172102
  • DieHard
    köcce. akkor várom az időt és meglátom mi az ábra.

azt hogy lehet megcsinálni hogy gyorsabban forduljon a joy a játékban?
  • FlatlineHun
    Én egy év alatt 1. oszt, igaz, hogy csak 26 jelet ismertem, de 90 fölött adtam-vettem :))
  • Desert
    Meg találtam a megoldást:
    Single player játék több mint 16 bottal

Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:

aiSettings.setMaxNBots 64
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
    aiSettings.setBotSkill 0.4

32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következő sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:

aiSettings.overrideMenuSettings 1
    aiSettings.setMaxNBots 32
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
    aiSettings.setBotSkill 1.0

(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)
  • Desert
    De nekem nem. van rá valami megoldás?
  • DummyBoy
    Hmmm ... nállam betőtti ...

Akkor itt a hír linkje:

Corepad: Szabad a pálya! (prohardver.hu)
  • Cream78
    Egérpad minek? Az csak útban van!

Ja mondjuk nő alá oda esetleg......
  • Desert
    Sziasztok! Lehet hogy volt már ez a kérdés de Singleplayer módban hogy lehet 32 illetve 64 játékos pályákat előcsalni mert nálam csak 16 playeres van :(
  • koschwarz
    nem látom pirosX
  • DummyBoy
    Nem kicsi egérpad :)

• Beers
    Én meg 3 hónap után elsőosztályú !
  • koschwarz
    ááá, ő ilyen marhaságokat nem olvas
  • Landor
    Jégesőre ébredtem...
  • Nagydög
    Ez azert tulzas! Odakint villamlik, es dorog az eg. Kicsit talan sok lesz az idojarasbol.
  • Nagydög
    Akkor szerezz hozza egy meretes egerpadot is, es kemenyen gyurjal jobb karra, mert ezt megmozditani sem lesz konnyu. :)
  • Running
    Feleséged is olvassa a topicot ugye?
  • koschwarz
    nekem is vennem kéne valami jobb egeret, mert a mostani amúgy is szarakodik. tud valaki ajánlani valami jót? legyen rajta sok gomb, egy ropiadagoló, kóláspohár szívószállal, és egy szőkenagymellű kiszolgálószemélyzet.
  • Hatt
    law, low, mindig összekeverem:D
  • Hatt
    Patch elött geometry, texture medium, többi law:) és most is ez:)
    grafika nélkül is lelőlek:D
  • erdos
    Másodosztályú távírász :D (kilenc betűt tudtam :D )
  • koschwarz
    ezzel szarozok már egy hete, le is lehet menteni. ismerek egy srácot, aki állítólag majdnem 40 mp-t is megcsinált
  • Nagydög
    Aha. Itt jo schranknak. Lassu gepen sokkal konnyebb. :)
  • Nagydög
    Tegnap az FRX szerveren is szentsegelt valaki, hogy nem lovi ki a raketat, de hogy mire ertette pontosan, azt nem tudom. Lehet, hogy o is ezzel talalkozott. Ugyanakkor tegnap lottem az elso F35-osomet APC-vel. Igaz ugyan, hogy az orrat logatva kb. harminccal ballagott a fold fele, es nehany masodperc mulva magatol is lent lett volna, de francba a reszletekkel. :)
  • schrank
    a többségünk azért imádkozott hogy ne kelljen sok tízezret költeni a gépre hogy tudjunk bf2-ni a 1942 után a FC-nak mesefilm grafikája van a CS-vel sose játszottam és nem is fogok állítólag ott CSak CSíterek vannak mint a CoD-ban
  • Zs0lt1
    húú ez kurva jó, 20mp után mennyire durván begyorsul már :-))
  • uHs Gerzson
    Neked is pont a PoE2 kellet elöveni :DDDD
  • joebacsi
    jah, 2006-ban milyen ocsmány már ez a kinézet, undorító egy játék ez :D

ja, és a css, meg az fc persze sokkal szebb!
  • T4CeOBiNet noob
    nahh ezért veszek sokgombos egeret :) a 3. meg a két oldalsó már a fegyókra van állítva de kéne még két gomb az egéren :))
  • koschwarz
    na most hogy ezt beírtam, megint próbálkoztam és több mint 29 mp!!!!!
  • Me0w
    Nekem is gyorsult a jatek, de biztos nem rakok fel 6.2-t. A 6.1-es cat az olyan -10 fps volt.
  • koschwarz
    hihetetlen!
  • DummyBoy
    Hmmm ... nem a grafika a lényeg :)

Amikor megjelent a BF2, mindenki itt rinyált, hogy hol a grafika amit igértek? A FC meg a CSS sokkal szebb ... azóta mindenki 800x600 LOW-on jáccik :)
  • koschwarz
    mondom, én már a 6.2-est tettem fel, és gyorsult. szerintem.
  • Me0w
    Tegnapi remek dolog amit KTC-vel tapasztaltunk - mindketten fuggetlenul egymastol - hogy kilovod a raksit a sraw-bol, huzza a csikot, iranyitod mint allat, es kzoben semmi nem tortent, a raketa el sem hagyta a csovet :( Ketszer szoptam be ilyet omanon, nem tudtam miert nem robban a fustolo apc mikor telibetalaltam.
  • koschwarz
    görgőssel, mert az esik kézre, bár nagyon szar. pedig mindig próbálom magam átszoktatni a gombokra, csk amikor a w-t meg a sprintet kell nyomni...
  • Me0w
    Minek erolteted a 6.1-es catalystot? Rakat szar az egesz, en jelenleg az 5.4-est hasznalom es siman megy a jatek x800xt-n. Kell melle egy atitool, azt kesz. Radlinker meg a tobbi ilyen hulyeseg -> kuka.
  • koschwarz
    míg ti, high grafikás sznobok az anti-alázásban gyönyörködtök tátott szájjal, addig én a pisztolymarkolattal veregetlek tarkón
  • koschwarz
    én a 25 mp-es rekordomat nem tudtam még megdönteni 100-adjára sem
  • Running
    Sittes low grafikás majmok. Ti még a wolf3d-t is butítanátok h jobban mennyen a gém. Inkább lőni kéne megtanulni srácok.
  • schrank
    12mp tizedjére
  • T4CeOBiNet noob
    gyorsbillentjűvel vagy egérgörgővel választasz fegyvert?? mert nekm a görgőssel eléggé szarakodó volt eddig is :(