172102
  • alma2
    Na bumm, a heliken kezdetektol fogva nem hallani a gepeagyu lovest, vegre valami ami tetszik is az uj patchben.
    Bar lehet, hogy most javitottak, meg is nezem :)
  • DummyBoy
    Akkor barátom te ott valamit igen komolyan elba...ltáztál ...

Nekem az alapon futó 6800-on SEMMI teljesítménycsökkenés nem volt 1024x768 4xAA 8xAF-nél ... (1280x1024-ben is szépen fut, csak nagyon picik az enemy-k :) )
  • FCH kari
    skacok ez a 6.2 catalist jo???
  • alma2
    Bahh, en is pont a patch megjelenes utani napon csereltem gepet, 7800gt meghuzva meg alatta minden mi huzhato, 1024*768 no AA, medium-low es 64-es mustar city 30-40 fps atlagban, nem hittem a szememnek. persze stabilabb meg minden na de akkor is !!! nagyon ratyi, mas jateknal meg nem gyozom fullra kapcsolni.Bar, ha mediumra rakom se csokken lejjebb, de en csunyan es gyorsan szeretnem ezt a nyamvadt jatekot :)
  • alma2
    Vezetted is, vagy csak ultel a helikben ?
  • Zs0lt1
    a gémsztár csúnyán le van maradva, én már 12.-én megmondtam, mikor jön az ef :DD
  • Khabbas
    Émmeg lettem őrparancsnok helyettes...
    Amúgy nem csak én jártam így. Jött oda elte-töristől, műmanagerig mindenki. :D
    Mondjuk a nagyja így is iq zsonglőr volt, de nem volt olyan vészes mint hallottam...
  • Verzoo
    De hülye vagy,kifojt a könnyem a röhögéstől
  • TS Zolly
    Örszázad? Oda csak az iq bajnokok mentek. Volt egy főiskolát végzett frissen bevonult, nem találtak neki helyet, ezért az örökhöz küldték. Pojénkodtunk is vele, talán ö lesz az uj század pk ott. Oszt irnok lett.
  • Boxer HUN
    Hi.. Eljön még a te időd is!!!
  • koschwarz
    mi megy majd jobban????
  • Me0w
    anyad
  • Nagydög
    Persze. Es az uj kaszt az uzletember lesz.
  • Nagydög
    Persze. Es az uj kaszt az uzletembe lesz.
  • Boxer HUN
    Hihihi... Így merjetek DVD filmet nézni a számítógépen!!!
  • Boxer HUN
    Heh.... És a jóemberek még külön fizetni is fognak, hogy kirepüljön a raksi a sraw-ból. Mi jöhet ezek után??? Átutalással vehetünk újabb rakaszt a PKM-hez?? Vagy amikor kasztot választanál egyből a bankkártya számod bepötyögésével kell kezdeni a CVV kóddal együtt????? Karkand-on, USA főbase: "A pitcába!!! Már megint nincs egy nyamvadt járgány sem!!! Most vehetek megint egyet On-line-n!!!" Kooool....
  • Me0w
    Mikor voltunk sorozason Rat detto ugyanez. Lol volt ez a katonasag ;)
  • Jancsik
    :)
  • BurnBaby
    ilyet nekem az ágyba. mindjárt jobban menne... :)
  • GameOverrr
  • koschwarz
    kabbe
  • koschwarz
    na én most hazamegyek, és nekiesek a játéknak végre
  • GameOverrr
    Több mint 45 mp. Állati ez kis progi. Nem fekszem ma le míg nem lesz meg legalább 1:40.
  • Khabbas
    Lol, egész jól jártál, nálam:
    Végzettsége?
    Informatikus.
    Akkor az örszázadban a helye!
  • lammaer
    A boosterpack meg pénzes :)

Amúgy "örömmel" olvasom, hogy másnál sem hallatszanak a lövéshangok néhanapján. Azt hittem, megint elállitódott valami, hogy se a tankon nem hallom a lövedékek kopogását, se a dzsippen... csak véletlenül szúrtam ki, hogy megy lefele a dzsip hp-ja, de amúgy semmi zaj, csak a motor duruzsolása...
  • GameOverrr
    Nekem hatodjára 38 mp lett.
    Az a szar benne, hogy kiismerhető, mindig ugyanarra mozognak a kék négyszögek. Így néhány óra gyakorlás után szerintem simán megközelíthető a két perc. De nagyon tetszik, és legalább nem szaggat.
  • Running
    Ez a logika erősen emlékeztet a rendőrségre is valami miatt.
  • koschwarz
    nekem ebben tudod mi bűzlik? kiadják most az 1.2-est, miközben tuggyák, hogy vannak még hibák. oké, felőlem jöhet egy következő peccs, de ez a hír így azt is sugallhatja, hogy majd a booster pack-kal kapod meg a javításokat.

persze jelentheti azt is, hogy a peccs hegesztése miatt nem tuttak foglalkozni a boosterpack-kal
  • koschwarz
    (hasamat fogom a nevetéstől-szmájli)
  • koschwarz
    csak hogy ne mond hogy nem segítek, de egyébként gugli

bal oszlopban keresd. nem tudom, hogy milyen operációs rendszered van, azért nem közvetlen a link, de innen oda kell találnod
  • FlatlineHun
    Jaja!
    Laktanya 1. nap,
    Ő: - Mi a végzettsége?
    É: - Számítástechnikai programozó
    Ő: - Számítás micsoda?
    É: - Programozó
    Ő: - Remek, megy a telefonközpontba....

3 hét után kiderült, hogy van egy híradástechnikus, akit szakácsnak osztottak be, egy szakács, akit gépjárművezetőnek, és elkezdtek cserélgetni, elsőre a szakács ment a telefonközpontba, én gépjárművezetőnek, a híradástechnikus meg a konyhába. Egy nap után rájöttek, hogy valami nem frankó, pld nekem nincs jogsim, a híradástechnikus meg nem tud főzni, meg ilyenek.... aztán bevontak még egy távírászt, akinek volt jogsija, és minden(ki) a helyére került.
    Na, így lettem távírász. Jó kis sztori, mi?
  • Jancsik
    adj linket plz az új calatysthoz plz
  • DummyBoy
    Mellesleg tegnap aszonta a BF2-m hogy 5 nap múlva jön a Euro Forces ...
  • schrank
    szerintem ezek a hibák elhanyagolhatók ahhoz az örömmámorhoz képest amit a repülők lelövése okoz
  • koschwarz
  • koschwarz
    "A legutóbbi információk szerint a Battlefield II: Euro Force című booster pack-nek már megkellett volna jelennie. Mivel ez nem törtétn meg, valószínűleg késésről van szó :) Azonban már nem kell sokat aludni, és egészen pontosan február 21-én megkapjuk, ami jár. Fény derült arra is, hogy a nemrég kiadott 1.2-es javítás után is maradtak hibák az alapjátékban, és a Special Forces egyes pályáin is. A gondok megszüntetése már folyamatban van. Valószínűleg a booster pack késése is ennek tudható be." by gamestar.hu

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, HIHHHHETETLEN, mire rá nem jönnek a dice-nál
  • Landor
    Dejó bazeg, hogy mindenki a rádiósokhoz került.
    Én a sorozásnál:
    Sorozótiszt: - Mi a végzettsége?
    Én: - Informatikus technikus.
    Sorozótisz: - Jó, akkor cölöpverőgép kezelő lesz.
    Én:
  • DummyBoy
    Mielőtt meglepődnél ...

Azokkal a beállításokkal csak a botok SZÁMÁT növeled ... pályaméretet nem ... ergo tudsz játszani 64 bot ellen 16-os mapon ... csak legyen hozzá erőműved ...
    Elég sok enerdzsit felemésztenek a botok ...

Nagyobb pályákat csak minimodokkal tudsz elérni (COOP V4 pl.) de ezeknél nem ott vannak a Capture/Spawn pointok mint a sima pályákon!

32-es eredeti pályához neten kell játszani ...

Üdv!
  • Beers
    Nekem is valahogy úgy ment!(hadtest távírász voltam)
  • erdos
    én csak a cigit adtam vettem bent de az se volt olyan rossz :D