172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tiszta BF42 filing :) -
Akkor most, ha jol latom ez a helyzet fog varni.
Gyaloghuszar elindul hodito utjara, de a palya masik vegen lat egy fekvo ellen supportost, mivel tele lesz a gatyaja es tudja elete mar nem lesz tul hosszu kap egy seggbe lovest, majd beugrik egy iglaba es utolso erejebol elereszt a semmibe ket raketat, ami akciojat ket killel fogja jutalmazni a jatek, mert ugyis leesik egy heli es meg jol is jott ki a dologbol, mert meglesz a K/D -je fixen 2:1
Remelem marad par szerver ami nem all at.
-
hát 1 biztos, a bombákat ezentúl nem a szerencsétlen védtelen gyalogosokra kell szórni, hanem a légvédelmi állásokra. ehhez már kell majd egy kis taktika, nem lehet majd büntetlenül keresztberepülni a térképen, mint eddig. így áttolódik a hangsúly arra, hogy a repülő a másik repülővel harcoljon. jó ez így hidd el.
-
köszönöm!!!! 

-
-
Lehet repkedni ezután is,csak épp arról szól innentöl a repülés,hogy kiszedegeted az ellen légvédelmét,nem pedig a helikre,repcsikre,jármüvekre vadászol;támogatva a csapataidat....Ez számomra meg nem túl élvezetes... -
EA HU Official III is on v1.2 .... -
1.2 patch : http://bf2.nmi.rulez.org/pub/ no register no wait no bullshit :)
Have fun
Frx|Feczo -
Jaja, én örülök hogy például leveték a Tv rakéta hatótávolságát így például Daliant planton könnyebb dolog lesz kijutni a US ha a kinai oldalon 1 zászlójuk sincs mert ha ez megtörtént akkor általábban 2 heli tv rakétázta a hajót... -
elvileg valóban a földi egységek támogatása a repülősök feladata, DE ezt úgy kell leginkább megtenniük, hogy kilövik az ellenséges légi járműveket, lebombázzák az földi páncélosokat, de nem igazán a zászlók körül vergődő ellenséges gyalogosokat, az nem igazi légi támogatás. -
de most miért? szerintem a repülősöknek aztán tényleg nincs joguk panaszkodni, eddig ők voltak az áltimét vepönök. kellett a gyengítés. akkor már inkább a heliseknek van okuk panaszra, bár őket sem sajnálom (mondom ezeket úgy, hogy én is szívesen ültem mind2-be) -
Én úgy tudtam a repcsiknek az ellenséges légi jármüvek kiiktatása volt az első cél de ahogy láttom nem :) A helisek meg mosatntól megtanulják hogy öket is könnyü leszedni így taktikusabban kell minden akcióba belekezdeni és a gunerel összejátszani szvsz... -
köszönöm, az EA-n fent van a teljes? vagy estleg tudtok címet mondani?
-
El lett b@szva ez a patch is!
A repülösöknek mostantól nem a földi támogatás lesz a célja,hanem a légvédelmek kiiktatása.Fraget lehet gyüjteni így is majd dögivel(minden iglánál min 2-3 ember áll sorban),csak éppen nem lesz hasznára a csapatnak és nem túl élvezetes...És mostantól mégjobban a szerencse fog dönteni egy repcsis ütközetnél,nem a skill....
A helisek meg jobb ha megtanulnak a földön harcolni,bár nem lesz nehéz dolguk a PKMmel....
Jahh!A partraszállós mapok(Wake,Dragon64...)meg amcsi oldalról sux!A csapatszállítók nem jutnak messzire,ezáltal mindenki ott nyomorog a qrva repcsikért.Az ellennek meg más dolga sincs,mint hogy artyzza,bombázza az anyahajót!Az essex viszont egy kalap kaki a recsik ellen,mire észreveszi a J-10et,addigra kigéppuskázta...
-
az incremental patch általában nem működik ha bármilyen módosítás (magyarítás, no cd crack, stb.) van a játékodon. szedd le a teljes patchet. -
telepítsd az 1.12-es peccset? 
én leszedtem inkább a nagyobbat, abból nem lehet baj. (de, lehet
)
-
Landor #62623 A 80 megás patchnak kell az 1.12es telepített verzió. -
elkezdtem telepíteni az új tapchet és ezt írta ki:
This patch requries Battlefield 2 v.1.12 to be installed
ilyenkor mit kell tenni, mert a telepítés ezzel le is állt.
-
ne nyafogjatok már, nem lehet minden szép és jó, inkább örüljünk együtt a peccsnek! 

-
FlatlineHun #62620 Nah, van egy olyan érzésem, hogy ezt a patch-et nem fogom szeretni.... -
Azt hiszem eljött a bosszú ideje! 
-
haxoror #62618 Én emlékszem, de M60-nak hívták 
-
Nem mindegy? Ugyis felraklak a banlistre :P -
melyik magyar szerver lesz legelőbb átállva vagy ha már átállt melyik tette meg
-
Akkor szolj mert megyek én is ;) -

akkor vége az idióta végtelen kergetőzéseknek?
az nyer, aki előbb képes meglepni a másikat...nah majd hétvégén bepróbálom -
tv toronybol nem lehet kilőni a mec főbázist... -
Igen, mint elöbb írtam, a J10 2 lövés és lent van. Ha a csapda kidobás után még be van fogva, jobb ha ugrik az ember... Akármilyen hegyes szögben akarsz manőverezni, akkor is elkap... -
TS Zolly #62611 Ja. A gépfegyverek királya. Ez is 2. világháborus német MG fegyver továbbfejlesztett változata. Pulemjot az Magyarul géppuska, golyoszoro, szabadon választott melliket használod. Végülis ez egy Modosított ( felujított ) Kalasnyikov géppuska. Tömege teljes harci diszbe sincs, 9 kilo. Esetleg egy spec álvánnyal van 15. Állitólag 1000 méterre is pontos, erős és biztos kezekbe. -
Mindkettő!
Nagyon lehet vele kaszálni.
Anno BF Vitnámban az első patch a Sraw-t javította, mert mindenki ezzel rohangált. 100 skuló és baromi erős... Aki emléxik még rá, annak az új patch visszaadja a fílinget!:D -
Hmm, meg nem neztem a patchet, de amit irkaltok rola elszomorito, gondolok itt a helire.A jelek szerint akkor tegnap volt az utolso amikor meg muveszetnek es tudasnak szamitott az amikor mr number 1 mastakillachillat, lovoldoztuk le srawwal, mostmar mindenki aki megtudja nyomni az 'e' gombot, hogy beszalljon az AA-ba maris uberfaszanak erezheti magat :(
De erdekes story volt majd leirom.
Egy kerdes tv raketanak most mennyi lett a tavolsaga ?
Sraw iranyithatobb lett, ja de elfeljtettem, minek sraw, mar lamabiztos lett a legvedelem... -
Mondjuk ennek az AA upgradenek az igazi vesztese az a ket szerencsetlen helikopter akik dragon valley-n probelnak majd felszallni ami bazisrol, ahova 'belat' a kinai legvedelem :( -
hmm, a levegö-levegö rakéták is használhatóbbak? -
az azért erős, hogy kiírja az uav helyét. legalább észre kelljen venni. na ez az első igazi faszság, amit a peccsel kapcsolatban hallottam. meg az se jön be, hogy az aknákat nem lehet legalább c4-gyel kiszedni, csak engi szedheti fel.
de azt mondjátok el, hogy hogy néz az ki kívülről, amikor az ellenség lefekszik és úgy lő közben? meg hogy néz ki belső nézetből? -
Szerinted ennek mi az oka, hogy mindenki a support-ot valasztja?
A pontszerzes vagy annyira jo lett a fegyvere? -
Írok peticót, hogy a következő pecsben kérném a "lopakodó" üzemmód bekapcsolását!:DDDDDDDD -
aha idokozben rajottem , hogy az egy fegyver. -
Valahol meg lehet nézni az új rangokat? Mert hirtelen annyit kaptam, de lövésem sincs mi micsoda!:((( -
azt a manővert katapultálásnak hívják
-
hány pályán van mobil AA talán minden másodikon de a ratyi magyar szervereken mi megy állandóan ? karkand , mustár , omár esetleg délienplanét és egyiken sincs mobil AA az igla meg a szaros 2 rakétájával még nem életbiztosítás