172102
  • Zs0lt1
    jah, egyébként boldog szülinapot az érintetteknek ;-)
  • Zs0lt1
    tuti, egyébként nekem 2048/224 van, akkor most ez mekkora lesz? :-)
    /4096/512-et akarok! :D /
  • Mbalint
    Cream szerinted akinek 2 megés netje van az is duplázódik, mert nekem már két éve az van. de elöször 512-vel indultam , azóta már kétszer duplázták. Lehet most is. Az nagyon jó lenne :D
  • Cream78
    Sorry kis of, de talán sok mindenkit érint.....

Májustól még inkább kedvezünk ügyfeleinknek:
    a T-Com díjmentesen megnövelte az ADSL sebességét, így a sebességnövelés után az elérhető maximális letöltési és feltöltési sebességek a következőképpen növekedtek:
    512 / 96 Kbits-ról 1024 / 128 Kbits-ra,
    1024 / 160 Kbits-ról 2048 / 192 Kbits-ra,
    1536 / 224 Kbits-ról 3008 / 384 Kbits-ra,
    3008 / 480 Kbits-ról 4096 / 512 Kbits-ra.

Ez vonatkozik vajon a T-com szerződött partnereire is? Pl.Datanet....
  • joebacsi
    hol a szarba lettél anyázva?
    amúgy visszaolvasás (durván 10 hozzászólással előtted volt róla szó), meg általánosítás rulez...
  • Mbalint
    Szerintem a private Ranked nem hamísitvány. Én is azon nyomtam régen egy idejig. Ezt a private rankedot kitalálták és ez azoknak jó akiknek nincs meg eredetiben. Gondolom azért is lett kitalálva. Meg azért ez is kemény meló hogy valaki ilyet össze hozzon szerintem. Mert itt is rendesen megy a stat + minden ! Na mindegy amég nekem sem volt meg eredetibe akkor ott nyomtuk, és azért elég jó játékosok vannak ott + a színvolnal sem rossz!!
  • schrank
    a privat rankedet elméletileg be is tilthatná az EA mert végülis a privat ranked az egy hamisítvány
  • TS Zolly
    Áááá, másra is. Én például kiválóan tudok kézenállni.
  • TS Zolly
    ,, Szar napom volt, van es lesz ,, Ez neeem ééééér! Tessék a megszokott módon válaszólni!
  • willis
    miért kell mindjárt "anyázni"? ti csak erre vagytok képesek?
  • Hatt
    Lehet anyagi oka van hogy nem veszik meg....
  • Me0w
    Ah, hagyjuk. Szar napom volt, van es lesz :)
  • willis
    miért is durva? az attól függ, hogy kinek milyen "mocskos" a fantáziája!!!
  • TS Zolly
    Csak neked.
  • TS Zolly
    Ez egy csöppett durva volt. Kiváncsian várom Running irásást, Meowét nagyábó sejtem.
  • willis
    ok ezt így már értem thx
  • TS Zolly
    Privat ranked???? Az, hogy nem a dice határozza meg a rangokat, hanem pl én. Röviden, tömören ennyi.
  • GameOverrr
    Sajnos igen. De lehet, hogy már kinőttem(szerény szmájli,).
  • willis
    te meg megnyalhatod a makkomat! mit szólsz hozzá?

én nem vágom ezeket a dolgokat, és nagyon nem is érdekelnek. csak néha kiváncsi leszek és ilyenkor kérdezek
  • Me0w
    Huh. Most mar biztos hogy meg a dedunokad sem kap nobel dijat...
  • willis
    asz mit jelent, hogy "privat rankedon"???
  • GSJinn
    Lehet valamilyen modon megtudták, hogy a legtöbb privat rankedes az tört játékkal tolja (szerintem 90% -a), igy érthetö az ea reakcioja... Merthat akinek eredeti az ugyis elmegy sima ranked-ra.
  • GSJinn
    Hát nem tom de má rosszul kezdödik ha játszhat rajta tört is... Akkor ezzel azok játszanak akik nem tudnak felmenni máshova, mert luzer megvenni az alap BF2-öt. Pedig éjjel nappal tolná. Amugy meg ha repülsz és félpercenként hozzádszolnak válaszra várva, majd megnézem, hogy hogyan tudsz oda koncentrálni a beszédre meg a repülésre egyszerre, ugy hogy a nyakadban vannak az iglával, meg egy repcsivel...

• TS Zolly
    Egyik ösmerősöm mondotta anno nékem pár hete, hogy hivatalos BF2 fórumon olvasta egy ea-s nagyfej irását, hogy aki privat rankedon gémel, annak bannolják a cd kulcsát. Magyarán ranked szerver neki ezután nuku. Csak szerintem ezt nem tehetik meg ( bavátom szerint sem ) mert ne az ea mondja meg, hogy a megvett játékkal hol gémelhetek csak. Jogilag szvsz ezt nem lehet. De ösmerjük az ea-t, kitudja, hátha mégis megteszik. Bár kétlem.
  • FCH kari
    nyugodt idegeskedés mentes játék volt:)ahogy nézem az infokat sokkal gyorsabb az elöre lépés rang medál meg mindenbe de ezt leszarom játék legyen jo!ja bc nincs azonnal figyelmeztetnek
  • item
    És millen a tapasztalat?
  • FCH kari
    köszi a segitséget már toltam az egyik szerverükön elég jo volt a játék,de csináltam egy másik accountot lehet felesleges volt??az ip asszem havonta változik
  • item
    Azám, nukleá-riska tehénpusztító!
  • FCH kari
    én máá ki is probáltam az uj fegyokat:))
  • T4CeOBiNet noob
    njekk!!

.. látod ennek van tányér a felyén nemúgy minn tenéked!! renitens is vagy nemcsak rendőr
  • SigS
    Csoro romagyerek a lopott 28"-assal hogy bujik, a masik meg tele van loveval. Latszik is mert 2 duda van a kormanyon
  • schrank
    forgalmi jogosítvány biztosítás ...
  • koschwarz

malyd lyól áltsúccson váglak hogy nnyekensz!
  • T4CeOBiNet noob
    te rendőr te még azt sem tod leírni rendesen hogy lyárdaszegéjj és akkor másokat pocskondijázól??
  • koschwarz
    mijaza vegyver? ez valami vegyifegyver?
  • koschwarz
    hinnye, ide akkor én is regisztrálok!
  • Polemius
    Nem (feltétlen) jobb. Esetleg kicsit más. Más a ranking rendszer kicsit. Nincsenek olyan számban maguktól elszállt klános emberkék akik semmibe veszik azt akinek nincs a neve előtt v.milyen klánjelzés (akinek nem inge..). Nincs basecamp meg hasonlók. Kevesebb picsogó fejhangú suttyó van (ismét csak: akinek nem inge..). Viszont vannak jó fej, együttműködni képes playerek, ráadásul az élmezőnyben is jó pár magyar látható. Akik pl. nem csinálnak 1(2) személyes lezárt squadot, ha repülőbe szállnak, hogy ne zargassa őket senki.
    Nem utolsó sorban pedig nem feltétel az eredeti játék hozzá.
  • item
    Hi all! Gondolom ezt már láttátok, de ha mégsem akkor idesüss!

Euro Force Mod (SinglePlayer) screenshot új vegyverekkel!

kiváncsi leszek erre.
  • koschwarz
    de mijaza -3 pont?
  • Running
    Te még mindig a demo-val tolod?