172102
  • FCH kari
    bocsi kedden és csütörtökön vold dandár fürdö tiszta cserével egybe kötve,én minden nap fürödtem nyárony hideg zuhany télen szintén,persze mikor megváltozott a beosztásom akkor a kopasz melegitette a vizet mire volt jo a tea forralo?:)amugy 2003 után szépen megcsinálták a laktanyát csak mire kész lett addigra megszünt sajnos.
  • FCH kari
    ja 6 évet huztam le,az hogy szar volt vagy nem nézö pont kérdése én az elsö lövész z-nél voltam és mint élö harcolo egység elég izgalmassan teltek a napjaink,nem mndom voltak olyan alegységek ahol nem lehetett valami jo de sok sorkatona mig bent volt addig mondta hogy hu de szar meg ilyenek mikor leszereltek akkor meg mesélték az élményeket.
  • Gabor970
    köszi a válaszot!
  • koschwarz
    1.2-es verziószám peccs, pár napja lehet letölteni. elég jó lett, a pilóták nyavajognak egy kicsit, mert erősítették az AA fegyvereket és gyengítették a repülőjárművek páncélzatát.
  • Crem
    Hát... Én akkor voltam katona, amikor a Románok 50-100 fős csoportokban akartak átszökni Austriába. Közben a Jugó balhé is ott volt, szal' haza nem kelett járnom, ellenben 2 hetente tartottak éles lövészetet. Minden második pedig éjszakai volt. Alkalmanként 5x30 lőszert kelett kilőni. Mivel az örgek sumákoltak így előfordult, hogy 15-20x30-at löttünk!:DDDD
  • Zs0lt1
    Persze, most minap.
    Ugye megmondtuk :D
  • DummyBoy
    Hmmm ... nemrég volt valami peccses dolog ... ki emléxik már mindenre ... meg olyan rég is volt ... szvsz olvass vissza 20-30 oldalt ...

Katonákok: Sajna én buktam rajta 160 kreditet, hogy ne vigyenek el :( Vitte volna a melóhelyemet meg mindent ... Választani kellett így a fősuli ugrott :(

Csak így már lusta vagyok megint elkezdeni :(

És a végén nem vittek el hálaistennek ... Ha 1 mód lett volna arra hogy NORMÁLIS kiképzést kapjunk, akkor nem is lett volna kérdéses ... de így ... 6 lőszerrel "rövid sorozatOKKAL küzdje le a célpontot ..." ... ÁÁÁ baromság :(
  • Crem
    Nem akarom!:DDD De szerintem már nem is tudnám!:D
  • Gabor970
    Sziasztok!

Holnap jönnek visszakötni a netet -eddig birtam :-))) - December vége óta jött ki új patch?

facelia
  • T4CeOBiNet noob
    jóóó neked!!
    az öcsém volt katona itt a veszprémi hotelben asszem 93ban ... 6 azaz hat darab löszert kapott az amd-hez lövészeten!? nahát nekem ehhez a 9hónap láblóatáshoz baromira nem volt kedven
  • Running
    Szerintem nem győzöd meg.
  • Crem
    :DD
    Egy fém táblára (dolinger)-re löttünk, annyira gyorsan átment rajta, hogy nem hajlott le!:DDDDD

Trotilt se volt kutya robbantani!:DDD
  • koschwarz
    tuttátok, hogy már 780 oldalnyi van ebből a topicból? íme az első hsz 2004 áprilisából:

"Hardwired:

Bár mindeannyian sejtettük, hogy "elkerülhetetlen" a BF1942 hivatalos folytatása, mégis rendkívűl szívmelengető a hír, hogy, hamarosan lehull a lepel az új játékról, mégpedig a Computer Gaming World júliusi számában! Ez az újság kb. az E3 idején fog megjelenni és elég szaftos darab lesz, mert a KOTOR 2-ről is ebben olvashatjuk az első infókat. A cím maga még természetesen ideiglenes, de annyit tudni már, hogy a Desert Combat-hoz hasonló modern fegyverzetet kapunk majd. Mivel nemrégen adtunk hírt a DICE és a Trauma (a DC készítői) közti megállapodásról, elég valószínűnek látszik, hogy ez lesz az együttműködés gyümölcse! Ja, van egy kis tízerkép, élesszemű DC veteránok hasonlíthatják a kedvencükhöz :) "

• haxoror
    Gepárdból elég egy is, "one shot one kill"

Nem bánom hogy kimaradtam belőle
  • koschwarz

és ezért ráadásul topicot nyitottak
  • schrank
    grrrrr
  • Crem
    Kimaradtál pedig 1-2 jó dologból. Elhiheted!:D

Én szinte löttem minden fegyverrel. Többek között a Dragunoval és a magyar Gepárd M1-el! igaz, azzal csak 1-et!:(((
  • Zs0lt1
    apám adyligeten volt alezredes, míg nyugdijba nem vonult, neki köszönhetem, h nem voltam katona :D
  • haxoror
    Én megúsztam az egészet, túl értékesnek találtak ahhoz hogy a tehetségemet az állami játszótéren pazaroljam
  • Crem
    lol !:D
    Én is határőr voltam!:D Csak nem az adyligeti welnessz telepen!:DD
    Mi Hegyeshalomra jártunk "zárni"...
  • Running
    Gimis orvosi vizsgálat volt a legfrankóbb mikor pár majomnak mondták el kell mennie urológiára is. Persze az orvos is csak utólag kérdezte minek mentek. A fél suli ezen röhögött hónapokig.
  • Cream78
    Sopronban voltam kiképzőtisztes, Akkor vezették be az állandó kimaradást! Nagy bulik, alig találtunk be este a laktanyakapun. Egyszóval Hawai volt fel is szedtem egy év alatt 12Kg-ot.
  • Running
    Én nem voltam katona. Gimibe voltam ilyen orvosi szaron. Fősulin előtt leadtam 4 évig sulizom és ennyi. Semmin se voltam. Valahogy elfelejtkeztek rólam. Összes ismerősöm, évfolyamtársam bevonult még az utolsó körben is.
  • T4CeOBiNet noob
    émmeg állítólag asztmás vagyok úgyhogy alkalmatlan a katonai szolgálatra
    persze mindez már a múlté
  • koschwarz
    akkor már mindegy volt, nem?
  • koschwarz
    ja, a seregben legjobban azt tanultam meg, hogy kell kummantani (ismeritek a szót, ugye), másra nem volt jó. lenne egy hónapos alapos kiképzés, aztán annyi. a mai gyerekeknek is abszolut jót tenne, nem lennének ennyire nyámnyilák.

de most már profi seregünk van, akik naccerűen tudják őrizni az amik bázisait irakban (értsd: alja munkát elvégeztetik velünk)
  • haxoror
    :DD
  • koschwarz
    én pesti gyerek lévén siklósra vonultam be határőrnek, tiszta, hétköznap (!) is volt ebéd után süti , kellemes kisváros, napi 10 km gyaloglás oda-vissza a kiképzőterepre nyáron teljes menetben, a bukósisak kékre zöldre verte az oldalamat hetekig, az egész szakasz pestiekből állt, rendesek voltak a tiszthelyettesek.

alapkiképzés után visszajöttem pestre az adyligeti laktanyába, a kaja egy moslék, a szakaszpk egy farok, alakizás 1000-rel, a normálisabb fürdőhöz át kellett gyalogolni az egész laktanyán. egy előnye volt, hogy amikor öregebb katona lettem, akkor lógtam ki hátul a kerítésen keresztül, amikor akartam. néha csak azért mentem haza, hogy egyek egy jót
  • FlatlineHun
    Vác, egy héten kétszer voltam otthon,3x kint, amíg őrparancsnokként meg nem buktam az utolsó őrségen....
  • Verzoo
    Börgönd,király hely volt,6-szor voltam otthon egy év alatt,a többit nem is mondom:)
  • kBagyula #63130
    Baja, ML GLD:
    Nem volt soha melegvíz, kivétel a heti csütörtöki századfürdő, télen.
    Tisztek egyenlőek voltak a smasszerekkel, higiénia nulla, kaja hitvány, ivóvíz ihatatlan volt, eltáv havonta 1-2 alkalommal, kimaradás szintén. Nem kár érte, hogy megszüntették.
    Nyáron úgy fürödtünk, hogy a vegyvédelmisek a mentesítő autóhoz tartozó fürdősátrat felállították, majd melegítettek vizet. Ettől a helytől minden jobb volt.
    Kopasznak királyabb életem volt, mint öregnek (Kiskőrösön).

• TS Zolly
    Anno Baja szinvonaláról hallottunk mondákat. 92-be Veszprémbe vonultam allig 18 évesen. Mindig volt melegviz, bármikor is mentem fürödni. Más laktanya a veszprémit csak hotel Veszprémnek hijták. Nem is értem mér? :D
  • Zs0lt1
    hehe vagynem :Ð

"Attention BF2CC Users:

Unfortunately, I was not provided the BF2 1.2 patch ahead of time. I can not give an estimate of how long it will be until the next BF2CC version is released. It's going to be at least 1-2 weeks for a full version upgrade, while I might release a small client update to show the new rankings etc.
    I won't have time until late Wednesday night to start work and I will make another announcement this weekend with a better ETA and some of the changes to expect.
    In the meantime, the current BF2CC 1.1.2179 version should still work.
    Thanks for the Support,
    Brandon"

link
  • Zs0lt1
    állítólag ma lesz új bf2cc béta.
    valami külföldi fórumban irta valaki hozzáértő :-)
  • kBagyula #63126
    LoooL!

Mészáros Lázár Gépesített Lövész Dandár.
    Szerencse, hogy '92-ben leszereltem, gondolom azóta eldózerolták az egész laktanyát, és teljes talajcserét is végrehajtottak a területén, majd bevetették sóval.
    Ocsmány egy hely volt!
    Te is ott voltál?
  • koschwarz
    akkor nekik is jár egy ilyen
  • joebacsi
    ha még nemlenne 1.2, akkor szóljatok, aztán baszogatom a megfelelő embert :)
    (amúgy 1.2es szervert lehet adminolni a legutobbi bf2cc bétával, de azért még csinál furcsaságokat, pl tegnap ex ellen volt egy nagy massziv beakadás, ilyet eddig nemcsinált, meg a br felvétel is szar lett)
  • joebacsi
    látta már valaki külföldi szervereken, hogy modositották a jármuveket szerver oldali modosítással, mint 42ben pl?
  • Robogo
    De gondolom nem tudtátok sajna kivenni a tankot meg az apc-t.:(
    Pedig nagyon jó lenne ha az a 4 map futna tankok és apc-k nélkül,akkor aztán lehetne készülni rendesen.
  • Robogo
    Jah oks,már minden világos akkor jó így minden.
    Csak nem tudtam,hogy több klánból is voltak a megbeszélésen.Én pl azt hittem tőlünk nem volt senki.