172102
  • haxoror
    mindíg -> mindig
  • koschwarz
    FIGHT!
  • Jancsik
    így is lehet: pl: megala'ma :)
  • FlatlineHun
    Tehát akinek magyar billentyűzete van, az megaláma kisiskolás buzi, és nem te vagy a begyöpösödött vén fasz, aki nem tud megtanulni 9 új billentyűt. Ok.

• Me0w
    Most nagyot tettel b+, nincs megalama magyar billentyuzetem mint egyes kisiskolas buziknak.
  • Jancsik
    Pontosabban :
    Hidjétek -> Higyjétek
    Létszives -> Légyszives -> Legyetek szívesek
    Legfrisebb -> Legfrissebb

És még mindíg reklám.
  • Landor
    Meg jöhhettél volna tegnap Vietnamozni!
  • Hyst3r1a
    ismerem a bf.hut hirszerkeszto vagyok ott de az nem fansite....
    ez kimondottan egy fansite ami pl a medálokkal rangokkal foglalkozik.
    ha ennyire nemtetszik az oldal akko nemkell megnézni ezvan nemtok mit csinalni
  • koschwarz
    hysteria szegény nagyon lelkes, de nem veszi észre hogy nem vevők az emberek a 2345617849599-dik bf2 site-ra.
  • Running
  • Me0w
    Hidjetek -> Higyjetek
    Letszives -> Legyszives -> Legyetek szivesek
    Legfrisebb -> Legfrissebb

Es meg mindig reklam.
  • koschwarz
    most hétvégén az egyik magyar rankeden nem robbantam fel saját claymore-tól, és ezen meglepődtem
  • TS Zolly
    fik.

Szerény véleményem szerint, röviden szvsz, elég sok bf2 fun oldal van már. Amugy tudom ajánlani ezt az oldalt neked, ahol sok ember megfórúl, és tényleg a legfrissebb hírek vannak. Ja és
  • Hyst3r1a
    A Rangok magyarosításával már végeztem most a medálok magyarosítását csinálom!
  • uHs Gerzson
    ...
  • Me0w
    Szerintem ne irjal ebbe a forumba semmit, mindannyiunknak jobb lesz.
  • Hyst3r1a
    BATTLEFIELD 2 Fan Site
    Sziasztok!Csináltam egy battlefield 2 fan sitet.Innen majd mindig teljes sebességel tölthetitek a legújabb patchetket!
    Az oldalon minden nap történik fejlesztés.Hidjétek el sok munkám van benne.Úgyhogy létszíves ne fikkázzátok le!
    Akit érdekel az megnézheti,a regisztrálóknak +szolgáltatások elérhetőek : pl patch letöltések
    Mindig a legfrisebb BF es hírek kerülnek csak fel,a szerverek közt megtaláljátok a magyar szervereket az SG szerverétől kezdve az EA HU-ig.Az oldalt ma indítottam.
    Akit érdekel ,az nézegesse minden nap! Lesznek fent poénos bf2 es videok,képek.
    Mindent megteszek,hogy jobb legyen az oldal.
    És ez nem reklám,csak mondom,hogy akit érdekel megnézheti!

Üdv.:Hys
  • ERykk
  • Hyst3r1a
    hy all
  • TS Zolly
    Claymore ha jól tom, csapattársat nem sebez már.
  • koschwarz
    aham
  • BurnBaby
    elvileg igen. legalábbis aknára jelezték a patch infoban. claymore-ra nem emléxem -> javasolt az empirikus út :)
  • koschwarz
    most be lehet állítani azt is a szerveren hogy saját akna/claymore ne sebezzen?
  • Svindler
    BRFK-s továbbképzés parancsnokoknak! Címe: Hogyan tartsuk meg az álományunkat! lol
    Koschwarz, ORFK is ennyire jól áll???
  • DummyBoy
    Nnnna ... megint felütötte a lámakór a fejét :(

Ma 6 szervert hagytam ott ... mindegyiken volt vagy 16 death-em, ebből minimum 10 a csapattársaim "segítsége" miatt ...

Supportként Kurva Karkandon lőném az enemit, erre beugrik elém 4!!!! csapattársam ... 1-et véletlen leszedtem, punish egyből ... erre jön a gránát, csapattárstól persze ... pukk ... utánna védek egy pontot, BAROM sznájper meg lebassza elém a Claymore-t ... szevasz ... Védek hátul egy pontot, enemy squad 4-ből már 3-at kiszedtem egyedül, de erre jött a "felmentősereg" és elkezdte befelé dobálni a gránátokat ... harmadikra sikerült is eltalálnia bármennyire is menekültem ... persze a 4-ik enemy kiszedter, majd befoglalták a pontot ... arról nem is beszélve, AT-ként a mai napon NEM volt olyan jármű amin ne lőttem volna legalább 1-szer a rakétát ... APC, Tank, Kocsi, Cobra ... még csak az se lehet hogy rosszul láttam mert elég közel voltak :(

Jöhetne már a Classic Vietnam :(
  • T4CeOBiNet noob
    háp mán énis únom minn állat, de nincs sok beleszólásom így zöldfülüként ..najó egy kicsi azéé van

Mad and Deadly-vel megen jáccunk szerdán gyakmetset az sarkin meg zataron lesz .. zatar a másik amit agyonjáccunk az utóbbi hetekben
  • koschwarz
    ez jó, ez teccik
  • koschwarz
    mindenki karkandon meg dragonon jáccik???
  • T4CeOBiNet noob
    GBC-vel holnap jáccunk .. krakand meg dragon lesz terítéken
  • schrank
    vizuális típus vagyok és különben is egy eretneknek hogy magyarázzam el milyen egy lelkipásztor szolgájának lenni
    hippodrom rulez
  • T4CeOBiNet noob
  • T4CeOBiNet noob
    neked mindenre van képed??

!!!!! :))
  • schrank
    a pap "emberei" földrajzilag a paptól jobbra és balra láthatóak na ők a ministránsok
  • koschwarz
    most akkor misináltál gyerekkorodba? mindig olyan érthetetlenül írsz...

• azazel
    Mmmmmm...Király
    Most raktam le a kanalat. Gondoltam benézek a fórumra, olvasgatok, megnézem a belinkelt videókat, kellemes zenét hallgatok, megnézem a belinkelt oldalakat, ilyenek.
    Hőőőőő, hát most nem vagyok jól.
  • digitalenjoy
    Egyébként az elmaradt 2 T4CE-s huncup meccs lezajlott? Van róla valami hír?
  • schrank
    én gyerekoromban még ministráltam is szerencsére akkor még nem volt net mert most a pofámról leégne a bőr
  • Beers

Remélem reformátuséknál is ez a helyzet!
  • Me0w
    Ha Magyarorszagon hazasodsz akkor minden tovabbi nelkul.

Tobbi info itt: http://www.katolikus.hu/katek/kek01601.html#JB152

Nekem azert nem lehetett, mert Lengyelorszagban eskudtunk, ott pedig olyan eros a kat. egyhaz hogy lehetetlen volt az engedelyt megkapni. Nalunk lehetseges, csak megfelelo lelkipasztort kell talalnod hozza.
  • Beers
    Ezt próbálom elkerülni,nem tudom sikerülni fog-e?