172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #63720 mindíg -> mindig
-
FIGHT! 
-
így is lehet: pl: megala'ma :) -
FlatlineHun #63717 Tehát akinek magyar billentyűzete van, az megaláma kisiskolás buzi, és nem te vagy a begyöpösödött vén fasz, aki nem tud megtanulni 9 új billentyűt. Ok.
-
Most nagyot tettel b+, nincs megalama magyar billentyuzetem mint egyes kisiskolas buziknak. -
Pontosabban :
Hidjétek -> Higyjétek
Létszives -> Légyszives -> Legyetek szívesek
Legfrisebb -> Legfrissebb
És még mindíg reklám. -
Landor #63714 Meg jöhhettél volna tegnap Vietnamozni!
-
Hyst3r1a #63713 ismerem a bf.hut hirszerkeszto vagyok ott de az nem fansite....
ez kimondottan egy fansite ami pl a medálokkal rangokkal foglalkozik.
ha ennyire nemtetszik az oldal akko nemkell megnézni ezvan nemtok mit csinalni -
hysteria szegény nagyon lelkes, de nem veszi észre hogy nem vevők az emberek a 2345617849599-dik bf2 site-ra. 
-
-
Hidjetek -> Higyjetek
Letszives -> Legyszives -> Legyetek szivesek
Legfrisebb -> Legfrissebb
Es meg mindig reklam.
-
most hétvégén az egyik magyar rankeden nem robbantam fel saját claymore-tól, és ezen meglepődtem
-
TS Zolly #63708 fik.
Szerény véleményem szerint, röviden szvsz, elég sok bf2 fun oldal van már. Amugy tudom ajánlani ezt az oldalt neked, ahol sok ember megfórúl, és tényleg a legfrissebb hírek vannak. Ja és
-
Hyst3r1a #63707 A Rangok magyarosításával már végeztem most a medálok magyarosítását csinálom! -
... -
Szerintem ne irjal ebbe a forumba semmit, mindannyiunknak jobb lesz. -
Hyst3r1a #63704 BATTLEFIELD 2 Fan Site
Sziasztok!Csináltam egy battlefield 2 fan sitet.Innen majd mindig teljes sebességel tölthetitek a legújabb patchetket!
Az oldalon minden nap történik fejlesztés.Hidjétek el sok munkám van benne.Úgyhogy létszíves ne fikkázzátok le!
Akit érdekel az megnézheti,a regisztrálóknak +szolgáltatások elérhetőek : pl patch letöltések
Mindig a legfrisebb BF es hírek kerülnek csak fel,a szerverek közt megtaláljátok a magyar szervereket az SG szerverétől kezdve az EA HU-ig.Az oldalt ma indítottam.
Akit érdekel ,az nézegesse minden nap! Lesznek fent poénos bf2 es videok,képek.
Mindent megteszek,hogy jobb legyen az oldal.
És ez nem reklám,csak mondom,hogy akit érdekel megnézheti!
Üdv.:Hys -

-
Hyst3r1a #63702 hy all -
TS Zolly #63701 Claymore ha jól tom, csapattársat nem sebez már. -
aham 

-
elvileg igen. legalábbis aknára jelezték a patch infoban. claymore-ra nem emléxem -> javasolt az empirikus út :) -
most be lehet állítani azt is a szerveren hogy saját akna/claymore ne sebezzen? -
BRFK-s továbbképzés parancsnokoknak! Címe: Hogyan tartsuk meg az álományunkat! lol
Koschwarz, ORFK is ennyire jól áll???
-
Nnnna ... megint felütötte a lámakór a fejét :(
Ma 6 szervert hagytam ott ... mindegyiken volt vagy 16 death-em, ebből minimum 10 a csapattársaim "segítsége" miatt ...
Supportként Kurva Karkandon lőném az enemit, erre beugrik elém 4!!!! csapattársam ... 1-et véletlen leszedtem, punish egyből ... erre jön a gránát, csapattárstól persze ... pukk ... utánna védek egy pontot, BAROM sznájper meg lebassza elém a Claymore-t ... szevasz ... Védek hátul egy pontot, enemy squad 4-ből már 3-at kiszedtem egyedül, de erre jött a "felmentősereg" és elkezdte befelé dobálni a gránátokat ... harmadikra sikerült is eltalálnia bármennyire is menekültem ... persze a 4-ik enemy kiszedter, majd befoglalták a pontot ... arról nem is beszélve, AT-ként a mai napon NEM volt olyan jármű amin ne lőttem volna legalább 1-szer a rakétát ... APC, Tank, Kocsi, Cobra ... még csak az se lehet hogy rosszul láttam mert elég közel voltak :(
Jöhetne már a Classic Vietnam :( -
háp mán énis únom minn állat, de nincs sok beleszólásom így zöldfülüként
..najó egy kicsi azéé van 
Mad and Deadly-vel megen jáccunk szerdán gyakmetset az sarkin meg zataron lesz .. zatar a másik amit agyonjáccunk az utóbbi hetekben -
ez jó, ez teccik 
-
mindenki karkandon meg dragonon jáccik???
-
GBC-vel holnap jáccunk .. krakand meg dragon lesz terítéken
-
vizuális típus vagyok
és különben is egy eretneknek hogy magyarázzam el milyen egy lelkipásztor szolgájának lenni 
hippodrom rulez
-
-
neked mindenre van képed?? 

!!!!! :)) -
a pap "emberei" földrajzilag a paptól jobbra és balra láthatóak na ők a ministránsok 
-
most akkor misináltál gyerekkorodba? mindig olyan érthetetlenül írsz... 
-
Mmmmmm...Király
Most raktam le a kanalat. Gondoltam benézek a fórumra, olvasgatok, megnézem a belinkelt videókat, kellemes zenét hallgatok, megnézem a belinkelt oldalakat, ilyenek.
Hőőőőő, hát most nem vagyok jól. -
Egyébként az elmaradt 2 T4CE-s huncup meccs lezajlott? Van róla valami hír? -
én gyerekoromban még ministráltam is szerencsére akkor még nem volt net mert most a pofámról leégne a bőr 
-

Remélem reformátuséknál is ez a helyzet!
-
Ha Magyarorszagon hazasodsz akkor minden tovabbi nelkul.
Tobbi info itt: http://www.katolikus.hu/katek/kek01601.html#JB152
Nekem azert nem lehetett, mert Lengyelorszagban eskudtunk, ott pedig olyan eros a kat. egyhaz hogy lehetetlen volt az engedelyt megkapni. Nalunk lehetseges, csak megfelelo lelkipasztort kell talalnod hozza. -
Ezt próbálom elkerülni,nem tudom sikerülni fog-e?