172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
le kell szedned a legújabb 1.2-es patch-et, a 300 megás változatot, NE a 80 megásat, és azt tedd fel. -
Sziasztok!!!!!!!!
Figyi nem tok játszani a bf2 vel a neten mert nem enged fel az egyik szerverre sem. Ugyanis minden szerver pirossal van kijelolve és valami hülye müholdas kép van kirakva. -
aztán lesz orbánizmus. nekem tökmind1, mert utálom mindegyiket, mint a sz*romat, úgy ahogy van.
ne haragudjon senki, ha megbántom, de aki elhisz egy szót is bármelyik kecseg politikusnak, azt vagy agymosták vagy szimplán hülye.
(schrank a koncentrikus körös hipnotizálós képet lécci)
-
mellesleg ezt a kettővel fentebbi hsz-edre írtam -
TS Zolly #65119 Mivan? Hát gyurcsányizmus. -
a görögök is megmondták régen: a demokrácia (náluk: a nép uralma) az egyik legrosszabb államforma. merthogy a csürhe kormányozzon egy országot/államot? abból biztos széthúzás lesz, hiszen a nagy tömeg sosem tud megegyezni. egy idő után valaki felülkerekedik, és egy viszonylag kis csoport élén állva is magához tudja ragadni a hatalmat, mivel senki nem tud fellépni ellene, hiszen széthúzás van. és így alakul át a demokrácia egyeduralommá/zsarnoksággá.
na ennyit a görög állambölcseletről. akkor most nézzük meg, mi van ma ebben az orzágban...
-
és ezt még utoljára
-
-
höhö
megen rombolom a fórumot
hihi
-
Thx a tegnap gyakot.Jó kis war volt.
-
TS Zolly #65113 ÉLJEN A DEMOKRÁCIA WAZZE!!!!!!!!!
-
...hmmm ... rendőrállam leszünk??!!
-
TS Zolly #65111 És ami most van ott az mi?
-
ugyemondtamén .. a zalkohol: öl-butít-rendőrré tesz -
fogy, hogy a fene egye meg, úgyhogy 245 nap múlva már magam alá fogok csinálni
-
TS Zolly #65108 De napról napra fogy nem? -
ugye? vigyázok arra a 245 agysejtemre, ami még maradt a zegyetem után...
-
TS Zolly #65106 Ja. De a kecseg liberálisok miatt most nem kap bant a kecseg drogos. -
kabbe még1x 

mer nincs tányérom. én az asztalteritőről eszek
-
háppersze mert vigyázni köll arra amit adott a zélet .. nem szabad pazarolni!!! 

-

te is bekaphatod! (milyen jóképű vagyok...
)
-
amúgy ménemnincs rajtad a tányérod??? -

naná, hogy én. de nem prédikálok, csak egy példát írtam a rossz útra térésre. mindenki úgy fogyasztja a zagysejtjeit, ahogy akarja. én sehogy nem akarom fogyasztani
-
mindegy .. pojénnak jóó vót 
igaz sznt..ÚR
-
nnna egy rendőr prédikál a diszkódrogokról
-
azt vágtam, csak flémet akartam szítani, mer döglődik a topic
-
figyusz, mindenki a saját szerencséjének pogácsa 
ez olyan, hogy ha a dizsi előtt a kezedbe nyomnak egy tablettát, hogy majd jobban fogod érezni magad tőle, és te tudod, hogy xtasy, akkor te dönötd el, hogy beveszed-e vagy nem-e veszed-e be
free will rulzik!
-
Mar bocs de ezek single palyer csitek es nem multihackek. De azert jo hogy kepben vagy :DDD -
felbújtásért egy hét globál -
Deqwator #65094
-
TS Zolly #65093 Ja. Utánna meg itt sírnak mert elkapta öket a pb. Szánalmas mindegyik! -
a lényeg hogy müködik a PB -
TS Zolly #65091 Ez? --->
-
nana -
TS Zolly #65089 Ááááááá!!!! Mindenki csak kiakarta próbálni! Ez nagyszerü! Wolfi, Pénisz is csak kipróbálta. Elmentek ám ti a *********tokba!!! -
felbújtásért mijárjon sznt.KOschwarz.ÚR?? 
-
érdeklődők, erre tessék: cheat-ek battlefield2-höz
remélem még több embert kiba**nak a szerverekről
-
Deqwator #65086 ·kipróbáltam tört serveren·
akkor csak működött neki ha kiprobálta tört serveren -
GYILOKOLI #65085 És mondta hogy ezt is írjam ide:kipróbáltam tört serveren..kiis léptem a a cheathből csak nem kapcsolta ki magat s folyamatosan ment -
Szokásos probléma. Feltette a csítet, nem ment neki, kikapcsolta, elment vígan játszani rankedra, persze az kiszúrta mi van a gépén és hopp bann. Érdekes hogy egymás hibáiból se tanulnak az emberek...ez szivacs a srácnak, rá kéne jönni már, hogy kíváncsiságból se kell kipróbálni, mert csak gond van belőle...
.ÚR