172102
  • T4CeOBiNet noob
    ez a tököm??

Kennwort
    Bitte geben Sie ein Kennwort für Ihr Benutzerkonto ein. Achten Sie bei dem Kennwort auf die Groß-/Kleinschreibung.
  • T4CeOBiNet noob
    a németek nem biznak az ea-ban így kiadttak egy saját peccset
  • uHs Gerzson
    JA németországban hivatalosan kint vande probálok szervereket keresni hogy mindenki letudja szedni mert most 10k-val jön :DDDD
  • T4CeOBiNet noob
    télleg fennvann hmm
  • T4CeOBiNet noob
    énsem értettem azthittem én tom rosszul, de szerintem nem levonni kell hanem hozzáadni a 9órás különbséget az ottani időhöz ... végülis nem visszafelé forog a föld grat a fennmaradóknak
  • uHs Gerzson
    A bf-news.de oldalon fent van az 1.2 de az Ea hivatalos ftp szerverén nincs. Furcsa, de elgalább jön lefelé szépen :)
  • GCR
    Ha ott reggel 9 kor lesz , akkor az nálunk du. 6 bakker , nem tudtok számolni ?
  • haxoror
    Itt paráztok a pecs miatt ami után lehet majd újrarakni a gémet mert memory leak vagy tökömtudja mit felejtenek benne aztán jön a pecs pecsse...
  • Jancsik
    jó lenne ha reggelre lenne már
  • Kovács legény
    jah van énmár leistötöttem és márjáccom is vele,tök jó már nincs ugrándozás,most mindenki a hátánpörögve brékel és osztja mandinerből a krumpli áldást
  • Zs0lt1
    nincs, félpercenként frissitem az ea ftp-jét meg a nagyonn portálokat de még semmi :D
  • Jancsik
    ja vanmár?:D
  • Kovács legény
    jah ,főleg ha az egyik klán már az ujpöccsel akarja nyomni másnap a másik a régivel aztán megint az ujjal aztán a régivel...:)
    Én inkább várok mig mindenki vált,vagy felkell rakni a gépre még1* bft és lesz egy régi meg egy ujpöcsös,vagy inkább szarok az egészbe és megyek alukálni,nah pákó:)
  • DummyBoy
    Na mivan???? Van má Peccs???

• mNzJean
    tényleg nekünk a héten 3 cb infantry meccsünk van , szerintem ez a patch jól belekavar a warokba.
  • Kovács legény
    nem de cb-s meccsek vannak,meg a horda ellen is lesz meccsünk,bár aztat nemtom mikor
  • Zs0lt1
    miért már ma este el akarod kezdeni a kupát?
  • Running
    eX mi is köszönjük a játékot, nagyon élvezetes volt. Sok szép mozdulatot loptunk tőletek.:))
    Próbáltunk helytállni, de azért látszik h sokat kell még fejlődnünk.

Remélem majd tolunk egy visszavágót!!

üdv all
  • DummyBoy
    Nnnna ... ezek a franciák mekkkora lámák :(

(Amcsik voltunk ...) 2 hülye ... kiszürkítik a TV tornyot, utánna meg felszaladtak várni a helire ... mire odaértem már csak ez az egy pontunk lett volna ... ez a 2 barom meg vár a tetőn ... persze hogy a fél MEC brigád akkora odaért ... le is pergettek bennünket ...

Ekkora kopterlámákat itthon se láttam még :)
  • Kovács legény
    és a meccseket majd amcsi publicon fogjuk lezavarni?
  • vsly
    "után".....
  • sza23
    na mind1!most úgy sincs túl sok időm játszani.
    Azért köszönöm mindenkinek a segítséget!
  • McKalton
    Bizony és írták is az EA-nál hogy a pecs megjelenése után már biztosítják az 1.2-es szervereket
  • Zs0lt1
    az 1.12-kor is 1-2 óra múlva már voltak külföldi szerverek amik átálltak.
  • Kovács legény
    egy hétig ugysem állnak át a szerverek,ugyhogy minek várni a pöcsre?
    amugymeg ujpöcs uj hibák uj anyázások:(
  • McKalton
    Szerintem is jó volt. GG Horda!!!

És jöjjön már a peccs aztán indulhat az infantry cupa!
  • Zs0lt1
    hát elég sok helyen, de majd ugyis ide toljuk a linkeket.
  • FlatlineHun
    Thx a gyakot, Horda népség, szerintünk egész jól helytálltatok!

Jó kis game volt...

eX vs Horda
    342-167
    267-158
    296-212
    287-176
    -----------
    1192-713
  • sza23
    Ok!Végűl is ma csak 12 órát melóztam, de az éjfélt így már biztosan megvárom!Amúgy az EA GAMES mappából EAGAMES-t csináltam és így felment a patch, de miután visszanevezetem megmaradt a fekete képernyős dologEz viszont teljesen új nekem, úgy hogy nem vesződöm, hátha pontosak lesznek az EA-s fiúk.
    Amúgy hol lesz elérhető?
  • Zs0lt1
    de végülis kb másfél óra mulva kiderül :D
    ha nem volt igazam akkor előre is bocs ,)
  • Zs0lt1
    megesküdnék rá h valahol olvastam, hogy nem lesz az aknarobbantós fasság kijavitva.
  • DummyBoy
    Bakker ... most akartam lefeküdni :( Erre ha ébrenmaradok akkor éjfélkor tuti nem lesz semmi ... ha meg lefekszem akkor holnap az összes letöltési forrás túl lesz terhelve ...

Ááááááá ...

Mellesleg ez az L96A1 dolog tetszik ... gondolkodom rajta :) (Főleg hogy 10 évente 1-szer vagyok sniper :) )
  • mNzJean
    és vajon hány szerver fog menni az uj patch el éjfél kor?
  • schrank
    az övé és az angollal is vannak problémái
  • Zs0lt1
    hát elméletileg igen.
    aztán ea-éknál sosem lehet tudni.
  • DummyBoy
    Öööö ... igen ... valamit nem vettem észre?

Sorry, de nem találtam erre vonatkozó részt ... (Aszittem csak elsiklott felette a szemed ...) De lehet hogy az enyém? :)
  • FCH kari
    ugy néz ki hogy ma éjféltöl lesz peccs??
  • FCH kari
    nekem a dokumentumok könyvtáram ékezet nélküli és akkor is irta a patch hibát,de miota nem "játékok" hanem "games" könyvtárba telepitem játékot azota simán lehet peccselni:)nincs feketeképernyö azt kidob stb:)
  • gergod
    Minek peccseled, amikor holnap jön az újabb, várd meg azt, ráérsz majd arról érdeklődni
  • Zs0lt1
    az új interjút olvastad? ;)