172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hát ez nem ügyesség kérdése lesz, hanem szerencse... 2 lövés a J10 már jött is le, pedig épp csak belockoltam az F35-el...
A J10 idáig brutális volt. Én menet közben váltom a kameraállást, (ki merre van:DD ) azt néztem, hogy ha a csapdát kitrükközi a földi védelem,akkor nincs az a manőver amivel ki tudod kerülni. Vagyis lehet, hogy van de még rá kell jönnöm!:DDDD
Scranknak igaza van, a csapat egyik fele sniper a másik support. Annyi ammo van a földön, hogy ugrálni kell,hogy kiláss... -
nekünk ma reggel küldték el az értesítést a ranked szerver file-okkal, uh. feltételezem h este állnak át a gépek -
Na, megvan az új patch első "áldozata"!
Leszedtem, felraktam, elindítottam, betölti...és nincsnek épületek! Frissítettem a VGA drivert, de akkor is ugyanaz. Újraraktam a játékot, 1.12-es patch fel, kipróbál, működik. 1.2-es patch fel, kipróbál, nincsenek épületek. Mintha az objects_client.zip fájlt szarul patchelte volna vagy valami.
Én ezt szedtem le: http://www.dannyburkland.com/Danny/bf2/BF2_Incremental_Patch_1.12_-_1.2.exe. Mindjárt lekapok egy másikat, hátha...
-
q13579 #62597 Sniperrel nem kell többet farkasszemet nézni:).
Sharqin megláttam egyet hogy áll. Egymásra néztünk, feszült figyelem,izzado mutato ujj: (gondoltam g36c-vel lepötyögtetem mig ujratölt)
És puff: Megtörtem. Egy lövéssel leteritett.
Nem mondom hogy nem reális, csak kicsit idegesitö volt hogy most 3X annyi snipa volt a mapon mint eddig. Sztem lehetne ezt is valahogy korlátozni.
Ez meg egész felesleges lett szvsz hogy látszik a UAV, föleg hogy az enemy-jé is ráadásul nagy piros UAV felirat kering a levegöben, hogy véletlen se lehessen ne észrevenni (mert ugye ez a rendeltetése). Legalább 5ször el kell találni linebackerrel és APC-vel hogy felrobbanjon, az meg beletelik vagy 10 15 secbe min. Addig meg vége is.
A helinek meg bucsut lehet sajnos mondani, uj hatalom került az élre. Mobill aa-k. Háromszor találkoztam helivel, elég megvárni hogy kiszorja a flairt és onnantol akárhoyg kapálozott szegény srác nem birta. Még akkor is talál ha merölegesen repül a rakéta kilövési irányával.
Ami mégjobban meglepett hogy repülöt is egész simán kiszedte.
Ez a felállos lefekvös dolog kicsit szokatlan, de mindenféleképpen sokkal türhetöbb mint azt nézni hogy script szerüen bunnyhoppoégat az ellenség egy 15 kilos pkm-mel.
Szoval sztem megint sikerült az ea-nek hogy hü maradjon önmagához. Vannak jo megoldások, de vannak annyira hülye ötletek hogy sikerült elérnik már megint hogy a köv peccsre várjunk. -
ez azért van, mert mindenki ezeket az újdonságokat akarja kipróbálni először. én is azt fogom tenni, ha le tok ülni a gép elé. aztán majd lecsillapodnak a kedélyek. -
Ettől féltem :(
Mongyuk az tény hogy a supportnak az a dóga hogy mindenki meneküljön előlle :)
P90-ről valami? Ugyanis érdekes a leírása ... sorozat vs. 1-es lövés Acc: medium/low, Damage: medium/low ??? Nem fordítva? -
Na bazz most gyorsan át kell patchelni a serverünket mert ma lesz infranty warunk.:) -
TS Zolly #62593 Pulemjot Kalashnikova Modernizirovannij -
én eddig is nagy részben supportoztam (városi mappokon), eddig se volt gyenge a PKM mindössze hosszú távra volt használhatatlan. most már nem az :) -
Meg tudnad mondani minek a roviditese a PKM? -
fent voltam server-en minden lámi sniper volt meg AT unlock ráadásul zatar wetland-on
ami tetszett hogy az APC sokkal jobban sebzi a heliket mint annak előtte a tunguskától meg jobb félni gyalogosan is mert már nem csak mellé lő az embernek
de igazi tapasztalatokat majd csak a magyar szervereken lehet gyűjteni mert a német isisek másképpen játszanak
-
mé, ennyire erős lett a support? monnyuk eddig is találkoztam olyan playákkal aki pkm-mel, vagy más support fegyverrel lőttek le meglepően messziről. -
Landor #62588 M60 POWA :DDD -
jé, télleg szarul írtam
-
errőlbeszélekénismármióta:(
nemértem ,nemtesztelik le azt amit csinálnak hogy jó-e vagy direkt köcsögösködnek ,hogy legyen miről beszélni és várjuk az uj pöccsött? -
OculusDei #62585 ti meg már akkor le is? honnan? vagy csak én vagyok lúúzer? -
Hát az érzelmeim vegyesek az új patchcsel kapcsolatban....
Végre nincsenek ugribugri krumplidobálók.Átvették a helyüket a PKM-lámák...
Olyan brutál erös lett a support(föleg a PKM),hogy szinte ködhatárról lehet pötyögtetni az ellent...Kéne még adni melléjük egy law-ot és simán BFV1.0 érzést kapnánk...
Sejtettem,hogy nem tudnak úgy kijavítani valamit,hogy ne bénáznának el vmi mást...
-
helik gynegitése/AA erősítése - végre! -
q13579 #62582 Lenne pár kérdésem:
Csak nekem van kb 10 peccselt ranked szerver?
A másik pedig az lenne hogy most ranglépések is várhatoak? Mert benn voltam egy szerveren és láttam hogy ferencfarkas és csaba is játszik a gs.bf2 böl, akiknek elég spécin nézett már ki a rangjelzésük (asszem ezüst téglalap volt).
Nekem viszont 45000 ponttal nem változott semmi.
Erröl esetleg tud valaki valamit?
Mellesleg érdekes lesz ezentul helivel "repülni".
Gyengitették nagyon, leszedi könnyen a hökövetö, csak 8 rakétát kap (mindegyikkel el kell hogy találja a tankot ha szét akarja szedni) és a tv rakétárol már ne is beszéljünk. Sztem 60 %át repüli mint az elözö ráadásul zavaro hangot is adtak hozzá. -
-
okultnyelvészekneklegközelebbigyirom:) -
Neked meg elarulom, hogy a flair az szimat magyarul, amire te gondolsz az a flare. De mindegy :P -
igenis! [megszeppenve abbahagyja a békítést-szmájli]

-
"Ezidáig mindenki a repcsiért futott, most mindenki a légvédelembe rohan!:DDDD"
ez teccik
egyébként nem hiszem, hogy a repülősőknek, meg a heliseknek azért annyira kellene félniük. hát egy kicsit ügyesebbnek kell lenni ez után. nem a kényelmes "meresztem a seggem a helibe és szétfreggelem az agyam, és ha csipog a szar, akkor dobok egy flairt" stílus lesz. el kell kezdeni igazán megtanulni ezeket használni.
most válik el szerintem, hogy ki volt tényleg jó heli/vadász pilóta. részemről asszem ezentúl kissé hanyagolom ezeket a járműveket
-
TS Zolly #62576 Nyasgemet pedig tessék ezentúl egybe irni, hogy a kakas csipje meg!
-
Te kecseg linebakker ;D -
TE NESZÓJJÁBE, KÖZÖD??!!
( ;) ) -
nö:
-
meow, zolly: 

plíz
ilyen marhaságokon má ne vesszetek össze! -
igazigaz...énkérek elnézést :) -
nálunk spec minden mobil aa az tunguska...magolja be az az ilyen hülye neveket, akinek vanrá ingerenciája :) -
-
..frencsip.. -
..fencscsip..
-
TS Zolly #62567 Nyas gem nem egybe vam? Nyasgem. Igy. Kerestem a helyesírási szótárba, nem ismer ilyen szót. B@zmegre az openoffic azt irta, nem illik ilyent leirni. Nyasgem kiejtve ugy hallatszik, hogy egybe kellen irni. De ha a szó, vagy szavak eredeti állapotát nézzük, akkor külön. Nyald ki a seggem. Itt viszont határozottan különválasztható a szavak. Pubi az meg a Torgyán doktor. -
Nah kipróbáltam!:D
Egyenlőre még alaprangom van, szal nem tudom a fegyvereket megnézni.
Repülés: Bombázó felejtős... Egy közepes pilóta lehetetlen szögből is ki tudja lőni. Viszont ha a közelben van saját akkor annak annyi...
Mobil AA : Ezidáig mindenki a repcsiért futott, most mindenki a légvédelembe rohan!:DDDD 2 Kubra Dam mapon keresztűl szinte alig jött valaki oda a repcsiért!:DDD
A vadász: Na ez egy fokkal jobb , lehet trükközni, bár egyszer leszedett az amcsi AA az első bázisról, amikor én kb. a gátat átrepülve mentem volna javítani...
Helikoptet: No Comment!:D Valahól az ingyenfrag szinvonalára "emelték" fel!:DDDD -
az nem lézer, hanem valami molekuláris gyorsító bizbasz, ami valami spéci frekvencián rezegteti a lövedéket, hogy áthatoljon a Kull harcos testpáncélján 
amúgy tényleg az AT-nek még 1 botfegyver kéne, és full sg kaszt lenne :)
(ugye oneillék is mp5-tel lövöldöztek az elején, bár első részben egy stingert is beleküldtek Halálsiklóba, szal jöhetne azis :)) -
De hogy lehet ilyet irni, hogy linebakker? Milyen bakker? Johogy nem Linebazze. -
it iz dö biginin of ö bjútiful frendsip
-
rohadt alma #62562 Új pályát is raktak a pacsba?