172102
  • mesor
    "- Az NF bázis területén tartózkodó, kifelé aktív harcot folytató egység lelövése. (pld igla, tow nem mentesül védettségben csak azért, mert a főbázison áll, de közben lövi a kintlévőket. Aki a bázisból kifelé lő, az már harckész egység, és ölhető. Ha pld kínai heliben ülsz, és az amcsi cobra az anyahajó fölött lebegve próbál leszedni TV rakétával, nyugodtan visszalőhetsz)"
    Ezért nem értem miről vitatkozunk amikor feketén-fehéren lelett írva!
  • Me0w
    Azert mert Odin egy kemper, most veletlenul nem o volt a hunyo.
  • vsly
    Megmutatod,hogy ez hova van leírva?
  • Boxer HUN
    Hát ha a kína oldaláról nézzük, akkor még a heli TV raksi hatótávolságára sem szabad megközelíteni a hajót. Az USMC oldaláról a bombázó mégis bejöhet a főbézünkre?? A képen az is látszik, hogy nem volt más elfoglalt bázisunk, így csak a főbéz maradt a spawnolásra. És mivel mindkét bombázó be-berepült felváltva, muszáj volt használni az iglát. Hozzáteszem, így sem sok sikerrel.
  • mesor
    LOL!
  • mesor
    Mester azt magyárázd már el nekem hogy az F35B mióta heli?
  • Me0w

Lol, jobbgomb, properties :P
  • joebacsi
    áhh nincs itt running, hogy Kordában tartsa a dolgokat...

:DDDDDDDD
  • schrank
    ezen a map-on csak akkor van ellenséges heli a kínai főbézen ha BR-elni akar
  • mNzJean
    Szépen zajlik itt az élet ,fogadok 25 külföldi serveren nincs ennyi cirkusz mint itt nálunk ezen a 4 serveren.
  • mesor
    A képből ítélve Odin az igla-t lőtte ki!
    Amit a szabályaitok szerint lehet még ha az főbázison is van!
    De ahogy gondoljátok!
  • joebacsi
    hmm főbézen az AA is tabu?
  • FlatlineHun
    :))) megalolz
  • joebacsi
    hurrá, meow megint a régi! (már kezdtem aggódni)
    \o/
  • Me0w
    Hm, ha ennyire sir a szad, akkor varjuk szeretettel a JCSR ranked szervert, ott BIZTOS minden hibatlan lesz az ido 100%-aban.
  • joebacsi
    jah, undorító, hogy azzal a -2vel még bennt játszhatsz
  • FlatlineHun
    Janek: mi szerverünkön ne lőj elfoglalhatatlan bázison lévő üres repülőt.
    Danke!
  • FlatlineHun
    Boxer: köszönjük az észrevételt, NÁLAM Janek és Odin a következő warning helyett egyből kicket fog kapni.

Kérnék mindenkit, hogy az észrevételeit az ex-7th ranked szerverrel kapcsolatban, játék közben (amennyiben admin is tartózkodik a szerveren) úgy tegye,
    ************************* HOGY AZOK LÁTHATÓAK LEGYNEK

... mi is játszunk, nem tudunk mindenre figyelni.

Ha segítetek nekünk, akkor egy kultúrált ranked szervert tudunk üzemeltetni.
    Ez a célunk.

Segítsetek, ha tudtok!

Előre is köszönjük!
  • schrank
    jja tényleg nem én ugrotam wolfy gépe elé :
    1. helyből szált fel
    2. két embert is tk-zott engem meg mégegyet csak hogy elvihesse azt a kurva repülőt
  • uHs Gerzson

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 update #62[/URL]
  • FlatlineHun
    Ezúton szeretném megköszönni JCSR Wolfguy-nak az együtt helizért.
    Önzetlen és jó pilóta volt. Köszönöm.

Sajnálom, de ezzel ő a szememben már különb, mint egyes klántársaim.

Még ha csak egy játékról volt is szó.
  • Boxer HUN
    És ez mentesít a bézrép alól téged?
  • schrank
    BR=baserape úgyhogy nem hogy az üres repülőt nem lőheted hanem még a bázis üres részeit sem
  • Jancsik
    az üres repülőt lőttem, temeg beültél
  • schrank
    hová lehet még be ctrl+v-ni a screenshot-ot mert eltűnt a gépemről a paint
  • Boxer HUN
    Jólvan Peti.... Te csak riszáld a segged az INSIDE-ban...
  • Boxer HUN
    Még mielött megkérdeznéd, hogy ki látta.....

• Boxer HUN
    Te is csak úgy véletlenül repültél el a hajó felett, és véletlenül bombáztál le, + lőttél szét az álló repülőben????
  • schrank
    ha nem támadó manővert hajt végre nem is tudja kiszedni
  • Jancsik
    figyelj. a főbézetek felett ellehet repülni, de ha befogja egy igla, még jóhogy kilövi, nem hagyja hogy megölje a repülőt...
    hogy gondoltad ezt hogy inkabb nem lő?
  • JCSR ODIN
    Gyenge próbálkozás 8) Egyébként kösz, hogy olyan képet raktál be, amelyen rögtön megcáfolod a saját nyafidat, de ha ennyire ügyeskedni akarsz, akkor hajrá olyan jókat nevetek 8D

További jó nyafizást 8P
  • JCSR Wolfguy
    Az iglában ültél, úgy tudom azt szabad......
  • GameOverrr
    "de te ki a tokom vagy..." Hmm... No comment. De azért vigyázz, nehogy a kultúra kicsapja a biztosítékot.
    Egyébként meg, amikor együtt játszottunk, akkor éppenséggel ezt csinálta. Persze sokkal könnyebb is így leszedni az "ellenséget", de én valahogy úgy vagyok vele, hogy van épp elég igazi ellenség, elég őket lőni. De hát kinek a pap, kinek a pappné.
  • Boxer HUN
    Flatline:

Hogy ki, hol, mivel... bár úgysem fog történni semmi. Viszont ti kértétek a dokumentált észrevételeket.

• gyuree
    Csá! Megtudnátok adni az Antik 2 szerver ipjét mert a bfstats már régóta nem írja ki.
  • SigS
    VAlamit reklamoz, nezzetek mar meg az oldalt nem-e virusos
  • Landor
    ja.. -100nál már azért illene kibaszni...
  • SigS
    Nem szokott atallni, O a gunnerem, es a bombazopilota, egyutt jatszunk, ismerem, de te ki a tokom vagy hogy meg nalami is jobban hogy jatszik?
  • SigS
    Flatline:
    A szerver szabalyai mindenkire vonatkoznak vagy van akik egy figyelmeztetessel a hatuk mogott repazhatjak a bazist?
    Mert az elobb leirt akciom utan egy kick jart,nem hozongtem,mondom ez egy fasza dolog lesz. Utana visszamentem, kesz OK,
    De ne haragudj eddig nem volt bajom se veletek se a szerverrel, de most szabalyosan hanyingerem tamadt mikor 15 percnyi jatek utan QUIT-ot nyomtam...
    Es most a hozzaallasrol beszeltem.
  • GCR
    Remekül van beállítva az I.-es rankeden a TK limit .