Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rusid
A Squad Of Traitos (tRs) mutigaming klán felvételt hírdet a Battlefield 2 játékban.
Elsõsorban olyan emberek jelentkezését várjuk akik aktívan és komolyabb klán szinten szeretnének fogalkozni a játékkal,
mindezt kellemes és baráti hangulatban.
Ha úgy érzed, hogy méltóan tudnád képviselni a trs jó hírnevét, akkor ne habozz, jelentkezz azonnal.
Különösebb feltételek nincsenek: közepes skillek, jó assault, kiválló csapatjáték.
TeamSpeak/MSN/WVar, esetleges korábbi klán tagság elõny.
Jelentkezni nállam, emailben ([email protected]) lehetséges.
A kép meg beszéljen önmagáért:)

http://rusid.uw.hu/Bf2/trspowa.jpg

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

mesor
Úristen! Mi van itt hihetetlen. Kár hogy ilyen a fiatalság még jó hogy azért ismerek ellen példát csak sajnos keveset!<#szomoru1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

schrank
bence - buzik kedvence <#mf1>
mit jáccod itt az érett people-t ha nem vetted volna észre ez egy "baráti" hsz. volt te meg jössz itt aszt osztotod az észt "we a-re fa-ma-ly . . "
idézet bence weboldaláról : <#taps>
"Szidjátok ezt a szart minden nap fennvan a chat.hu -n, albert kiraly 13 néven. A kis szemüveges faszfej köcsög.
IP címe: 145.236.110.91 - innen már gyerekjáték kideriteni hol lakik, aki akarja sozzon oda neki de keményen.
Látszik hogy buzi. Mindenki egymás vállát fogja õ meg a gyerek seggét. A fasszopó buzijaneki."
válaszoljál 3 kérdésre :
- melyik nevet használod a mindennapokban a bencét vagy az albertot<#taps>
- ugye az a herripotteros pulcsi a tiedé csak kölcsönattad a havercsávónak <#love11>
- télleg a gyerek seggét fogod <#ejnye1>(ha igen ennek felnõttkorban igen súlyos következményei lesznek mint pl.:"forró lehellet a tarkón;nyilaló fájdalom a végbélben ;stb. )<#nezze>
és nekem nehogy megsértõggyé ezen a hsz-en mert ezis csupán baráti írás freddi 14és 3/4 is jót fog mulatni rajta te se tégy másként Albertkám vagy Bencécském <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hysteria
az igge

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Yan
ügyes vagy, fog ez menni
<#eljen><#vigyor>

&#165; xfire: kistekila

james-hun
nincs mit
james-hun
C:\Program Files\EA GAMES\Battlefield 2 Demo\BF2.exe” +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024

koszi james
james-hun
sracok hogy is lehet 1280*1024 felbontast elocsalni a gameban

elore is thx
Ki kéne venni a sniper kitet a játékból, megint vag 5-6 sniper volt az oldalunkon persze a lista alján persze többször haltak mint ahány fregjük volt persze foglalni nem tudtak stb.
Lassan tényleg az lesz hogy letékázom õket...

Pharaoh
Nem arra gondolthogy rád nem kiváncsi, hanem az oldalra.

Hysteria
zsolt1 és honnanveszed h te érdekelsz vkit a magyar bf2 kozoségbol? :)

Hysteria
en csak elmondtam a velemenynem mindenrol ha akartok adjatok 5 bunetotpontot én azt se bánom de a tizenéveseknek is van joguk létezni..

Hysteria
nem én Bence vagyok

és azé nem nézek ki annyira bénán mint ezek

csak mutatta vki ezt az oldalt és mérges lettem

Zs0lt1
egyébként csak nem te vagy az az albertka? :P

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Pharaoh
Hogy találtad meg az oldalt, ismered? Te vag az?<#vigyor3>

Zs0lt1
és miért gondolod, hogy ez a magyar bf2 közösséget érdekli?

Hysteria
http://albertka.uw.hu/

lol

jajj de eltörnném annak a kezét akinek van pofája ien oldalt csinálni..

Hysteria
ja utallom ha a kiseebeket bántják pl en is 13 eves waok meg is klanom van meg tudok programozni meg stb

shrank csak annyit mondok te is voltal ekkora
meg mindenki más

szóval én szépen kérek mindenkit ,hogy hagyja békén a nála fiiatalabbakat...

az idosebb legyen tapasztaltabb és bölcsebbb..

na kb ennyi

Üdv.:Hys

Crem
Hát a bíborszíven kívül nekem se sok!:DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
most miért bántjátok szegényt?

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

schrank
ezt mikor álmodtad gyerek 14és 3/4 évesen örülhetsz ha nem alszol el közvetlenül a barátoköszt után <#mf1>

Pharaoh
lol

fr3ddy14
az szívás
nekem a legtöbb amit játszottam a bf2vel, az 2 és fél nap volt
folyamatosan
akkor jött össze 10000 pont kb

Pharaoh
Ja, szívroham, agyvérzés meg ilyenek.

gergod
igazából a spm ami számít, lehet éjjel nappal valakik egy accounttal nyomják.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

fr3ddy14
belehalt?
<#csodalk>

fr3ddy14
tuti!!
nekem 200 a napi pontom amióta suli van

Pharaoh
Vannak ilyenek, volt több hír is már efélérõl hogy egy hét folymatos játék után hagyta csak abban mikor belehalt.

schrank
az elsõ gyerek ÁTLAG 8 órát játszik BF 2 buzi-e vagy ? mármint õ <#nemtudom>

schrank
megnézném hogy hogyan jutottak ennyi ponthoz ha egy kicsit tud valaki számolni napi 1333pontot "élvezetes" játékkal átlagos szabadidõvel és illegális vagy " félig " illegális (ami a peccs után valamelyest gyengül<#mf1>)segítség nélkül ép eszû ember nem csinál <#schmoll2>vagy ha igen akkor õ aztán télleg BF2buzi <#ejnye1>

Pharaoh
Akik most vanak a topon azok 3 hónap alatt szedtek össze 120.000t. Még nekik is több mint egy év megszerezni az egy millát. És eddig nem is volt suli.

Engem is ki akartak szavazni, amikor megszereztem a veteran explosivest :))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

schrank
"csúcsidõ aaaaaz keeeeeell"->ponttrendszer az keeeel<#vigyor1>

Pharaoh
Ez jó, mert így egy medálom, se lenne.

Nekem még egy sincs és nem is hiányoznak...nélkülük is egész jókat lehet JÁTSZANI :)

schrank
már a 100ezret se nagyon fogjuk elérne ha addig kijönnek a mod-ok és mindenki megy a neki tetszõ mod-dal tólni ami ugye nem lesz lesz ranked <#fejvakaras>vagy lehet hogy a legnépszerûbbek azok lesznek hamár azt igérték hogy csak eredetin fognak menni<#nezze>

Hatt
szerintem már az 1 millát is körûlményes...

Elastic An-usZ Boys

Crem
- Újra értékelik a rangokat és medálokat, mellyel felbátorítják az új játékosokat, ezzel fel gyorsul a rangok és extra fegyverek megszerzési ideje. Minden játékos rangja valószínû minimum eggyel megnövekszik.

hát jah... 2.5milla pontot kicsit körülményes elérni.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

schrank
tetszenek a pontszerzési javítások <#puszis>a BH-osok meg a peccs után nem lesznek BH-sok az bizti <#mf1>valószínûleg megszûnnek a rejtélyes körülmények közt bekövetkezett TK-k<#puszis>így hogy már nem fogják használni a BH-kat leszarom hogy 4AT-t kellene rálõni mert a peccs után már nemleszrá szükség <#vigyor5> röviden ennyi

Hatt
Forza Hungarian Ranked

Azt hiszem a következõ 1 hétben se fogom tulzásba vinni a játékot, 5 perc tökéletessen elég ebbõl a rakás szarból

Elastic An-usZ Boys

Crem
na ezt ma 3x megcsináltam !:)) Az lett a vége, hogy egy komplett klán kilépett!:DDD Persze, volt elötte anyázás,noob,szavazás, de végülis õk adták fel!:)

Persze félreértés elkerülése végett, nem büszkeségbõl írom, hanem mert amikor beléptem 163-nál már nem volt zászló...

Zs0lt1
Ehhez én csak annyit tudnék hozzátenni, hogy az egész sztori nem meglepõ de mulatságos.
EA SUXX, és mióta a dice csúnyán kibaszott a traumával: DICE SUXX!
Mindnyájan bekaphatják.
Nem hiszem el, hogy miután kiszivárogtak az infók, csak utánna tudatták, hogy igen ez létezik. Miért nem lehet a rajongókat beavatni a dolgokba?
Ugyanezt csinálták, még mikor vártuk a megjelenést, nem mondtak semmit, csak azt lehetett tudni, amit kiloptak.
szánalmas banda.

Zs0lt1
nnah, akkor információk a közelgõ bf2 patchról, magyarul itt.

Danee
az tetszik még, amikor dogfight-ban kergetek egy repülõt, amit reptében telibetalál az artillery (persze csak akkor ha engem nem) :D mindkettõre volt példa :D

Danee
én idõnként bombázóval szoktam hergelni a commandert :)
szarul eshet amikor megnyugszol, huhh itt a supply, erre reptében szétlövi a repülõ

Egyszer ledobtam egy dobozt és a mi vadászgépünk pont eltalálta röptében.Meg is büntetett teamkillért.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Me0w
Azert nem veszelytelen sport amikor egy 4-6 mm-es csapagygolyoval lovoldoznek rad :)

Together we'll fly someday...

Bazzeg, asszem el fogok kezdeni airsoftozni. De télleg. A paintball nem vonzott soha az ormótlan fegyverek miatt.. de ez.. :) Wow:) Vajon van airsoft claymore? :)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

uHs Gerzson
Na ebböl az összes jöhet :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?