172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Admin tank kick...
-
FCH - SAC Kari isten éltessen szülinapod alkalmából!!!! 

-
lammaer #61267 Srácok, tegnap este a következő történt egy magyar ranked szerveren. Én és egy klános jelzésű figura várunk a tankra. Amikor megjelenik beugrok (meg is kapom a belső HUD-ot), aztán egy pillanat múlva kinn találom magam a tankból és a klános szépen elhúz vele.... ez valami új csodafegyver vagy admin képesség? -
(ma reggel mindenki olyan okos :D) -
(újfiú szag :)) -
Biztosan másik:o) -
Szerintem másik !
-
TS Zolly #61262 Na akkor lépésről lépésre:
1. Eredeti BF2 feltelepítése után, ha van eredeti BFsf, akkor telepíted.
2. Elkezden felpecselni.
3. Eredeti játékkal felmész szerverre és gémelész.
Esetleges hibák:
1. Eredeti BF2 felpecselése után, ha felrakod a BFsf-et, akkor megint fel kell pecselni.
2. Ha nem is megy fel a pecs, akkor vagy nincs elég helyed a C: vinyon, vagy nem jó a pecs.
3. Ha minden felmegy gond nélkül, akkor esetleg innen puskázhatsz.
4. Te is csiter vagy, mint a pb hibaüzenetek szerint a fél BF scene.
5. Négyes pont csak pojén. -
nekem a rekord 140 asszem, de vannak akik már 200-on felül vannak mindenhol -
TS Zolly #61260 Zajcev??? Ö ha jól tom DC-zet a DR klán soraiba. Vagy ez egy másik Zajcev? Mert akkor öt nem ösmerem. -
TS Zolly #61259 Tegnap karkandon csinyátam 100x pontot, negyvenx ölés és picivel kevesebb halált. Többi a tim pont volt. Csak én nem készítek szkrineket a dicső tetteimről, énekeljék meg azt a bárdok.
-
TS Zolly #61258 CoR-osok még mindig jó fejek. 
Jelenleg tényleg JCSR a legjobb hazánkba. Erősebbek még az OPC-nél is.
-
GameOverrr #61257 LOL, ehhez mit szóltok?
-
FaRockHUN #61256 Dehogynem hallottál már róluk és játszottál is velük! Bár a régi Team De-ből már kevesen maradtak BF2-re, de még mindig jó játékosok viszik az ipart náluk...
Remélem nem nagy galádság, ha elárulom kikről is van szó... "PT-6"
És úgy gondolom, hogy kár lenne őket fikázni bármiért is! Ide mindenki azért jön, hogy elmondja a véleményét, még ha olyan eltérő is a többiekétől, vagy az átlagtól... -
Verzoo #61255 Mit?
-
Verzoo #61254 Mi a gond? -
PELON75 #61253
VERZOO TE TUDSZ VALAMIT
-
PELON75 #61252 szeva
nagyon jo olvasni hogy milyen jokat jatszotok
csak az a baj hogy miota patcheltem nem birok senkivel jatszani
SEGITSETEK
-
Verzoo #61251 Nem is igaz mert mi 

-
Tényleg , én sem hallotam még róluk ,de még publicon sem találkoztam egy team de -vel sem , valaki dobjon linket róluk , mert most már erősen kiváncsi vagyok a láthatatlan n1 csapatra.Amugy meg biztos ,hogy nem ők a legjobbak mert mi vagyunk azok.
-
Verzoo #61249 Ki a f@sz az a team-de???????????
Nem is hallottam róluk,azt meg erősen kétlem,hogy ők lennének a legjobbak......
Misaba vagy hogy is hívják meg csak most lett híres a csíterezés miatt
-
egészségedre -
Stray Wolf #61247 ratyi jcsr :) -
szerintem -
eX = Company Of Friendly Battlefielders + 7th Cavalry Regiment
Köszi a bíztatást, azért hogy ők a legjobbak azt kétlem, jelenleg a JCSR áll ezen a szép pozición. -
Stray Wolf #61244 ratyi jcsr -
AbszolutVodka #61243 Hát másfél év után idenézek, de látom semmi sem változott. Misabá, azaz team-de Torrente még mindig nem bír magával.
Ahogy láthatjuk még mindig a team-de az "elitcsapat" és még mindig azt hiszik magukról, hogy - mivel ők a legjobb csapat - nekik mindent szabad itt a nagy híres Zajcev barátjával lenézően mocskolnak mindenkit.
Kis, új csapatok ne hagyjátok magatokat. Nem hallottam még az exről, de a cor-osok jófejek voltak rég, a jcsr-is.
Azért a team-de sem csodacsapat, még akkor is ha most ők a legjobbak, nem volt ez mindig így. Emlékezzetek csak a hba-s időkre.
És ha csíterezésnél tartanak, akkor ne felejtsék el ugye team-de DarkHorSe-t, aki ha jól emlékszem clánbase-s waron bukott le csíteléssel. Ha jól tudom, a PunkBustert is frissítették miatta. Egyszóval tehát mindenki saját magából indul ki. A csíterbanda könnyen rámondja másokra, hogy csíterek ők is.
Vissza kéne venni a nagy arcból team-de ... -
Temporal Vortex #61242 Mi is köszönjük, jó meccs volt. Jók voltatok ti is! -
Landor #61241 hmm, nem is rossz egy kezdőtől ;D -
Köszi a gyakot SOG! Jók voltatok!
Dalian Plant
278-209/Kína/SOG
269-135/USA/SOG
Strike At Karkand
233-192/MEC/SOG
297-167/USA/SOG
Összesítve
1077-703 a SOG javára!
Gratulálunk!
-
250 ora tank
10000 gyilok/global
25 gyilok/iar -
Ez tetszene élőben. Ez mi Ez?
-
kaptam egy ilyet
-
lol:) -
digitalizálómmal
az alapanyag BRben van persze -
akkor? -
az nem tud wmv-t:) -
ezt mire írtad? a lagra?
merannak semmi köze a videóhoz...
vagy a magyar szerverekre...mer annak se...
mer ez csak egy trailer...mer annak senem köze van a magyar szerverek ultralagjához...
-
és battlerecorderrel vetted fel? -
ez lehet hogy így történt de hogy semmi köze a videóhoz az is biztos