172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lammaer #61429 Lehet gyakorolni a respawn képernyő nézését
-
csakhogy azon a 16-oson egy magamfajta jóképességű beül egy kocsiba aztán ledarál mindenkit a páncélosokról nem is beszélve 16-os mustár alapból úgy kezdődik hogy csapatonként egy tank plusz egy apc ennyit a gyakorlási lehetőségeitekről
-
Landor #61427 
Nem jössz BFVzni? Pont az ilyen hozzáállású embereket keressük!
-
Azért kell a 16-os pálya, mert azokat a mapokat kellene megimerni. De ha többen vannak rajta az talán nem baj, akkor lesz igazán bulletstorm, mint a kupa neve. :) -
lammaer #61425 Ez jó ötlet, én is néztem hogy egy szerver mindig töküres. A 16-os helyett lehetne 32-es is, hogy minér többen beférjenek. Az infantry kupa szabályait úgyse tudod betartatni ha publik szerver, akkor meg hadd legyenek minél többen :)
Ha kijön a patch, akkor meg megyek a repcsis pályákra pilótákat irtani
-
Csak egy ötlet DonC, ha úgyis pár héten belül kezdődik az infantry kupa és egyik másik szerver úgyis szinte mindig üres, nem lehetne az egyiket átállítani 16-os pályákra, mondjuk 20-22 fős küszöbbel (mivel 10 vs 10 mehet majd kupán max), és a leendő pályákkal:
Sharky
Oman
Karkand
Mashtur
Szerintem nagyon sokan szeretnék "szokni" a pályákat, köztük mi is. -
crow #61423 Pont pár hete panaszkodtam, hogy nincs teamplay, ahol egy újonc megtanulhatná az alapokat.
Megbeszélhetnénk egy konkrét időpontot a közös teamplay-re vonatkozóan, mikor/hol találkozzunk stb.
Ja, amúgy [HUN]Hollo néven nyomulok. -
lammaer #61422 Igen, ezt tudtam. Csak sajnos tényleg mindig tele van. De azért reménykedve meg szoktam nézni, hátha van egy hely :) -
A ranked II-n dalian, kharkand, mastuur és peninsula fut. Teli is van mindig. Néha sajnos belaggol, de ez a datanat szerverteremtől van sajnos, ezért nem tudunk vele mit csinálni. Packet lossos néha az egész. -
A magyarositás közvetlenül nyúl a zip fileokhoz, illetve van egy fonts zip file is amit baszogat. Természetesen az MD5 tool nem szereti, tehát fokozottan hajlamos a kickelésre a PB a különbözö nyelvi fordításokra. Ebből látszik a DICE nagy műgondal csinálta meg a szoftvert, mert ha mondjuk a szövegezés xml-ben lenne akkor 25 percen belül lehetne csinálni bármilyen nyelvi verziót úgy hogy a program "integritását" nem basztatja az ember... -
lammaer #61419 Mindig ezek a negativ hullámok.... hozzászólásodhoz csak gratulálni tudok 
ad1: ha szeretem a karkandot, akkor mi van?
ad2: A kplay.de #4-en futnak más pályák is. Igaz, csak 3 (mashtur, gulf és karkand)
ad3: utálom ha gyalogosként állandóan szétbombáznak és nem tudok tenni ellene. Nem értelmesebb hozzáállás ha sirás, rivás, anyázás helyett elmegyek olyan helyre ahol nincs repcsi?
ad4: igazi teamplayt gyalogosként lehet művelni. Arra pedig a legideálisabb a Karkand.
ad5: van akit gyönyörködted a változatosság, van akit nem.
-
Hat, csak gratulalni tudok a valtozatos palyakhoz amit jatszol. Lattal mar karkandon kivul mas palyat is? -
lammaer #61417 Aki szokott külföldi public ranked szervereken játszani (mert a magyar publicon nincs teamplay, vagy televan, vagy akármi) és van kedve alkalmanként csapatban nyomulni magyarokkal, az irja meg plz melyik szervereken, mikor nyomul (illetve milyen loginnal, ha nem egyértelmű). Aztán keressük egymást....
Inditásként: (Hun)Lammaer néven fordulok elő éjjel tiz körül a következő szervereken:
- kplay.de #4
- Heroes Must Conquer #2 (amelyiken a karkand fut)
- Karkand Superserver
Ha valaki lát fenn, szóljon, szivesen társulok. -
feltünt :) -
No, szeretnék gratulálni a T4CE csapatának és köszönjük a meccset. Az eredménytől függetlenül tőlünk mindenki nagyon élvezte a meccset, Drangék igazán kitettek magukért. Remek együttmozgásokat láttunk tőlük, egyre szervezettebbek és jobbak lesznek. Ha egy kicsit ráéreznek hogyan kell menetközben csapatszinten taktikát váltani a helyzetnek megfelelően, nomeg több irányba szétszedni a támadásukat/védekezésüket úgy hogy minden támadó/védekező tím ütőképes erőt képviseljen ne szétesés legyen a vége akkor nagyon komoly csapat lehet belőlük. Remek meccs volt, az ilyen derbikért éri meg a BF2 minden egyes fillérjét.
Köszönjük!
-
Na most lebuktunk!:D
Innen van a GBC:GaBoCa
Különben honnan tudtad ezt meg,vagy csak észreveted?:) -
hmm ujra telepitettem az egészet kiváncsi leszerá:( -
érdekes hogy felmentem külföldi szerverre onnan nem dobott ki
-
Milyen zene megy a trailer alatt??? -
Oda van írva,hogy melyik fájl okozta;)
Töröld ki azt a fájlt és MSNben kérd el egy haverodtól,majd másold be ugyanoda.
Egyébként olyan híreket is hallottam mostanában,hogy a magyarosítás is okozhat PBkicket.(bár azt nem tudom,hogy ez a fájl pontosan miért is felel) -
most vágotki a pb elöször ilyen hibával valamelyik kiegészitö okozhatja? -
-
Mester01 #61407 Grat jok voltatok! -
itt a Mashtuur link
"azt nem probaltad meg lejebb veszed az eger erzekenyseget amikor mozgatod a kamerat"
akkor hogy lőlek fejbe félfordulatból hirtelen?:)
-majd megpróbálok finomítani, vegas papa képes rá hogy 25 képkockából 50et csináljon...vagyis kiszámol némi frame-et némi processzoridőért cserébe
-másik probléma, hogy a battlerecorder lejátszója hozzányúl a vincsihez néha így még akadozni is képes, hiába a külső digitalizáló, ha a vinyót két progi próbálja már elérni...
-
nálam sem megy... -
Hát leszámitva a lepörgős kört , szoros meccs lehetett .Grat mindenkinek .
-
gaben71 #61403 Nem nem gondoltam komolyan csak egy hülye vicc volt. 
Köszi a tegnapi háborút, nagyon jó volt.
Gyaksizhatnánk máskor is.
Üdv a klánodnak.
-
lehet.. de inkább bekell lássuk hogy
-
szerncsénk volt;)
amugy az egyik legélvezetesebb meccs volt -
JCSR vs. T4CE
zatar
324-209
228-216
karkand
376-0
223-122
köszönjük miis
mosmán tujjuk hányas a akabát
karkand usa oldalról szó szerint
minket
-
Eredmény? -
Köszia T4CE-nek a meccset nagyon élvezetes volt
-
most már mindegy kezdődik az annácska
-
Mohus, mar nem talalom a video postod, azt nem probaltad meg lejebb veszed az eger erzekenyseget amikor mozgatod a kamerat, mert igy oda az erzes, hogy moziban vagyok, amugy jo ! -
mondjuk haladj a korral, es tedd fel az x honapos operat, amiben mar nincs feloldalas reklam, mert ennyire igenytelen nem lehetsz :)
Bar ettol nem lesz jo.Gepen tv2-ot, azonnal elvennem a neted :)
Codec packot meg sose tegyel fel !!!
mv2player+ffdshow aztan nem is kell mas.
-
A public átka sajnos. -
excreator #61392 Nehéz így játszani, hogy EGYEDÜL vagyok egy squad-ban, és az én squadom a legjobb. Sokszor a csapattársak többet húznak visszafelé mint segítenek. Tököm kivan.
[IMG][/IMG]
-
GameOverrr #61391 Már néhány napja leírtam, de hát ismétlés a tudás anyja.
Ez nem tőlem van, úgyhogy a szerző utólagos hozzájárulásával íme:
"1. Csinálsz egy multiplayer gamet.
2. A többiek rákeresnek multiplayer lobbyban, de NEM csatlakoznak
3. Te kilépsz a játékból, és indítasz egy singleplayer játékot
4. Megvárjátok, amíg neked betölt.
5. Többiek nem refreshelnek a multiplayer lobbyban, mert akkor buktátok, hanem simán joinoljátok az előzőleg ott levő játékot.
6. Láss csodát belépnek a te singleplayer játékodba.
Nem muszály ugyanazt a pályát/méretet választani amikor multiplayert createlsz, mint amin singleben játszani fogtok!" -
csak nálam nem megy az msn??vagy másnál sem??