172102
  • uHs Gerzson
    BF2 Euro Force movie
  • TS Zolly
    M16-al csinyálják ezt meg! Bár ott ugy müxik, bedöglik a fegyver, szol a nigger, hogy kell másik. Nem cicoznak illen apróságokkal. Mi meg pucolgathattuk rendesen, ha a tisztjeink unatkozni láttak bennünk. Gázdugattyut akkori 1 forintos recés oldalával, utánna meg száraz homokkal. De a kecseg századparancsnoknak kivételesen szörnyüen vékony ujjai voltak, oda is befért, ahová a mienk nem. Viszont a sörösüveget is rendesen tudta szórítani, mintha az élete függött volna tőle.

• TS Zolly
    Ugytudtam a 7,62x54 skulo az vadászpuska löszer szabvány. De elhiszem neked.

Hind löszer hüvelyel van tele a Hajmáskéri lőtér. Nem is nagyon kell keresgetni, csak menni és szedni. Nekem is van belölle. Bár miota megszüntették ott a helikoptereseket, nem tom lőnek e ott még.
  • TS Zolly
  • Polemius
    Nekünk igazi fatusás AK 47-eseink voltak, még az eredeti változat. Kompenzátor nélkül, nem lemezből préselt, hanem acéltömbből mart. Szíjra vételkor előfordult, hogy a mögötte állót a másik meglegyintette. Na, abból lehetett érezni, hogy milyen lehet amikor valakit úgy rendesen szájonkapnak a puskatussal. :D
    Sokszor felróják az AK 74 pontatlanságát (főleg M16-tal összehasonlítva), de arra a távra amire ki van találva, arra meglepően pontos volt.
    És valóban sokat kibír. Lövészeten az egyik srác fegyverébe jó marék homokot szórtak, és nem volt ideje kitakarítani, csak nagyjából kirázta belőle. Simán működött, elakadás nélkül..
  • frx Zozo

A legkirályabb az utolsó gránátdobálós gyakorlat volt.
    Lendület hátra, elcsetten, eldobod, beugrassz az árokba, big bada bumm.
    Srác fogja a gránátot, kihúzza a biztositót, hátralendit, gránát csetten, majd a gránáttal a kezében beugrik az árokba a tiszt mellé. Az meg szerencsétlen nem győzött orditani, hogy talán nem ártana eldobni a cuccost, szerencsére a srác eldobta végül, nem lett gond. Mi halálra röhögtük magunkat, a szerencsétlen tisztet le kellett váltani, mert azt mondta, hogy ezt nem birja idegekkel.
    Az a marha már csak adalék volt, aki kihúzta a biztositót, majd hanyag mozdulattal eldobta vagy 10 méterre a gránátot, csak lazán, mintha egy labdát dobna. Persze a gyutacs nem indult el, úgyhogy nem történt semmi.
  • frx Zozo
    Mind a kettő 7,62-es, de a pkms lőszere nagyobb, csak a magátmérő egyezik meg.
    Az AK 7,62x39-es lőszert tüzel, mig a pkmsz 7,62x54-est.
    Mindegyik fajtából hoztam haza üres hüvelyeket, pedig a 14,5-est trükkösen kellett ellopni, meg a többit is, mert a lövészet után mindig átkutattak minket. Azért hoztam egy szatyornyit belőle, szétosztogattam, csak egyet hagytam meg. A Mi28 gépágyújának hüvelyét meg egy órán keresztül kutattuk az erdőben, mire egy épkézlábat találtunk. Nem birták a repülést.
  • vsly
    NP.Jó volt azért.Csak kár,hogy pont a Mashtur lett volna nektek a lényeg és pont az maradt el..Majd legközelebb azzal kezdünk
  • eX RambO
    Vki hozzáértőtől megkérdezhetem, hogy a 24/7es magyar Karkand servert kik adminolják,és hogy most kivolt az ADMIN??? Ugyanis 10 percel ezelőtt, a kör vége előtt 6 killel, kibannolt az ADMIN de hogy miért azt nem tudom, ugyanis egy TK-m sem volt, de Good Conductot azt kaptam volna ha befejeztem volna a kőrt.Előre is köszi az infót és a segítséget.
  • GameOverrr
    Én már többször is játszottam olyan kört, ami döntetlennel végződött. A statokban azonban nem látni "Draw"-t, csak "Wins"-t meg "Losses-t.
    Mi van a döntetlenekkel, azt miként kezeli a gép? Győzelemként vagy vereségként? Vagy egyszerűen elsikkasztja?
  • mohus
    Ennyit a peccsről...
    Először egy kínai dzsippből, majd egy kínai APC-ből néztem végig a "profik" próbálkozásait...:(( én átlagos/közepes játékosnak tartom magam

• joebacsi
    jah, nekunk is rögtönöznünk kellett, a hirtelen összekapargatott emberekkel, meg tise épp erre a mapra készültetek, de mondjuk ennek ellenére azért nem volt annyira rossz ez az 1 map, legalább 1.2vel is van valami meccstapasztalat (pl flatline-ék 1.2 kompatibilis helikempelő pozisönje n1, jol ellestük :))
    sry tényleg mégegyszer, hogy csak 1 map lett belőle, szarul jött ki nagyon :(
  • schrank
    c/documentum and settings/gépneve/dokumentumok/bf2/screenshots
  • badsec
    Ahogy olvasgattam a fórumokat, új jelenség ütötte fel a fejét: TK az IGLAért!
  • Hatt
    Semmi gond, ritka szar meccs volt.
    Majd legközelebb.
  • Jancsik
    kár hogy az utlosó kör nem bírtuk lepörgetni :(
  • mNzJean
    GBC vs 26-Airmobile CB infantry war :
    masthur us : 144-0 GBC
    masthur mec: 184-0 GBC
    karkand us : 174-0 GBC
    karkand mec: 159-23 GBC
    ---------------------------
    661-21 GBC

THX frx , köszi a szervert .
    THX GBC , mindenki nagyon jól játszott.
  • Jancsik
    menj lejjebb a fórumon, ott az eredeti kép
  • barogabi
    Aztán tekertem és akkor már egyértelmű volt a lenti képből :)))
  • barogabi
    Nem tudtam mire vélni azokat a fehér négyszögöket...
  • 0Fritz0
    Beszarás, remélem kap egy lájtos global ban-t.
  • gergod
    Miért neked is pont így néz ki a képernyőd?
  • gergod
    Hagyd nem fogja megérteni....

Amúgy annyira nem szar ez a heli. Most is eX ellen a gyakaron 74 pontot hoztam össze helivel 20 perc alatt, ez peccs előtt 90 volt a GBC ellen. Nincs sok különbség....
  • joebacsi
    talán minimap? :)
  • barogabi
    Flatline

Azon a cheateres képen hol látszik ,hogy cheater a srác ?
  • Cream78
    Nem sokon múlt.....

• alma2
    Akkor vegyuk, a te idomerteked szerint. Te 10 perc alatt tanulsz meg helit vezetni, ha en is ilyen ugyes lennenk, bar nem vagyok akkor a tankot a foldi jarmuveket kb 10 masodperc- a repulot, mondjuk 3 perc alatt tanulnam meg vezetni, minden trukkjevel egyutt.Mar 1xx ora utan jarok a helivel, de meg mindig azt mondom van mit tanulni, fejlodni, mas jarmuben erre nincs szukseg ott kimaxolod egybol.Az igla hasznalatahoz, kb 0,0001 masodperc kell, hogy megtanuljam profin hasznalni.Vesszuk haverom 7 eves gyereket, eloszor latja a jatekot bar mar jatszott sok hasonlo jelleguvel, mondom neki ulj be oda nyomj e betut, majd forogj korbe, ha elkezd folyamatosan sipolni katt bal egergomb.Es lon mar potyognak a helik.
    Aki mar jatszott, a te idomerteked szerint kb 10 masodpercet, az minderre mar ugy is kepes, hogy kikapcsolja a monitort meg mielott belul az iglaba, persze hang van es maris potyognak a helik.Ismetlem MONITOR NELKUL
    Es itt van az ahitott probleman, remelem mar kapisgalod mi zavar.
    Ja igen ismet a te idomerteked szerint, kb 1 perc volt eleg nagy rutint szerezni, hogy potyogjon az srawtol a heli.Vajon mas miert 0,0001 sec alatt akar lenni szuperhero a jatekban a foldon, hogy aztan feljnek tole az egiek is ?
    Jojjon a masik heli aki 10 percet vagy ha tehetsegesebb mint te 8 perc alatt megtanulta a trukkoket es lojjon le az, meg is hajlok elotte, de igy pont azt erte el a jatek, hogy a verlama, vagy kezdo vagy mindegy hogy nevezed, komoly ellenfeled legyen ugy, hogy mondjuk a foldon keptelen leloni egy masik gyalogost mert annyira nem megy neki ezert maris inkabb az iglat valassza...
    Az egi oldalrol nezve ez olyan mintha a heli ki tudna loni 10 laserguided missilet egyszerre es mindegyik talalna persze mindezt, csak a bal eger gomb megnyomasaval.
  • gergod
    És ezt mért nekem mondod? :S
  • FlatlineHun
    Hehehe

BF2 - Complain Topics:1154, Posts:21003
    BF2 - Praise Topics:150, Posts:2441

Yay!
  • Platypus16
    Mert hova menti a screenshotot?
  • FlatlineHun
    Cheater láma berakja a screenshotot a fórumba, lássátok, milyen rangot szereztem. Utólag jut eszébe, hogy a screenshoton látszanak ám a cheatek is....
  • gergod
    SRY eX, hogy a 2. pályára nem tudtunk jönni. Nagyon elhúzódott a start a tegnapi peccs miatt. Amúgy jók voltatok.
  • Cream78
    Voltam már....és beszéljél szépen!
  • schrank
    azt én is észrevettem hogy nem menti el a screenshot-ot a c-re ahogy eddig
  • schrank
    húzz a gecibe cod2-ni
  • Platypus16
    Épp az előbb játszottam egy német szerveren és a repülők sem akármik lettek. Nem vagyok egy jó repülős, de vagy 10x lelőttem az ellenséges repülőket Oman-on, de az emberkék olyan kanyarokat tettek, hogy az 1.12-es peccsel nem lehetett volna rakétával kilőni őket.
  • Cream78
    Azé nem rossz, hogy javítottak a sniperen. Antikon a fél banda avval rohangál he-he-he.
  • Platypus16
    Hát amikor én úgy 8-kor csatlakoztam a GS-tagokhoz ugyanezen a szerveren , akkor is 11 vs. 16 volt az állás (sőt asszem még 8 vs. 17 is volt egy rövid időre) és Dalianton mind a 2x legyőztük őket
  • DieHard
    az assault volta kedvenc fegyverem. még szerencs hogy megcsináltam már mindent vele. jól elbszták ezt is. gratula...
  • Svindler
    A legjobb sulin volt amikor 20-ból tuti volt 5 f@szláma aki a szán mögé fogott!