172102
  • haxoror
    akkor írd be a telepítési kódot
  • haxoror
  • Deqwator
    akkor jó
  • uhu bagoly
    hát nekem pl. le van töltve
  • Landor
    vááááááááááááá
  • Verzoo
    Javították az iglát,most már átgondolja hogy az ellenre menjen vagy sajátra...
  • haxoror
    Így van
  • joebacsi
  • matyi08
    hűha milyen rendesek vagytok... na mind1 szarok rá(tok?).
  • dronkZero
    Hehe, én -peccs előtt- csináltam olyat repcsivel, hogy kergetem Menszesz-t, ő kergeti a haveromat. Rálövök két rakétát, elmegy mellette, lekapja a sajátot, én meg elbambulva ezen belerongyolok a roncsba. Erre benyög egy olyat TS-en, hogy "A középső repülő mindig megússza..." Na, asszem azóta nem repültem... :)
  • mesor
    Azért vannak ott mert a történet szerint a földönkívüliek feltérképezik az emberi harcmodort hogy lerohanhassák a földet! Ezáltal az EA a jövőben kiad egy újabb booster pack-ot amiben megjelennek a kis zöldek mint játszható új faj!
    De az is lehet hogy angyalokat láttál!
  • Deqwator
    (#62943) (#62945) fáj a hasam a röhögéstől
  • Beers
    Talán a DVD-ben található kiskönyv hátulján megtalálod!
  • Landor
  • Deqwator
    "egyébként valami játék is kijött, mert repülőket láttam repülni karkandon"
    ezt uav módnak hívják
  • uhu bagoly
    mi a telepitési kód
  • Deqwator
    de az a baj hogy csak 2-3 ember ált át!és ez így nem móka!
  • matyi08
    fú, nekem nagyon nem jön be így elsőre az új patch. egyébként valami játék is kijött, mert repülőket láttam repülni karkandon, de mindíg csak mikor meghaltam. meg nem tudtam lelőni az embereket. bár ez lehet amiatt is, hogy egy ideje nem játszottam.
  • Beers
  • Danee
    hehe, ezzel rábk céloztál :) fenn voltunk vagy 5en supporttal :)
  • vsly
    Jujj,most lebuktam.Mentségemre szóljon,hogy pont ilyenkor nézhettem rá a TABra,s vettem észre én is ezt az aránytalanságot.Rögtön utána átálltam,s a Karkandot vittük is 10en-15ellen
    Egyébként Sztem ez xar szerverbeállítás kérdése...Mindenkit egy oldalra pakol joinolásnál és nincs teambalance.
  • arty
    te tényleg nem érted :D

visszahozták 0-ra az egyensulyt, ugyanis eddig a heliseknek KEDVEZTEK, ami most megszünt! ez nem azt jelenti, h a gyalogoknak KEDVEZTEK ...

ha - ahogyan Te állítod - a gyalogoknak KEDVEZTEK VOLNA, akkor a PK kiszedne a szaros apacsodból egy sorozattal :) és akkor most 1-2 honapig te is átéreznéd, amit mi már honapok óta érzünk: nincs(nem volt eddig) kiegyensúlyozva a game :)
  • DummyBoy
    Majd meg kell venni szépen, letőtteni és jáccani vele ... Euro Forces ... új "booster pack" ... Special forces kicsiben ...
  • gplay
    Taknk's.

• Me0w
    Ne ASE-val csatlakozz a szerverre hanem belso szerverkeresovel. Hameg ASE-zol, akkor a FAQ-ban benne van.
  • gplay
    Tele a tölöm a BF2-vel hogy a csában lehet csatlakozni egy szerverhez, ha állandóan azt a ki...szott ablakot dobálja be, hogy hamarosan Europan force, vagy mi az isten. Mi a fszt csináljak hogy játszani tudjak?
    Lehet, hogy lámának tartatok, de nem tudom mi tegyek.
    Segítsen valaki mert szétverem a gépem pedig nem tehet semmiről.
  • WOLF2
    MAGYAR SERVER? egyik jobban laggol mint a másik!!!

Minek erőltetitek a helis, repcsis témát? EZ VAN!
  • gergod
    Jo igazatok van, a heli tenyleg nagyon eros volt. De akkor legalabb a sajat legvedelem/repulo ne szedjen le minket 2 lovesbol, ami mindig talal szinte.

Repultem egy palyan helivel, en vezettem, mondjuk vezetni azt nem tudok jol... de latom ramrapul egy vadaszgep lo mint az allat, nyomom a flare-t egy raketa eltalal, de a tobbit dodge-olom. Kezdek megnyugodni, hogy huhh nem is volt rossz, mire puff lelottek. Nezem, nagy boldogan a sajat repulonk koveti a masik repulot (ami az elobb engem kergetett) es vigan durrogtatja a kurva a raketait, amik persze engem talalnak el.

• uHs Gerzson
    Én azt néztem hogy Ranked I-n meg az lett beállitva hogy nem lehet kamera állást váltani jármüben érdekes volt :)
  • mNzJean
    A ranked II -őn szándékosan lett kivéve a térfélcsere ? Csak mert szerettük azt , változatosabb volt.Tegnap játszottunk elég sokat , de a végére már untam mindig az amcsi oldalon lenni , térfelet meg annyian nem tudtunk volna válltani a ballance miatt.
  • uHs Gerzson
    Én ezért nyomtam 2 perc után Alt+F4-t, örülett hogy az mondta a teamet aki a másik oldalon az első helyen van a képen. Szánalmas...
  • dronkZero
    Próbáltam irónikusan rámutatni, hogy mitől is érezhették az önjelölt pilóták jónak magukat. Ezek szerint nem teljesen jött ez le. Amit írtál, annak nagy részével egyetértek.

Egyébként szerintem ez most durván módosulni fog, több fog múlni a pilótán. Mert ugye eddig a gunner dolga volt, hogy kiszedjen minden veszélyes rakétást, dzsippet, tankot. Most végre nem ezek lesznek a fő fegyverek heli ellen.
    Eddig sajnos úgy volt, ahogyan írtad. Kissé tévhitben élt a BF2 világa, mert -működő légvédelem hiányában- a heliknek kellett foglalkozni az ellenség helijeivel. Most már talán nem lesz ez feladatuk.
  • HU.man butcher
    Én is be akartam tenni egy képet pont erről a körröl, de megelőztél.:D
    Egyszerűen nem értem hogy mi jó nekik ebben hogy igy játszanak, ezért nem is játszom magyar serveren!!
  • T4CeOBiNet noob
    nem ez lesz majd az első kieg része???!!
  • T4CeOBiNet noob
    hát a páblik többsége eddigis és ezután is peccstelen marad
  • WOLF2
    KÉRDÉS? 1.2-es patch által megjelent egy uj kaszt is euro force. NA EZEKKEL HOL A F...OMBA JÁTSZAK? Hol tudom őket kiprobálni??
  • Svindler
    Az munka! Jó a leosztás!
  • Deqwator
    bocsi a nagy képért
  • Svindler
    Az a lényeg, hogy itt mindenkire és mindenre szükség van! Ha gyengébb lett valami akkor a másik biztos erősebb! Csapatmunka oszt víz!
  • Deqwator
    Valami a patch után sem változik!