172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mondd meg neki;)
-
berci206 #63560 Én szaloncukorból csak a zseléset szeretem,úgyhogy csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel! Köszi nekem csúszik anélkül is, de általában az ilyen dolgokban az emberek magukból indulnak ki, lehet hogy akkor inkább neked kéne nem nekem!!! -
zselésből még a szaloncukor is szar
ha meg a zselét síkosítónak szántad akkor meg tekerd össze az egérpadot és dogd oda ahová én gondolom
-
8 év alatt csak a battlefield2 telepítésével szoptam -
berci206 #63557 Nem, zselés univerzális egérpad lesz! Az jó? :)
-
ezt most viccnek szántad vagy csak ratyi 5GB-os C-d van és "szopol"
-
Landor #63555 psszt... #58694 -
Landor #63554 
zebramintás egérpad? megvan? -
-
berci206 #63552 Mi a problémád vele? Vmi nem jó? -
Landor #63551 vááááááááááááá :DDDDD
közveszélyes!!!!4 -
háááát amiket itt felsoroltál azok nélkül fel sem tudnál menni a szerverekre játszani
amúgy kiállíttotta össze ezt a konfigot a -
berci206 #63549 Ha minden igaz Kedden meglesz a BF2 eredetiben! Mikrofonos fejhallgató, és hama görgős egér már megvan! Lassan meglesz a 250-es vinyó és az új ledes venti is! Nem sokára beszállok én is a gyilkolásba ha nem baj! :) -
próbáld csak ki őket de utána ne nyávogjál hogy kibaszott a PB meg nem tudod felpeccselni meg kidob az asztalra meg ...
-
Német Henker
-
Az elet oromei.
-
Hehe Farock ma leszedtelek többször is. 
-
DieHard #63544 a piros csapattárs teamkill még fennáll :-( :-( -
Ezzel a moddal ki is lehet próbálni őket single playerben... -
DieHard #63542 Tudtommal a játké könyvtárába illik tenni:P -
Hmmm Juroforsz fegyverek videó:
Szeressem az új support fegyót :)
Euro Forces Weapons Video -
FaRockHUN #63540 Kedves kolléga.
Valami nem tetszik? :D :D :D -
Te meg mar itt vagy?
Aludjal meg.
-
-
Landor #63537 -
köszi -
FaRockHUN #63535 Mivel 100 körösre van beállítva a server, ez azt jelenti, hogy, 100 kört feljegyez és csak utánna küldi a főserverhez... kapod a pontot csak kicsit késve, mert nem megy le olyan gyorsan az a 100 kör... -
te akartad 
-
de ferencfarkas klántársam tegnap megcsinálta ezen a szerveren a veteran explosive-t és ma adta meg neki -
már írták hogy a 24/7-es nem számol semmit
-
s=d
-
nemhiszem, tegnap nekem semmit nem adott meg, pesig volt pár érmes helyem. -
Srácok, egy órája megcsináltam a 24/7-es magyar karkand szerveren a veteran explosive-ot, és nem adta meg. Meg fogja szerintetek? -
nemtom, de tegnap kb 5 percig mentem egy fickóval eggyütt és vártam, h meghaljon, h végre ki tudjam próbálni :ÐÐ -
Tgabbar #63527 Változó.Van amikor 4-5 elég van amikor a fél tár is.Úgy viszonylag stabilabb a lövés ha szakaszosan lősz,ha messzebb van,ha meg közel akkor dara.Szerintem. -
haxoror #63526 A P90-ből mennyi kell egy emberbe? -
haxoror #63525 lol
-
Még néhányszor betolom a linket ha nem gond, mert gyorsan pörög a fórum.
Külföldi srác ilyet ír ha ekkora szerverre fel tudna menni lagzás nélkül akkor ő is tudna ilyeneket. Nem akartam visszaírni hogy mire felvettem ezeket kb 0.3-as k/d arányom volt, mert egy sima átrohanok gond nélkül a square-hez jelenet kb 6 halálomba került. Még így is látni hogy pont 1 apc-be és 1 tankba futottam bele.
Az meg a másik hogy tényleg nem lagzott amig a felvételt be nem kapcsoltam. Süti mikor meglátod a célpontot gyorsan f9 próbálod befogni és lelőni elsőre majd f9 ki.
Na mind1.
Karkand Sniper -
Landor #63523 Na jól van györképalánta, ezután schrankkal csak téged basztatunk!
-
Borg #63522 FIGYELEM ÚJ SGTEAM JELENTKEZŐK!
A jelentkezések elbírálása érdekében mindenki, aki szeretne SG TEAM tag lenni (CSS, BF2, COD2), a következő tartalmú hozzászólással csekkoljon be az SGTEAM topikba (saját fórumok).
1. Életkor, játékbeli nick(ek).
2. Mely játékokban van/lesz jelen aktívan.
3. Ömagáról pár sort, hogy mik az elképzelései a team tagsággal, és a játékokkal kapcsolatban.
4. Milyen munkát vállalna szívesen a team dolgaival kapcsolatban. *
*: A munka vállalása nem kötelező, de természetesen jobb bírálati eséllyel indul, aki kreatívan hozzá fog járulni az ügyekhez. Ilyen feladat lehet bármi egyéni új dolog, vagy a TEAM HQ-n jelenleg is megtalálható szekciók valamelyikének gondozása (hírek, PoTD, map témák, stb).
Ezenkívül célzottan keresünk a következő feladatokra embereket:
- Grafikus (PS, vagy bármi hasonló programban jártasság): Feladata az új weboldalunk (koncepció már készen van) grafikai hátterének készítése lenne a csapatban. 1, max 2 fő. - NEM WEBOLDAL KÉSZíTŐT KERESÜNK, HANEM CSAK GRAFIKUST!
- Flash/Grafikus: Feladata a team számára topik és reklámbannerek készítése, valamint a HQ grafikai elkészítésében való esetleges részvétel. 1, max 2 fő.
- Map elemző: Új custom mapok részletes elemzése, havi 2x rendszerességgel. Játékonként max 2-2 ember.
Az SGTEAM topikba való (meghatározott formátumú) bejelentkezés határideje 06.02.20. Hétfő, 19:00. Aki lemarad, az most kimarad. A tag beszavazás ugyanis ekkor elindul, és akit nem ismer a team, arra nem fog szavazni.
GL!