172102
  • Drachomir
    most k*rva sz*r ez a game ,meg joh harom napig nem tudok jatszani.. elbeszelgetnek kicsit az EA managereivel h erre van e szuksege egy toplistas gémnek ...
  • joebacsi
    pont ilyet kapott egyik haver szülinapjára még ősszel :)
    (fagyoskodtam érte vagy fél órát a lehel téren, de megérte :))
  • sza23
    ez egy kicsit erős
  • joebacsi
    nekem is produkált a pöccs -10 fpst átlagba, eddig felülről súroltam a deadline-t, mostmár alulról, szal lassan megcsörgetem Vasilij-t, hogy mégiscsak lenne egy eladó vese, merhát kell a zsé a gépupgrade-re :)
  • joebacsi
    és legalább a szűk pihés puncik megérték ezt az áldozatot? :D
  • Drachomir
    aloha!gyerekek! robbantsuk fel az EA-t!!! BAdsec nem tud jatszani mert a kartyajan nem megy a jatek (jah a min kovetelmenyeknek megfelel!!!) engem mar masodik napja dobal le folyamatosan a serverekrol!!!mind1 h HUN vagy kulfoldi ! mondjatok meg h lehet elrontani egy jatekot egy peccsel!!!???Ennek javitania kellene nem rontania!!!
  • Landor
    Sajnos a büntetett előélet miatt nem adhatam fegyveres szolgálatot..
  • sza23
    Ja ja!Engem holnap reggel vár a mókuskerék!
  • Running
    Rendőrség az rulz hely, megyek holnap reggel is.

Nekem azt tetszett a legjobban mikor azt mondták van 5 percem h kiérjek leányfaluról szentendrére mert szar a rendszer. Én meg mondom, semmi gond fél óra múlva megy a busz, fél óra az út majd akkor jövök. Erre ők, miért nem a saját kocsimmal megyek amivel otthonról járok. Mondom azért mert nem a rendőrség tankolja. Ja mindezt a kapitány úrral beszéltem.
    Erre kiküldtek egy kocsit értem.

Rendőrség helyzete? Ezt csak az tudja átélni aki nap mint nap ott van. Annyi sztori lenne, nem férne ki ide.
  • joebacsi
    hmm belenéztem ebbe a dípimpektbe, az egyetlen pozitívum a filmben az az, hogy a szünetben volt elseve reklám Charlize Theronnal, szal azé kösz a tippet
  • sza23
    Nem gyűjtök senkinek semmit!Én is Rendőr vagyok.Csak azért ajánlottam figyelmetekbe ezt a műsort, mert lehet, hogy szolgál egy két érdekes dologgal.
    Remélem, hogy elhangzik egy két olyan dolog, ami tényleg a valóságot tükrözi!
  • sza23
    Nekünk is van egy jó kis Nivánk!Nagyon hálás szerkezet, csak nincs benne fűtés a jobb oldali abblak be szokott esni az ajtóba, a kuplung pedál mea a fenék lemezbe, a biztositék tábla szikráival biztosítja a tüzijátékot éjszakánként és ömlik belöle a gázszag
  • sza23
    Tudom, hogy nem csak a rendőrségé ilyen szörnyű.Az egész családom katona!
  • mNzJean
    thx
  • badsec
    Nézz körül itt...
  • Boxer HUN
    A dokumentumok/Battlefield 2 alól kimásolod a Profiles -t egy másik helyre, meghajtóra, majd ha újraraktad akkor vissza.
  • DieHard
    hogy lehet azt megcsinálni hogy megmaradjanak a configjaim ha uj rendszert teszek és bf2-t telepitek?
  • mNzJean
    skacok egy kis off de pls help aki tud , Kapersky antivirus-hoz működő license key-t nem tudna valaki adni ? Az enyém most járt le. THX sorry az off ért
  • Svindler
    Kíváncsi leszek kit kérdezgetnek majd! Nálunk nem rég volt álománygyűlés, hát igazán nevetséges és siralmas is volt egyszerre! Bár legalább nem mondták azt, hogy jobb lesz! Nekem ami most a legjobban tetszik az az elmaradt 11/12 rész 13. havi lóvé amit most ugy megkavartak, hogy végén még majd nekünk kell fizetni!
  • willis
    lol ki az illető?
  • FCH kari
    EGYET ÉRTEK!!
  • mNzJean
    ja birom az ilyen kis majmokat ,akik a 376 havi részletre vett autójukra verik a nyálukat ,tankolni meg már nem tud mert annyi pénze sincs ,hogy a törlesztést rendesen fizesse.
  • willis
    igen ezeket tudom, de mikor hárman kergettünk egy ellent, és egyik lelőtte akkor olyan szöveget moindott be, hogy az ... halott vagy hogy lelőtte.

szóval olyan ami nincsen a rádiókban! lehetséges ez?
  • FCH kari
    97-ben 1.5 honapig voltam kiképzö szakasz pk
  • petersz
    Miért néznénk? Kinek gyűjtöd a kopogtatót?
  • Danee
    ha a mediccel élesztessz akkor kiáltja el magát az emberke hogy CLEAR! (tiszta) , mig ha a supporttal dobsz csomagot akkor :Need ammo?
    stb stb stb
  • petersz
    ősrégi poén ez, ráadásul a legtahóbb fajta.
  • willis
    huh eszembejutott mit akartam kérdezni!

volt olyna, hogy rádión valaki azt mindta be, hogy TISZTA, meg olyan szavakat amik nem szerepelnek a többi között a fő és másodlagos rádióban! Ez hogyan lehet?

és nem a medic-től jöttek!
  • Danee
    én ma láttam egy új audi a6-ost, amire ez volt irva: Suzuki a TI autótok :D
  • SigS
    Nem kell csinalni uj accot, de ha nem eredeti akkor nem sok szerverre fogsz vele felmenni
  • SigS

• SigS
    Fegyveres szervek anyagi helyzete MO-on...
    Nemcsak a rendorseg
  • schrank
    nnna ja a tanyavilág meg a NIVA
  • tomee14
    PLZ HELP
  • tomee14
    Ja és nem eredeti
  • tomee14
    hy! most tettem fel a bf2-t de all seeing eye-ból nemtok felmenni! rákattintok 2-szer belép a menübe és utána semmi! előszőr kell csinálni egy accountot az alapon kívűl (default player)? pl help!
  • sza23
    Bármennyire is tagadja a drága Garamvölgyi Úr sajtószóvivőnk, ez igeni valós dolog!
    Nincs pénz üzemanyagra!Nekünk 30km!!! van 12 órára.ja és van 3 településünk + a tanyavilág kb.: 10.000 emberrel
  • SigS
    Rendorok busszal mennek nyomozni? Kafa
  • sza23
    el kell, hogy szomorítsalak, mert ennek a filmnek semmi köze a az eredeti Deep Impact-hez.
    Ebben az a srác játszik, aki a Superman sorozat változatában!Azért jó Tv-st.

A házon kívűlt ajánlom mindenkinek, mert ha minden igaz és hinni lehet az előzetesnek, akkor a mai Magyar Rendőrség valós helyzetéről lesz benne szó!Olyan személyek fogank benn a megszólalni, akik valóban tisztában vannak azzal, hogy milyen is a helyzet.

Remélem tanúlságos lesz.
  • Hatt
    Hmm magyar ranked I. 64 fős szerver, 28an vannak bent és nekem azt írja ki hogy a szervert tele és az én nevem biza nem szerepel azon a reserved sloton....
    A legujabb ficsör