172102
  • uHs Gerzson
    Nem is kell 5 perc 1 szerveren és Kiadja magából a magyar szókincs legjavát, 1 év a TS-n landoral feledhetettlen ;)
  • DummyBoy
    Anno tRs TS-en és is hallottam felőlle cirkalmas mondatokat :)

De én is szoktam érdekseket káromkodni a gép előtt, Kedvesem előre fél ha beülök játszani ... :)
  • Me0w
    Lol vagy, ugye tudod? Van egy rakat szar windowsod, amit lama vagy ujrarakni, meg valami ezereves vasad es evvel osztod az eszt mostmar honapok ota. Nem vennel vissza egy picinyt?
  • lammaer
    Az ilyeneket nem teljesen értem.... ok, lehet hogy nekem is bedurran egyszer-kétszer az agyam, de annyira nem szállok el, hogy utána say all-al begépeljem ...
  • Landor
  • uHs Gerzson
    Ez nem kérdés Landor részéről :DDDD
  • lammaer
    És tényleg felszólítottad az édesanyjával való nemi együttlétre?
  • Landor
    Perszee.. csak poénból írtam
  • Landor
    hát miért nem lőttél át rajta a nyitott oldalajtókon?!
  • lammaer
    Anélkül hogy kötekednék: az, hogy kilőtt, ugye azt jelenti, hogy egyszerűen leszedett valami puskával, ágyúval vagy mittudoménmivel, mint egy közönságes játékos, igaz? Tehát nem adminjoggal élt, csak éppan admin volt aki kiszedett....
  • joebacsi
    interstate modra emlékszel ratyi?
  • T4CeOBiNet noob
    jó lehetett a tímvörkpontod ;))
  • haxoror
    Szóval a hülye, lassú, mit sem sejtő blackhawk nem tért ki a rakétád elől, a szemetek!
  • GameOverrr
    Tegnap leszedtem egy teli Blackhawk-ot TV rakétával. Istenem, de szép lövés volt! Csak kár, hogy saját volt. Én egy tankot céloztam, de ezek a hülyék berepültek a tűzvonalba, így ők vették be a raksit, én meg repültem a szerverrről.
  • Madmano
    Hello.2kérdésem lenne:felrakom a gammát(igaz,tört,1.00-ás verzsön),próbálok accountot gyártani.De a masina csak a lan-on próbál gyártani ilyet.Ha meg begyek a menübe a single-ben és ott felhomályosítom,hogy a neten kéne erölködni,kiírja hogy nem vagyok online,próbáljam újra.A vicc az egészben az,hogy MINDIG a neten voltam,mikor elkezdtem próbálkozni.De a BF2 szakította a kapcsit!Ez mi miatt lehet?Windows tűzfal van fenn.A FAQ-ban lévő portokat kéne külön-külön megnyitogatnom?Pls Valaki segítsen.
  • lammaer
    Nekem 1-2 napig csinalta, aztan megint jo lett...
  • T4CeOBiNet noob
    aham .. látommán a plasztikai sebészek mindenre képesek
  • schrank
  • T4CeOBiNet noob
    necce nektek flém :))
  • Landor
    Valamelyik nap Landing Zone Albanyn beültem a jeepbe, Wild Thing muzsika full kakaóra és csak driver killeket toltam. Ez ment vagy 8(!) killig, egészen addig, amig ki nem lőtt az egyik admin, ekkor határozottan felszólítottam az édesanyjával való nemi együttlétre, aztán számomra érthetetlen okból kiírta a játék hogy Banned from server.
  • Kovács legény
    régiszépidők mennyit ralliztunk mi is
  • Hatt
    Hát nem tudom, szerintem mocsok jók voltak benne a járművek is:) Főleg a jeep versenyeink míg a publik nép lövöldözött egymásra.
  • alma2
    Csipobol tuzelesrol hallottal mar ? Na ezek a katonak mesteri fokon uztek :)
    Meg jo, hogy mobilra is atirtak, eleg jo lett !
  • ssxwork
    CONNECTING TO ACCOUNT SERVER!!! Remlem tud valaki segíteni. Már egy
    hete nem tudok játszani. 1.12 peccsem van, eddig minden zsir volt, de
    mostanában nem tudok beloginolni az online account-ommal, amihez van
    jo sok pontom private ranked serveren. CONNECTING TO ACCOUNT SERVER az
    utolsó üzenet, és kész, nem megy tovább. Melóhelyen is be van állítva
    az acc-om, ott simán jó. Ok, gondoltam meghülyült, reinstall, de
    semmi. Uj particióra uj windows majd rá bf2, de semmi változás, ha a
    Profiles-t oda másolom akkor se, ha retreive account-ot nyomok akkor
    se. Ha rossz jelszóval probálom, visszajön a hiba üzi, hogy incorrect
    passw. Ha csinálok uj acc-ot simán elfogadja, csak a saját jol bevált
    acc-omat nemtom használni. Gondoltam EAGames letiltott, de nem mert a
    melóhelyről csont nélkül beenged, 4 hónapig semmi gondom nem volt,
    csak az elmult 4-5 napban szaraxik. Bárkinek bármilyen 5lete van, NE
    TARTSA MAGÁBAN! PLEASE! Köszi: ssx
  • Verzoo
    Fasza játék.Ezzel gyakorolsz?
  • joebacsi

egyik mai játékban nincs már meg az a fícsör, hogy az ellen katona csípöretett kézzel várja, hogy ráirányítsam a pisztolyt :)
  • Running
    Akárki akármit mond a wolf3D-nek a mai napig nincs párja.
  • haxoror
    Na mert az 1942 tankjai aztán hűha :P
    Ha egy kurva kavicsra ráhajtottam úgy behimbálózott hogy lehánytam a képernyőt a tengeribetegségtől :P
    A DC-ben meg az Ambrams csúszkált :P
    Assaultban a BFV a legjobb a mai napig :P

:P
  • Landor
    Na mondjuk ez a kép megér egy ilyet:
    Te meg amilyen zöldségeket hordassz össze, egy ilyet:
  • schrank
    gyalogosan sokkal jobb volt mint a 1942 de a járművek márpedig a bf az azért bf mert járművekkel is ugyanaz a gépem van 2 éve ez az első gépem semmit nem újjítottam rajta úgyhogy nem az én készülékemben van a hiba
  • schrank
    lammer kérdezte hogy lagos ? én azt mondtam olyan a mozgás mintha lagolna szóval elég droidok benne a gépek
  • vsly
    Hagyd rá.Kib@szott fos gépe van és nem bírt lelöni senkit 2nap játék után.Atóta elkönyvelte,hogy xar játék.
  • lammaer
    FLÉÉÉÉM..... FLÉÉÉÉM.....FLÉHÉHÉHÉMMMM
  • Landor
    ja.. lagos mi.. hülye láma :)
    Míg BF2ben 5-10ms a pingjeim, addig BFV szerveren 1-4ms. Köszii..
    Egyéb idióta kifogás? :D
    Schrank te nagyon nem vagy képben a Battlefiled szériával..
  • schrank
    a járművek mozgása különöstekintettel a légiekre katasztrófális de ha szerencséd van akkor nem kell a szervereken való játszáshoz az 1GB-os peccs vagy nem is tudom mi volt az anno fel kellett telepíteni valami 1GB-osat abban a reményben hogy minden szebb és jobb lesz de ez sohasem következett be
  • Landor
    Ja schrank! Tegnap a BSG kapcsán a tv2 oldalára tévedtem Operával; direkt kipróbáltam és lehet nézni stream videókat Operával is. Szóval tedd ujra az összes codecet. ACEMCP
  • lammaer
    REmélem ez a hozzászólást csak flame inditásnak szántad a lagosságról.. bár, annak is van előnye: ha lagos, akkor mindig szidhatom a gépet, nem a saját bénaságomat :)
  • schrank
    semmi különbség nincs olyan a bfv mint egy kurvalaggos bf1942 vagy bf2 ami a fantasztikus motornak köszönhető
  • TS Zolly
    Kedves Kari!

Nem akarlak elkeseríteni, de a PunkBuster kapott el téged csitelésen. Ez a hiba üzenet ezt jelenti. Te egy csiter vagy. :D Legalábbis Misaab@a szerint.

Ilyen üzenete volt Teso2-nek is. Le is csiterezte öt a paréj. Nem kell aggodni, nem csit, csak egy sérült file. Megoldás tényleg az, ha valamelyik barátod átküldi neked az ö hibátlan fájlát.

Magyarosítás? Lehet. Mióta ujra raktam a gémet, azóta nem vág ki a PB, csak admin. :D
  • lammaer
    Sajnos BFV-ből nincs eredetim.... amúgy mennyi idő átszokni a BF2-ről a BFV-re? Megvolt anno a BFV, szingliben futottam is egy-két kört benne, de neten sose játszottam vele.