172102
  • TS Zolly
    Ammeg mi?
  • scotis1
    tolerancia ember!tolerancia.
  • willis
    beakartam tenni mind a 104 smájlit, de csak tizet enged.

• Polemius
    Ott az windózba' a beépített nagyító meg hasonló segédeszközök rokkantaknak, fogyatékosoknak meg kreténeknek.
  • Landor
    fhléééémeemmm!
  • willis
    startmenü\minden program\kellékek\kisegítő lehetőségek\nagyitó

és máris olvasható!
  • vsly
    Hehe,megvádoltál pár embert,aztán beégtél a nagy arcoddal és ahelyett,hogy meghúznád magad,még te gyengeelméjűzöl le másokat.Te tényleg beteg vagy!
    Menj vissza wowozni!

• TS Zolly
    Csúsztatásokat te kezdted. Hibás file miatt bemártottál pár ember, köztük egyik klántársamat. Valakitől valahol hallottad valamit, de arra sem vetted a fáradságot, hogy ellenőrizd a infó mögötti valóságot. Információ igaz volt, de mint nem csit miatt. Farok az csitert, de az MD5 file hibásak nem. Én addig csak sejtettem ki esetleg kikről lehet szó a csapatunkból. De te, név szerint leírtad. Mintha csalt volna. Csalással megvádolni valakit, rendes bizonyítékok hiányába, nagy felelőtlenség. Hidd el, én tudom.

Epekedve várjuk a nyilvános bocsánatkérésedet.
  • vsly
    khmm,ez arcoskodás???
    Olvasd már el a nagyképü postjait,szétesik az önbizalomtól.Azt hiszi,hogy ha valamit elértek valamikor és ügyesebb játékos valakinél,akkor felsöbbrendü is...cccccc
  • Danee
    egy pár lapon csinálja ezt, hogy olyan kicsivel jelenik meg, hogy nem birom elolvasni
    ITT
  • misaab@a
    A sok gyengeelméjű figyelmébe ajánlom, hogy olvassa el figyelmesen, hogy mit írtam és ne csúsztassank egy lakóháznyit a mondandómon. 2 ember lett megemlítve nem indokolatlanul és nem azért, mert olyan jól játszanának, hogy már csalónak gondolná őket valaki. Volt egy füles, info nevezhetem bárhogy olyan embertől aki tűzközelben van. Miután nekemestetek, hogy MD5 hiba nem csít, amiről én egy szót sem szóltam hanem ezt szajkóztátok állandóan már lassan úgy kerekedik ki a dolog, hogy én vagyok gyengeelméjű. Ezért szólok most. Nem így van he!
    És 1 hozzászólás nem születetett arról, hogy a TeamDe vagy PT-6 lenne a legjobb bármiben is, mivel a PT-6 nagy része wowozik. Erről ennyit. Viszont tudok egy csapatot aki állandóan azt a pool szöveget nyomja, hogy ők a legjobbak. Ennyit a nagy arcról... Viszhall.

És pippanthattok :)

Ezt Echo küldi néktek, hogy ne útáljatok...
    http://www.bustyandsexy.net/galleries/Danni/Jelena_Jensen2/
  • sza23
    sziasztok!
    pár napja már írtam a problémámról, de sajnos utána nem tudtam gépközelbe kerűlni így az esetleges hozzászólásokat sem tudtam megnézni.
    Úgy hogy előre is bocsi, de az a problémám, hogy nicsen hang a játék közben.Egyik napról a másikra eltünt.Ezt a problémát nem igazán tudtam eddig orvosolni, ezért kérem a Ti segítségeteket.
    Esetleg, ha vki betenne ide egy képet, hogy nála hogy vannak beállítva a hangok, azt nagyon megköszönném!
    Tudom, hogy egy kicsit láma kérés, de nem értek annyira ezekhez a dolgokhoz, plussz még elég kevés időm jut arra, hogy ilyennel foglalkozzam.
    Előre is Köszönöm!
  • mNzJean
    Tényleg jó lenne egy 16 os magyar ranked , esetleg egy only infantry felirattal , a hun cup idejére.
  • DummyBoy
    A lényeg: Az AGP része 2 db PCI csatorna, (majdnem ugynanaz mint az AGP ...) de nem tudja az AGP nagyrészét ...

Szvsz felesleges :) Inkább SLI :)
  • PeeVee
    hi, ha valaki netán tudná valamelyik LSSAH tag (bf 1942) emailcimét, elérhetöséget vagy akármit, akkor légyszi küldje el nekem priviben! nagyon fontos lenne!! köszi !!
  • DummyBoy
    Tessék egy teszt ... ez Inteles:

Elitegroup teszt, Tomshardware.com
  • Landor
    te ilyen pék lehetsz..
  • DummyBoy
    Haveromnak ilyen lapja van LGA775-höz (gyk: Intelhez ...), meg van ilyen az MSI-nek is A64-hez ... melyik érdekel?
  • mesor
    Én már nem mondok semmit de szerintem erős szopatás áldozatai vagyunk!
  • joebacsi
    hát pont nemtudok konkrét lap típus, csak hallottam róla...de nekem elég csak annyi, ha elmondod, mi a neve ennek az okosságnak, és akkor rá tudok keresni :)
  • DummyBoy
    De így első ránézésre kapcsold be az All emulation ON-t a Daemon toolsban :)

Meg minek fut eccerre 2 telepítő? :)
  • Mojlepque
    Pentium 3-as gépen is fut a gáme? Csak mert nekem Pentium 3, Ati Radeon 9600 Pro vga, Genius 5.1-es hangfalszett, 1800GHZ-s procim van vagy ilyensmi..., ja meg 512 MB RAM
  • DummyBoy
    Izé ... asszem ezeken a lapokon az AGP nem teljes ... írd le a lap tipusát, majd utánnanézek holnap melóban :)

@DaNeE: Mi nem stimmel? A kis betűk, vagy a böngészőfül? Vagy mi?
  • Danee
    akármekkora hülyeség is, akkor is ez a tálca :)
  • leveskocka
    ehh...ha a talca folott az asztal,akkor a talcan van az asztal...erdekes...de miert jo ez?
  • Danee
    te gyökér :) az tálca
  • schrank
    ne menőzzé hogy egy csomó ikon van azon az alsó csíkon a windows-ban asztal vagy a mi a ...szom a neve
  • Danee
    Egy kis OFF, de nekem fontos :)
    EZ mi a faszért van?? nincs kéznél nagyító
    ON
  • schrank
    igan vannak előbb írták az újgazdagék gyerekének hogy csak nagyon kis különbség van a két nyílás közt és ezért ha a nem megfelelő nyílásba helyezzük akkor súlyos károkat okozhatunk ... arra nem tért ki hogy a kártyában vagy az alaplapban
  • joebacsi
    nah kérdezek énis valami jó lámásat(schrankeset), hamár témánál vagyunk :)
    vannak ezek a dual izés alaplapok, amikbe bele lehet gyömöszölni agp-s és pci-e-s vidkarit...namost egy ilyennek vannak számottevő hátrányai? (teljesítményben)
  • Verzoo
    Hüje:)
  • schrank
    nnna a hardverbuzi
    amúgy kukkot nem értettem ebből a sok rövidítésből max a kroaszon az amit így felismernék ha látnám de annak meg semmi köze a PC-hő vagy igen jaa és a kroászon-t nem úgy kell írni hogy corsair hanem úgy hogy Croissant
  • Landor
    tenkjú, tenkjú veri máccs!
  • DummyBoy

Anno mikor még tuningolgattam, eldöntöttem hogy befejezem, és eladom a cuccaimat :) Volt otthon egy pár Corsair mem, egy pár 600MHz-es A-Data és hasonló finomságok :) Az árukból majdnem kompletten felfrissítettem a gépem :)

Volt itthon 5,5 GB RAM párokban :) (Corsair XMS, A-Data, Hynix D43-asok)

Meghirdettem ... egy srác elég jó árat kínált a Corsair-ekért, de nem az igazit .... mindegy, mondom legyen gyereknap, nem bukok rajta sokat ... erre beszélünk telefonon, mondja az összeget ... X HUF + posta ... (asszem 10 ropit mondott ...) Mondom, ja .. .memenként ... erre Ő "Miiii?? Ennek DARABJA ennyi?"
  • Robogo
    http://gbcclan.uw.hu

Jah és Danee különben nem a nevemből alakult meg a GBC.Az csupán csak egy véletlen.:)
    A GBC=Great BaseCampers
  • Bugz
    Amugy én nem kapok olyan sok zsebpénzt.
    Ezt az ujitgatást nyárra szerveztem.
    Csak nyáron tok dolgotni, mivel 16 vok. :S:D
  • Bugz
    Egyiket se.
    Mert gépbe kell és nem egyéb készülékbe.:D
    Azt olyan 25ért láttam 1gb-osat.
  • DummyBoy
    Nem úgy értettem ... 50 ropi - P4 3GHz + az apró amit a Celeronért kap ... a maradékot 1-2 hónap alatt meg lehet keresni ...

Mellesleg manapság vannak olan kölkök akik több zsebpénzt kapnak mint én fizut :(
  • Bugz
    ok. ;)
  • schrank
    és milyen memóriát ajánlottak ennyiért a boltban SD-t vagy MMC-t