172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Szabyka #65643 Ehh ... szóval bocsi megtaláltam :O -
Szabyka #65642 Skacik!Defaultban az ejtőernyőt hogy kell használni ?
Köszi! -
GameOverrr #65641 LOL 
Egyébként meg köszönöm, de nekem is megvan. De még ki sem próbáltam, a 16-os singleplayer is szaggat eléggé. -
GameOverrr #65640 Sorry, de ez nem nyert. Én nem olyan vagyok, mint Te. Ha engem leszednek, nekem nem az az első dolgom, hogy átállok a másik oldalra és úgy vágok vissza.
-
Itt van egy kis segítség, hogy 64 fős pályákon nyomulhass szingli-ben, és mivel 3x akkora pályákról van így szó, remélem 27 év mulva (talán addigra megtanulod az iglák, stingerek pozícióját) találkozunk végre rankedon.
-
A sok TK -miatt.
-
Szóval ezért nem mersz ott maradni!!! Fosol, hogy téged is elöbb - utóbb kickelnek...
-
-
GameOverrr #65635 Gondoltam, hogy előbb-utóbb előkerülnek a piros színű szmájlik
.
-
Engem kirugott mert elealltam a repcsinek... 
Itt jegyeznem meg hogy nem haragszok erte, de menjen szemeszetre az admin, mert ha jol figyelt volna akkor a repulo mogott alltam, es a hatso picsatudjamilyen szarnyaval nyomott agyon a mazsola f35-os pilota...
-
Running:
Jöhet a büntipont!!!!! -
Tegnap este 1 mokus ugyan evvel szorakozott 1 nemet szerveren, hogy a sajat helit, repulot, embereket lovoldozte le. Mar -255 pontnal jart mikor magara hagytam, es 1 masik ponton kezdtem a jatekot. -
Én a játékba nem, de ide szívesen, hogy: MENJ TE A JÓ BÜDÖS P****BA. Arra nem vagy képes, hogy war-ra ott maradj, a fórumba meg nyomod a nagymenőt???? Állítsad már le magad "közlegény"....
-
GameOverrr #65630 Pedig Te elvileg nem is "irogatsz be minden hülyeséget". Amúgy meg nem tudom, miért vagy úgy oda, csak teamkillezett... 
-
Ma játszottunk egy érdekes wart:[HTS]vs.<HeF>&<<Dragon>>:
Mashtuur 38-0
Strike 33-0
Gulf 1 28-0
Gulf 2 87-0
<Hef>&<<dragon>>:0
[HTS]:186 -
Na most elpattant a húr: eX szerveren USMC oldalán egy *HFC* XxX.2[HUN] nevezetű akárki nemhogy az ellent nem lőtte az ESSEX-el, de kifejezetten a saját járműveken gyakorolta a célbalövést. A negyedik hajóközeli halálom után már nem bírtam tovább, és ráküldtem egy (figyelmeztető)sraw-ot. Naná, hogy robbant. Persze punis, majd a ringyó anyámat emlegetve jött, lelőtt. Felélesztett, lelőtt. Felélesztett, újból lelőtt. Mindezt ha jól emlékszem 4x mire kickelte a szerver.
-
Az uj peccsben a klejmor csak ellensegtol robban :) Nem vagyok bugkihasznalos fajta :) -
Mondjuk a Shonguan en special megertenem. 1 heli az is kozepen, mire kocsival odaer addigra ott az ellenseg is. Azt az meg olyan mint a lotto 5-os, vagy megnyered vagy nem. -
Ranglepesnel gyakran elofordul, hogy a BFHQ nem frissit rendesen. Javaslom, ha rangot lepsz jatek kozben jatszd vegig a kort. Majd kilep, ha nincs rang akkor a jatekbol is ki es ujra vissza, majd egy ujabb kort vegigjatszani valamelyik szerveren. Nekem volt olyan, hogy csak harmadjara adta meg... -
berci206 #65624 Srások tegnap játszottam az eggyik magyar szerveren, ha jól emlékszem az EX volt az és egy kör alatt előléptettek, és kaptam két kitüntetést! Gondoltam majd úgy mint eddig kövnap látszik a statomban (játékban BFHQ-ban) de semmi , egyiket se a háromból, viszont ahogy elkezdtem játszani ma megint előléptettek, az mostmár látszik a statban, ez azt jelenti hogy a két kitüntetést már nem fogom megkapni??? -
Verzoo #65623 Most tudtam meg hogy a mi szerverünk is tagja ennek a csítbanntökömtudjamianevefaszságnak úgyhogy csíterek kerüljék a szervert mert globálbann 

-
Verzoo #65622 Én is -
En meg megkernem az osszes csitert hogy ne csiteljen mert utalom oket
-
Verzoo #65620 Jah most tárgyalunk az üzemeltetővel de már elindult:) -
1.mindig igazam van.
2.nem mindig,de ekkor eletbe lep az 1.
3.
-
FlatlineHun #65618 Mi az az egyes szabály? :)
-
De majd visszatér közénk..... -
FlatlineHun #65616 Nos igen..... -
Nos azthiszem megint leállt...... -
TS Zolly #65614 Ja igy más a leányzó fekvése. -
TS Zolly #65613 Schrank???? Repülőért tk-zott???? Kivan zárva. Ö is ugyanolyan f@szláma szárazfőldi patkány mint én. Repülőkat messziről elkerüli, csak leszedni szereti. -
tényleg, az a bizonyos eggyes szabály megvanmég? :D -
akkor én ne menjek? :D
/csakviccvót!/ :-) -
FlatlineHun #65610 Ismét megy az eX ranked szerver. Nembézkempelő normális egyedeket szívesen látunk.... -
A heliig repülővel????
Akkor meg is érdemelted paszmek..... -
Mivel úgy látom Shrank elég sokat írkál ide ezért megkérném hogy legközelebb ne DTK-zon ha a kör elején véletlenül nem övé lenne a repülő mert éppen az előbb tapasztaltam ezt az 1-es szerveren :( (amúgy meg csak a heliig akartam vele elmenni) -
Ezt barogabi kollégánk készítette, csűrte, csavarta. Kész Picasso a srác!!!
-
de 3 pályán nincs harci heli...
-
nem 12 volt előbb? :) -
Hagyd.. Nem is fogja majd csak 9 év múlva...