    csak nem ezt akarod? :)
  • joebacsi
    jájj, ne a vinyodról linkelj
  • ERykk
    A Firefox nem találja a fájlt a(z) /c:/Documents and Settings/a/Dokumentumok/Battlefield 2/Screenshots/screen010.jpg helyen.
  • T4CeOBiNet noob
    [IMG]C:\Documents and Settings\a\Dokumentumok\Battlefield 2\Screenshots\screen010.jpg[/IMG]
  • T4CeOBiNet noob
    [IMG]C:\Documents and Settings\a\Dokumentumok\Battlefield 2\Screenshots\sreen010.jpg[/IMG]
  • joebacsi
    betennék pár olyan képet is, amikor nemcsak mi halunk
  • joebacsi
    ezt pont láttam felülről, nekem nemtetszett :)
    mi hogyan tudjuk leszedni ezt a battlerecorderes videót?
  • joebacsi
    kötsög csíterek :)
  • haxoror
    kaptál driver assist pontokat is?
  • haxoror
    Átnéztem a szkrínjeimet, csak egyet találtam amin fogytán a lőszer de nem merem berakni mert túl sok a "béna" a túloldalon
  • Danee
    photoshop :)
  • Murry
    Nem tudom, de a zászló foglalás nem nagyon ment :)
  • T4CeOBiNet noob
    és mi lehetett kiírva rátok?? tanos pirossal és egy kék +1??
  • T4CeOBiNet noob
    MEGANAGY
  • crow
    Ez mekkora LOL....
  • Murry
    Jut eszembe, ilyet már láttatok?

Egy tankban az ellenséggel. 1x-re szálltunk be a tankba, és így rohangáltunk a pályán vagy 5 percig, közben mind a ketten öltük a saját ellenségeinket. :)

• uHs Gerzson
    Ja pont akkor ugrotam a zászlóhoz amikor robbantótál így valamelyik háztetőn landoltam asszem :D
  • Robogo
    GBC vs RDHA meccsről találtam egy jó kis képet!
    elötte
    utána

Gerzson szóval mégsem vagyunk kvittek ott van megint a C4,csak most nem kocsival.
  • Zs0lt1
    a ruhájáról nem tudtad megállapítani, hogy hopp az egy ellen?
  • ERykk
    lol
  • willis
    az meg mi?
  • joebacsi
    bug
  • willis
    Az mitől van, hogy elöttem rohangászik egy csórikám, a fej felett kék felirat azt egyszercsak átvált pirosra és puff nekem?
  • GameOverrr
    Nálam az a veszély még sohasem állt fenn, hogy kifogyott volna a tankból a lőszer, de még csak a lőszerkifogyás közelébe sem kerültem, addigra mindig kikaptak. Mondjuk, nem is vagyok egy nagy tankos, bár a reptérkemp elég jól megy, inkább felülről osztom az észt. De ha valaki addig húzza a tankban mig ki nem fogy a lőszer, az azért nem semmi szerintem - vagy nagyon bénák az ellenségek.
  • ERykk
    Nemtom, mostanában sokat késnek a dolgok, lehet vlmi fennakadás van...
  • crow
    Mégis mikó', mer ' már napok óta megvan az előírt pontszám...
  • ERykk
    Maj' fog:o)
  • Verzoo
    Biztos te is csíter vagy
  • crow
    Srácok mi a retek van, elértem az előléptetéshez szükséges pontszámot, mégsem történt semmi.
  • FlatlineHun
    Úgy kell beállítani a helit, hogy a kb 5 fokos jobbra fordulás után a célra nézzen, ezek után F2,Jobb klikk, bal klikk, (irányzás, klikk, klikk): frag.
    És nem árt, ha a rotorfordulat nem a maxon van, mert akkor lassabban fordul.
  • joebacsi
    FH-ban van pilota kaszt, csak annak van ejtoernyoje :)
  • Menotti
    Idézet Flatline-től:
    "...Dalian Plant, kínai oldal, helibe ültem egyedül, onnan küldtem a TV-rakétákat..."
    Ezt,hogy lehet megcsinálni?Én ha egyedül ülök és tv-rakétázni akarok,akkor elkezd a heli forogni.
    A segítséget előre is köszi.
  • schrank
    naaaa azért kapna még gumibotot meg gáz spray-t is és egy bizonyos pontszám felett unlockolhat egy baseball ütőt