172102
  • Svindler
    63k
  • TS Zolly
    nekem a szán leis horzsolta a kezem.

Rögtön az első lövésnél.
  • TS Zolly
    Öreg voltam, mikor besoroztak egy szerencsétlen idegenlégios hüjegyeret hozzánk. Mert a hazai katonaidejét nem tötötte le. Jugo háboruba repeszt kapott a derekába, pedig hivatalosan az idegenlégio nem is volt ott. Felépült, és leszerelték elég kemény nyudijjal. bevonuláskor mi adtuk át neki a fegyvert. Kézbe vette, átvizsgálta, oszt a fötörzsnek visszanyujtotta, köszönöm de ez neki nem kell kijelentéssel. Fötörzs mégiscsak rábeszélte az amd-re. De nem lött vele soha, mert a köv héten leszerelték.
  • Svindler
    Hmmm. Sok ujat nem tudtak volna neki mutatni valszeg!
  • SigS
    es a PA-t fel tudtatok huzni egy kezzel?
  • Svindler
    De a legjobb, hogy még földreejteni sem kell! Elég ha szíjján megpörgeted és ugyis csőreveri magát. Kiképzőnk kicsit volt ideges amikor már 20 perce csattogtattunk! Aszonta soha többet nem mutat meg semmit ! Sokat sose könyörögtünk inkább kezébenyomtunk valami rövidet és már mondta is az okosságokat!
  • TS Zolly
    Nekem is ollan volt anno. Hát, hogy jó e? Vitatható az eredet AK-hoz képest. Tesztek szerint is rosszabb a harctéri megbízhatósága, könnyen beragad a skulo. Tussal a földre ejve, csöretölti magát. Meg stb. Rövidebb csö, és lángrejtő miatt nagy a szórása. Egyes lövére tényleg jó. Kipróbáltam akkor egy igazi fatusás ak-t. Élmény volt vele célbalőni.

40-es tár, asszem az az eldobható tár volt.
  • SigS
    Mukodik valakinek a print screennel a kepmentes a peccs utan?
  • Svindler
    Teljesen jó! Kb 200m-ig pontosan lehet vele lőni egyes lövéssel. Katonaságnál min a 30-as tár, gyalogságnál ha adtak nekik amd-t előfordult a 40-es is bár ez marharitka volt. A belügynél csak 20-as tárral használják, bár ida a 20 is sok, hiszen semmi értelme sincs a használatának. Nem sok olyan helyzet van ahol használni lehetne. Ezért akarják mostanában ( már vagy 3-4 éve) sörétesekre cserélni.
    Egyébként amd nagyon jó kis karabély!
  • Danee
    mi az a valami ott a neved helyén? :)
  • TS Zolly
    Akkor huuzzzzz a csába codozni!
  • TS Zolly
    PKMS az egy PKM álványos változata. AMD-nél még üres rakasszal is nehezebb, mert az AMD egy gépkarabéj. Ak47 egy Magyar modosítása. Kissebb cső, és behajtható támasz. Persze ezért a leggagyibb AK családtag is lett. PKM is kalasnyikov fajta, csak az meg géppuska, hétköznapi nyelven, golyoszoro. És AMD is az, géppisztojnak hijják hejtelenül. Asszem még a skulok is ugyanazok.7,62-es. Esetleg dupla töltet lehet a PKM lőszer. Monjuk ez passz. Mivel a PKM-nek hosszabb a csöve, ezért pontosabb is mint az AMD. AMD-t eleinte a tiszteknek csinyáták, asszem a 60-as évekbe, késöbb lett az ejtőernyösök és a páncélosok fegyvere kisebb változtatással. Pl 30-as tár. Ekkor lett a neve amd. Automata modositott desszant.
  • Picador
    DC-vel és BFV-vel szétjátszottam magam, de a BF2... grrrrr...
  • Deqwator
  • Picador
    Én már nem is játszom! RAKÁS SZART SEM ÉR A BF2. Már a gépemről is leszedtem, hogy holi nosztalgia érzés se tudjon rávenni a játékra. Javaslom COD2-t! Az is bugos, de ott legalább 1 lövés 1 ember.
  • Landor
    Valami ilyesmi?
  • frx Zozo
    Ez pontosan PKMSZ volt. Fél kézzel nem nagyon tudtad megtartani sokáig. Tele rakasszal nem volt soha a kezemben, de az AMD-nél sokkal nehezebb volt.
    A géppisztolyhoz képest sokkal brutálisabb fegyver, tényleg pontosabb és erősebb, tekintve, hogy nagyobb lőszert használ, mint az AK. A célok is messzebb voltak hozzá, és könnyebb is volt eltalálni. És a füled is jobban csengett a lövöldözés után.
    Mondjuk a kedvencem a BRDM2 14,5 mm-es géppuskája volt, beszarás, micsoda hangja volt. Meg kétméteres lángja.... Sajnos csak egyszer tudtam lövöldözni vele. A lőszere sem volt kicsike.
  • Svindler
    Cool!
  • DummyBoy
    Ötös :)
  • ERykk
    Tessék...
  • DummyBoy
    Én eddig mikor kellett mindig kipróbáltam :)

Már csak poéból is :) Eddig nem jött össze :(
  • Svindler
    Végén annyi kamut beírtok, hogy valaki valaki beletrafál egy frankóba és csávókánk megussza a 12k-s fogyást!
  • Deqwator
  • DummyBoy
    US37-H3FU-CK1N-GG00-GL30

:) Nekem az a kedvencem
  • Deqwator
    szegény gyerek
  • Svindler
    Biztosan jók, max elírta valahol telepítés közben!
  • vsly
    VEDD-MEGA-GAMET-ABOL-TBAN
    Ha estleg mégsem müködnének az előzők
  • Landor
    jóóó, ne ilyen gyökérláma klános képeket mutogass..
  • Svindler
    Tisztára DC-s érzésem lett helizés közben az uj pecs után! Legalább van egy kis izgalom!!
  • Deqwator
    nem szeretem az ilyen fregeket
  • Jancsik
    nézd a pozitív oldalát, legalább többet fregelhetsz :)
  • FlatlineHun
    Hát ezt éppen most nyomtam...

Tulajdonképpen annyira nem sok minden változott a helizést illetően.
  • haxoror
  • uhu bagoly
    köszönöm szépen
  • Deqwator
    EH24-EzT1-BEN2-YAL7-TAD2
  • Verzoo
    Ja:)
  • Beers
    XGE6-V70Y-J75V-N6M0-2VTL
  • uhu bagoly
    na akkor megmondanátok
  • schrank