172102
  • T4CeOBiNet noob
    ööö most ez nagyképűen fog hangozni:
    a statotok alapján szerintem nemis gondolja senkisem hogy csítelnétek DE az hogy néha 'furcsán' lelőnek valakit az nembiztos hogy csít és mi a francot képzelt azzal hogy Wolfi után majd ponn ő nem fog megbukni és hamár kipróbálta mért nem csinált hozzá egy eldobós acc-t
    ..és
    ..és
    ..és
  • koschwarz
    én elhiszem, de akkor is szánalmas

"...ki akartam próbálni, mert nem egyszer furán lőttek le..."

engem egy csomószor furán lőnek le
  • Zs0lt1
    hát ha ki akarta próbálni, akkor mi a faszért egyből rankedre ment, miért nem botok ellen próbálta ki vagy ha mindenáron neten akarta, akkor meg mér nem kamu cd kulccsal tört szerveren?
  • Deqwator
  • T4CeOBiNet noob
    asszed itt mindenki a rabja?? ááááááá nehogyyyy .. gygggy .. aszthidddd
  • GYILOKOLI
    ezt Suport írta:SRY mindenkitől.Azért csiteltem mert kiakartam próbálni mien a cheather bőrében mert nem egyszer furán löttek le.S csiteltem de nem müködött game hack el levágott.else tudtam kezdeni játszani.Sry mindekitől.A PCEF klánt ne könyveljétek el csíter klánnak!!Sry mindenkitől ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((.Thx Mbalint hogy az érdekemben jártál.//Kilépek a klánbol,sry all//(Igérem nem fogk soha csitelni)tudom nehéz elhinni. ((csak lécci ne a PCEF-et itáljétel el hanem engem ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • T4CeOBiNet noob
    te még reménykecc benne hogy lesz belőle valami??

• Danee
    Verzoo? :D
  • direwolf
    Egészséges hozzáállás, páran példát vehetnének itt rólad :)
  • Danee
  • mesor
    Egyáltalán nem játszok túl sokat sehol sem!
    Szeretem a BF-et de nem vagyok a rabja neki.
  • Zs0lt1
    ujraraktam ezt a nyomorék bf2-t, erre felrakom az 1.12-t, majd fel akarom rakni a 1.2 incrementalt erre kiirja, hogy ahhoz az 1.12 kell. LOL?
  • GYILOKOLI
    Fiuk!!Bocsánatot kérek a PCEF klán nevében és Suport nevében is:(:(.Nagyon sajnálom ami történ és remélem nem könyvelitek el a klánt csíter klánnank.
  • McKalton
    Alig várom már a OPFlash 2-őt elvileg idén nyáron jelenik meg az tényleg szuper volt....
  • T4CeOBiNet noob
    nem jáccol túl sokat rankedon
  • Danee
    Itt
  • mesor
    Ja
  • direwolf
    Ha nagyobb realitást akartok, akkor a minimum, hogy a célkereszt állandó mozgásban van, a mértéke meg a fáradtságtól, póztól, mozgástól függ. Meg ha eltalálják a lábad, akkor csak kúszni tudsz stb. Csak az egy másik játék, úgy hívják Operation Flashpoint
  • T4CeOBiNet noob
    mesor ez tevagy??
  • mesor
    Nincs az assi fegyverekkel semmi baj csak jól kell velük bánni!
    AK-101 szerintem isten!
  • TS Zolly
    Ja. Mert ennek az álványnak a magassága állítható. Meglehet ugy emelni, hogy a fegyvert akár függölegesen is lehet használni.
  • schrank
    az az állvány nehezebb mint az egész fegyver orosz logika
  • koschwarz
    nem is lehet sokat futni a szupival, sokkal kevesebbet lehet, mint az assival
  • TS Zolly

Ez igy rakasszal együtt kb 16kg. Azért hosszan futni vele fárasztó.
  • DieHard
    néztem, írtátok hogy az assault szar. namármost nekem azt csinálja hogy mehuzom a ravaszt, 0,5mp mulva látom a füstcsikot és kb 1mp amíg célbatalál. régebben nem így volt, miért kellett így elbaszni. én assaultot imádtam, de mostmár...
  • uwu
    Sajna nem tudom megíténi a változtatás mértékét, a lentebb írtak miatt..
  • TS Zolly

Ha kimondottan tömegpusztítás lenne a feladata, akkor atomtöltetü lenne a magja. Arra való, hogy a rohamcsapatokat messzriről fedezze, vagy esetleges védésnél messziről leszedje a támadógat.
  • Admiral Chris
    ja! jut eszembe! A gránát mióta robban csak a földön?
  • Admiral Chris
    az arty meg nem 20 m2-re hat. De ez ez játék. Ha minden olyan lenne mint a valóságban, akkor nem lenne értelme a játéknak, nem lenne élvezhető.

De az tény, hogy 1.2 előtt nem bírtam eldönteni, hogy melyik kasztal is legyek, viszont a support gyenge volt. Kellett neki az erősítés, de nem ennyire.
  • Kandurex
    !!!!!!!!!
  • Cream78
    Á nem baj hogy pattog! A multor csak poénból +néztem hogy mandínerből működik-e a dolog.... Simán kiszedtem egy ellent, oszt elég is volt belöle....
  • Hatt
    Tömegpusztításra hozták létre nem pedig tizen egy-két ember lelövésére:D
  • koschwarz
    igazad vana peccs új fícsörjeit bemutató videó láttán örültem a pattogásnak, de sajnos ezt is sikerült a dice-nak olyan kibaxott bugosra megcsinálni, hogy már nem örülök neki. eltűnik a gránát, nem robban fel és hasonlók. sőt, ha jobban belegondolok, még nem is vettem észre olyan pattogást, mint ami a videóban volt...

hogy ugrás közben ne lehessen lőni, az elég lett volna...
  • TS Zolly
    PKM pontossága a valós életben is nagyon jó. Persze nem ugy, hogy rávan tapadva az ember ujja az ravaszon, mert a nagy visszarugás miatt már nem lehet megtartani a fegyvert rendesen. Spec álványon is elég rendesen szór ha folyamatososan lőnek vele. PKM-re lehet szerelni infrás távcsövet is. Minnél hosszabb egy fegyver csöve, annál pontosabb, lásn snipák. Csak a cipelése( max 16kg), ujratöltési sebessége a hátránya.
  • TerranceG
    Ja, amikor ültünk a Mekong partján...
  • q13579
    Géppuskával 2280 méterröl szedett ki egy viet kongot. Az azért már elég szép távolság. Az kb karkand két vége. Ugyhogy örüljünk és rettegjünk hogy ezt nehogy megtudják a diceosok:D. Még a végén egy infra skopot is ráraknak, robbanotöltettel, és még a falon is átütnek majd a golyok, igy még elbujni sem tudsz
  • uwu
    BFV-ben még gyalog is tudtam harcolni, BF2-ben szinte csak tankban ültem amíg volt netem
  • q13579
    Jo ez az "én vietnámban".......:)
  • uwu
    Nem tudom mit vagytok kiakadva. A géppuska a valóságban is ütős fegyó, a hátránya, hogy _nagy_ és _nehéz_. Tök mindegy hogy messze vagy távol van a cél, ha egy géppuskával tüzelnek az pusztít. (M60-al kisebb fákat lehet hivágni)
    Én vietnámban imádtam az M60-at, ha lesz otthon netem visszatérek és én is fogk sokat géppuskázni ezekkel a csodagéppuskákkal, alig várom, hogy kipróbáljam.
  • schrank
    szerintem fasság volt pattogósra venni a GL-t mert teljesen használhatatlan és még gyengült is elég lett volna az ugrás közben nem lehet lőni patch meg inkább azt javítanák ki hogy egy csomó fegyver rövid sorozattal pontosabb mint egyes lövéssel