172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
erről eszembe jutott valami,amit a klánt ts-en hallottam : "Nekem meg hideg a lábam, és az se érdekel senkit" -
willis #65161 nemértem mi a bajod! akkor isfogok venni és kész! -
én a helyedben mindjárt 2-őt is vennék
-
willis #65159 azért nem rossz elképzelés nem? nekem legalábbis negyon bejön -
willis #65158 igen közbe megtaláltam énis thx
-
vedd meg már nekem is azt fizukor fizetem
-
Xian #65156 Felkészülés képpen a EuroForce ra.
Mi kell hogy neten meg tudjam venni?
Regisztrálnom kell valami oldalon?
PayPal? Visa?
Aki online vett SF -et az hogyan fizetett?
Ha 1x letöltöd többször nem engedi?
Köszi
-
az ott olvasható adatok nem mérvadóak a technológia miatt
-
gúgl
-
willis #65153 akkor megoldható ez! hol lehet kapni és mennyibe kerül? -
ezzel játszol egy kört minimum epilepsziás rohamot kapsz és kiugrik a szived arról nem is beszélve hogy a gép körül leversz mindent és mindekit az élethű látványtól 
-
willis #65151 mi a bajod a játékommal? akinek nem tetszik az bekap...ja 
nah akkor, mi is az a kütyü? videószemüveg???
-
már megszokhattad volna :) -
miota van kléjmór azota karkandon nem is kell wallhack :) beállok a sikátorba, egy support barátommal (NEM SUPORT:)) és a két bejárathoz 1-1 kléjmór :) aztán mint ha horgásznék :)
ezalatt én kapok killt haverom meg ammo pointot :) -
Ehh, mindig ez a szőrszálhasogatás... :P -
pihenjél már B+ először tanulj meg játszani aztán elgondolkozhatsz egy video szemüvegen vagy mi a ...szomon az monitor amit a fejeden kell hordani a sim a 3D szemüveggel csak érdekes színeket fogsz produkálni
-
Mashturon tv raksit?? Ki is a csiter ? :) -
willis #65145 lehet olyat csiálni, hogy a BF2-t 3D szemüveggel játszani? megoldható ez? -
Á, ne baszd fel ezen az agyad. Földművesek. Pórnép. Arra jár egy katona, futnak, ahogy csak bírnak. 
De tényleg, miért nem tettél közéjük egy TV-raksit, pl? Simán ingyenfreg. -
ROFL!!!! -
FlatlineHun #65142 Ilyet kellene BF-ből is csinálni
Lol -
tudom írták hatan húzták ki ... -
FlatlineHun #65140 OMFG!!!
Half-life képregény -
Vágtam fát és nagyon izomlázam van...
-
A fenébe... 

:azért nehogykomolyanvegyél smile: -
McKalton #65137 A csiterekkel kapcsolatba csak annyit nagyon halkan hogy legalább a PCEF klán vezetői vagy tagjai azonnal reagáltak rá elfogadták a kilépését a klánból a bűnösnek és nem volt 3 napos hallgatás majd reakció. Én ezt nagyra értékelem a PCEF-től. -
-
McKalton #65135 Nem jól írtam Cram0 a neve még most is fent játszik. -
q13579 #65134 Igy tudja tönkretenni három megondolatlan ember egy klán hirnevét. el sem tudom képzelni mit gondoltak. Azt hiszik nem tünik fel senkinek?? -
nem CramO ?
-
A csítereket nem megkövezni kellene, hanem kiközösíteni. De az érdekes mindenki azzal takarózik, csak ki akarta próbálni. De ahogy látom már reagált is rá a gyerek, szóval ólvassa a SG-t, tehát a JCSR Wolfguy-al, Farock[HUN]-nal kapcsolatos balhéról is tudhatott. Ezért nem hiszem el, hogy csak kipróbálni akarta(Lehet használta is csak frissült a PB). Normális ember ilyen után nem is merne kockáztatni.
De tetszik az egészbe, hogy feladja a klántagságát.
-
nem carmo hanem cramio
ratyi farmerek
-
McKalton #65131 Voltam fent most játszani a ranked II-őn. KB 3 kört bírtam mert felidegesítet egy dolog. A Mustáron feljött 3 EASY klános és nyomtak egy stat paddingot. A játékuk annyiból állt, hogy az egyik lekéselte a másikat, majd medic ujra élesztette őket tették ezt messze a zászlóktól a pálya szélén. Persze lezárt squadokban és egyikük mec másik usmc volt szal pörögtek a pontok 31kill 2 halál meg stb játszott be. Hát komolyan mondom az ilyeneket is bannolni kéne. A neveket is leírtam: Carm0, zzHOHERzz, EdDi3 Gratulálok EASY így kell játszani. -
azt az unlock-ot válaszd amiből a legszarabb vagy 
ja csak egyet tudsz unlockolni pedig mind a héttel láma vagy ...
-
uwu #65129 A csítereket minimum meg kell kövezni, nincs bocsánat. 
Csak azért is mert a saját klánjával is úgy baszik ki, hogy ezután mindenkinaek beugrik, hogy hoppá ezek közööt csíter volt... ez ellen semmit nem lehet tenni, mindenkinek ez fog eszébe jutni először, akármilyen jófej bandáról is van szó.
-
Honnan lehet leszedni az 1,2 es patch et????????? A battlefield 2 hoz?
-
Köszi a segítséget!!!!!!!!
-
DieHard #65126 ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/bf2_patch_1.2.exe őtet -
DieHard #65125 újabb kérdésem lenne: van még hátra 4 unlockom. este kapok egy uj fegyot. melyiket válasszam?ha egyáltalán lehet eldönteni. mg36, mp7, fnp90, l96a1 sniper. -
TS Zolly #65124 pl esetleg pecs?????