172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
vietnamos kieg nem lesz teeeeee vijetnámos
-
Mi ez a sunnyogás már megint ott hátul ? -
2006.xx.xx :D -
fh2 valamikó' tavasszal... :) -
Rafia #61992 Kicsi ország, kicsi scene, nekünk még rendes cheaterek sem jutnak :(
Itt mindenki csak kísérletezik, meg próbálgat... -
Nabakker ... megint gyúrhatok majd az #55555-re
-
Running!
Ha 100 emberből 98 neked ad bizalmat, akkor NE a maradék kettő hozzászólása után dönts...
thx
Ui: Nagy királyság lesz ha visszajön Borg. Lehet rássolni a #30000 tékért...;)
Ugyanis aki nem ismerné nem sokat sz@rozik, mi fontos mi nem. -
nyah klántali over, mivót itt, amíg ittunk? :) -
ha BF talin hánytál akkor semmi
-
Landor #61987 Na és akkor mi van ha hánytam?!
-
Asse tudod miről beszélsz, milyen besúgásról beszélsz? Szedd már össze magad. Házigazda topicja csak törölhet hszt büntetőt nincs joga kiosztani. Ezért ha valakinek javasol a főokosnak (Borg) kell szólni hogy ossza ki.
Drága kenyér.... -
Kössz de elég volt ennyi. Nem nekem való ez. Majd morfy válalja, úgyis tengernyi esze van. -
így van, nincs veled semmi gáz, csak épp a BF el kapcsolatos dolgokat törlöd mindíg :-) ez a csít dolog igen is ide tartoziki. a ki mekkorát hányt hétvégén, és az anyázós posztokat kell törölni nem ilyesmit ;-) -
Morfy #61983 szánalmas vagy ezzel,már megbocsáss. mi vagy te, valamiféle besúgó vagy mi? Te jelzed h kinek kell "büntetést" kapnia??? örülnöd kellene h az emberek itt vitatják meg a problémáikat,de ha ez így megy tovább rövidesen váltani kell máshová,ahol nem moderálnak jogtalanul. visszaélsz a hatalmaddal,nem is kicsit. belegondoltam, h ha ilyen lennék mit tudnék csinálni 4 magyar rankedon...
az agyam elszáll vazze...kinek kell büntetést kapnia...beszarok,megáll az eszem és egyhelyben topog... -
Landor #61982 Sztem ne mondj le Running! Jobbat úgysem kapunk nállad, csak ne törölj semmit ami BFel kapcsolatos...
-
Így van! Nem veled van a baj, úgyhogy ezt a "lemondás" dolgot gondold át még 1x! A trágár, másokat sértő hszeket töröld, de a többit meg ne! Szerintem a "csít ügy" komolysága megkívánja, hogy beszéljünk róla. -
Hysteria? ÉS vihetné az SF topikkal együtt 
Nem elfutni kell a probléma elől ... meg kell semmisíteni
-
Schrank ,eszedbe ne jusson jelentkezni...[#eplus2 -
TS Zolly #61978 Nem megsértődni kell. Jó házigizda vagy, ha rendesen csinyálod, és amit eddig soxor bebizonyítottad. Hagyd ezt az ügyet kibontakozni. Trágás, sértő postokat viszont törölj. -
TS Zolly #61977 Running nekem is törölt egy postomat. Nem haragszom érte, csak elkönyveltem, segit az ügy eltusolásába pár embernek. Lehet törölni irásokat, de a kérdések megmaradnak.
Röviden amit irtam: Csit témáján már tul vagyok. Wolfi a szemembe csalo. Ezen nem fogok változtatni. Legnagyobb problémát még mindig az ügy eltusolásában látom. Ezért kérném a nyilatkozatát a JCSR vezetőitől, Wolfitól és nem utolsósorba DonC-tól, ki a pár napja feltett kérdésünkre, miszerint miért csak 2 név lett publikálva, kitérő, magyarán nem igaz választ adott. Csit ügy, nem egy klán, vagy más embernek a magánügye, hanem egy sceneé.
Warok összefoglaloját mindig elovasom, mert az is érdekel. Lehet tanulni és okolni benne. -
Figyelem!!
Borgnak megírtam hogy lemondok a BF2 topic házigazdai címéről. Akinek van valami ötlete ki legyen az vele beszélje meg.
Remélem sikerül alkalmasabb embert találni erre a posztra...
-
Öööö ... én nem a Horda meccseire gondoltam (Mielőtt beindul, hogy mit pedálozok
)
Hanem a komolyabb meccsekre ... T4Ce Noob is írt már ilyesmit, sőt többször volt hasonló élménybeszámoló ... na ilyenekre gondolok
-
teljes egyetertes... -
nekem a torolgetes a (kiveve,ha ocsmanysag van) struccpolitikahoz hasonlatos...az meg szanalmas -
Azért engem időnként érdekel mit játszanak mások de az is érdekel hogy ki cheatel és ki nem és hogy most akkor mi a pontos történet. Amellett hogy nem szolok bele a témába, figyelmessen olvasom. De ez illik sok más témára is.
-
Mester01 #61971 Nah a punisolos kis
! GRAT!
-
Szerintem sem érdekelt a Horda meccse itt senkit! Meg is kértem, hogy törölje! Viszont azt én sem értem, miért ne lehetne a csít témáról beszélgetni?
Persze csak kultúráltan. Ez is a játékhoz tartozik...sajnos....
-

Nekem már 2 hsz-t törölt! Szánalmas! -
Nehogy azt hidd, magasról leszarom a büntipontokat amiket kimérhetsz.
Ha a te forumond akkor szolhat rólad nemde?
Bár biztossan jobban mutat ha azt mondom hogy szép volt Horda jo meccs volt. -
Hát én nem tudom, de gaboca mondta h van ilyen és jelentkeznének. Még egyenlőre nem találtak meg... -
Ki a pina klán?
-
Akik jelentkeztek az infantry kupára:
1. Horda
2. Great BaseCampers (GBC)
3. eX Battlefielders (eX)
4. Force-X eSport Division (frx)
5. Jeep CSata Rulez (JCSR)
6. Highly Trained Soldiers (HTS)
7. Vérszomjas Nyulak Klán (VÉNY)
8. Corps Of Rebels (CoR)
9. Red Devils Hungarian Army (RDHA)
10.Th Doctors super battlefield 2 Clan (Dr.)
11.Punisher Clan Elite Force (PCEF)
12.Hungarian Barmy Army[H[BA]
13.Alien vs Predator [AvP]
14.Speci al Operations Squad (S.O.S.)
15.<<Dragon>>
16.Great BaseCampers Elit Team (GBC*ET)
17.Grade Squad [GS.BF2]
18.Hungarian Elite Force (hef) www.hef.hu
Kérdésesek:Wing,Easy,PT-6, s'FB, pina
Vasárnap az utolsó határidő, szóval hajrá klánok.... -
Szerinted miről szól 1 forum?
Lehet téged nem érdekel de mondjuk másik 40-50 embert igen.
Már meg ne haragudj de fenyegetsz mindenkit hogy jujj Borgot hivom, eléggé nevetséges amit csinálsz. Engem is sokminden nem érdekel azok közűl ami a forumon zajlik és mégis át tudom lapozni. Amelyik hozzászolás viszont már már trágár azt értem hogy törlésre kerűl de hogy minden kisebb nagyobb vitába kénytelennek érzed hogy beleszolj, akárcsak Borg nagy mestered. -
Dari #61960 Üdv! Segítséget kérnék!
Az eredeti SpecForce kieggel kb 2 hete nem tudok játszani (előtte ment kb 2hónapig)Invalid cd key hibára hivatkozva nem tudok csatlakozni.
Újrainstalláltam úgy sem jó.Próbáltam kézzel beírni a cd keyt a regeditben akkor sem ment.Nincs a kiegészítőhöz egy KEYCHECK mint az alap BF2-höz?
Egyszer már problémázott akkor a BF2 ERGC-jében lévő számsort másoltam át akkor segített, most az sem
Valami ötlet? Bármit elfogadok
Végigböngésztem a fórumot de általában csak a BF2 lemezre vannak megoldások a kiegészítőre nem találtam -
nnna az a sok ratyi tank aminek leesik az ágyúgolyója 30 m után meg azok a szar bazookák amivel csak kartávolságból lehet eltalálni a járgányokat az okádék csapatszállítók a nevetséges hernyótalpukkal meg a kerekével
na majd kivárjuk hátha jó lesz
-
remelem lesz kiralytigris is:) -
nyárra jönnek ki az első igazi nagy mod-ok , arra kiváncsi leszek hogy a 32-es mapokon a helik helyett lesz -e repcsi és ha igen hol fog felszállni
na és ott nem ratyi lézeres gecikkel bombázni meg légvédelmizni ott majd én leszek az AA király
-
wtf sry a duplázásért -
Nem tudjátok kb mikor lesz várható II. VH-s mod BF2 alá?
Mert azt látjuk, hogy készül pár de mikorra?
-