172102
  • T4CeOBiNet noob
    nesze wazze haddb...djon a fórum
  • joebacsi
    akkor minek írsz bele?
  • T4CeOBiNet noob
    schrank mindenre képes mostis
  • joebacsi
    énis emlékszem mivolt veled, meg a hasheddel még 42ben, szal nemkell picsogni :)
    most nem kurvamind1, mivel van telespammelve a totyik? :)
  • T4CeOBiNet noob
    bakker akkor ez nem igazi??
  • Jancsik
    ja ,minek szétbaszni a fórumot
  • Danee
    komolyan befejezhetnéd már ezt a sok szart.. Emlékszem, ez volt régen schrankkal meg a képeivel.
  • joebacsi
    ez szamitogep graf, úgymeg nemnagyon kunszt :)
  • Deqwator
    elég ·sok· embert láttam ott
  • Jancsik
    szerintem gcr volt :)
  • Deqwator
    gulfon nem te bombáztad a főbázisunkat
  • T4CeOBiNet noob
    landolás
    naonkomojj szépen fenntartotta az orrát ameddigcsak lehet .. azé megnéztem volna mijjen nyomot hagyott a kifutón
  • Boxer HUN
    Gratula a II. -es ranked adminjának, hogy a nagy semmi miatt kirugott!!!!! Se TK, se BC..... Fasza vagy!!!
  • Jancsik
    és ez jobb?
  • q13579
    Chuck Norris megkeresné a snipert aki inkább a saját claymorjába rohan.
  • Kovács legény
    asus a7n8x-e deluxe
  • leveskocka
    en is belemegyek.csak nem gyalog,hanem lanctalpon:)birom az olyanokat,akik elkezdik loni a tankomat puskaval,erre lelovom oket...amugy nem vennem oket eszre
  • mesor

Chuck Noris nem futna el ő belegyalogolna a claymorba(persze semmi baja sem lenne hisz ő félisten :D)
  • Jancsik
    alaplapod milyen?
    asrock nekem p4i65pe
  • Kovács legény
    nekem szarabb gépem van és tuti minden
  • Jancsik
    gépem az aláírásban
  • Jancsik
    mitől van az hogy a gépem nem bírja full lowon 800*600-as felbontáson a 64es szervereket?
  • Csacsy
    Gratula a PCEF klánnak h olyan okos tagja van mint szgabor, aki bejön a squadomba és folyton a repcsim elé ugrik és punisol. Nívós klán az ilyen.
  • T4CeOBiNet noob
    micsoda????????
    ez szerintetek valós lehet????
  • Kovács legény
    bazdneg
  • q13579
    Hát nem tudom. Én olvasom a match reportokat elég gyakran és az élmezöny gamejeiben szinte mindig olvashato hogy volt bc és baserape, és nem ritka a jármülopás sem. De neked legyen igazad. Mi a soggal törekszünk a fair játékra, és volt már hogy ez a hátrányunkra is vált majdnem.
  • leveskocka
    de.be lehet.
  • T4CeOBiNet noob
    hmmm
    ezt meg a rotorbuziknak :))
  • T4CeOBiNet noob
    akkor neked ajánlom egy kis pihentető!! kell hang is!! mert úgy a legnyugtatóbb
  • Nagydög
    Egyre jobban utalom a claymoret!!! Ma karkandon Horda_Steve vagy negyszer olt meg ugy, hogy az utolso mozdulataval meg elemb...ta a claymoret. Hiaba lattam, hogy leteszi, ez elol a szar elol csak Superman, vagy Chuck Noris tud elfutni.
  • q13579
    Sztem ezzel kapcsolatban maradjunk annyiban hogy aki ténylegesen az élmezönybe akar jutni annak ezt szinte meg kell tennie, különben vele csinálják ezt. Itt gondolok mondjuk cb-n az elsö 10 15 helyezettre. Szvsz nem lehet "tiszta" szép játékkal bekerülni az elsö 5-be, ezt sajnos el kell ismerni.
    Én is nagyon elitélem a dolgot és nem is fogunk emiatt sztem nagyon az elejére kerülni soha.
    Az meg már más kérdés hogy publicon etikus dolog-e ilyet csinálni. Számtalanszor fordult elö, föleg repülös mapokon magyar szerveren hogy szinte felszállni sem engedtek, vagy éppen szándékosan annyira meglötték a gépet vilcan cannonal hogy szinte épphogy nem volt pirosban mikor fel sikerült szállni a kifutorol, innen meg már elég neki egy rakéta is....
    Tehát ennek is eléggé két oldala van, csak szvsz a lényeg, hogy publicon nem kellene másokat megfosztani a játékélménytöl, mert elég ideges tud lenni az ember.
  • Hatt
    Te mocskosul kevered az egésszet:D
    Nem PUBLIKRA ÍRTAM
  • T4CeOBiNet noob
    nemtom mér kell mindég visszatérni ehhez a vitához??? aztán úgyis az van amit a jobb csapat rákényszerít a gyengébbre!
  • Kovács legény
    Hatt nem a publicról beszélt,
    amugy nincs public TSserver ,mint még 42ben is volt?
  • Hatt
    Nem arra gondoltam:D
    Egész nap nem csináltatok mást csak kempeltetek valamivel:) ki ki érdemei szerint:) Amugy meg ők csak állitásod szerint 2 tv raksiig maradtak szal önszántukbol továbbáltak. Ti ezt nem tennétek meg:D
  • Kovács legény
    lol illem,miről beszélsz te?
    csak egy szavába kerül bármely klánnak meccs elött hogy ne legyen BC/R.
    Ha nincs kikötve semmi ,akkor már nesirjon senki,meccsen a legelső szempont hogy minnél hamarabb letipord az ellenfelet és minnél nagyobb ticketaránnyal hozd a kört.
  • DummyBoy
    Ez inkább gerinc kérdése ...

Az csak egy dolog hogy lehet, de mígy a Klános "puhatestűek" együtt csapatják a megszokott és begyakorolt taktikájukat nyomatják, és együtt csapatnak TS-en, addíg a publik arcoknaál 20 játékosból 15-nek még mikrofonja sincs ...

Itt a gond ... a hátam se fog bibliát írni cseten, inkább keresek egy normálisabb szervert ... ahol NEM szabad ...
  • leveskocka
    na,hat nem is tudom...a kocsiknak lehet nem art:)

innen van
  • digitalenjoy
    Az első meccsen volt gentlemensz egríment, megbeszéltük nincs bc-br. Be is tartottuk. A második meccsre nem volt semmilyen megállapodás, így mehetett a bc. Egyébként azon az estén nagyon ment mindnekinek a játék, totál mindegy volt, hogy 2* kilőttük a helijüket a padon, vagy sem. Egyébként ők is répáztak volna, csak esélyük nem volt rá.

Amikor nyertek, akkor jó ellenfelek voltunk, amikor meg baromira kikaptak, akkor nem voltunk azok?

Ez nem desert combat, ahol a bc valami főgonoszság.

A CB-n ha megegyezünk, hogy nincs rép, akkor nem répelünk mi sem. Ha nincs ilyen kikötés, akkor az egyik fél répel, a másik pedig vagy dühöng, vagy elismeri, hogy a másik csapat jobb és megpróbál kijönni a répből. Ami valljuk be az 1.2-óta simán lehetséges.

Persze olyan is előfordult, hogy ők folyamatosan répelték a bázt, és amikor mi ezt viszonoztuk, akkor elkezdték csinálni a feszkót, hogy no bc.

Sztem hülyeség kikötni, hogy nincs bc, mert nem lehet épkézláb módon megállapítani, hogy mi számít annak és mi nem. Egyszerűen CB-n számítani kell arra, hogy az ellen répelni fog, és fel kell készülni rá. Ennyi.
  • T4CeOBiNet noob
    roham??!
    a mútkor is belefutott a kléjmóromba és nyomban díszkónektált
    vagy az egy másik Dani vót?? 12 egy tuccat vagy miaszösz