172102
  • sza23
    #62711 ?
  • Me0w
    Egyedul persze, mert a tobbiek nem a magyaron jatszanak, en meg igen :)
  • q13579
    Templar:::

Én nem tudok. Eddig kb 50 szerverre tudsz majd felmmenni. De még korán van.
  • joebacsi
    csak rávilágítottam, hogy még csapatodon belül is eléggé egyedül vagy ezzel a véleménnyel :)
    sry a hisztikelltő hozzászólásért :P
  • Templar75
    Hi!

Akinek mar fennt van az 1.2-es patch, az meg tudna nezni/mondani, hogy lefele kompatibilis-e, magyaran tud-e olyan szerveren game-elni, amelyiken meg csak az 1.12 patch van fennt?
  • DummyBoy
    Bakker ... Most voltam valami turista szerveren ... ÁÁÁÁÁ Enemy csapat 3/4-e!!!! Sniper volt ... a maradékból 2 meg helivel foglalgatott ...

Ja ... PKM-el kilőttem a gunnert a Cobra-ból :) :)

• BurnBaby
    én meg sose (bár amennyit játszom nem tom mit szólok bele, hehe) és roppant macerás volt, h a repcsik ellen szinte tehetetlen az ember lánya a földön :) A heliket legalább a gagyi AA-k mellett tankkal/apc-vel/mg-vel is lehetett zaklatni :) most meg majd félnek is :)
  • schrank
    SF-ben volt unlock AT meg sniper ?
    különben is tanulj meg nem TK-ni stingerrel
  • sza23
    természetesen tudom, hogy ez csak egy játék és nem az élet!Én csak azt ecseteltem, hogy most már lesz legalább esély felvenni a harcot a gyalogosoknak is.
    Más.Sajnos a régi problémám még mindig adott, azaz, hogy nincs hangja a játéknak.Az intróig miden rendben, de ahol beírom a jelszavan már nincs az a háttérzene, mint ami szokott lenni és a játéknak sincsen hangja.
    Mr újra raktam az egész játékot, most itt az új patch és ezek sem segítettek.
    Ha valaki van vmi ötlete, vagy esetleg leírná, hogy mik a nála működő hangbeállítások, azt nagyon meg tudnám köszönni!
    Please
  • koschwarz
    nem voltam több mint egy hétig: miért választhattam volna 2 unlockot az elmúlt egy hétben? vagy, ha valaki éppen elérte az unlock lehetőséget, és választott, akkor az szívta meg? bevallom most sem értem
  • Beers
  • Looserke
    most akkor kell az SF az unlockokhoz vagy nem, mert mindenki mást mond???
  • Verzoo
    Akkor a hiba a te gépedbe van
  • alma2
    Vegre valami johir :)
  • Verzoo
    Ja
  • schrank
    az új unlock-ok az SF-hez járnak mert anno nem volt AT meg sniper unlock hááát most aztán van úgyhogy lehet szépen visszaadogatni a kecsegeknek a kecseg haverjaiknak az akontjukat hogy unlockolják ki nekik a snipert meg az AT-t is
  • Svindler
    Ne bzd el magad!!!
  • Svindler
    Felesleges járművek realitását nézni mikor még az alap fegyverek sem reálisak!
  • Danee
    De Apache még mindig faszán kempel Sharkin... nem tudom engem ugy lebasztak stingerrel amikor heliztem... őt az istenért nem birtam eltalálni... pedig előttem lebegett, és ugyanugy elszállt mellette mind a 2
  • Beers
    Azt hiszem a helikoptereknek leáldozott !
    Végre egy javítás ami tetszik is!
  • rohadt alma
    Ezek.
  • Kovács legény
    jah és kéne hozzá 10engi hogy felszállás elött átvizsgálják a gépet:)
  • Me0w
    Sokszor megbeszeltuk mar a realitast es mindig elvetettuk ;) Ez van ami van a jatekban :)

(hamar itt tartunk egy vadaszgepet / helikoptert nem 3 mp elinditani + felszallni veluk :P)
  • FlatlineHun
    Léccilécci ne gyere realitásokkal mert a valóságban a TV rakéta hatótávolsága nem 600 m, stb, stb.

Lassan tankkal messzebbre lehet majd lőni, mint a tv rakétával.
  • Me0w
    Ezaz, kerdezd meg megegyszer, csak 1 postot kellett volna visszaolvasnod :)
  • Looserke
    öööö én a múlt héten már elhasználtam azt a 2 unlock lehetőséget, akkor most én már csak akkor kapok unlock lehetőséget, ha rangot lépek?
  • Me0w
    Ne legyel mar ilyen linebakker ;D Kapsz unlockot ha 1 hete nem valasztottal magadnak elozo kettot. Az unlockok az alapjatekohoz jarnak nem az SFhez. Te is olvasod a forumot ugye? :))
  • koschwarz
    de ha lejjebb szállították a rangokhoz szükséges pontokat megint, akkor van az unlockra esély. vagy nem így van? vagy az nem kap új fegyvert, aki már mindent unlockolt? egyáltalán, kell a specforces hozzá?
  • Kovács legény
    Ok tulvan tárgyalva,sajnos ien világot élünk megszoksz vagy megszöksz:)
  • koschwarz
    hát igen, eddig a 2nd lutyenenthez 200.000 pont kellett, most 60.000, nemsokára csak tábornokok fognak a porba vetődni (bár a d-napon is egy csomó tábornok vergődött a partokon)
  • Crem
    Ez már jó!:D

thx
  • Me0w
    Nem en hatarozom meg a szabalyokat amit a ranked hasznal, hanem Donc. O ugy dontott, hogy minden mehet elven mukodnek a szerverek, amit en tiszteletben tartok, ergo inkabb alt+f4 minthogy idegesitsem magamat. Teljesen sajat velemenyem van, ami nem tukrozi sem az FRX, sem a bf.hu allaspontjat.
  • Jancsik
    a legjobb újításo knekem :
    nemlehet ugrálva lőni, és ugrás közben feküdni :D
    és pattog a gránát ha lövöd.
    és ha elteszed a defibrit nemkell aztán tölteni, és messzebre lehet dobni a medik packot
  • Verzoo
    A support fegyver majdnem olyan lett mint az AK,a P90 tök ugyan az mint a specops alapfegyvere csak máshogy néz ki,repcsit könnyebb leszedni mint eddig kb tízből hatot leszedtem,a helit elég könnyű leszedni főleg úgy,hogy minden iglában ülnek,igazából idejük nincs semmire sem.Lőttem egyet-kettőt az új snipával szerintem eddig ez a legjobb fegyvere.Aki választott az unlockok közül az most nem kap új fegyvert.
  • koschwarz
    én eddig egyszer haragudtam meg jcsr-esre, de akkor sem sokáig, amikor egyszerre egymás elé toppantunk egy épület ajtajánál, és ahhoz képest, hogy nincsenek rossz reflexeim, olyan szinten nem tudtam még a bal egérgombot sem megnyomni, hogy az hihetetlen volt. gyakorlatilag úgy lőtt le egy szemvillanás alatt, hogy a mutatóujjam nem tudta megtenni azt az 1 mm-es távolságot. de ez valszeg lag vagy valami ilyesmi miatt lehetett, csak emléxem, akkor anyáztam rendesen és csítert üvöltöttem
  • Gombocka
    Itt egy lista az új rangokrol.

rangok
  • Kovács legény
    Ha téged berépelnek és véletlenül feltudsz szállni mit csinálsz??? Hagyod hogy az ellen folytassa? És a csapatod tagjainak ugyanugy sansztalan legyen kijönni tankkal vagy bármi mással?
    Amugymeg akkor kérnék ide egy részletes leirást hogy mit lehet és mit nem,befogom rakni a belső oldalunkra és ha valaki nem tartja be akkor kick neki.
    Irogathatsz itt bármit,de senkit nemfog érdekelni,tessék cselekedni
  • Me0w
    Igazad van egyebkent, amikor gunnerkent ultem heliben es befogtak minket, a pilota nagyreszt nem is flarezett csak kicsit megbillentette a helit es kesz. Ha nagyon trivialis szogbol lottek rank, akkor kidobott egy csalit es kesz, nem volt igazabol nagy fenyegetettseg :)
  • DonC
    erősen ajánlott mű...
  • alma2
    Ha tovabbra is a nagy atlag nep szavara fognak adni a keszitok, es a modositok, meg azt is meg fogjuk elni, amikor majd tankolni is kell a legi jarmuveket + kotelezo minden feltoltes utan negye ora alvas, mert amugy nem fogsz sz*rt se latni.
    Csak azt nem ertem, erre miert kellett varni x honapot ? Azert mert a tablazatban a 600-rol 200-re csokkentettek a Hp-jet a jarmuveknek, megvan egy nap alatt is.Hol van a javitas arrol, hogy ha pl kilovik a helinket, ne en oljem mar meg a sajat csapattarsam es hasonlo bugok orvoslasa, errol semmi hir.
    Hol a hir a javitott serverkeresorol, mert a mai napig hasznalhatatlan ?
    Ja tudom az ertelemsebbik fele fejlesztette az uj "aranytojast tojo tyukot" plusz a 15 penzes kiegeszitot is mar tervezgetik...
    Az a baj az egyik alternativa warrock se hozta még a hozza fuzott remenyeket, de elobb utobb remelhetoleg.Abban nagyon gagyi a legi jarmuvek iranyitasa sajnos.
    Na eleg volt az elore sirasombol, este mostmar tesztelem :)