172102
  • Running
    Ezért nem töröltem még semmit. (Imádok törölni.)

1. Horda - Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 3 pont
    2. Great BaseCampers (GBC)
    3. eX Battlefielders (eX) - Csapat osztályozása: 5 pont
    4. Force-X eSport Division (frx) - Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 5 pont
    5. Jeep CSata Rulez (JCSR) - Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 9 pont
    6. Highly Trained Soldiers (HTS)- Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 6 pont
    7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY) - Jellap elküldve - Csapat osztályozása: 5 pont
    8. Corps Of Rebels (CoR) - Csapat osztályozása: 5 pont
    9. Red Devils Hungarian Army (RDHA)- Jellap elküldve - Csapat osztály: 5 pont
    10. Th Doctors super battlefield 2 Clan (Dr.)
    11. Punisher Clan Elite Force (PCEF) - Jellap elküldve - Csapat osztály: 5 pont
    12. Hungarian Barmy Army[H[BA] - Csapat osztályozása: 8 pont
    13. Alien vs Predator [AvP] - Csapat osztályozása: 5 pont
    14. Special Operations Squad (S.O.S.)
    15. Dragon

Vasárnapig még van idő jelentkezni klánok!!!
  • joebacsi
    vga driver cserével kell szórakozni asszem...
  • uHs Gerzson
    Sok kis kedvenc 1 helyen ;)
  • sza23
    Nekem rendszeresen megcsinálja!Nagyon bosszantó, mert nem tudok vele mit kezdeni!Ráadásúl most már a hang is elment nálam és nem tudom visszahozni!Valaki Please!
  • joebacsi
    abszolutvodka kivételével ez egy kibaszott kultúrált flém, a helyzethez képes ;)
  • TS Zolly
    Nagyon soxor vagy fent rajtuk. Kedvencek a kedvencek közt talán.
  • joebacsi
    igen, énis tudom, de gondoltam, mikor már 1 csapatként toltátok, akkor már volt valami közöd hozzá :)
    az meg, hogy darkhorse nem használt semmi csúnyaságot csapatban, megintcsak eléggé bizonyos, bizonyítéknak meg ott van a szavatokon felül, hogy azért elég hosszú, és eredményes cb részvételt nyomott vele a csapat, és azért akkora irdatlan összegek nem forognak itthon ebben a szájbersportban, hogy akármi kérdéses helyzetet el lehetett volna tussolni nemzetközi szinten :)
    ellenben mielőtt még csatlakozott volna ájszmenékhez...
  • TS Zolly
    Héten 2x ilőfordult velem. FAQ-t nem olvastam még el, lehet van benne valami irás.
  • willis
    a "kedvenc" szervereim között vannak amik zölden jelennek meg

ez mit jelent?
  • TS Zolly
    Köszi szépem Teso nevében is. Nagyot nöttél most a szemembe.

Abba az időben még egy gépen nyomták, két accountal. Szerintem itt lehet a kutya elásva. Sőt! Három volt, mert Eszter, Teso lánya is üzte a BF2-öt, de már nem. Ha van ideje, akkor DC-ik.
  • willis
    más:

van akinek kiszokott lépni a játék minden előjelzés nélkül? már sokadszor csinálja, újratelepítés sem segít!
  • 505thZajcev[PT]
    Amugy egyet mondj el legyszi, miert kell minden forum adminnak, vasfegyelmet tartania? Akik eddig ezt megprobaltak nem sokaig voltak hazigazdak. Ha hagyod hogy az ontisztulas tegye a dolgat ,teged is jobban fognak szeretni. Nem kotelezo betartani, de erosen ajanlott.
  • 505thZajcev[PT]
    2. Szólok Borgnak tegyen rendet.
    Ezt az egy dolgot ne merd megtenni!!!!!!!!!!!!!
    O belole egy eletre eleg volt.
  • 505thZajcev[PT]
    "namost mivel ekkor zajcevnek nemsok köze volt még a six-hez, illetve a de-be (fop-ba) is a six játékosállományával együtt érkezett..."

Sose voltam Six-es :P
    Meg az alap PT torzstagja voltam (1 vagy 2 hettel a megalakulasuk utan erkeztunk 505th-sok). A Six csatlakozott hozzank remekebbnel remekebb emberekkel kesobb, es lettunk fop alatt egy csapat.
  • Running
    Rodat feltártad amit tudtál, vagy gondoltál...cselekednem kell úgy érzem. Mivel jófej vagyok kaptok két lehetőséget:
    1. Aki flémel, törlöm a hszét szó nélkül.ű
    2. Szólok Borgnak tegyen rendet.
  • uHs Gerzson
    Danee moderáld magad, mert Rodat sem beszélt veled ilyen hangnemben....
  • mesor
    Látom elég feszült itt a helyzet minden fronton.
    Egy szóval nem mondtam hogy nem használtuk csak kinyílvánítottam a véleményemet. Gondoltam azt még lehet, de ezek után hogy ennyire ugrik mindeki mindenre kétszer is meggondolom hogy írjak e ide egyáltalán valamit és hogy mit. Úgy gondolom a HSZ.-emben semmi bántó nem volt. Részemról ennyi szvsz nincs értelme ezt tovább ragozni.
  • Danee
    figyelj, ameddig nem tudod bizonyitani amit állitassz, addig leszarom, és nem fogom lebaszni az egyik legjobb haverom....
  • willis
    én nem azért vettem meg a gamét, hogy az ilyesfajta csalókkal játszak együtt. a játék legyen tiszta, hogy megmutasd mire is vagy képes. Aki más modszerhez folymosik azt meg bannolják d eörökre!
  • Svindler
    Még csak annyit a kérdésedre, hogy a globalban csak pár napja fut a szervereken!
  • misaab@a
    DarkHorSe soha nem csítelt se SiX-ben, sem Teamd-De-ben.
    Ha így lett volna, akkor nem maradt volna SiXes vagy De-s.
    Senki nem tűrte volna meg, hiszen nem kis veszíteni valónk lett volna.
    Amúgy érezd megtisztelve magad kis Noname Pöcs Abszolut..., hogy egyáltalán válaszra méltatlak, míg te az ismeretlenség homálya mögé bújsz.

Aki meg nem érti, hogy mi történt olvassa el 2x Rodat terjedelmesebb hozzászólását. Nem csak csalókról van szó, hanem csalókat takargató "nagy" csapatról és olyan emberről aki valamiféle bf2 "vezető"-nek tekinti magát de amúgy kiderült, hogy jellemtelen ember. Nálam max áramot tudna vezetni ezek után.

Tesó2-től meg elnézést kérek még ha indirekt módon is de "lecsítereztem".
    De akkor mi a helyzet kistesóval? :)

SiX|misaab
    Team-De|Torrente
    PT-6|Torrente
  • Svindler
    Ugy gondolom végig olvastad azt amit írtam. Na ha ezt megtetted akkor értsd is meg kérlek ami le van írva! Mondtam, lehet dobálózni a bizonyítékok hiányával meg az ártatlanság elvével de teljesen felesleges! Várd csak meg bíg lesznek olyan bátrak az érintettek, hogy magus is elmondják a lényeget!
  • FlatlineHun
    Hát.... köszi, hogy megosztottad velünk ezt az info-t. Én személy szerint teljesen egyetértek az álláspontoddal.
  • Svindler
    Emberem köszönöm, hogy inteligenciádít maradéktalanul feltártad a nyilvánosságnak! Személyszerint imádom az ilyen embereket mint te! Remélem lesz még alkalmunk beszélgetni! Bocsánat te beszélgetsz majd én meg pofázok!
  • Amon Serrano
    Most ugye csak viccelsz?? Ti NEM használtatok bogyót! Egyszer sem!!
  • TS Zolly
    Ne izégess má! És tudod mit? Én már ezt el is hiszem. Kitudja? Lehet. Marad a kisflopi.
  • FCH kari
    amugy az a Mismatch mit jelent a codban találkoztam ilyennel mikor szar térképet raktabe
  • FCH kari
    téged meg azért vág majd ki a pb mer 2db olyan file van a gépeden
  • TS Zolly
    Ahha, ugyan az. Na akkor az enyémet mentem máshová, hogy meglegyen.
  • uHs Gerzson
    nm ;) unatkoztam így nem volt más dolgom :D
  • FCH kari
    oké köszi:)
  • FCH kari
    én még tavaj a demoval kezdtem játszani,amint kijött a jéték azota nyomom soha semilyen hibával nemdobott ki pb egy szerverröl sem ez a tegnapi volt az elsö a gépemen semilyen csalás nincs és nem is volt szerintem ha valaki megnézi a statomat akkor az elárul mindent ha csalnák-nék akkor szerintem jobbak lennének a mutatok
  • uHs Gerzson
    Kari megnéztem a galériádban a képet az MD5 fájról és összehasonlitotam az enyémel ugyan az semmi nem különbözik.
  • Zs0lt1
    lehet, hogy rosszul tudom, de a pb a memóriát szkenneli, szal ha a csit nincs benne a memóriában, akkor nem vágom, hogy veszi észre.
  • TS Zolly
    Benne van a bankkártyád pin codja? Mert ha nincs, tedd.
  • TS Zolly
    PB nek van egy különleges tulajdonsága. Akkor is kib@sz csalás miatt, ha csak a csitet letőltötted a gépedre, de nem raktad fel. Morfi pont ezt irta nemrég a bf.hu oldalán.
  • FCH kari
    nem erre gondoltam csináltam a az állitolag hibás filéröl egy scert csak kérdés hogy ide belehet-e rakni??publikus-e??
  • TS Zolly
    Ha jól tom, valamellik EX-esnek is illenja van.
  • Zs0lt1
    Nna én is hozzászólok a csit témához.
    Az én véleményem szerint, akit a pb elkap gamehack-kel, az akárki akármit mond csaló! Lehet akármilyen kurva nagy haver vagy jófej, csaló marad akkor is.
    Ha valaki ki akarja csak próbálni a csalásokat, azt megteheti botokkal, vagy ha mindenféleképpen szerveren kívánja megtenni, akkor legalább legyen annyi esze, hogy változtasson cd kulcsot és ne rankedre menjen fel a szarjával.
    Aki meg használja is a csalásokat rendszeresen az meg emberileg egy nagy nulla szardarab.
  • FCH kari
    hát akár honnan nézem azoka filék a mod könyvtárban vannak:)