172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ez a tököm??
Kennwort
Bitte geben Sie ein Kennwort für Ihr Benutzerkonto ein. Achten Sie bei dem Kennwort auf die Groß-/Kleinschreibung. -
a németek nem biznak az ea-ban így kiadttak egy saját peccset 
-
JA németországban hivatalosan kint vande probálok szervereket keresni hogy mindenki letudja szedni mert most 10k-val jön :DDDD -
télleg fennvann
hmm
-
énsem értettem
azthittem én tom rosszul, de szerintem nem levonni kell hanem hozzáadni a 9órás különbséget az ottani időhöz ... végülis nem visszafelé forog a föld

grat a fennmaradóknak
-
A bf-news.de oldalon fent van az 1.2 de az Ea hivatalos ftp szerverén nincs. Furcsa, de elgalább jön lefelé szépen :) -
Ha ott reggel 9 kor lesz , akkor az nálunk du. 6 bakker , nem tudtok számolni ? -
haxoror #62434 Itt paráztok a pecs miatt ami után lehet majd újrarakni a gémet mert memory leak vagy tökömtudja mit felejtenek benne aztán jön a pecs pecsse...
-
jó lenne ha reggelre lenne már -
jah van énmár leistötöttem és márjáccom is vele,tök jó már nincs ugrándozás,most mindenki a hátánpörögve brékel és osztja mandinerből a krumpli áldást -
nincs, félpercenként frissitem az ea ftp-jét meg a nagyonn portálokat de még semmi :D -
ja vanmár?:D -
jah ,főleg ha az egyik klán már az ujpöccsel akarja nyomni másnap a másik a régivel aztán megint az ujjal aztán a régivel...:)
Én inkább várok mig mindenki vált,vagy felkell rakni a gépre még1* bft és lesz egy régi meg egy ujpöcsös,vagy inkább szarok az egészbe és megyek alukálni,nah pákó:) -
Na mivan???? Van má Peccs???
-
tényleg nekünk a héten 3 cb infantry meccsünk van , szerintem ez a patch jól belekavar a warokba. -
nem de cb-s meccsek vannak,meg a horda ellen is lesz meccsünk,bár aztat nemtom mikor -
miért már ma este el akarod kezdeni a kupát? -
eX mi is köszönjük a játékot, nagyon élvezetes volt. Sok szép mozdulatot loptunk tőletek.:))
Próbáltunk helytállni, de azért látszik h sokat kell még fejlődnünk.
Remélem majd tolunk egy visszavágót!!
üdv all -
Nnnna ... ezek a franciák mekkkora lámák :(
(Amcsik voltunk ...) 2 hülye ... kiszürkítik a TV tornyot, utánna meg felszaladtak várni a helire ... mire odaértem már csak ez az egy pontunk lett volna ... ez a 2 barom meg vár a tetőn ... persze hogy a fél MEC brigád akkora odaért ... le is pergettek bennünket ...
Ekkora kopterlámákat itthon se láttam még :) -
és a meccseket majd amcsi publicon fogjuk lezavarni? -
"után".....
-
na mind1!most úgy sincs túl sok időm játszani
.
Azért köszönöm mindenkinek a segítséget! -
McKalton #62419 Bizony és írták is az EA-nál hogy a pecs megjelenése után már biztosítják az 1.2-es szervereket
-
az 1.12-kor is 1-2 óra múlva már voltak külföldi szerverek amik átálltak.
-
egy hétig ugysem állnak át a szerverek,ugyhogy minek várni a pöcsre?
amugymeg ujpöcs uj hibák uj anyázások:( -
McKalton #62416 Szerintem is jó volt. GG Horda!!!
És jöjjön már a peccs aztán indulhat az infantry cupa! -
hát elég sok helyen, de majd ugyis ide toljuk a linkeket. -
FlatlineHun #62414 Thx a gyakot, Horda népség, szerintünk egész jól helytálltatok!
Jó kis game volt...
eX vs Horda
342-167
267-158
296-212
287-176
-----------
1192-713 -
Ok!Végűl is ma csak 12 órát melóztam, de az éjfélt így már biztosan megvárom!
Amúgy az EA GAMES mappából EAGAMES-t csináltam és így felment a patch, de miután visszanevezetem megmaradt a fekete képernyős dolog
Ez viszont teljesen új nekem, úgy hogy nem vesződöm, hátha pontosak lesznek az EA-s fiúk
.
Amúgy hol lesz elérhető? -
de végülis kb másfél óra mulva kiderül :D
ha nem volt igazam akkor előre is bocs ,) -
megesküdnék rá h valahol olvastam, hogy nem lesz az aknarobbantós fasság kijavitva. -
Bakker ... most akartam lefeküdni :( Erre ha ébrenmaradok akkor éjfélkor tuti nem lesz semmi ... ha meg lefekszem akkor holnap az összes letöltési forrás túl lesz terhelve ...
Ááááááá ...
Mellesleg ez az L96A1 dolog tetszik ... gondolkodom rajta :) (Főleg hogy 10 évente 1-szer vagyok sniper :) ) -
és vajon hány szerver fog menni az uj patch el éjfél kor? -
az övé és az angollal is vannak problémái 
-
hát elméletileg igen.
aztán ea-éknál sosem lehet tudni. -
Öööö ... igen ... valamit nem vettem észre?
Sorry, de nem találtam erre vonatkozó részt ... (Aszittem csak elsiklott felette a szemed ...) De lehet hogy az enyém? :) -
ugy néz ki hogy ma éjféltöl lesz peccs?? -
nekem a dokumentumok könyvtáram ékezet nélküli és akkor is irta a patch hibát,de miota nem "játékok" hanem "games" könyvtárba telepitem játékot azota simán lehet peccselni:)nincs feketeképernyö azt kidob stb:) -
Minek peccseled, amikor holnap jön az újabb, várd meg azt, ráérsz majd arról érdeklődni
-
az új interjút olvastad? ;)