172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
DieHard #63318 köcce. akkor várom az időt és meglátom mi az ábra.
azt hogy lehet megcsinálni hogy gyorsabban forduljon a joy a játékban? -
FlatlineHun #63317 Én egy év alatt 1. oszt, igaz, hogy csak 26 jelet ismertem, de 90 fölött adtam-vettem :)) -
Desert #63316 Meg találtam a megoldást:
Single player játék több mint 16 bottal
Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:
aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4
32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következő sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:
aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0
(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)
-
Desert #63315 De nekem nem. van rá valami megoldás? -
Hmmm ... nállam betőtti ...
Akkor itt a hír linkje:
Corepad: Szabad a pálya! (prohardver.hu) -
Egérpad minek? Az csak útban van! 
Ja mondjuk nő alá oda esetleg...... -
Desert #63312 Sziasztok! Lehet hogy volt már ez a kérdés de Singleplayer módban hogy lehet 32 illetve 64 játékos pályákat előcsalni mert nálam csak 16 playeres van :( -
nem látom pirosX -
Nem kicsi egérpad :)
-
Én meg 3 hónap után elsőosztályú
!
-
ááá, ő ilyen marhaságokat nem olvas
-
Landor #63307 Jégesőre ébredtem...
-
Nagydög #63306 Ez azert tulzas! Odakint villamlik, es dorog az eg. Kicsit talan sok lesz az idojarasbol. -
Nagydög #63305 Akkor szerezz hozza egy meretes egerpadot is, es kemenyen gyurjal jobb karra, mert ezt megmozditani sem lesz konnyu. :) -
Feleséged is olvassa a topicot ugye?
-
nekem is vennem kéne valami jobb egeret, mert a mostani amúgy is szarakodik. tud valaki ajánlani valami jót? legyen rajta sok gomb, egy ropiadagoló, kóláspohár szívószállal, és egy szőkenagymellű kiszolgálószemélyzet.
-
law, low, mindig összekeverem:D -
Patch elött geometry, texture medium, többi law:) és most is ez:)
grafika nélkül is lelőlek:D -
Másodosztályú távírász :D (kilenc betűt tudtam :D ) -
ezzel szarozok már egy hete
, le is lehet menteni. ismerek egy srácot, aki állítólag majdnem 40 mp-t is megcsinált 
-
Nagydög #63298 Aha. Itt jo schranknak. Lassu gepen sokkal konnyebb. :) -
Nagydög #63297 Tegnap az FRX szerveren is szentsegelt valaki, hogy nem lovi ki a raketat, de hogy mire ertette pontosan, azt nem tudom. Lehet, hogy o is ezzel talalkozott. Ugyanakkor tegnap lottem az elso F35-osomet APC-vel. Igaz ugyan, hogy az orrat logatva kb. harminccal ballagott a fold fele, es nehany masodperc mulva magatol is lent lett volna, de francba a reszletekkel. :) -
a többségünk azért imádkozott hogy ne kelljen sok tízezret költeni a gépre hogy tudjunk bf2-ni a 1942 után
a FC-nak mesefilm grafikája van a CS-vel sose játszottam és nem is fogok állítólag ott CSak CSíterek vannak mint a CoD-ban
-
húú ez kurva jó, 20mp után mennyire durván begyorsul már :-)) -
Neked is pont a PoE2 kellet elöveni :DDDD -
jah, 2006-ban milyen ocsmány már ez a kinézet, undorító egy játék ez :D
ja, és a css, meg az fc persze sokkal szebb! -
nahh ezért veszek sokgombos egeret :) a 3. meg a két oldalsó már a fegyókra van állítva de kéne még két gomb az egéren :)) -
na most hogy ezt beírtam, megint próbálkoztam és több mint 29 mp!!!!! 

-
Nekem is gyorsult a jatek, de biztos nem rakok fel 6.2-t. A 6.1-es cat az olyan -10 fps volt. -
hihetetlen!
-
Hmmm ... nem a grafika a lényeg :)
Amikor megjelent a BF2, mindenki itt rinyált, hogy hol a grafika amit igértek? A FC meg a CSS sokkal szebb ... azóta mindenki 800x600 LOW-on jáccik :) -
mondom, én már a 6.2-est tettem fel, és gyorsult. szerintem. -
Tegnapi remek dolog amit KTC-vel tapasztaltunk - mindketten fuggetlenul egymastol - hogy kilovod a raksit a sraw-bol, huzza a csikot, iranyitod mint allat, es kzoben semmi nem tortent, a raketa el sem hagyta a csovet :( Ketszer szoptam be ilyet omanon, nem tudtam miert nem robban a fustolo apc mikor telibetalaltam. -
görgőssel, mert az esik kézre, bár nagyon szar. pedig mindig próbálom magam átszoktatni a gombokra, csk amikor a w-t meg a sprintet kell nyomni...
-
Minek erolteted a 6.1-es catalystot? Rakat szar az egesz, en jelenleg az 5.4-est hasznalom es siman megy a jatek x800xt-n. Kell melle egy atitool, azt kesz. Radlinker meg a tobbi ilyen hulyeseg -> kuka. -
míg ti, high grafikás sznobok az anti-alázásban gyönyörködtök tátott szájjal, addig én a pisztolymarkolattal veregetlek tarkón 

-
én a 25 mp-es rekordomat nem tudtam még megdönteni 100-adjára sem
-
Sittes low grafikás majmok. Ti még a wolf3d-t is butítanátok h jobban mennyen a gém. Inkább lőni kéne megtanulni srácok.
-
12mp tizedjére
-
gyorsbillentjűvel vagy egérgörgővel választasz fegyvert?? mert nekm a görgőssel eléggé szarakodó volt eddig is :(