172102
  • Polemius
    A géppuskák azért elég pontosak, többnyire pontosabbak, mint egy m16-os. :)
    Persze ez egy lövés esetén értendő. Ezért is használják rövid sorozatokkal ha célpontra lőnek. Carlos Hathcock, a legismertebb mesterlövész pl. a sokáig tartott távolsági rekordját egy .50-es kaliberű géppuskával érte el - amit egyes lövésre alakított át, és távcsövet szerelt rá.
    De aki volt katona és lőtt géppuskával az tudja ezt. Ahogyan nemrég volt is szó róla.
  • Hatt
    A support vs m16 nem teljessen igaz. Ha jól lősz az M16-al akkor messziről kiszedhető.
    De az igaz hogy az Assault dolga nagyon nehéz lett.
  • koschwarz
    , de szerintem nem.
  • DieHard
    sziasztok. haverokkal lan-ba nyomjuk 2 hét mulva. lehet lanba unlockolt fegyvereket valami utonmondom előhozni?
  • koschwarz
    az a baj, hogy a dice kijavít egy dolgot, de elszar 2-őt. eddig volt c4-dobálás és gránátvetőzés-ugrálás, most van claymore-dobálás és support-hasravetődés.

kellett a support-fegyver pontosságának javítása, de az mégis durva, hogy nagy távolságból is előbb szed ki, mint én az m16-ossal őt.

• T4CeOBiNet noob
    ezt a megticcteltetést!!!
  • Hatt
    Most hogy mondod, fel kéne tölteni mindenkiét
  • Hatt
    Ez Bercy önarcképe
    Az egyik fő fő leader a négyek tanácsából
    Megsimogathatod
  • T4CeOBiNet noob
    lol eX-esek
    Honorary:
    Bercy
    ez micsoda???
  • Hatt
    Hol lehet ilyen képet találni?
  • DummyBoy
    Mondjuk a peccs előtt előfordult hogy 64-es szerveren 2-en voltunk supportok :(

Helyette volt a sok nubetuber ... mostmár leszarom ... nekem a support a kedvencem, és csak jó hogy feljavították ... nevetséges volt az is hogy a sok C4 láma telehajigálta a pályát ... most ugyaanez van calymore-ból ...

Első kedvenc Medic volt ... láma medikek felidegesítettek, lettem AT és support ... új peccs óta annyi support van mint a disznó, viszont lőszert fele se ad :( Mostmár csak ökörködök ... sniperkodom, össze lehet ott szedni 15-20 killt claymore nélkül is ... AT kiesik mert zsákbamacska ... szóval kinek mi tetszik ...

Valamint szerintem sokkal normálisabb az hogy félni kell a LMG-ktől, mint az hogy röhögve eléjük állt mindenki ...

Nem tudom járt-e valaki anno az FRX Project Reality szerverén ... CSAK support és medic volt jóformán :)
  • T4CeOBiNet noob
    és ahoz hány kukát kell megpetárdázni szilveszterkor??

(alapvetően irgykedek csak)
  • Danee
    expert explosives
  • Running
    Már megint megy a lámulás ezekkel az érmekkel, mit bizonyít ez, mennyire vagytok kockák?
  • T4CeOBiNet noob
    mire tapostál hogy így tönkretetted??
  • Hatt
    Mi ez?:D
  • Danee
    ja, lehet :)

télleg mondtammá mit kaptam??
  • Hatt
    Személyes tapasztalatuk van ezek szerint:DDD
  • Danee
    ezta PCEF oldalon találtam:
    Ranked szerverek ahol játszunk
    "csak nem sokat mert sok a Cheater!!!!"
  • Hatt
    Teljessen egyet kell hogy értsek veled. A jelenlegi helyzet 1 rakás szar.
    Sokan élvezik, főleg azok akik ugymond nem tudnak célozni, viszont így már ők is aprithatnak.
  • uHs Gerzson
    MINE! :D
  • Running
    Meghaltál...kivételesen.

Jólvan Badsec, tudom most nem vagyok jó formában, de mindenkire jön dér ezt te is tudod...
  • Me0w
    Az a baj, hogy jelenleg 3 fele kasztot latni varosi mapokon. 40% sniper, 40% support es 10% medic. Tegnap probaltam menni specopsal, de az rpk-k es pkm-ek meg faszomtudja mik ellen eselytelen az ember. Tavolbol jon 2 lovedek es mar fekszel, kozelrol meg behasal feltized masodperc alatt es bedaral. Zaszloig ha eljutsz akkor ottvan 3 medicbag, 15 support lada meg 34124 klejmor, ha bemesz meg a kovek is elolvadnak a robbanasban. Tegnap peldaul a GBC idegesitett fel a gyakunk utan - ami jo hangulatu volt - a kettes szereveren Csacsy meg a masik almaarcu _csak_ supporttal jottek. En azert talalom ezt visszataszito viselkedesnek, mert egy hozzajuk hasonlo jo jatekos barmivel ervenyesulne a palyan. No mind1. Sarkany ellen sarkanyfu. Pedig utalom azt a szart nagyon :(
  • badsec
    Ááá, dehogy! Running ebből a helyzetből is vesztesen jött ki!
  • T4CeOBiNet noob
    "pause" !!!! Running azóta is ott vár hogy elinduljon a gém és lőhessen
  • T4CeOBiNet noob
    volt már de mindég jó látni mee lol
    csak mán nehéz lesz befejezniük a múvit ... vagy pecstelen szerveren kell megtenniük
  • Kovács legény
    és meghaltam?:)
  • Pyotr
    volt már? ha igen bocs
    Mine 2 Trailer
  • T4CeOBiNet noob
    eccer az életben?!
  • Running
    Ne fütyizz fütyi, inkább ezt csekkold: :))

• Zs0lt1
    ratyi
  • Kovács legény
    fütyi
  • Kovács legény
    tényleg,akkor minden rendbenvan:)
  • T4CeOBiNet noob
    ahogy Erdős mondta ha nem öl egyetsem akkor is hasznos tag lehet
  • Mersant
    hát nekem ott jobban bejöttek mint itt, 1 bajom volt velük a kevés muníció :-) ha BF2ben kiszed 1 sniper 98% hogy ujáéledés után végzel vele, 42ben meg el sem láttál addig ahol hasalt és vagy 10szer kiszedett még mire kiszúrtad...
  • Zs0lt1
    a sniper az összes bf-ben haszontalan kaszt volt és csak a lámák használták :P
  • Hatt
    Itt most tudod gyüölni a játék patch készitőit:D
  • joebacsi
    rosszul látod sztem :)
    most így, hogy rábaszták a seggére a "powered by EA" feliratot, mondjuk egy mustáron elég hasznos tud lenni...
  • Kovács legény
    Hát jah,régi szép idők 42ben,még lehetett igaz tiszta szívből gyülölni a snipereket:)
  • joebacsi
    42ben a sniper kiscsíra volt a mostani 1.2-es feltápozotthoz képest...az hogy tudott célt adni nemsok vizet zavart, meccsen úgyis mindenki pixelezett...ott meccsen tényleg csak -1 embert jelentett (bár voltak kivételek, emlékszem egy válogatott közvetítésre, mikor a mieink tankjai mögül folyamatosan vakarták ki a javító embörkéket az ellen csipásai, ott azt elég effektíven művelték, de ez elég ritka volt)