172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Most komolyan azt hiszed, hogy kudarcként élem meg azt, hogy a magyar bf2-es társadalom legalja fúj rám mint egy veszett macska és azért hergelem őket, mert békülni akarok?!Mint mindig most is beletrafáltál a közepébe a dolgoknak...
-
Ebből a helyzetből (mekkeni megvédése a videó miatt) te már soha nem fogsz jól kijönni, hiába csűröd-csavarod a szavakat. -
Ismered a kapca viccet?
A végén meg kapcacádra.:) -
HÉÉ,Rosszul írtad a nevem
-
Ö egy kis helyre igazítást kérnék
A kaját a Csótányék szolgáltatnák . -
bőven elég ha rátküldjük Lea-t ő is megver simán és ő legalább pesti :D -
Ja és ha már kérte: Bodogege - otthon marad mert megint kifelejtettem :) -
Mondjuk azért óhatatlanul elfog a röhögőgörcs ahogy elképzelem ahogy a 7 kockából álló csipetcsapat elindul vidékről pestre egy fél napot vonatozva a melegben, hogy megverjen :)
Egész ütőképes csapat lennétek:
Promipapa - a rangidős idegenvezető, vele nem tévedtek el a városban
Boxer - a nyomozó aki megtalálja a lakást ahol lakom
SauerSig - a humor forrása aki a jó hangulatért felelős az úton
Szerzsínyó és Metalmilitia - az tápellátók: anyuci által csomagol kaját hoznak a "kirándulásra" az egész csapatnak
Csótányok - a verybestbackup.Ha valaki kidőlne legyen tartalék :) -
Ahahahah.A csipetcsapat akcióra készül :) -
Már végeztél? 
-
Kaját kell csinálnom 
Ha jön a váltás, megyek
-
7th=
Akik mi vagyunk az egy 7th nevén játszó baráti társaság
-
Engem mindig kihagysz a névsorból . -
gó lőni. -
Javaslok 1 azonnali személyes találkozót Fujiryu kolléga helyre igazítása céljából.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!................................
........................................
.....................................
..........................................
............................. ................................
........................................
.....................................
..........................................
..................................... -
Na itt a 7th színe-java.Már csak Boxer és Szerzsínyó hiányzik és teljes az oviscsoport... -
Maszturbátor #161369 

-
HBD Maszturbátor -
Tényleg, mértnem ugrasz le egy guminőért a közértbe, egésznap itt recskázol a fórumon...nem lesz ennek jó vége 
-
Maszturbátor #161366 És nekem?
-
HBD eX RambO -
nem szomorítalak el , ki nem állhatom a buzikat -
Sztem neked inkább ez szól :) -
A homoszexualitást csak mint kisérő tünetet vettem fel a diagnózisba, a jelenség könnyebb diagnosztizálása érdekében, mert hosszabb ideje újgenerációs-szeretettvallásban élőknél szignifikáns különbség mutatkozott normál populációhoz viszonyítva a szexuális beállítottság terén.A populáció kellően nagyszámú és homogén volt a kiértékeléshez.Az eredmény szerintem nem meglepő, hiszen, ha jobban átgondoljuk aki ilyen toleráns és megértő, az az azonos neműek szexuális közeledéseit kevésbbé elutasítóan kezeli, mint pl a homofóbok, így annak az esélye is kisebb, hogy tisztán heteroszexuális életmódot folytat :) -
ez most nekem is szólt ? -
"Jó, először menjünk az Urálba,
Így Hajdú Péter nyelvészprofesszornak lesz igaza
Vagy inkább menjünk a Baltikumba,
Így László Gyula régészprofesszornak lesz igaza"
- Belga -
A nyelvészkedés és mellette a szövegértelmezésbe belekötni a legmenőbb dologok(fot rlzp).Nem is vitatkozom veled, mert mindkettőben magasabban képzett vagy mint én a látottak alapján :) -
nem vágom most miért buzi azért valaki , mert nem nevet ki egy beteg embert, de ez biztos ilyen újhullámos menőség -
Még valami
-
Drága barátom!:)
Na ez az ezt kell tudni! Meg magyarázni mindent.
Ne hogy véletlen a másiknak legyen igaza, mert akkor világ háború meg ilyenek. Én viccesnek gondoltam az egészet, de inkább hagyjuk.
Részemről pont. -
eugabesz #161356 Fú...nekem is Orosz-nyelvet tanítottak volna...de utáltam,Istenem... 
-
נשיא ונצואלה, הוגו צ'אווס, מצא מטרה חדשה למתקפה - משחק הגולף. לאחר שבחודש שעבר, צ'אווס התקיף את הספורט בהופעתו בטלוויזיה הלאומית, בשבועות האחרונים הורו הרשויות במדינה על סגירתם של שניים ממגרשי הגולף -
Veszélyesen közeledsz afelé, hogy te is ilyen újgenerációs szeretetvallás-buzi legyél tele empátiával, meg toleranciával mind a négy égtáj felé, mint a metalmilitiaek.Szomorú lenne ha Zolly maradna a negatív diszkrimináció utolsó bástyája ebben a topikban :) -
A kémiatanárom mondta még az első félévben, hogy ha az ember azért nem tud valamit, mert nem foglalkozott vele, vagy azért nem tud valamit, mert elfelejtette az nem ugyan az, sőt ég és föld a különbség.Valami olyannal elmagyarázni a dolgot amit elfelejtettél az nem szövegértelmezési probléma, mert szerintem te azt írtad, hogy az oroszhoz több közöd van mint az angolhoz.Ergo egy orosz szövegből többet fogsz fel mint egy angolból...Arról meg abszolút nem tehetek, hogy a humorérzéked szar :) -
Ha már így beindult az orosz
-
Она не имеет смысла. Я вижу! -
Tudtam, hogy a mai fiataloknak nincs szöveg értelmezésük.:)
Drága barátom fuss neki még egyszer a leírt mondatomnak.
"Bammeg én még orosz nyelvet tanultam az iskolában de már azt sem tudom."
-
JagFater #161349 Ne haragudj drága barátom, nem tudom mi van velem, hogy így kifakadtam magamból. Tudod a mostani körülmények nehézzé teszik a mindennapjaimat.
Mondjad, miben lehetek a segítségedre? Ígérem, megteszek minden tőlem telhetőt, hogy segítsek neked, egyengetem az utad a Battlefield játék világában mindaddig, amíg snájpernek nem állsz te köcsög. :-) -
vazze ezt benyomtam webfordítás.hu ba :D szép dolog lett belőle :D -