172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #65043 A géppuskák azért elég pontosak, többnyire pontosabbak, mint egy m16-os. :)
Persze ez egy lövés esetén értendő. Ezért is használják rövid sorozatokkal ha célpontra lőnek. Carlos Hathcock, a legismertebb mesterlövész pl. a sokáig tartott távolsági rekordját egy .50-es kaliberű géppuskával érte el - amit egyes lövésre alakított át, és távcsövet szerelt rá.
De aki volt katona és lőtt géppuskával az tudja ezt. Ahogyan nemrég volt is szó róla. -
A support vs m16 nem teljessen igaz. Ha jól lősz az M16-al akkor messziről kiszedhető.
De az igaz hogy az Assault dolga nagyon nehéz lett. -
, de szerintem nem.
-
DieHard #65040 sziasztok. haverokkal lan-ba nyomjuk 2 hét mulva. lehet lanba unlockolt fegyvereket valami utonmondom előhozni? -
az a baj, hogy a dice kijavít egy dolgot, de elszar 2-őt. eddig volt c4-dobálás és gránátvetőzés-ugrálás, most van claymore-dobálás és support-hasravetődés.
kellett a support-fegyver pontosságának javítása, de az mégis durva, hogy nagy távolságból is előbb szed ki, mint én az m16-ossal őt.
-

ezt a megticcteltetést!!!
-
Most hogy mondod, fel kéne tölteni mindenkiét
-
Ez Bercy önarcképe 
Az egyik fő fő leader a négyek tanácsából
Megsimogathatod
-
lol eX-esek
Honorary:
Bercy
ez micsoda??? -
Hol lehet ilyen képet találni? -
Mondjuk a peccs előtt előfordult hogy 64-es szerveren 2-en voltunk supportok :(
Helyette volt a sok nubetuber ... mostmár leszarom ... nekem a support a kedvencem, és csak jó hogy feljavították ... nevetséges volt az is hogy a sok C4 láma telehajigálta a pályát ... most ugyaanez van calymore-ból ...
Első kedvenc Medic volt ... láma medikek felidegesítettek, lettem AT és support ... új peccs óta annyi support van mint a disznó, viszont lőszert fele se ad :( Mostmár csak ökörködök ... sniperkodom, össze lehet ott szedni 15-20 killt claymore nélkül is ... AT kiesik mert zsákbamacska ... szóval kinek mi tetszik ...
Valamint szerintem sokkal normálisabb az hogy félni kell a LMG-ktől, mint az hogy röhögve eléjük állt mindenki ...
Nem tudom járt-e valaki anno az FRX Project Reality szerverén ... CSAK support és medic volt jóformán :) -
és ahoz hány kukát kell megpetárdázni szilveszterkor?? 
(alapvetően irgykedek csak) -
expert explosives -
Már megint megy a lámulás ezekkel az érmekkel, mit bizonyít ez, mennyire vagytok kockák?
-
mire tapostál hogy így tönkretetted??
-
Mi ez?:D -
ja, lehet :)
télleg mondtammá mit kaptam??
-
Személyes tapasztalatuk van ezek szerint:DDD -
ezta PCEF oldalon találtam:
Ranked szerverek ahol játszunk
"csak nem sokat mert sok a Cheater!!!!"
-
Teljessen egyet kell hogy értsek veled. A jelenlegi helyzet 1 rakás szar.
Sokan élvezik, főleg azok akik ugymond nem tudnak célozni, viszont így már ők is aprithatnak. -
MINE! :D
-
Meghaltál...kivételesen. 
Jólvan Badsec, tudom most nem vagyok jó formában, de mindenkire jön dér ezt te is tudod... -
Az a baj, hogy jelenleg 3 fele kasztot latni varosi mapokon. 40% sniper, 40% support es 10% medic. Tegnap probaltam menni specopsal, de az rpk-k es pkm-ek meg faszomtudja mik ellen eselytelen az ember. Tavolbol jon 2 lovedek es mar fekszel, kozelrol meg behasal feltized masodperc alatt es bedaral. Zaszloig ha eljutsz akkor ottvan 3 medicbag, 15 support lada meg 34124 klejmor, ha bemesz meg a kovek is elolvadnak a robbanasban. Tegnap peldaul a GBC idegesitett fel a gyakunk utan - ami jo hangulatu volt - a kettes szereveren Csacsy meg a masik almaarcu _csak_ supporttal jottek. En azert talalom ezt visszataszito viselkedesnek, mert egy hozzajuk hasonlo jo jatekos barmivel ervenyesulne a palyan. No mind1. Sarkany ellen sarkanyfu. Pedig utalom azt a szart nagyon :( -
Ááá, dehogy! Running ebből a helyzetből is vesztesen jött ki!
-
"pause" !!!! Running azóta is ott vár hogy elinduljon a gém és lőhessen 

-
volt már de mindég jó látni mee lol
csak mán nehéz lesz befejezniük a múvit ... vagy pecstelen szerveren kell megtenniük -
és meghaltam?:) -
volt már? ha igen bocs
Mine 2 Trailer -
eccer az életben?! 

-
Ne fütyizz fütyi, inkább ezt csekkold: :))
-
ratyi -
fütyi -
tényleg,akkor minden rendbenvan:) -
ahogy Erdős mondta ha nem öl egyetsem akkor is hasznos tag lehet
-
hát nekem ott jobban bejöttek mint itt, 1 bajom volt velük a kevés muníció :-) ha BF2ben kiszed 1 sniper 98% hogy ujáéledés után végzel vele, 42ben meg el sem láttál addig ahol hasalt és vagy 10szer kiszedett még mire kiszúrtad... -
a sniper az összes bf-ben haszontalan kaszt volt és csak a lámák használták :P -
Itt most tudod gyüölni a játék patch készitőit:D -
rosszul látod sztem :)
most így, hogy rábaszták a seggére a "powered by EA" feliratot, mondjuk egy mustáron elég hasznos tud lenni... -
Hát jah,régi szép idők 42ben,még lehetett igaz tiszta szívből gyülölni a snipereket:) -
42ben a sniper kiscsíra volt a mostani 1.2-es feltápozotthoz képest...az hogy tudott célt adni nemsok vizet zavart, meccsen úgyis mindenki pixelezett...ott meccsen tényleg csak -1 embert jelentett (bár voltak kivételek, emlékszem egy válogatott közvetítésre, mikor a mieink tankjai mögül folyamatosan vakarták ki a javító embörkéket az ellen csipásai, ott azt elég effektíven művelték, de ez elég ritka volt)