172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #61669 Bocsi a nagy képért, semmi kedvem átméretezni. Ez Kari hiba üzenete:
Nyugodtam menj gémelni. -
Én megnézném ha ezzel segithetek... -
berakhatom ide a filéröl készült képet???esetleg akor valaki összetudná hasonlitani a sajátjával -
TS Zolly #61666 Ja. Ezt én is irtam, valamelyik barátja küldje át neki msnenen. Bár én illenekkel nem foglalkozok, időmből kitellett egy teljes játék ujrainstal. Nincs már fent semmi, se Magyarosítás, se no intro és persze amit nagyon sajnálok a Desert Conflikt sem. Csak a sima BF2 és a peccse sf nélkül. -
ujra telepitettem az egészet modok meg minden szar nélkül,de nemmerem kiprobálni a ranked 1 mert félek a globál bantol vagy akár mitöl -
Nem tudom milyen file lehet ez ...
Modok nem kavarhatnak, ugyanis külön könyvtárban vannak, nem pedid a mod/bf2-ben ... meg kellene nézni mi ez a file ...
De szvsz simán csak megsérülhetett ... -
danee ez hogy tetszik??
-
Ha jól tudom nem kell újból tenni az egész gamét csak az MD5 filét kicserélni,mert biztos Karinál valami gond van azzal a filével,de ha így nem megy akkor tényleg ted fel újra az már biztos segít.
-
meg csináltam, ha lehetne olyan kérésem hogy berakom ide azokat a filéket és összehasonlitani?!? -
OKs! 

-
TS Zolly #61659 Tegnap már irta. Képek alapján MD5 file hibád van neked is, és még sok embernek. Tedd ujra a gémet. Nekem segített. -
csak részben nem értek vele egyet.
Ha idejön egy noname ember anyázni, mert egyszer halott valamit, azt Runing simán kitörli... Ennyi...
Mellesleg megjegyzem, hogy aki ITT bárkit megvádolhat csalással, az a SERVER ADMIN! Az, hogy sokan úgy érzik, hogy XY csaló az sokat nem számít. -
na hello,nem igazán tudom hogy a bp miért vágott ki a magyar 1röl mert elötte és utánna is játszottam több külföldin is és nem volt ilyen hiba,lehetséges hogy valamelyik mod csinálta nemtudom amugy az a file televan különbözö számok és betükkel fingom sincs hogy mi az:( -
Jah!
Ha nem is kiközösítés szinten, de azért ne is legyen eltusolva a dolog. Ha a PB nem visszatartó erő, legyen az egy public fórum... -
Olvassok csak PoE2 az elsö az életemben
-
Csít-nemcsít-flém-nemflém dologhoz ...
1: Legyenek megbüntetve, függetlenül attól, hogy ki és mit tett előtte ... Mert a csít rossz, érteeem? :)
2: Azért gondolkodjunk el rajta, hogy legközelebb itt közre lesz-e téve hasonló dolog, mert minden habzószájú suhac ide fog járni anyázni, mert itt szabad, mer van csíter ... :(
Megtették, az ő dolguk, vagy megbánta vagy nem, ellene tenni nem nagyon lehet ... hogy ki tette, meg mér tette az meg nem biztos hogy itt mindenkire tartozik ... Az öregebbek és a klántagok talán meg tudják ezt együtt beszélni, de ez public fórum ... ide jön Vérpistike és elkezd anyázni ... és ismerve itt az emberkéket, utánna mindegy ki a bűnbak, Pistikének is kurvaannya lesz meg mindenkinek! Szóval legközelebbre (amire reméljük nem kerül sor ...) ki kell találni egy olyan ,megoldást, hogy igenis derüljön ki hogy ki használta ... De ne minden Pistike ezen csámcsogjon ...
Uff ...
ÉS ezúton szeretnék fejet hajtani az FRX klán azon tagjai előtt akik Project Reality serverre cserélték az egyik üres Rankedet

Igazán várhattatok volna még 1 hetet, hogy kesz így meg az új rangom :(
Bár még idegbajt kapok pár dologtól, attól függetlenül Király nagyon :)
Köszi!
-
Ez engem meglepett. Wolfguy-t én személyesen is ismerem, együtt tanultunk bf2-zni (ő vezetett én gunner) még tavaly nyáron... nyaranta heteket töltünk a másiknál(persze gépekkel :)) és az a véleményem, hogy Wolfi, már akkor is nagyon jól helizett... ha valaki nem vette volna ki NEM CSITER..
Rodat, remélem nem baj, ha a barátom mellé állok. Küldj fotót vagy valamit, ami bizonyitja, hogy amit beirogatsz, az nem csak annak a szüleménye hogy agyonbaszott párszor és ideges lettél...
Egyébként ha elkapta a pb csittel, akkor hogyafaszomba tud még játszani? kijátszotta a global ban-t? ezt kétlem! bizonyitékot! -
www.Battlefield.hu a legjobb barátod
-
Na izé Running már nagy kavarás meg minden van,de még mindig nem tudom,hogy hogy indul a GBC...GBC,TLD vagy pina vagy miegymás!(Pina klánt azt ki adta le,mert szerintem mi,de nem lesz az!?)
Szóval ma megbeszélek mindenkivel mindent azt ma már tuti leadom a listát!!
A másik pedig az,hogy még hívom rendesen a klánokat a infrantys HUNkupra szóval remélem még lehet jelentkezni.Pl a SOS klán is jön.Még beszélek a [GS.BF2]-esekkel meg a SOG-al.De végülis itt is megkérdezhetem.Ti jöttök a infrantys HUNkupra??:) -
Mikor lesz már ezekből a jó kis modokból valami?
Kezdem már rohadtul megunni a bf2-t.
-
Gerzson te meg olvasd el amit neked írtunk a honlapon!:) -
[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 Update #59[/URL] -
én mindíg is kényes voltam az igazságra, és szeretném tudni azoknak a nevét akik 100% ra csaltak. szerintem illene kitenni a listát, mert úgy vélem hogy mi akik ugyanazokon a szervereken játszunk, és ezt a fórumot olvassuk érdemlünk annyit hogyaz ilyen gátlástalan csalók nevével tisztában legyünk, és ilyeneknek közöttünk nincs helyük! legyen ez egyben elrettentő példa is a többiek számára! -
éshogy vegyék a népek, zárásként egy jókis bulváros összeesküvéselmélet:
AbszolutVodka = Borg (a zőőd)?

-
és te kivagy jóbarát?
vagy a masszív flémszításhoz nem dukál normális név? :)
és persze még mindig egy ősrégi történeten vagy képes lovagolni, illetve belőle általánosítani...de ha ennyire akarsz, akkor lennél legalább pontos...
ha jól emlékszem még a "nagy egyesülés" előtti időkből nekem valami ilyesmi név dereng:
SiX Darkhorse
namost mivel ekkor zajcevnek nemsok köze volt még a six-hez, illetve a de-be (fop-ba) is a six játékosállományával együtt érkezett, ezért nemnagyon értem, hogy miért rajtuk kéred számon, hogy egy ilyen ...khm... addig nem teljesen makulátlan múltú játékos csatlakozott hozzájuk...
(faszom, ezis milyen baszottrégen volt, egyszer tényleg megírom a "Bf scene története" című esettanulmányomat, érzem, bestseller lenne :D) -
Mutogassunk egymásra ha lehet nem? Szerintem ebben a helyzetben nem külsősnek kéne erre reagálni hanem Donc-nak és a JCSR-nek.
A többiek formáljanak véleményt mondják el azt de várjátok meg őket, engem személy szerint nagyon érdekel már ez az egész.
Nem vagyok arra kiváncsi hogy a Team-De-ben ki cheatelt anno.
Attól hogy a Team-De-ben anno cheatelt valaki még lehet igazuk. -
Verzoo #61643 Bizonyíték hiányában elég kétséges a dolog,de azért most már kiváncsi lennék Wolfguy hozzászólására is...... -
AbszolutVodka #61642 Rodat gyerek is csak pofázik, vádol, vádol, de megcáfolhatatlan bizonyítékokkal nem rendelkezik. Bizonyíts, ha tudsz, vagy kussolj be.
Csak ilyen playa-kat vesz fel a team-de?
Na, és DarkHorSe-val mi is volt pontosan, kicsi Zajcev? He? -
haxoror #61641
-
-
Landor #61639 -
Nem tom ki volt pilótátok, de mostantól örök harag.
-
Így van! Én pótólhatatlan vagyok!
-
-
OculusDei #61635 jaaa... ő volt a kommander? akkor érthető. vakon ölég érdekes lett volna a game...
-
Ja akkor a commanderünk kipottyant oszt muszály volt....nem tudunk nélküle élni... -
Ja valaki küszködött miért nem kezdünk már, oszt 20:20-volt. Ezért nem értettem mi van... -
OculusDei #61632 hát, nekem teljesen úgy tünt...
schrank: a pause ekkicsit meglepett mindenkit. -
Kösz a Meccset Horda.
Nem szóltam volna többieknek???

-
A sofőr én vagyok hihi...