172102
  • koschwarz
    na jó, egy II. vh-s játékban még elmegy egy panzerfaust, amikor az ívet, távolságot kell számolgatni, meg a mozgás sebességét becsülni, de ez mégiscsak egy modern környezetben játszódó játék. szép is lenne, ha még mindig flak-gunból lövöldöznénk a repcsikre.
  • schrank
    "ha már szép nem vagy hülye ne legyél"
  • koschwarz
  • koschwarz
    ezt elsősorban a pilótáknak, de egyébként mindenkinek, aki fejleszteni akarja a szem-kéz koordinációját
  • schrank
    nem a grafika a lényeg hanem az hogy most szopnak a pilóták tegnap ománon úgy szedtem le a hofigézát mig-29-estül 1 db igla-val hogy ellenkező irányba lőttem ki csinált egy kézifékest a raksi aztán a repcsivel együtt eltűntek a látóhatáron túl majd pár másodperc múlva kiírta hogy leszedtem a gézát
    ez az autóval a heli ellen sokkal könnyebb lett dolgot eddig nem nagyon tapasztaltam
    de én még mindíg amondó vagyok hogy ki kellene szedni a játékból minden lézeres szert meg irányítható AT-t és igenis tanulja meg a játékos felismerni az ellenfelet és tanulja meg hogyan kell eltalálni anno DC-ben a stingerrel kellett tudni célozni ez a mostani lézeres biz-baz nem egy játékos képességét tükröző dolog
  • Running
    Inkább 1/3-al többször halok meg mint ocsmány grafikán játszani. Azért ennyire sittes nem vagyok.
  • koschwarz
    nekem is ilyen konfigom van, csak 9800proval. de szinte a kezdetektől minden low-ra vagy off-ra van állítva, 800x600-ban, miután rájöttem milyen előnyei vannak. bár mostanában 1024x768-azok, de semmi különösebb pluszt nem ad hozzá a játékélményhez a magasabb felbontás
  • koschwarz
    na ezt egyszer én is tapasztaltam a fél órányi játék alatt. odalopakodok a lopakodó ellen mögé, elő akartam venni a kést, erre előveszem, rögtön elrakom és vissza az előző fegyverre. kénytelen voltam azzal lelőni, ráadásul amíg bénáztam észre is vett. csak 1x volt ilyen, de lehet hogy én nyomtam vissza véletlenül a puskát.
  • Running
    Akartam mondani hogy nekem is egyre lejjebb kell vennem a grafikát. 9800-al közel highon ment minden, most már én is medium-low 2x antinál járok. Mindenesetre nem igazán értem én ezt.
  • FlatlineHun
    Nem, de tudtommal Vácon két laktanya is volt, te híradós voltál?
  • FlatlineHun
    Visszaolvasva úgy látom másnak is van baja....

Jah, mellesleg, ha már sír a szám, megemlítem, hogy elég jó config-om van (3000+ AMD, 2G Dual 400 Mhz ram, 240 Giga SATA RAID (stripe) vinyó, X800 videókártya)

1.03 patch előtt:1024*768 4xAA, all high
    1.03 patch után: 1024*768 2xAA, all medium
    1.2 patch után: 1024*768 2xAA, medium-low

És így is akadozik néha.... Fasza!!!
  • erdos
    Akkor közel egyidőben voltunk, én bent töltöttem a 20 at és annak is lassan 12 éve...
    Emlékszel még a szásra aki hazaküldte az egész századot egytől egyig és kitette a
    "Szabadság miatt zárva, hétfőn nyitunk" táblát?
    Gyorsan el is vezényelték utána...
  • schrank
    én azt vettem észre hogy a fegyverváltásnál kicsit kétbalkezes lett a csávó a peccs óta kurva sok idő mire megtalálja hogy milyen fegyverre kéne váltani
  • FlatlineHun
    Patch előtt: átlag 3-4 CTD/hónap.
    Patch után: 3 CTD/nap.
    Tegnap feltelepítettem én is a legújabb 6.2-es Catalyst-ot (X800-as videókari)
    Szintén 3 CTD/nap.

Halleluja, áldassék a patch neve, ami MEGINT tönkrebaszta a játékomat, a szerverkeresőt, + alábbi új bugokkal ajándékozott meg:
    - időnként nem hallani az ellenség lövéseit, még közvetlen közelről sem.
    - időnként a találatokat nem jelzi a találatjelző
    - Még gyakrabban sül be a TV rakéta
    - Még gyakrabb a dupla tárazás
    - Amerikai dzsip néha fordított kerekekkel jelenik meg (felfelé állnak a kerekei)
    - Szerverkeresőben nem lehet pályanév szerint szűrni
    - Szerverkeresőben minden egyes szerverre kattintás után 5-10 mpig semmire nem reagál a program.
    - Még gyakoribb, hogy SL-re akarok spawnolni, zöld, és spawnolás helyett visszadobja a spawnképernyőt.
    - Az RDHA elleni meccsen kétszer estem ki (CTD) pontosan abban a pillanatban, amikor behívtam a spawnképernyőt.

Persze mindez az én hibám........

És még csak két napja játszom vele
  • FlatlineHun
    Úgy 12 éve... azaz 94 körül..
  • uHs Gerzson
    Szerintem ez konfiguráció kérdése, de nem vagy egyedül nekem sem volt eddig problémám semival csak azzal hogy 4 éves már a gép és a BF2 ezt nem szereti :DDDD
  • koschwarz
    ja, igen. kicsit ki vagyok esve a játékból az utóbbi időkben...
  • Running
    Szerintem csak simán mázlista vagy...drága kolléga lécci jelentkezz a meccsekre, mert sose tudni mi van veled.
  • koschwarz
    ja, akkor én egy szerencsés kivétel vagyok?

nem tudom mi lehet ennek az oka. megvan a szükséges konfig? rendben tartom a gépem? nincsnek vírusaim? nem piszkálom feleslegesen a játék fájljait? ki tuggya?
  • koschwarz
    ha jól értem, amit írtál akkor először legyen meg a szükséges óraszám, aztán ha az megvan, akkor a következő körben mikor játszol, megcsinálod a szükséges killt vagy bármilyen más kritériumot (mittomén, x perc egy telepített géppuska mögött, meg ehhez hasonlók is vannak még), és meg fogja adni még ott a játék közben automatikusan az jelvényt/előléptetést/medált.
  • uHs Gerzson
    Mert mindig vannak ilyen különcködök mint te ;)
  • DieHard
    köszi szépen.
    még egy kérdésem lenne. igaz private-n nyomom, de gondolom tudtok segíteni. most spec ops os 'küldetésem csinálom' 3 játékban elértem már a 10, 20, 30 kill-t, de viszont nincs meg az órám. kérdésem az hogyha meglesz a megadott órám, akkor kell e még ujból elérnem pl ezüst után a 30-at, vagy már csak az óra számít, és ha elérem az adottat akkor megjelenik automatice az érmem. hu ezt jól megfogalmaztam
  • koschwarz
    pecseltem, feltettem a legújabb 6.2-es catalystot is, amit bf2-re is optimalizáltak, és nekem SZEMMEL LÁTHATÓAN gyorsult a gém.

miért van az, hogy mindig van valaki, akinek semmi sem műxik elsőre?
  • Newyorker
    A Map pack 3-ban benne van a map pack 1 és 2?
    Vagy az mind más pálya?
  • uHs Gerzson

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 #60 update[/URL]
  • Danee
    [GS.bf2] vs. FRX
    1215 : 1070
    Gyakorlómeccs.
    Szép volt, gratulálok mindenkinek!
  • Danee
    Google a barátunk :)
  • erdos
    Flatline mikor voltálé katona Vácon? Engem is ott evett a penész egy darabig :-)
  • Kovács legény
    BSZN LIMBI
  • Landor
    akko' gyere kempelni mi8al te
  • Csacsy
    Örülnék, ha olyan gépem lenne mint neked. Nekem nem éri el a 10 FPS-et min garifán 800x600-ban, 60%os view distanceval egy 32-es serveren. Régi patchel 16-18 fps-el ment ugyan ezekkel a beállításokkal.
  • mNzJean
    2 hiba ami nem lett kijavitva , a lábam még mindig átlóg a palánkokon falakon, azért ez elég gáz ,hogy erre nem figyeltek,a másik néha a tow nak a rakétája eltünik mielött célba érne .Van itt még min javitani asszem.
  • Crokin
    Nekem mintha gyorsult volna :D Mapváltások között is rövidebb idő telik el szerintem. De hogy az SRAW még mindig képes átmenni hummeren meg vodnyikon azt nagyon nehezen nyelem már le! Egyhelyben áll, telibelövöm a sofőr fejét és mintha ott se lenne...
  • mohus
    én nem vettem észre változást e téren
  • joebacsi
    ezzel a peccsel masszívan 30fps alatt van, ratyi a gépem, ennyi, de commandernek még jo vagyok :)
  • mohus
    mi az hogy játszhatatlan?
  • joebacsi
    hmm, óvatosan dobáljátok a medicpackokat ezentúl :)
  • Landor
    Megérte, mivel így mehettem Ercsibe, meg Budára pontonhidat építeni.. :)
    Ja és a kis szűk muffokról nem is beszélve..
  • Landor
    Ja, töröltem is..
  • joebacsi
    hát elég sok pozitív változtatást eszközöltek ebben a pöcsben, szal annak ellenére, hogy spec nekem is játszhatatlan, elégedettek lehetünk sztem vele...