172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
atwe #61868 Ez szép és jo de egy komoly Waron ennek a negyedét se érnédel :)
Ne publikbol induljatok ki ezen a téren szerintem...
-
ilyent mutass rankeden is mert a demo nem ér meg különben is időre ment ami már sok világbajnok boxolót is megmentett a vereségtől úgyhogy a testület egyhangúan leszavazta a játékban nyújtott kiemelkedőnek titulált szánalmas teljesítményét
az ülést ezennel lezártnak tekintem
-
GameOverrr #61866 Szerintem is a killekről szól, íme ennek ékes bizonyítéka:
Már pár napja feltettem ezt a képet, akkor azt mondtá(to)k, hogy a 100 pont nem nagy szám. Ez így is van, de a 49 kill, 0 halál helikopterrel talán nem rossz teljesítmény.
A demóban amúgyis tökmindegy ki hány pontot ér el, sokat nem ér vele, mivel azok nem ranked szerverek. Így inkább én csak gyilkolászok

.
-
Deqwator #61865 
-
Make peace not war Make peace not war Make peace not war Make peace not war -
Deqwator #61863 a békéről
-
a háború miről szólt? -
willis #61861 http://keseru.net/battlefield2/videok/fejes.avi
http://keseru.net/battlefield2/videok/keseles.avi
http://keseru.net/battlefield2/videok/keseles2.avi
http://keseru.net/battlefield2/videok/legkozelebb.avi
hát gyors ennyi de azt még csinálok ma párat, ha összejön -
Hmmm ... ez a game PONT NEM a killekről szól
-
willis #61859 minnyá teszek még fel párat, csak tömörítek gyors -
willis #61858 http://keseru.net/battlefield2/videok/seggbeszurlak.avi
ezt most csináltam kb 5 perce
-
na persze tankok
jó az gumicsónaknak is 
-
a repülő azért jó, hogy kibombázzam az olyan gyökereket mint te :) és közben a tankjaink foglaljanak :D -
ez a sok team pont foglalás
különben is én öltem a legtöbbet
dancsi ez a game nem a kill-ek ről szól hanem a foglalásról az már csak hab a tortán ha közben ölhetsz is
hiába bombázol 1000-et usa oldalon oman-on ha elfoglaltuk az összeszászlót
-
Mindig máshol nyomjuk nincs állandó server ahova megyünk gamelni.De leginkább a mafian szoktuk tolni.De szerintem Pharolas felejtsük el ezt a témát ez már rég volt.(Tom kire és mire gondolsz:DrDooma,kemp).
Meg különben is magyar serveren nem csinálja azt amit csinált Csacsyval,mert nem tudták,hogy ott vagy és magyar vagy.Külföldi serveren mindig kempelünk,de van egy szabály,hogy magyaron nem.(Néha ez nem sikerül,de általába betartjuk). -
Odin is megmondta a skillesek Medic-kel mennek
-
Erről jutott eszembe. Tegnap amikor a magyar rankeden az ellen csapatban voltam, és te hoztad a formád, beállt a squadomba egy PT-6-os srác. Szöveg...ez a Shrank hallhatatlan 
Muszály volt kiábrándítanom, hogy az addigi 6 halálodból 4 x én voltam az elkövető
-
ez a game a killekről szól :) -
most nézem még a map is ugyanaz és azt hiszem ugyanúgy bsgf2 vagy mi a ...szom szerveren volt
-
Platypus16 #61849 Taníts minket mester
-
ja 10 kergetőztek egy bazinagy és bazibonyolult map-on én is csináltam ilyen kört mégsem menőztem vele
na jó akkor majd most menőzök 
-
:) egyedül foglaltam, ugy igenis az :) -
lámák ellen kurva nagy dicsőség nyerni.
-
gaboca, merre szoktatok játszani, mert láttam ott köztetek egy nevecskét, aki már egy ideje böki a csőrömet (meg szeretném hálálni neki azt a szép top enemy kitüntetést)? -
olyan jókat röhögtem, kubra damon a bridge base-n szaladgáltam körbe körbe a ház körül, és 15 embert megöltem mire az egyik lelőtt :)
nameg a nagyrésze az heli volt... -
Hehe mázlista!:D -
jaja, :D -
Verzoo #61841 Te meg élvezted mi???? -
Ekkora láma banda még sose gyült össze a szerverünkön.. felmentem nyomni egyet, a felénél járt a kör kb mikro felértem.. figyeljétek a három fotón a ticketeket.
Először mentem repcsivel, megelőztem az akkori első helyezett srácot, erre...
Utánna egy pár perccel
A legvégét meg megnyertük, ennyi lámával játszani élvezet :) LOL -
De annak ugy kell lennie, nem erted? Minden cd kulcsbol mas-mas kod lesz, de formailag az nem orzi meg az eredeti formajat, azert kodolja be. -
aszt tom de atirtam ergc -nel a cd key-t kotojel neekul de ahyog kilepek regeditbol s vissza ma egybol visszaall az eredetire -
Nem fogsz tudni felmenni eredeti szerverekre generalt kulccsal. Amit pedig a regeditben latsz, annak kell ott lennie. -
nah mindent megcsáltam atirtam regeditbe amit kee futtattam patch install-t installig akko futtattam bf2cdkeycheck.exe-t DE nem tortént semmi es miutan a gamet elinditottam csak aszt irta h nem yo a cd key smiutan kileptem mar ujra visszaszokott a regeditbe a regi hosszu kodra -
Neoncsoves #61835 *Tűzfalnál -
Na ma gameltünk egy nagyon jót:
GBC1
GBC2
GBC3
Csak az volt a baj,hogy én késöbb mentem csak fel a servere épp,hogy az utolsó 1-2 percre és így csak 10 pontot tudtam össze szedni,de azért megvan a 580 squad pont és ez úgy,hogy a másik oldalon is voltak GBC-sek és késöbb mentek fel a többiek is a servere.:)

-
Akkor passz ;) -
Neoncsoves #61832 Sygate Personal Firewall van fönt nekem is meg faternál is de... Nemm... engedélyezve van pedig a űzfalánl! -
Neoncsoves #61831 Routerunk van de nálam megy... Csak annyi hogy nekem Eredeti ^^ -
Thx -
Windows tuzfal, router, stb.