172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
63k -
TS Zolly #62999 nekem a szán leis horzsolta a kezem. 
Rögtön az első lövésnél. -
TS Zolly #62998 Öreg voltam, mikor besoroztak egy szerencsétlen idegenlégios hüjegyeret hozzánk. Mert a hazai katonaidejét nem tötötte le. Jugo háboruba repeszt kapott a derekába, pedig hivatalosan az idegenlégio nem is volt ott. Felépült, és leszerelték elég kemény nyudijjal. bevonuláskor mi adtuk át neki a fegyvert. Kézbe vette, átvizsgálta, oszt a fötörzsnek visszanyujtotta, köszönöm de ez neki nem kell kijelentéssel. Fötörzs mégiscsak rábeszélte az amd-re. De nem lött vele soha, mert a köv héten leszerelték. -
Hmmm. Sok ujat nem tudtak volna neki mutatni valszeg!
-
es a PA-t fel tudtatok huzni egy kezzel?
-
De a legjobb, hogy még földreejteni sem kell! Elég ha szíjján megpörgeted és ugyis csőreveri magát. Kiképzőnk kicsit volt ideges amikor már 20 perce csattogtattunk! Aszonta soha többet nem mutat meg semmit
! Sokat sose könyörögtünk inkább kezébenyomtunk valami rövidet és már mondta is az okosságokat!
-
TS Zolly #62994 Nekem is ollan volt anno. Hát, hogy jó e? Vitatható az eredet AK-hoz képest. Tesztek szerint is rosszabb a harctéri megbízhatósága, könnyen beragad a skulo. Tussal a földre ejve, csöretölti magát. Meg stb. Rövidebb csö, és lángrejtő miatt nagy a szórása. Egyes lövére tényleg jó. Kipróbáltam akkor egy igazi fatusás ak-t. Élmény volt vele célbalőni.
40-es tár, asszem az az eldobható tár volt. -
Mukodik valakinek a print screennel a kepmentes a peccs utan?
-
Teljesen jó! Kb 200m-ig pontosan lehet vele lőni egyes lövéssel. Katonaságnál min a 30-as tár, gyalogságnál ha adtak nekik amd-t előfordult a 40-es is bár ez marharitka volt. A belügynél csak 20-as tárral használják, bár ida a 20 is sok, hiszen semmi értelme sincs a használatának. Nem sok olyan helyzet van ahol használni lehetne. Ezért akarják mostanában ( már vagy 3-4 éve) sörétesekre cserélni.
Egyébként amd nagyon jó kis karabély! -
mi az a valami ott a neved helyén? :) -
TS Zolly #62990 Akkor huuzzzzz a csába codozni! -
TS Zolly #62989 PKMS az egy PKM álványos változata. AMD-nél még üres rakasszal is nehezebb, mert az AMD egy gépkarabéj. Ak47 egy Magyar modosítása. Kissebb cső, és behajtható támasz. Persze ezért a leggagyibb AK családtag is lett. PKM is kalasnyikov fajta, csak az meg géppuska, hétköznapi nyelven, golyoszoro. És AMD is az, géppisztojnak hijják hejtelenül. Asszem még a skulok is ugyanazok.7,62-es. Esetleg dupla töltet lehet a PKM lőszer. Monjuk ez passz. Mivel a PKM-nek hosszabb a csöve, ezért pontosabb is mint az AMD. AMD-t eleinte a tiszteknek csinyáták, asszem a 60-as évekbe, késöbb lett az ejtőernyösök és a páncélosok fegyvere kisebb változtatással. Pl 30-as tár. Ekkor lett a neve amd. Automata modositott desszant. -
Picador #62988 DC-vel és BFV-vel szétjátszottam magam, de a BF2... grrrrr... -
Deqwator #62987
-
Picador #62986 Én már nem is játszom! RAKÁS SZART SEM ÉR A BF2. Már a gépemről is leszedtem, hogy holi nosztalgia érzés se tudjon rávenni a játékra. Javaslom COD2-t! Az is bugos, de ott legalább 1 lövés 1 ember. -
Landor #62985 Valami ilyesmi?
-
Ez pontosan PKMSZ volt. Fél kézzel nem nagyon tudtad megtartani sokáig. Tele rakasszal nem volt soha a kezemben, de az AMD-nél sokkal nehezebb volt.
A géppisztolyhoz képest sokkal brutálisabb fegyver, tényleg pontosabb és erősebb, tekintve, hogy nagyobb lőszert használ, mint az AK. A célok is messzebb voltak hozzá, és könnyebb is volt eltalálni. És a füled is jobban csengett a lövöldözés után.
Mondjuk a kedvencem a BRDM2 14,5 mm-es géppuskája volt, beszarás, micsoda hangja volt. Meg kétméteres lángja.... Sajnos csak egyszer tudtam lövöldözni vele. A lőszere sem volt kicsike. -
Cool! -
Ötös :)
-
Tessék... -
Én eddig mikor kellett mindig kipróbáltam :)
Már csak poéból is :) Eddig nem jött össze :( -
Végén annyi kamut beírtok, hogy valaki valaki beletrafál egy frankóba és csávókánk megussza a 12k-s fogyást!
-
Deqwator #62978
-
US37-H3FU-CK1N-GG00-GL30
:) Nekem az a kedvencem
-
Deqwator #62976 szegény gyerek
-
Biztosan jók, max elírta valahol telepítés közben! 
-
VEDD-MEGA-GAMET-ABOL-TBAN
Ha estleg mégsem müködnének az előzők
-
Landor #62973 jóóó, ne ilyen gyökérláma klános képeket mutogass..
-
Tisztára DC-s érzésem lett helizés közben az uj pecs után! Legalább van egy kis izgalom!!
-
Deqwator #62971 nem szeretem az ilyen fregeket
-
nézd a pozitív oldalát, legalább többet fregelhetsz :) -
FlatlineHun #62969 Hát ezt éppen most nyomtam...
Tulajdonképpen annyira nem sok minden változott a helizést illetően. -
haxoror #62968
-
uhu bagoly #62967 köszönöm szépen
-
Deqwator #62966 EH24-EzT1-BEN2-YAL7-TAD2 -
Verzoo #62965 Ja:) -
XGE6-V70Y-J75V-N6M0-2VTL -
uhu bagoly #62963 na akkor megmondanátok
-
rajta vagyok a képen a bal fölső sarokban 
-